hadi geçmiş olsun tatlımdarısı henüz gitmeyenlerin başına inşallah
Yani bu testin aralığı belli zaten icini rahat tut o yüzden güzel haberini almamıza az kaldı
Günaydın kızlar
Rüyamda ikili teste giriyordum herşeyi tamdı kocamda test sırasında doktor koltuğundA uyuyormus horloma sesleri geliyordu heralde gerçekle rüya karıştı :) nasıl taktiysam kafaya rüyalarıma girdi insallah gerçek olur 8ekime de çok var ya 2hafta önce görmüştüm zaten 2 hafta daha beklemem gerekiyor simdi
sağol canım teşekkürler.sen bizden önce gitmiştin sonucunu yazdın mı ne çıktı hatırlayamadım belki okumuşumdur ama :)
rüyan hayırlara vesile olsun canım,inşallah rüyan düz çıkar (amin) ben de ikili test öncesi böyle bir rüya görmüştüm;benim rüyamda eşim doktorun odasında cep telefonuyla yüksek sesle konuşuyordu :)doktor ultrason sonuçlarını bir kağıda yazıp bana verdi gürültüden konuşamamıştı;her şey güzeldi en son satıra da KIZ yazmıştı :) sonuçlarım gerçekte de güzel çıktı,bebişime de %60 kız dedi :)
ben de 9 ekimde gideceğim kontrole kısmetse;ikimizin şafak yakın birbirine :)
İnşallah tatlım nedense çok tedirgin oldum
canım benim ablan için çok üzüldüm,hayırlısı buymuş demek kiAllah evladına uzun ömür versin ve tez zamanda sağlıklı bir gebelik nasip edip kucağını bir kez daha doldursun inşallah ( amin )
sen de çok moralini bozma lütfen,Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere;şimdiden erken doğum ihtimalini düşünüp moralini bozma.. erken doğum ile ilgili korkunu ve sebebini doktoruna anlat o vakti geldiğinde gerekli görürse önlemini alır
Endişelenme canım 4.aya kadar bebek anneden beslenir dedi doktorum. Bende hiçbirşey yiyemiyorum 3kg verdim ne yesem çıkartıyorum, Dr ikili testten sonra vitamin vericem dedi.. Sen vitamin alıyor musun?
cnm çok sevindiem sonuçlarına darısı bana olsun inş kan içinde endişe etme herşeyde vardır bi hayır
bende dün ikili test için gittim bebişimin herşeyi normal çok şükür sağlıklı... ikili test için kan verdim 1 haftaya sonuç alacaktım ama çok şanssızım kan dökülmüş bugün tekrar çağırıryorlar kan vermeye gideceğim :/ herşeyde vardır bi hayır diyorum..
valla henüz görüşmedim hayatım ama duyduğum kadarıyla 1000-2000 gibi..acıbadem de doğum paketi seçebiliyorsun;mesela doğum,bebeğin ilk muayenesi,oda,refakatçi,odanın süslemesi,gelen misafirlere ikram,fotoğraf,vs. gibi herşeyi kapsayan bir paket var,bedeli 2000 sanırım..laterne doğum ücretleri için hiç görüştünmü hastane ile malum şimdiden birikim yapmak lazım
tatlım ben ikili testin sonucunu cumartesi aldım,kimse olmayınca yazmadım öyle kaldı.. tüm değerlerim güzel çok şükür,riskim de 1/2098 çıktı
sedagg sen görüştün mü peki?fiyat biliyor musun?
valla henüz görüşmedim hayatım ama duyduğum kadarıyla 1000-2000 gibi..acıbadem de doğum paketi seçebiliyorsun;mesela doğum,bebeğin ilk muayenesi,oda,refakatçi,odanın süslemesi,gelen misafirlere ikram,fotoğraf,vs. gibi herşeyi kapsayan bir paket var,bedeli 2000 sanırım..
valla henüz görüşmedim hayatım ama duyduğum kadarıyla 1000-2000 gibi..acıbadem de doğum paketi seçebiliyorsun;mesela doğum,bebeğin ilk muayenesi,oda,refakatçi,odanın süslemesi,gelen misafirlere ikram,fotoğraf,vs. gibi herşeyi kapsayan bir paket var,bedeli 2000 sanırım..
cnm sana bide bişey soracağım kadın doğum bölümüne yeni bir prof. gelmiş ahmet cantuğ çalışkan adında hiç duydunmu iyimi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?