Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar beni de ekler misiniz listeye? yaşım 33 sat 02.07.2012 dr'umun söylediği tahmini doğum tarihi 02.04.2013 eskişehir de oturuyorum bir oğlum var![]()
Selam kızlar bende Nisan annesi görünüyorum.Test yaptım ve hamileyim kızıma bir kardeş gelecek nasipse.Haftaya muayeneye gitmeyi düşünüyorum hem kalp atışı da başlamış olur.Hepimize rahat ve huzurlu bir hamilelik diliyorum.Allah'a emanet olun....Bu arada İstanbul da yaşıyorum SAT:22/07/2012 TDT:29/04/2013 (testte öyle çıktı) YAŞ:31 3,5 yaşında bir kızım var (çok şükür)
merhaba ben 26 yaşındayım ilk gebeliğim sat 30/06/2012 muhtemel tarih ise 07/04/2012 benide ekler misini rica etsem
mrb ben de 28 yaşındayım ilk gebeliğim
sat 5 temmuz tahmini doğum tarihim 12 nisan
istanbuldayımm
aramıza hoşgeldin canım..beni de ekler misiniz listeye ben de inşallah nisan annesi olacağım. sat 25 haziran. bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 01.04.2013. istanbulda yaşıyorum. yaşım 30. ilk bebeğimiz olacak kısmetse.
Selam kızlar 3 gündür lekelenme tarzında kanamam var korkudan doktora gitmiyorum ya
Bişey yoktur dimi...
Selam kızlar 3 gündür lekelenme tarzında kanamam var korkudan doktora gitmiyorum ya
Bişey yoktur dimi...
Bişey yoktur dimi...
kızlar 28 agustosta ilk kez doktoruma gittim ve vajinal usg baktı ben nokta seklinde bişey görürüz zannederken bayaa kafa eller bacaklar göbüşü vardı bebeğimizin.Allahım şükürler olsun kalp atışlarını dinledik ve o an içim bi tuhaf oldu duygulandım.3 buçuk hafta sonra 2 li test ve ense kalınlığı ölçümü için gel dedi.gayet normal gelişimli bi bebiş olduğunu söyledi.sizlerde neler var gittiniz mi dr unuza?![]()
tebrik ederim canım,darısı başımıza inşallah.. bende cumartesi yada pazartesi gideceğim ikinci kontrole;bebişimi sağlıklı ve büyümüş görmeyi çok istiyorum.. sanki dr randevusuna değil de sevgilimle buluşmaya gidecekmiş gibi heyecanlıyım günler geçmiyor![]()
Kızlar bu arada cevaplar için teşekkür ederim.
vitamin 87 cnm bebeğin kaç haftalık ?
selam hanımlar benım bebekler malesef dısgebelıkmıs...salı amelıyat oldum aranızda degılım artık hepınızın yolu acık olsun( benıde dualarınızda unutmayın