2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
benim sonuçlarım şöyle kombine risk: <1/10000
ikili test 1:7271 senin yazdığın buna benziyor sanırım

tatlım şimdi sonuçları aldım aynısını yazıyorum;

down syndrone risk 1:18100
age alone risk 1:523

trisomy 18 risk 1:99000

interpretetion screen negative
only bıochemıstry risk for ds = 1:2095

arkadaş türkçe yazsalar ölürler neyse canım sonuç hayırlı cıkmış ya önemli olanda o

benım sonucum elımde degıl ama doktor benı aradıgında 1/10000 dedı..yanı dedı 10,000 de bır rıskı var dedı cok düşük bir rakam dedi

normal doğum mu istiyorsun yada ilki neydi sezeryan mı olacak?allah nasip ederse epiduralle normal doğum istiyorum inş.

ilk doğumum epiduralli normal olmuştu;kısmetse yine normal istiyorum ama epidural için tam karar vermedim doğrusu

cnm sana bide bişey soracağım kadın doğum bölümüne yeni bir prof. gelmiş ahmet cantuğ çalışkan adında hiç duydunmu iyimi ki acaba
hiç duymadım adını,daha önce nerede çalışıyormuş ki?

cnm bide acıbademde doğumdan sonra anneyi kuaför gelip saçlarını falan düzeltiyomuş makyaj yapıomuş diye duydum armı öle bişey duydunmu hiç
valla çok ayrıntı bilmiyorum ama prenses gibi davranıyorlar onu biliyorum :) odan bebeğin cinsiyetine göre sen doğumdayken süsleniyor,bebişi doğunca hemen yıkıyorlar,kendi hastane çıkışları ile giydiriyorlar;fotoğrafları çekiliyor,gelen misafirlerine loğusa şerbeti ikram ediyorlar;gelen misafirlere ikram etmek istediğin diğer şeyler için bir görevli veriyorlar,vs vs
ben de birdaha ki gittiğimde tanıtım broşürü alıp seninle paylaşırım

walla biraz daha anlatırsan senin hastaneye kayacam şimdi sen detaylı öğren belki bende ona göre tekrardan bi karar veririm tabi genel anestezi varsa

Daha önce epiduralle yapıpta ikincide karar verememek ?? sence epiduralin olumsuz yönleri var mı neler?

Adana Acıbadem'de doğum 5500-6000 civarı, nasıl 2000 olur başka bir yerde :? ((((((([/QUOTE]

burada acıbademin ssk ile anlaşması var tatlım :)

walla biraz daha anlatırsan senin hastaneye kayacam şimdi sen detaylı öğren belki bende ona göre tekrardan bi karar veririm tabi genel anestezi varsa

gidince direk doktora sorayım bakalım gerçekten sezeryan var mı yok mu?9 ekimde gideceğim bana hatırlat gitmeden,unuturum yoksa bebişin heyecanından :)

Adana Acıbadem'de doğum 5500-6000 civarı, nasıl 2000 olur başka bir yerde :? (((((((

burada acıbademin ssk ile anlaşması var tatlım :)[/QUOTE]

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü Ama yazık değil mi bize?

gidince direk doktora sorayım bakalım gerçekten sezeryan var mı yok mu?9 ekimde gideceğim bana hatırlat gitmeden,unuturum yoksa bebişin heyecanından :)

cnm bende 3 ekimde gideceğim o zaman iyice herşeyi öğreneceğim sende benim için sorarsan artık bi seçim yapayım ona göre sen benim için sorarsın demi cnm genel anestezi varmıymış ben sana hatırlatırım

Ayy kızlar ben antalya yaşam hastanesine gidiyorum ve doğum ücretleri ile ilgili en ufak bi fikrim yok Aranızda bilen varmı ???

Sadece 2 VIP odası olduğunu biliyorum gözümü o odalara diktim :)

Daha önce epiduralle yapıpta ikincide karar verememek ?? sence epiduralin olumsuz yönleri var mı neler?

tatlım epidural iyi hoş .. ben ilk doğumumda doktor gelene kadar hemşirelerin dikkatsizliği yüzünden çok sancı çektim,doğum masasına gidene kadar ki tüm sancıları fazla fazla çektim ( suni sancı verdiler ve serumu kapatmayı unuttular sağ olsunlar ) doğum başladıktan sonra hiç sancı hissetmedim,öyle olunca tam olarak nezaman ıkınmam gerektiğini de hissetmedim,yeterince de ittiremedim doktor söyledi hep şimdi,şimdi diye.. çektiğim acı bana göre yeniden katlanılmayacak bir şey değil,bu sebeple acaba bu sefer epidural almasam herşey gerçekten normal mi olsa diye düşünüyorum

Son düzenleme:

sorarım tabi tatlım,ama epey gün var o nedenle gitmeden önce ki günlerde mutlaka hatırlat;gerçi telimin takvimine kaydettim seni ama olur o güne kadar telimi değiştirsem unutmayayım :)

burada acıbademin ssk ile anlaşması var tatlım :)

üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü Ama yazık değil mi bize?[/QUOTE]

yazık tabi kıyamam ben sana eskişehir de tüm özel hastanelerin ssk ile anlaşması var şimdi..
ilk hamileliğim de böyle değildi malesef,muayene ücreti 55 liraydı.. (8 yıl önce ) doğum 1400 liraya patlamıştı o günün parasıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…