- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
gittim yanına sokuldumm sarıldım bi uyandı o da bana sarıldı nolduı dedim babasıyla atışmışlar canı sıkılınca bana patlamış bi baktım gözler falan şiş ağlayarak uyumuş beni ağlattığı içinama bugün çok şükür herşey düzeldi...geçim böylebişey sanırım allahım kimsenin huzurunu bozmasın....
bende kara kara düşünmeye başladım bunu dün ayak tırnaklarımı keserken çok zorlandım karnım ağrıdı ayakkabı desen giymek ölüm birde malum kış bot giyiyoruz yaz olsa terlikle oooh mis karnım öyle çok büyükte değil oysaki yahu arkadaşım mayısta doğuracak onun bebeği kilo olarak bizimkinin yarısı ama kızın göbeğide benimkinin 2 katıvalla önce çok istiyordum kocaman olsun karnım diye ama vazgeçtim bebeğimin kilosu iyi olsun karnım çok fazla büyümesin çorap giyemiyorum :18::18:
slm kızlar ben geldim
oğluşumu görmeye gittim bugünn herşey yolundaymış çok şükürnormal doğum pozisyonuna dönmüş oğlumm
boyunu sormayı unuttum ama kilosu 1,250 gr çok iyi dedi dr
benim tardıma göre 2 kilo almıştım bu ay doktorun tartısına göre 1,5 kilo çıktı çok sevindimmm ama dr yinede dikkat dedi...artık sen değil bebeğin kilo alması lazım dedi...az az sık yemek yiyecekmişimmm
ilişki yasak artıkzaten 7 aydır tık yoktu bizde erken doğum riskini arttırır dedi:26::26:
8 şubatta doğum iznine ayrılıyorummm
ve gelelim doğum meselesine benim dr beni normal doğurtturmaya kararlı galibaben sezeryan olursa ne zaman olur diye sordum 37. haftadan önce bunu konuşmak için çok erken dedi..ilk hedef 32 sonraki hedefimiz 37. haftayı görmek dedi ondan sonra konuşucaz:44::44::44:
cesur olmak zorundayım kendimi kendim telkin etmek zorundayım..hani diyolarla nasıl girdiyse öyle çıkıcak..bu çocugun burdan bi şekilde çıkması gerekiyosa cesaretli olmam lazım..acıyıda hiç sevmem..ama napıcan kuzum..
merhaba arkadaşlar nasılsınız? geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. umutege gözünaydın tatlım.maşallah oğluna
kızlar ben dün tetanoz aşımı yaptırdım. yeni bir hemşire gelmiş. kalp atışına bakalım dedi.
oğlum tekme üstüne tekme attı. kadın aleti yanaştıramadı karnıma.
benim oğlum herkese kalp atışını dinletmez hemşire hanım dedim. kadın ısrarla dinledi ama
daha sonra acile gittim. idrar tahlili yaptırdım. çok şükür kum ve enfeksiyon ikiside bitmiş.
haftasonu kum döken bir su varmış bizim burda oraya gidip su almıştık. 3 gündür içiyordum.
ilacın mı yoksa suyun mu faydası oldu bilmiyorum.
veeeeeeeeeeee yine misafir geliyor.
kadın daha yeni doğum yaptı 2 aylık bebeği var. 2,5 yaşında bir oğlu, 6 yaşındada bir tane daha kızı var.
ben daha bebek görmeye gidemeden o gezmeye geliyor. yenidoğan bebeği zatürre olmuştu. hastanede yatıyorlardı.
valla kadının canı nasıl gezmek istiyor anlamadım. kayınvalidesini de getiriyormuş.
en son geldiklerinde kızı yeni yıkanan halılarımı oturma odasından başlayarak, koridor ve mutfak halılarımı meyve suyu yapmıştı.
çok sinirlenmiştim. bakalım bugün ne vukuat var.
Kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm mîdemi üşütmüşüm mîde bulantısı ishal acayip halsizîm
Ha ha ha Allah seni ne yapmasın, telaşlı telaşlı hazır azıcık vakit bulmuşken geçmişi okuyayım dedim, görünce güldürdün beni. Ama sevdim bu slagonu:
Nasıl Girdiyse Öyle Çıkacak !
canım aç tok farketmiyo ne zaman hissedersem ben yanmayı anında bitiriyo onu içince bi yudum alıyorum hemen rahatlatarak gidiyo tadı evet kötü azcık ama o an inan dünyanın en güzel şeyi gibi geliyo =)
eşimin gelr gider ajandasına bebek alış veriş listesi diye bir liste yaptım ve gösterdim adamın gözleri yuvalarından fırladısen bugüne kadar ne aldın hayatım bu kadar eksik var dedi bende karıştırma orasını işte bunlar eksiklerimiz ve en kısa zamanda alınmasını istiyoruz kızımla dedim tamam diyip büktü boynunu emir büyük yerden geldi tabi
ben de ördüm ponpon ipten battaniye...yumuşacık oldu,nasıl sıcak tutuyo...kuzum gelse de sarsamçok sıkı örülmemeli canım sıkı örersen yıkandığında iyice içiçe gireceğinden çok sert olur hepinize dut ipinden(ponpon ip) örmenizi tavsiye ederim ben ördüm bir tane vallahi halı gibi oldu yumuşacıkta ayrıca önce battaniye diye ördüm ama kızımı biryere indireceğim zaman halı gibi altına sererim diyorum üşenmesem foto çekip ekleyeceğimde çok üşeniyorm :18:
bu korku hepimizde var demekki :18::18:aynen ben de korkuyorum ve en korktuğum şey doğuma temiz gidememek birden olursa diye ve tek başımayken sancılanmak allah yardımcımız olsun canım
evde zaman hiç geçmiyo canım yaa...ben bi hafta raporluydum,yattım evde ama o bi hafta bitmek bilmedi...ben martın ortasına kadar çalışıyım diyorum...tabi ben böyle diyorum ama göbekte zorlamaya başladı,nasıl olacaksa artıkyaaaaaaaaa evetttt ne olcak o doğum izni belli olsun artıkkben şubattan sonra gitmciem okula
ben de aynaya bakarak yapmaya çalışıyorum ama görüntü hiç iç açıcı değilHe kiz amaan cocukları neyi ne etcek
yarın egomego göbek atarak gelir
•••••
Kiz agdayi diyecektim netim ağırlaştı ,oda yasta.
