sedagg sen görüştün mü peki?fiyat biliyor musun?
benim sonuçlarım şöyle kombine risk: <1/10000
ikili test 1:7271 senin yazdığın buna benziyor sanırım
tatlım şimdi sonuçları aldım aynısını yazıyorum;
down syndrone risk 1:18100
age alone risk 1:523
trisomy 18 risk 1:99000
interpretetion screen negative
only bıochemıstry risk for ds = 1:2095
normal doğum mu istiyorsun yada ilki neydi sezeryan mı olacak?allah nasip ederse epiduralle normal doğum istiyorum inş.
hiç duymadım adını,daha önce nerede çalışıyormuş ki?cnm sana bide bişey soracağım kadın doğum bölümüne yeni bir prof. gelmiş ahmet cantuğ çalışkan adında hiç duydunmu iyimi ki acaba
valla çok ayrıntı bilmiyorum ama prenses gibi davranıyorlar onu biliyorum :) odan bebeğin cinsiyetine göre sen doğumdayken süsleniyor,bebişi doğunca hemen yıkıyorlar,kendi hastane çıkışları ile giydiriyorlar;fotoğrafları çekiliyor,gelen misafirlerine loğusa şerbeti ikram ediyorlar;gelen misafirlere ikram etmek istediğin diğer şeyler için bir görevli veriyorlar,vs vscnm bide acıbademde doğumdan sonra anneyi kuaför gelip saçlarını falan düzeltiyomuş makyaj yapıomuş diye duydum armı öle bişey duydunmu hiç
valla henüz görüşmedim hayatım ama duyduğum kadarıyla 1000-2000 gibi..acıbadem de doğum paketi seçebiliyorsun;mesela doğum,bebeğin ilk muayenesi,oda,refakatçi,odanın süslemesi,gelen misafirlere ikram,fotoğraf,vs. gibi herşeyi kapsayan bir paket var,bedeli 2000 sanırım..[/QUO
Adana Acıbadem'de doğum 5500-6000 civarı, nasıl 2000 olur başka bir yerde :?(((((((
ilk doğumum epiduralli normal olmuştu;kısmetse yine normal istiyorum ama epidural için tam karar vermedim doğrusu
hiç duymadım adını,daha önce nerede çalışıyormuş ki?
valla çok ayrıntı bilmiyorum ama prenses gibi davranıyorlar onu biliyorum :) odan bebeğin cinsiyetine göre sen doğumdayken süsleniyor,bebişi doğunca hemen yıkıyorlar,kendi hastane çıkışları ile giydiriyorlar;fotoğrafları çekiliyor,gelen misafirlerine loğusa şerbeti ikram ediyorlar;gelen misafirlere ikram etmek istediğin diğer şeyler için bir görevli veriyorlar,vs vs
ben de birdaha ki gittiğimde tanıtım broşürü alıp seninle paylaşırım
ilk doğumum epiduralli normal olmuştu;kısmetse yine normal istiyorum ama epidural için tam karar vermedim doğrusu
hiç duymadım adını,daha önce nerede çalışıyormuş ki?
valla çok ayrıntı bilmiyorum ama prenses gibi davranıyorlar onu biliyorum :) odan bebeğin cinsiyetine göre sen doğumdayken süsleniyor,bebişi doğunca hemen yıkıyorlar,kendi hastane çıkışları ile giydiriyorlar;fotoğrafları çekiliyor,gelen misafirlerine loğusa şerbeti ikram ediyorlar;gelen misafirlere ikram etmek istediğin diğer şeyler için bir görevli veriyorlar,vs vs
ben de birdaha ki gittiğimde tanıtım broşürü alıp seninle paylaşırım
valla henüz görüşmedim hayatım ama duyduğum kadarıyla 1000-2000 gibi..acıbadem de doğum paketi seçebiliyorsun;mesela doğum,bebeğin ilk muayenesi,oda,refakatçi,odanın süslemesi,gelen misafirlere ikram,fotoğraf,vs. gibi herşeyi kapsayan bir paket var,bedeli 2000 sanırım..[/QUO
Adana Acıbadem'de doğum 5500-6000 civarı, nasıl 2000 olur başka bir yerde :?(((((((
eskişehir acıbademin ssk ile anlaşması var cnm o yüzden yarısını devlet karşılıyor
o nasıl bir rakam öyle aman allahım.epiduralle normal dogum 1375 tl burada.
walla biraz daha anlatırsan senin hastaneye kayacam şimdisen detaylı öğren belki bende ona göre tekrardan bi karar veririm tabi genel anestezi varsa
gidince direk doktora sorayım bakalım gerçekten sezeryan var mı yok mu?9 ekimde gideceğim bana hatırlat gitmeden,unuturum yoksa bebişin heyecanından :)
Daha önce epiduralle yapıpta ikincide karar verememek ?? sence epiduralin olumsuz yönleri var mı neler?
cnm bende 3 ekimde gideceğim o zaman iyice herşeyi öğreneceğim sende benim için sorarsan artık bi seçim yapayım ona göre sen benim için sorarsın demi cnm genel anestezi varmıymış ben sana hatırlatırım
burada acıbademin ssk ile anlaşması var tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?