inşallah busefer bırakmicaklar bizi bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi tedirginliğim ondan sanırım ama busrfer bırakmicak beni ben onu 15 yıl bekledim rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasınCanım senin ufaklık seni çok bekletmiş ve sana kavuşmayı çok beklemiş.. İnşallah sana sımsıkı tutunuyordur ufak yaramaz annesi..
Benim 3 yaşında bir oğlum var, ondan önce bir bebeğimin kalbi durdu 12 haftalıktı ve bu sefer de benzer bir şey olur diye endişeleniyorum ben de..
inşallah busefer bırakmicaklar bizi bende ilk bebeğimi kaybettim şimdi tedirginliğim ondan sanırım ama busrfer bırakmicak beni ben onu 15 yıl bekledim rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın
canım benim sakın sitres yapma inşallah herşey güzel gelişir rabbim yardımcın olsun inşallah bebişin seni bırakmaz:2:Kızlar bana dua eder misiniz?
Az önce doktordan geldim bebeğim büyümüyormuş,maalesef kalp atışı da alamadık..
1hafta sonra tekrar gideceğim bebek büyümemişse alınacakmış çok üzgünüm sanki benim yüzümden olmuş gibi hissediyorum
Kızlar İnşAllah hayırlısı olsun doktor stres yapma dedi
iyim canım saol 8. haftam bitti şimdilik iyi sen nasılsıncanım nasılsınız
nasıl gidiyor hamişliğin
ne kadarlık oldu bebeşin
Kızlar bana dua eder misiniz?
1hafta sonra tekrar gideceğim bebek büyümemişse alınacakmış çok üzgünüm sanki benim yüzümden olmuş gibi hissediyorum
Kızlar bana dua eder misiniz?
bende nasipse muhtemelen 13 nisanda doğum yapacağım.şuan 2 aya yaklaştık çok minik şuan bebeğim ultrasonda bile çok belli değil minik nokta =) ama kalbini duyduktan sonra onu tamamen hissettim.biraz sorunumuz var kese etrafında 28mm çapında kanama var.biraz stresli bir işte çalışıyorum ondan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.allah hepinizin bebeğini korusun onu sağlıklı bir şekilde kucağınıza almanızı nasip etsin.
canım dualarım seninle. Allah yardımcın olsun. kendini suçlu hissetme sakın dr dediği gibi stres yapma biliyorum elinde değil ama beklemekten başka yapcak bişey yok malesef.
tek bi dr kalma derim yinede sen bilirsin. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah
kızlar aranızda sağlık ocağına giden var mı?ben ilerleyen aylarda giderim diye düşünüyorum ama acaba ne zaman gitmeli mi?
Slm.bnde nasipse nisan annesi olucam sat28haziran.bugn ogrendim 4-5gun gecince evde test yaptim
Aslinda mutluyum ama bi yandanda endişeliyim.cunku 9aylik bi oglum var.nasil yapicam başa cikicam bilmiyorum.biz beklemiyoduk hic bu bebegi.destek olursaniz sevinirim...
Günaydın herkese yaa sayfamızın buraya taşınması çok kötü oldu offfff..
kızlar aranızda sağlık ocağına giden var mı?ben ilerleyen aylarda giderim diye düşünüyorum ama acaba ne zaman gitmeli mi?
Canım Merhaba Nasılsın ?
Seninde rahmin kal şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam.Nasıl gidiyor hamilelik? :) Umarım çok iyisindir .Benim 5 gün boyunca sürekli kanamam oldu ama Allah'a şükürler olsun 2 gündür hiç bir şey yok.Dr. sana önerdiği şeyler oldu mu ? Olduysa benimle paylaşır mısın ? Öpücükler :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?