teşekkür ederim bende merak edip duruyordum iyi sevindim 6 ekimde ikili test var işallah oda güzel çıkar da herşey yolunda devam ederBenim doktorum folik asit (folik asit,kalsiyum ve vitamin D) ve elevit içeriğindede farklı oranlarda (folik asit,kalsiyum ve vitamin D ) mevcut tahlil değerlerin normal çıktıysa fazla yükleme yapmamak amacı ile doktorun böyle demiş olabilir.
Çünkü doktorum bana da folic asiti bıraktırıp elevit ile devam etmemi önermişti.
egomego çok şekersin,sana ve annene çok teşekkür ederim dualarınız için,inşallah eşin her daim seni şımartır...ben olumsuz düşünmüyorum artık ama şımarmak ve heyecanlanmak içinde erken benim için ancak bebeğim altıncı ayını tamamlar ben o zaman ohh hamileyim yasasın diyebilirim, ben riskli gebelerdenim,yani sürekli yatan ama çok şükür 20 ilaçtan 9 a düştük,tam iki buçuk ay iğnelerle beslendi bebeğim şimdi 14.hafta olduğunda dikiş atılacak rahmime, ben de bilmiyordum bunları ama her şey insanlar için neler neler öğreniyorsun bu uğurda, tüp bebek denince allahım sen hep sabır ver o insanlara derdim ama çok şükür ki benim başıma gelince allahım banada sabrını verdi...
Sedagg çok geçmiş olsun ablana,inşallah bu son kaybı olur,progynex iğne var düşük önleyici aklınızda olsun, benim kurtarıcım odur bide kan pıhtılaşması için coraspirin ve clexan iğne...belkide b iliyorsunuzdur
tüm hamile arkadaslarıma güzel bir gün diliyorum:)
Ya kızlar benim yarın doktor kontrolüm var ben ikili testi yapar diye düşünüyordum ama benimle aynı dönemdeki arkadaşlar 8-9 Ekim lerden bahsediyolar bu tarihleri doktorunuzmu verdi yoksa rutin kontrollerinizmi bu tarihlere denk geliyor???
Yarın tam 11+0 ikili testi yaparmı dersiniz ???
banada doktor elevit ve folik asit ilaçları verdi eveviti aç karnına iç dedi.ama ne mümkün içtiğim gibi çıkarıyorum.perşembe doktor kontrolüm var heycanlanıyorum.bu arada ikili testler hangi ayda yapılıyor.?
Elevit tok karnına alınıyor diye biliyorum. Doktor ile aranda yanlış anlaşılma olmuş olabilir mi? :s
arkadaşlar dün ablam bebeğini kaybetti malesef yine düşükle sonuçlandı
kızlar ikili test sonucumu aldım dr a gösterdim 1/10000 yani sonuç iyi çıktı.darısı sizlerin başına inşallah
geçmiş olsun canım üzüldüm inş yeniden anne olunca acılarını unutur
inş. canım bizde hayırlı haberlerle döneriz sonuç kaç günde çıkıyor canım bende yarın gidicemde yaptırmaya daha merak ediyorum...
canım ben enson dün kont. gittim bugün 11+5 im devlet hastanesinde yaptıracağım doktorum bana bu hafta yaptırmam gerektiğini söyledi engeç 13. haftaya kadar yapılıyor bu test dedi ben sana doktorun söylediğini aktardım.yarın randevu aldım yaptırıorum inş.
arkadaşlar dün ablam bebeğini kaybetti malesef yine düşükle sonuçlandı
kızlar ikili test sonucumu aldım dr a gösterdim 1/10000 yani sonuç iyi çıktı.darısı sizlerin başına inşallah
Ben tam hafta başlangıcında gideceğim için yapmazsa diye tedirgin oldum normalde kontrolüm Cumatesi günüydü 11+3 oluyodu ama doktorum izne çıkacağı için randevuyu (11+0 )yarına çektik
Canım benim test kağıdımda 11+0 ve 13+6 gün arası yaziyor bana haftaya verecekti ben ortası olsun diye tam 12 hafta bittiğinde olsun istedim çünkü bazı bebeklerin gelişimi geç ya da erken olabiliyor hatta benim görümcem son hafta bitiminde gittiği için degerler anormal çıkmış sonra detaylı teste girmiş çok şükür normal çıkmış bende onu dinleyerek ortası aldım
Bende şimdi bi video izledim 11+0 da yapılır diyo :) 11+0 11. haftanın bitimi 12. hafta başı oluyo zaten inş. yapar bakalım doktorumuz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?