2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sorarım tabi tatlım,ama epey gün var o nedenle gitmeden önce ki günlerde mutlaka hatırlat;gerçi telimin takvimine kaydettim seni ama olur o güne kadar telimi değiştirsem unutmayayım :)

cnm çok sağol aslında acıbadem olsa benim için daha iyi evimede işimede çok yakın ama işte duruma bağlı artık

ben ilk çocuğumu ssk da doğum yaptım normal anlattıklarını okuyunca o gün geldi gözümün önüne anladığım kadarıyla epidural olmasaymışsın daha iyi anlardın doğumu itmen gereken anı fln sadece yaşadığım için söylüyorum herşeyin normali makul bence sağlığımız el verdiğince tabi.

evet benim ablamda çok bağımlı ailesine ve ılımlı,ama babam sinirli çok artık burçtan mı karakter mi bilmiyorum:))

laterne sana bişi sorucam daha önce doğum yapanlarda cevap verirse sevinirim dün akşam fark ettim gögüs ucum acıyor du birde beyaz beyaz noktalar vardı elimle silmeye çalıştım bir iki deri parçası kopdu yeni deri göründü göğsümde biraz canım yandı çok uğraşmadım yattım oğluma 4 aylık hamileyken sütüm gelmeye başlamıştı doktor bazen oluo böyle şeyler demişti acaba yine sütmü gelmeye başlıcak die böle oluo aklıma takıldı

Canım Mango'da düşük belli,beli iki taraftan düğmeli pantolanlar var ben onlarla idare ediyorum,gayet rahatlar.

ya yaşadığım şehri sevmiyorum mango yok burda çok fazla çeşit yok lcw da bugun arkadaslar benim için biraz bakmışlar öğle arası sağolsunlar güzel bişiler vardı bak yani dediler ya senin ki bir hafta daha büyük bak göbeğin belli mi fark oldumu azıcık benim bugun eşim söyledi çıkmış diye normalde sabah bu kadar olmuyordu ama bugun bariz var pantolun düğmeleri açık oturdum öğle arası eve koştum değiştim likralı giydim ama buda açık renk sürekli giyinemiorum azda olsa buda skıyor ve öğrendin mi cinsiyetini ya ben çok heyecanlıyım sanki

kesinlikle haklısın,doğumun süresi sen zamanında tepki veremediğin için uzuyor inşallah allah gayret kuvvet verir de bir çırpıda doğuruveririz hepimiz :)

tatlım normal,sütler oluşmaya başlıyor ve göğüs ucunda beyaz yada sarı parçalar birikiyor..ama göğüs ucunla çok oynama,bırak duşta gittiği kadarı gitsin kendiliğinden

Evet ya çok pahalı çok sağol ama bizim borcumuz baya var kredi borcumuz o yüzden gebe den almak istemedim dediğini yaparım ya lcw dan alır paçalarını yaptırırım =) mucx

saol ellemem zaten akşam pişman oldum canım yandı ...

Merhaba, sizler tecrübe sahibisiniz benimde böyle bir sıkıtım var. göğsümün ucunda minik minik et parçaları ve dediğiniz gibi beyaz pıhtılaşmış süt gibi birşeyler oluyor. normal mi yani. beyazlık değilde et parçaları endişelendirdi beni.

kızlar ilk sayfada ki listeye eklenmemiş olanlar,alıntı yapıp gerekli bilgileri yazsın;arkadaşımız sizleri de listeye eklesin kaç kişi olduk,kim ne zaman doğum yapacak takip edelim:)

kızlar daha çok erken ama ben kapı süsü falan modellrine baktım kendim yapacağım hem hafta sonları canım sıkılıyor evde tek başıma oyalanmış olurum bebek mevlüt şekerleri falan var doğumdan sonra mevlüt için onuda endim yapmayı düşünüyorum

canım nasıl et parçası?süt kanalları açılıyor göğüs ucu dümdüz değilde aralarında küçücük boşluklar var gibi görünüyor ve uçlarında beyaz yada sarımtırak kurumuş parçalar olabiliyor.. sen de olanlar da böyle birşey mi farklı mı?

Ben nikah şekerlerimi kendim yapmıştım Çünkü piyasadakiler hep ayniydi herkes bayıldı ve ben göğsümü gere gere ben yaptım dedim :))
Bebegiminkileri de ben yapıcım insallah yıllar sonra göstericem ben yaptım diye hı hiii

Yafff benim göbeğim çıktı ama düne kadar yoktu ve böyle rahatsızlık hissediyorum acaba şişlik mi yoksa böbeğim oynamaya başladı mı gebelikte böyle rahatsız mı hissetces yada göbek cıktıkca

kuru parçalar var evet bide küçük kabartılar var tam ucunda. hani siğil gibi ama daha minik. bir arkadaşımda görmüştüm doğuma kadar büyümüş onlar ve bebek emerken ısırıp kopartıyor demişti. süt zaten yaraları tedavi ediyormuş.

cnm bende nikah şekerimi kendim yapmıştım yine herşeyi kendim yapacağım

cnm benimde öle oluo bazen çok şiş oluyor bazen normal sanırım yediklerimizle alakalı bişey aa takma bence keyfini çıkart biz anne olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…