2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

selam kızlar nasılsınız..
dünde benim eşim diyoki bebişimm annenin zaten bi göbeği vardı senle kamufle etmeye çalışıyo
dedim o göbek değil bebek..

ay aramızda hamarat hanımlar da varmış,maşallah size bende mevlüt şekerini kendim yapmak istiyorum,piyasadakiler pek uyduruk oluyor;yada benim beğenebileceğime hak ettiğinden fazla para istiyorlar (arkadaşım için bakmıştım yakınlarda o sebeple iyi biliyorum ) ama becerebilir miyim bilmiyorum doğrusu

Son düzenleme:
cnm benimde öle oluo bazen çok şiş oluyor bazen normal sanırım yediklerimizle alakalı bişey aa takma bence keyfini çıkart biz anne olucaz

evet ama böyle herkes 4,5 aylık 5 aylık falan hafif oynadı 6 aylıkda belli oldu diolar bende çok mu şişeceğim acaba diorum bugun baktım 1 kilo almışım ama göbek çıktı hoşuma gidiyor tabi ki belli olsun istiyorum ve alışverişe 1 saat kaldı koçişkomu batırayım dicem ama hep aldırıorum aldırıorum ben aldım diyince ne biliosn belki benim maastan düştü falan diorum borcumuz oldugu için ikimizin maaşıda onda da =)

dünde benim eşim diyoki bebişimm annenin zaten bi göbeği vardı senle kamufle etmeye çalışıyo

farkettiniz mi artık bulantı- kusmalar yerini göbüşlere verdi.bakalım bi kaç haftaya neler konuşacağız

cnm taşbaşı çarşısının ikinci katında hobi dünyası var okadar güzel malzemeler varki bi gezsen emin ol sende yaparsın hem kötüde olsa kendi çabam var o yeter yavrum için uğraşıyorum

walla bende öle duymuştum hep ama forumdaki herkezin göbişler çıkmaya başladı ya hepimizin iç karnı dar yada ilk belli olup bi süre duracak yaşayıp görelim

cnm benimde öle oluo bazen çok şiş oluyor bazen normal sanırım yediklerimizle alakalı bişey aa takma bence keyfini çıkart biz anne olucaz

haha bozma sen moralini yani bebek o ne kamuflesi hepimiz fit sexy vücutlara sahip hatunlardık onlara çocuk verebilmek için bu hallere düştük benim eşimde durup durup dogumdan sonra böyle olcan demi yine falan yapıo sinir oluorum ama dio ki göbeğin büyüsün onu çok istiyorum ama bebekten sonra geri sıfır göbek ol mümkünse falan dedim olcam 90 kilo görürsün dedim yok askım aa olur mu hiç bikini yakışmaz senin için söylüorum die kıvırıo sonra

ortalama fiyatlar neydi? erken ama yinede merak ediyorum bende

cnm taşbaşı çarşısının ikinci katında hobi dünyası var okadar güzel malzemeler varki bi gezsen emin ol sende yaparsın hem kötüde olsa kendi çabam var o yeter yavrum için uğraşıyorum
fırsat bulduğumda bakayım,bende özel bir şey olsun istiyorum;el emeğinden daha özel bir şey var mı :) anne eli değmiş gibi bulduğumuz modelleri paylaşıp birbirimize fikir verelim

fırsat bulduğumda bakayım,bende özel bir şey olsun istiyorum;el emeğinden daha özel bir şey var mı :) anne eli değmiş gibi bulduğumuz modelleri paylaşıp birbirimize fikir verelim

tmm cnm neler var bir görseniz lohusa şerbeti dağıtmak için bardakları bile süslemişler :d

nerde ki o taşbaşı çarsısı hangi şehir ist mi hangi yaka hangi semt ayy ben grafikerim ya severim o tarz şeylerle uğraşmayı bende yapmak istiyorummm

walla bende öle duymuştum hep ama forumdaki herkezin göbişler çıkmaya başladı ya hepimizin iç karnı dar yada ilk belli olup bi süre duracak yaşayıp görelim

olabilir ama azıcık belli olması fena değil mutlu ediyor bizi büyüdüğünü anlıyorum içim huzur ve mutluluk doluyo sonra hormonlarım devreye girio ve bir damlacık göz yaşı =)

cnm eskişehirde bu yer

kızlar nacizane tecrübeme dayanarak söylüyorum kilodan korkmayın;ben ilk hamileliğimde 25 beden/xsmall ile hamile kaldım;çok acemiliğime geldi ve 19 kilo aldım lohusa iken de büyüklerin gazıyla 40 gün yedim ki yemesem hepsi o sürede giderdi sonuç : oğlum 3 buçuk ayını doldurmadan ben eski formuma kavuştum bu defa daha dikkatli olmak niyetindeyim ama stres yapmadan tabi

en geç benim 2li testim olucak,13+5 de
dr yanlış mı hesapladı acaba

canım 13+6'ya kadar yapılması gerekiyor diye biliyorum,biraz geçe kalmış gibi görünüyor ama olması gereken süre içinde olacak senin testin de.. eğer mümkünse içinin rahat etmesi için 2 gün erken git olmaz mı?

ağzına sağlık öpüyorum seni canı yürekten nede güzel moral veriyorsun inşallah ya gider ben normaldede kilo alınca göbekten alıyorum genetikten heralde basenimiz yok bizim anneminde yok halalarımında teyzelerimde kuzenlerinde benimde o yüzden göbek kalır diye korkuyorum =)en korktugumda çatlaklar=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…