2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Selam kızlar biz de geldik bebişimle :)) 7+ 3 günlüğüz bugün itibari ile...
Mutluluk, heyecan, korku, şaşkınlık ... bi sürü duyguyu bir arada yaşıyorum :))
Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

Kızlar bana dua eder misiniz?
Az önce doktordan geldim bebeğim büyümüyormuş,maalesef kalp atışı da alamadık..
1hafta sonra tekrar gideceğim bebek büyümemişse alınacakmış çok üzgünüm sanki benim yüzümden olmuş gibi hissediyorum
Kızlar İnşAllah hayırlısı olsun doktor stres yapma dedi

inşallah busefer bırakmicaklar bizi bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi tedirginliğim ondan sanırım ama busrfer bırakmicak beni ben onu 15 yıl bekledim rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın

inşallah busefer bırakmicaklar bizi bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi tedirginliğim ondan sanırım ama busrfer bırakmicak beni ben onu 15 yıl bekledim rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın

canım nasılsınız
nasıl gidiyor hamişliğin

ne kadarlık oldu bebeşin

canım benim sakın sitres yapma inşallah herşey güzel gelişir rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin seni bırakmaz:2:

canım benim üzme kendini ve doktorun da dediği gibi stres yapma.hep birlikte iyi düşünelim iyi olsun inşallah.. ama herşeyin hayırlısını yaşatsın rabbim bizlere.. zor bir bekleyiş olacak,hiçbir şeyi içine atma paylaş rahatla,biz hep buradayız unutma..

canım dualarım seninle. Allah yardımcın olsun. kendini suçlu hissetme sakın dr dediği gibi stres yapma biliyorum elinde değil ama beklemekten başka yapcak bişey yok malesef.
tek bi dr kalma derim yinede sen bilirsin. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah

bende nasipse muhtemelen 13 nisanda doğum yapacağım.şuan 2 aya yaklaştık çok minik şuan bebeğim ultrasonda bile çok belli değil minik nokta =) ama kalbini duyduktan sonra onu tamamen hissettim.biraz sorunumuz var kese etrafında 28mm çapında kanama var.biraz stresli bir işte çalışıyorum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.allah hepinizin bebeğini korusun onu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin.

Lenacım Allah bebeğini sana bağıslasın canım..stres yapma..herşey olacagına varır..bakarsın haftaya pıt pıt duyarsın kalp atıslarını..doktorun bekle derken bi bildigi vardır canım üzülme..eğer bişi olursada bebek sağlıksız oldugu için olur.yüreğini ferah tut..kanama falan oldumu hiç.

egomego benim arkadasımda da vardı kesenin etrafında kanama..hatta 1 ay kadar o kanamayı yaşadı sonradan kesildi..
bebek tutunmak istedikten sonra Rabbimde bağışladıktan sonra hiç bişicik olmaz Allahın izniyle

Bencede tek bir doktorla kalma bak bende gittim dedi ki rahminde kanama var bebek görünmüyor düşük baslamış dedi ben o kadar üzüldüm ki arkadasımla konusyordum baska bir doktor önerdi bana ona gittik annemle hemen oda hayır düşük falan yok dedi ultrasonla evet görünmüyor çok küçük şuan çünkü dedi içim rahat etsin diye alttan ultrason baktı ve o zaman bebek göründü ve kalp atışını dinlettirdi normal ultrasonla kalbini de duyamadı mesela ama alttan muayene de kalbini dinletti kese etrafında kanamam olduğunu söyledi ama çok korkulacak birşey olmadığını iğneye başlatacağını söyledi ve sıfır stres dedi annenin stresi bebeğin zeka gelişimini dahi etkiliyor biliyorsunuz değil mi anne ne kadar pozitif bebek o kadar sağlıklı pozitif zeki sen bir dr daha git mümkünse ve durumun varsa özel hastaneye git hemde bugün hiç bekleme=)ben bir kez düşük yaptım ne kadar üzüldüğünü anlıyorum ama sen pozitif ol

kızlar aranızda sağlık ocağına giden var mı?ben ilerleyen aylarda giderim diye düşünüyorum ama acaba ne zaman gitmeli mi?

kızlar aranızda sağlık ocağına giden var mı?ben ilerleyen aylarda giderim diye düşünüyorum ama acaba ne zaman gitmeli mi?

ben ilk öğrendiğimde gitmiştim..kayıt yaptırmak gerekiyormuş..zaten yakın zamanlarda tetenoz aşısı için çağırıcaklar..sende kaydını geç olmadan yaptır istersen..

Kızlar bende 28 nisan annesi olucam inşaAllah :) 2 yaşında oğlum var.Sat tarihim 22 temmuz.Daha çok küçük diye doktora gitmedim.1 hafta falan sonra gitmeyi düşünüyorum bebişimi görebilmek için :)

Son düzenleme:

ya en iyisi beraber büyürler benim kuzenim 6 yasına kadar bekledi büyük altı yasına gelince ikinciyi yaptı suan çok pişman keşke hiç aralarını uzatmasaydım diyor arası uzun olan herkesten bunu duyuyorum annemde benimle ablam arasında 10 abimle aramda ise 7 yas var annemde keşke uzatmasaydım dio bence en güzeli düşünene allah analı babalı kardeşli büyütsün =)

Günaydın herkese yaa sayfamızın buraya taşınması çok kötü oldu offfff..

Canım Merhaba Nasılsın ?

Seninde rahmin kal şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam.Nasıl gidiyor hamilelik? :) Umarım çok iyisindir .Benim 5 gün boyunca sürekli kanamam oldu ama Allah'a şükürler olsun 2 gündür hiç bir şey yok.Dr. sana önerdiği şeyler oldu mu ? Olduysa benimle paylaşır mısın ? Öpücükler :*

Mrb cnm şuan iyiym şükürler olsun. Ama geçen hafta kahverengi akıntı geldi 2 gün ama geçti. Günde 2 defa progeston kullanıyorum. Başka dr'a da gitmeyi düşünüyorum. Sen çalışıyormusun? Mesleğin ne? Ben öğretmenim. Eğer ev hanımıysan bol bol dinlenirsin düşüğü önlemek için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…