2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ben coktan yattım tlf bu yonden iyi ya
Şimdi uyku moduna geçmem lazım
Erken kalkamiyorum yoksa(
Bir dünya is var halilarimda gelecek yarın
Opuyorum sizleri catilarinizla huzurlu mutlu geceler

cnm ya walla aklım sende kaç gündür en iyisini yapmışsın düzeldiğinize çok sevindim zaten senlik bişey değilmiş walla çok sevindim kaç gündür aklım sendeydi naptı acaba die

Bende de aynı sıkıntı var, bazen çorap giyerken sinirlerim bozuluyor ağlıyorum.

Her şey yolundaymış canım, çok sevindim. Hele ki aldığın kiloya bayıldım bayıldım

Ha ha ha Allah seni ne yapmasın, telaşlı telaşlı hazır azıcık vakit bulmuşken geçmişi okuyayım dedim, görünce güldürdün beni. Ama sevdim bu slagonu:

Nasıl Girdiyse Öyle Çıkacak !

Çok sevindim canım benim ya, sağlık gibisi yok.

Misafirine yuh diyorum 2 aylık bebekle. Yuh yuh yuh.

Kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm mîdemi üşütmüşüm mîde bulantısı ishal acayip halsizîm

Ay canım benim geçmiş olsun. Bizde de şöyle bir yöntem vardır: Bir tatlı kaşığı kuru kahvenin üstüne nar ekşisi döküp yiceksin iğrenç ama sonuç iyi

:) benimde korkularım artmaya başladı normal doğum istiyorum ama korkuyorum sezaryen olursa onada korkuyorum iki türlüde korkuyorum yani. ama kendimi cesarete getirecek sözler söylüyorum sürekli.ve bu sloganı çok sevdim.
Nasıl Girdiyse Öyle Çıkacak!

canım aç tok farketmiyo ne zaman hissedersem ben yanmayı anında bitiriyo onu içince bi yudum alıyorum hemen rahatlatarak gidiyo tadı evet kötü azcık ama o an inan dünyanın en güzel şeyi gibi geliyo =)

haklısın.nerdeyse 40 yaşıma geldim.reflünün nasıl kötü bir rahatsızlık olduğunu ilk defa yaşıyorum.ilk hamileliğimde olmadı hiç.
çok şükür bu gece gaviscon sayesinde rahat uyudum kızlar.sabah da içip işe geldim.
gavisconu tavsiye ediyorum. bir de akşam 7 den sonra pek bişey yememeye çalışıyorum .özellikle meyve vs gibi.

günaydın tüm hamiş bayanlar. çalışan hmişlere de kolay gelsin diyorum. nasılsınız bugün bakalım.
ayakkabı,bot,çorap giymek tırnak kesmek,yerden bişeyler almak,imkansız olmaya başladı bende de. kilo artışı ile birlikte kendimizi taşımak bile işkence oldu.
dün bana tetanoz aşısını yapan hemşire 8 aylık hamile ve sadece 5 kilo almış.hayret ettim. nasıl başarıyorlar,bünye meselesi galiba.

adamlar bütün maaşı harcasalar bizim eksikler yine de bitmez...

ben de ördüm ponpon ipten battaniye...yumuşacık oldu,nasıl sıcak tutuyo...kuzum gelse de sarsam

aynen ben de korkuyorum ve en korktuğum şey doğuma temiz gidememek birden olursa diye ve tek başımayken sancılanmak allah yardımcımız olsun canım
bu korku hepimizde var demekki :18::18:
allahtan eskisi kadar sık çıkmıyo,hamilelikten sonra seyrekleşti iyice...
ama yaa doğum aniden gelir de hazırlıksız olursam diye ödüm kopıyo :18:

yaaaaaaaaa evetttt ne olcak o doğum izni belli olsun artıkk ben şubattan sonra gitmciem okula
evde zaman hiç geçmiyo canım yaa...ben bi hafta raporluydum,yattım evde ama o bi hafta bitmek bilmedi...ben martın ortasına kadar çalışıyım diyorum...tabi ben böyle diyorum ama göbekte zorlamaya başladı,nasıl olacaksa artık

ben de aynaya bakarak yapmaya çalışıyorum ama görüntü hiç iç açıcı değil gittikçe çirkinleşiyo mu bana mı öyle geliyo anlamadım valla yazık doktorlara yaasürekli bu görüntüyü görmek istemezdim
aaa bu arada geçen okudum ama yazmaya fırsatım olmamıştı,seninle aynı gün doğmuşuz biz benim de 21 şubat doğum günüm ama sen benden 1 yaş büyüksün üstad

ayyy göremeyince kesilmiştir tabi :18: sancı anında hiç alınmaz jiletle o zaman,kesilir yine :18:

kısssslar hamilelik günlüğüme bakın

bacınız resmen yedi aylık oldu bugün

30+0'ım gece 12 itibariyle
ama göbüşüm de yeni aya girdiğimizi ağzıma girmeye çalışarak gösteriyor

günaydın kızlarrrrrr

ofelyammm nasılsın ? yoktun merak ettim seni ?? iyisin di mi ???

evet kızlar artık çorap, ayakkabı giymek , ayak tırnağı kesmek ve diğer temizlik işleri benim için de büyük sorun oldu..

son birkaç gündür de ejderha gibiyim.. midem, yemek borum cayır cayır yanıyo sanki.. açsam ağzımı alev çıkacak o derece... soğuk süt içince hemen kesiliyo Allahtan.. bende böyleee....

Günaydın Güzel anneler..

Ben sürünerek çıktım yatakta,uyku ne kıymetli oluyor artıkkk,nasıl çalışacağım doğum izni uzamazsa şimdiden düşünüyorum kara kara..zor olacak çok..:18:

kısssslar hamilelik günlüğüme bakın

bacınız resmen yedi aylık oldu bugün

30+0'ım gece 12 itibariyle
ama göbüşüm de yeni aya girdiğimizi ağzıma girmeye çalışarak gösteriyor

Ayy ne güzell,bende bir an önce atlatmak istiyorum bu süreci,gittikçe zor oluyor ve biliyorum daha da zor olacak sonlara doğru..Hayırlısıyla bir atlatsak..

Kızlar oğlumu sirk e götürdük bu akşam, beklerken alışveriş yaptım, kızıma ciciler aldım.çok beğenerek aldım, hele elbiseye bittim..
çok güzel bu elbise ya bayıldım ay çok güzel olacak bu kızlar bu güzel elbiselerle

iyi yolculuklar canım

işallah daha da iyi olur eşin sende çok yorma kendini dinlen ihmal etme

bende dün aklımdan geçirdim ya nasıl bişey alsam yapsam diye tamda üzerine sen paylaştın hemen inceleyim çok sağol paylaşım için

adamın aklını başından almışsın ayy bende çok güldüm :)

ya bu korse nasıl oluyor doğumdan sonra kullanılan korse diğer korselerden farklı mı aldığın korsenin resmini paylaşır mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…