sorarım tabi tatlım,ama epey gün var o nedenle gitmeden önce ki günlerde mutlaka hatırlat;gerçi telimin takvimine kaydettim seni ama olur o güne kadar telimi değiştirsem unutmayayım :)
tatlım epidural iyi hoş .. ben ilk doğumumda doktor gelene kadar hemşirelerin dikkatsizliği yüzünden çok sancı çektim,doğum masasına gidene kadar ki tüm sancıları fazla fazla çektim ( suni sancı verdiler ve serumu kapatmayı unuttular sağ olsunlar ) doğum başladıktan sonra hiç sancı hissetmedim,öyle olunca tam olarak nezaman ıkınmam gerektiğini de hissetmedim,yeterince de ittiremedimdoktor söyledi hep şimdi,şimdi diye.. çektiğim acı bana göre yeniden katlanılmayacak bir şey değil,bu sebeple acaba bu sefer epidural almasam herşey gerçekten normal mi olsa diye düşünüyorum
evet benim ablamda çok bağımlı ailesine ve ılımlı,ama babam sinirli çok artık burçtan mı karakter mi bilmiyorum:))evet gerçekten koçların o kadar bariz bazı huyları varki bi ortamda benden dolayı artık kuzenler falan birin görünce mesela baskın birisiyse biraz koç kesin bak aynaya bak falan yapıyorlar ama aile bireylerine asırı bağlı ve sadıklardır oğlunda sana öyle olur ama azıcık suyuna gitmen lazım ama bişi söyleyeyim mi erkek koç bayan koçlara göre daha ılımlı =) azıcık suyuna gidersen yani sevgiyle benim anneme bağlılık demicem bağımlılıgım dicem bagımlıyım anneme bildiğin oda sana öyle olur =)ama nasılda tatlı olur amaa
Canım Mango'da düşük belli,beli iki taraftan düğmeli pantolanlar var ben onlarla idare ediyorum,gayet rahatlar.
ben ilk çocuğumu ssk da doğum yaptım normal anlattıklarını okuyunca o gün geldi gözümün önüne anladığım kadarıyla epidural olmasaymışsın daha iyi anlardın doğumu itmen gereken anı fln sadece yaşadığım için söylüyorum herşeyin normali makul bence sağlığımız el verdiğince tabi.
tatlım normal,sütler oluşmaya başlıyor ve göğüs ucunda beyaz yada sarı parçalar birikiyor..ama göğüs ucunla çok oynama,bırak duşta gittiği kadarı gitsin kendiliğindenlaterne sana bişi sorucam daha önce doğum yapanlarda cevap verirse sevinirim dün akşam fark ettim gögüs ucum acıyor du birde beyaz beyaz noktalar vardı elimle silmeye çalıştım bir iki deri parçası kopdu yeni deri göründü göğsümde biraz canım yandı çok uğraşmadım yattım oğluma 4 aylık hamileyken sütüm gelmeye başlamıştı doktor bazen oluo böyle şeyler demişti acaba yine sütmü gelmeye başlıcak die böle oluo aklıma takıldı
canım lcw de hamile pantolonları var fiyatları çok pahalı da değil istersen alırsın paçasını daralttırırsın.
ben gebe giyimden bir tane kot pantolon aldım pahalı ama bütün gebelikde giyerim artık
Egomego çok şekersin,sana ve annene çok teşekkür ederim dualarınız için,inşallah eşin her daim seni şımartır...ben olumsuz düşünmüyorum artık ama şımarmak ve heyecanlanmak içinde erken benim için ancak bebeğim altıncı ayını tamamlar ben o zaman ohh hamileyim yasasın diyebilirim, ben riskli gebelerdenim,yani sürekli yatan ama çok şükür 20 ilaçtan 9 a düştük,tam iki buçuk ay iğnelerle beslendi bebeğim şimdi 14.hafta olduğunda dikiş atılacak Rahmime, ben de bilmiyordum bunları ama her şey insanlar için neler neler öğreniyorsun bu uğurda, tüp bebek denince allahım sen hep sabır ver o insanlara derdim ama çok şükür ki benim başıma gelince allahım banada sabrını verdi...
Sedagg çok geçmiş olsun ablana,inşallah bu son kaybı olur,progynex iğne var düşük önleyici aklınızda olsun, benim kurtarıcım odur bide kan pıhtılaşması için coraspirin ve clexan iğne...belkide b iliyorsunuzdur
Tüm hamile arkadaslarıma güzel bir gün diliyorum:)[/QUOT
o senin şekerliğin hayatım lütfen yani demek istediğim sadece ona birsey olmayacagını düşün bak benim ki de riskli pazar günü en son iğnemi vurundum rahim içimde kanamam varmış dısarıya kanamam yoktu ultrasonda gördü kanamayı cumartesi gününe randevum var bakalım devam mı etces yoksa durmuş mu kanama bakcas ama senin ki tabiki daha zor allahım nurunu eksik etmesin üzerinden sağlıklı sıhatli güzeller güzeli melek gibi bir bebeğinn olsun kucağına al tüm dertlerin uçup gitsin mis kokusunu çek içine ve o an beni an gülümse yeter bana =)
saol ellemem zaten akşam pişman oldum canım yandı ...
işten tam gün izin aldı galiba doktora gitmek için,yoksa girerdiNazcım merak ettim seni, bugün hiç girmedin nete sanırım. Doktor kontrolün nasıl geçti?
Merhaba, sizler tecrübe sahibisiniz benimde böyle bir sıkıtım var. göğsümün ucunda minik minik et parçaları ve dediğiniz gibi beyaz pıhtılaşmış süt gibi birşeyler oluyor. normal mi yani. beyazlık değilde et parçaları endişelendirdi beni.
kızlar daha çok erken ama ben kapı süsü falan modellrine baktım kendim yapacağım hem hafta sonları canım sıkılıyor evde tek başıma oyalanmış olurum bebek mevlüt şekerleri falan var doğumdan sonra mevlüt için onuda endim yapmayı düşünüyorum
canım nasıl et parçası?süt kanalları açılıyor göğüs ucu dümdüz değilde aralarında küçücük boşluklar var gibi görünüyor ve uçlarında beyaz yada sarımtırak kurumuş parçalar olabiliyor.. sen de olanlar da böyle birşey mi farklı mı?
Ben nikah şekerlerimi kendim yapmıştım Çünkü piyasadakiler hep ayniydi herkes bayıldı ve ben göğsümü gere gere ben yaptım dedim :))
Bebegiminkileri de ben yapıcım insallah yıllar sonra göstericem ben yaptım diye hı hiii
Yafff benim göbeğim çıktı ama düne kadar yoktu ve böyle rahatsızlık hissediyorum acaba şişlik mi yoksa böbeğim oynamaya başladı mı gebelikte böyle rahatsız mı hissetces yada göbek cıktıkca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?