2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

rüyan hayırlara vesile olsun canım,inşallah rüyan düz çıkar (amin) ben de ikili test öncesi böyle bir rüya görmüştüm;benim rüyamda eşim doktorun odasında cep telefonuyla yüksek sesle konuşuyordu :)doktor ultrason sonuçlarını bir kağıda yazıp bana verdi gürültüden konuşamamıştı;her şey güzeldi en son satıra da KIZ yazmıştı :) sonuçlarım gerçekte de güzel çıktı,bebişime de %60 kız dedi :)
ben de 9 ekimde gideceğim kontrole kısmetse;ikimizin şafak yakın birbirine :)

Âmin inşallah düz çıkar şimdi senin de rüyayı görüp gerçekleştiğini görünce icim rahat etti cinsiyet genelde babaya malum olur derler sana malum olmuş :)) hiç eşi bebeğin cinsiyetini gören var mı ? Benimkine hergüne soruyorum yok, gerçi görse de hatırlamaz hatta ben ona rüyalarımı anlattığımda şaşırıyor nasıl aklında bu kadar detaylı tutuyorsun diye :d
Şafaklarimiza da çok var ya bende su saglık ocağını araştırsam iyi olcak benim ikematghimi taşımam lazım önce halledersem 8 Ekim'den önce bir göreyim ya

YOK ZATEN KAFAYA TAKMIYORUM HAMİLELİĞİM KEYFİNİ ÇIKARTIYORUM:d

bende dün ikili test için gittim bebişimin herşeyi normal çok şükür sağlıklı... ikili test için kan verdim 1 haftaya sonuç alacaktım ama çok şanssızım kan dökülmüş bugün tekrar çağırıryorlar kan vermeye gideceğim :/ herşeyde vardır bi hayır diyorum..

Endişelenme canım 4.aya kadar bebek anneden beslenir dedi doktorum. Bende hiçbirşey yiyemiyorum 3kg verdim ne yesem çıkartıyorum, Dr ikili testten sonra vitamin vericem dedi.. Sen vitamin alıyor musun?

mrb cnm şuanda vitamin almıyorum yalnız folik asit onu da zorla alıyorum günde 1 tane

maşallah canım bebişe inşallah riskde düşük çıkar hayırlısıyla.. tekrar kan verecek olmana üzüldüm,ama dediğin gibi her işte vardır bir hayır

laterne doğum ücretleri için hiç görüştünmü hastane ile malum şimdiden birikim yapmak lazım
valla henüz görüşmedim hayatım ama duyduğum kadarıyla 1000-2000 gibi..acıbadem de doğum paketi seçebiliyorsun;mesela doğum,bebeğin ilk muayenesi,oda,refakatçi,odanın süslemesi,gelen misafirlere ikram,fotoğraf,vs. gibi herşeyi kapsayan bir paket var,bedeli 2000 sanırım..

Herkese merhaba, dün 2'i test için dr. randevum vardı. Doktorun muayenesinde herşey normal çıktı.Bugünde kan verdim sonucu cumaya çıkarmış. Folik asidi bırakmamı söyledi onun yerine demir hapı verdi.Vitamin vermedi, mide bulantılarım devam ettiğinden daha çok bulantı yaparmış.Cinsiyetini merak ettim.Dr. uğraştı pozisyon vermiyo dedi.Çok inatçıyız sanırım.Böyle diyince üzüldüğümü görünce biraz daha uğraştı kıza benziyor dedi.Ama ben üzüdüm diyemi yoksa gerçekten bilerekmi söyledi bilmiyorum. Ama 1 ay sonra kesin belli olurmuş. Şimdi 4 gözle sonuçlarımın iyi çıkmasını bekliyorum.

tatlım ben ikili testin sonucunu cumartesi aldım,kimse olmayınca yazmadım öyle kaldı.. tüm değerlerim güzel çok şükür,riskim de 1/2098 çıktı

benim sonuçlarım şöyle kombine risk: <1/10000
ikili test 1:7271 senin yazdığın buna benziyor sanırım

Son düzenleme:

normal doğum mu istiyorsun yada ilki neydi sezeryan mı olacak?allah nasip ederse epiduralle normal doğum istiyorum inş.

cnm sana bide bişey soracağım kadın doğum bölümüne yeni bir prof. gelmiş ahmet cantuğ çalışkan adında hiç duydunmu iyimi ki acaba

cnm sana bide bişey soracağım kadın doğum bölümüne yeni bir prof. gelmiş ahmet cantuğ çalışkan adında hiç duydunmu iyimi ki acaba

cnm bide acıbademde doğumdan sonra anneyi kuaför gelip saçlarını falan düzeltiyomuş makyaj yapıomuş diye duydum armı öle bişey duydunmu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…