Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hanımlar benım bebekler malesef dısgebelıkmıs...salı amelıyat oldum aranızda degılım artık hepınızın yolu acık olsun( benıde dualarınızda unutmayın
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olucam inşallah hala inanamıyorum çünkü 15 yıl sonra tüpbebekle hamile kaldım 8.haftam bitti pazartesi kontrolüm var hayırlısıyla. tahmini doğum tarihim 11 nisan 2013 nasip olursa rabbim salıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
selam arkadaşlar..
inanılmaz miden bulanıyor..
hiç bişey yiyemiyorum..
çok üzülüyorum..düşündüğümde bile midem bulanıyor değilki yemek
canım çok saol evet biraz bekletti ama olsun beklediğime deyecek inşallah rabbim kimseyi bukadar uzun bekletmesin rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsinAllahım en kısa zamanda sağlıklı bir hamileleik nasip etsin inşallah...
zor bi durum canım..
Allahım yardımcın olsun...
maşallahhhhhhh ozman sizeeee.
çok sevindim camım tebrikler..
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah...
nazlı bebek çok bekletmiş annesini![]()
saol tatlım evet uzunbi bekleyiş 3.tüpbebek denemem rabbim busefer nasip etti ama ben hala inanamıyorum ultrasonda görünce mutlu oluyorum eve gelince acabalarda kayboluyorum sanırım çok uzun bekleyişten ama pazartesi tekrar gidicem umarım salığı yerindedir rabbim herkezin yavrusuna salık versinencan tebrik ederim canım,hayırlı olsun;allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. gerçekten çok uzun bir bekleyiş olmuş eminim sıkıntılı günler geçirmişsindir ama allahın takdiri işte o ol demeden olmuyor,allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere inşallah![]()
selam hanımlar benım bebekler malesef dısgebelıkmıs...salı amelıyat oldum aranızda degılım artık hepınızın yolu acık olsun( benıde dualarınızda unutmayın
merhaba arkadaşlar bende nisan annesi olucam inşallah hala inanamıyorum çünkü 15 yıl sonra tüpbebekle hamile kaldım 8.haftam bitti pazartesi kontrolüm var hayırlısıyla. tahmini doğum tarihim 11 nisan 2013 nasip olursa rabbim salıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
saol tatlım rabbim herkezin kucağını doldursun inşallah bende pazartesi gideceğim kontrole hayırlısıhayırlı olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim canım
muhtemel doğum tarihimiz de aynı sayılır, yarın gitcem ben de dr a. gelişmeleri anlatırım...
Günaydın güzel anne adayları Allah nasip kısmet ederse nisan annesi olacağım.
dün dr gittim 5 haftalık kesemizi gördük. tabi bebeğimizi göremedik ama size bişey sormak istiyorum ultrasonda boş siyah nokta var altta da 12.3 mm 4w2d yazıyor ne olduğunu bilen varmı.. kese boyutum sizlerin ne kadardı yardımlarınızı bekliyorum.
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın (amin)
Merhaba canım 4w2d 4 hafta 2 günlük hamile olduğumu gösteriyor bildiğim kadarıyla, diğer ölçü kesenin çapı falan olabilir. Bebeğin CRL'si (baş-popo ölçüsü) bu haftada bu kadar fazla olmaz. Mesel ben 6+2'de gittiğimde bebişimin CRL'si 5 mm cikti:)
canım ilgin için tşk ederim . o kadar çok tedirginim ki sanırım kalp atışını duymadan içim rahat etmicek :)
İnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirir, bebişlerimize kavuşur, kucağımıza alıp mis gibi kokusunu içimize çekeriz.
Kimimiz ilk olması nedeniyle, kimimiz acı tecrübeleri nedeniyle o tedirginlikten kurtulamıyor malesef
Ben de kalp atışını duydum ama SAT'a göre 5 gün geride, doktor normal dedi ama sen bana sor. Kalp atışlarını da duydum ama korkuyorum yine de...
Allahtan midem bulanıyor, midem ağzımda geziyorumbundan mutlu olunur mu??Oluyorum işte, bebişim hala orda ve bana tutunuyor ki midem bulanıyor deyip kendimi rahatlatıyorum
![]()
canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı duygu içindeyim 8. aftam bitti ama genede tedirginim ultrasonda görüyorum eve gelince acaba varmı deyip duruyorum ultrason görüntüleride var ama hala inanamıyorum benim mide bulantım yoktu 2 gündür var iştahsızlık var hiçbişi istemiyor canım nebilim 15 yılsonra olunca insan inanamıyor sanırım pazartesi kontrolüm var umarımbebişim iyidir rabbim hepimizin bebişine salık versinİnşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçirir, bebişlerimize kavuşur, kucağımıza alıp mis gibi kokusunu içimize çekeriz.
Kimimiz ilk olması nedeniyle, kimimiz acı tecrübeleri nedeniyle o tedirginlikten kurtulamıyor malesef
Ben de kalp atışını duydum ama SAT'a göre 5 gün geride, doktor normal dedi ama sen bana sor. Kalp atışlarını da duydum ama korkuyorum yine de...
Allahtan midem bulanıyor, midem ağzımda geziyorumbundan mutlu olunur mu??Oluyorum işte, bebişim hala orda ve bana tutunuyor ki midem bulanıyor deyip kendimi rahatlatıyorum
![]()
canım seni çok iyi anlıyorum bende aynı duygu içindeyim 8. aftam bitti ama genede tedirginim ultrasonda görüyorum eve gelince acaba varmı deyip duruyorum ultrason görüntüleride var ama hala inanamıyorum benim mide bulantım yoktu 2 gündür var iştahsızlık var hiçbişi istemiyor canım nebilim 15 yılsonra olunca insan inanamıyor sanırım pazartesi kontrolüm var umarımbebişim iyidir rabbim hepimizin bebişine salık versin![]()