Aynayla yapsan zor oluyor comelsen yapsan iğrenç ,cekemiyorsun vs.
Ama kuaför fobim benim unlendi zaten birde haram olayı var.
Eşimde razı gelmiyor diğerlerinde bu kadar dert olmadı kolay oldu ama bu zorluyor.
bu temizlik konusu son günlerde en büyük derdim oldu(
güzellik salonuna giderim diye planlamıştım;eskiden düzenli gidiyordum çünkü..
ama ben gidemeden geçtiğimiz hafta ağrım oldu,sabaha kadar uyuyamadım sancıdan..
temiz olmadığım için de sabaha kadar düşündüm nasıl yaparım nasıl ederim bu halde nasıl dr'a giderim diye
sabah mecburen jilet kullandım ama artık çok hassas olduğu ve göremediğim için kestim
acil durumlar için ağda bandı aldım;aniden gitmem gerekirse belki kullanırım..
kısssslar hamilelik günlüğüme bakın
bacınız resmen yedi aylık oldu bugün
30+0'ım gece 12 itibariyle
ama göbüşüm de yeni aya girdiğimizi ağzıma girmeye çalışarak gösteriyor
kısssslar hamilelik günlüğüme bakın
bacınız resmen yedi aylık oldu bugün
30+0'ım gece 12 itibariyle
ama göbüşüm de yeni aya girdiğimizi ağzıma girmeye çalışarak gösteriyor
çok güzel bu elbise ya bayıldım ay çok güzel olacak bu kızlar bu güzel elbiselerleKızlar oğlumu sirk e götürdük bu akşam, beklerken alışveriş yaptım, kızıma ciciler aldım.çok beğenerek aldım, hele elbiseye bittim..
iyi yolculuklar canımBugün temizlik yaptım bütün günümü aldı banyoya girdim sonra aklıma yarin doktora gideceğim geldi ağda yapayım dedim ne mümkün
ben eğiliyorum göbeğimde aynı doğru orantiyla aşağıya doğru gidiyor görmüyorum göremiyorum
bacaklarimi aldım bıraktım artık ben ağda için bahcesehirden ta Beşiktaş'a gidiyorum ablamın yanına
Bu sefer iyi hesap yapamamıştım haftasonu nasıl oldu da gitmedim hayret ettim
yarin saat 11 de randevum , bakalım ne dicek seker ve idrardaki kan ile ilgili
abicim geldi yarin aksam kısmetse gidiyoruz Bursa'ya tabii fırtına var feribot seferler iptal olmazsa
işallah daha da iyi olur eşin sende çok yorma kendini dinlen ihmal etmedaha iyiyim voltajım Allaha çok şükür..
eşim bugün yine Ankaraya dr'a gitti;bizim düşündüğümüz kadar çabuk ameliyat olamayacak anlaşılan ( belki 4 haftayı geçecek )
ama günden güne daha iyi görünüyor ve hissediyor Rabbime çok şükür..
onu daha canlı görmek için diyete uygun ama iyi besleme gayretiyle mutfaktan çıkamıyorum ama işe yarıyor galiba :)
keyfim yerinde bugün :)
sizi özledim ama
bende dün aklımdan geçirdim ya nasıl bişey alsam yapsam diye tamda üzerine sen paylaştın hemen inceleyim çok sağol paylaşım içinkızlar bebek şekeri için hem malzeme hem hazır yapılmışını satan bir site buldum..
biraz inceledim fiyatlar da uygun görünüyor ve kargo da bedava..
ilgilenenler için linki paylaşayım dedim
Bebek Şekeri ve Nikah Şekeri Malzemeleri
adamın aklını başından almışsın ayy bende çok güldüm :)::))) inanırmısın biz şuan evde kopmuş durumdayız eşimle:)) burda hafif lodos ve yağmur var bende eyvah çatı diyince adam niye anlamadım ama soluğu çatıda aldı:)) ve ben gülme krizine girdiğim için daha çok sinir oldu..ama şimdi oda durumu çaktı ve kriz geciriyor:)))))))))))
kızlar hayırlı geceler
saatlerdir oku oku anca bitti geçmiş
saaat 2 oldu bu bebişli hatunlar hala ayakta maşallah laterna voltaj
benim adam yatağına kurulmuş çatır çatır aypetinden nete giriyo, ben burda dandik pc de habire nettten düşüyorum
çok yorgunum bugün anacumla pazarın altını üstüne getirdik,
ayşemekalın battaniye, banyo havlusu, alt açma, pijama takımı, totosu fırfırlı penye pijama takımı, minik çoraplar aldık
kendime de sadece doğum sonrası için korse aldım, sanki önceden hiç göbeğim yokmuş gibi, doğumdan sonra kalacak olan göbeğimin derdine düştüm bende
sağol tatlım.Çok sevindim canım benim ya, sağlık gibisi yok.
Misafirine yuh diyorum 2 aylık bebekle. Yuh yuh yuh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?