haha bozma sen moralini yani bebek o ne kamuflesi hepimiz fit sexy vücutlara sahip hatunlardık onlara çocuk verebilmek için bu hallere düştük benim eşimde durup durup dogumdan sonra böyle olcan demi yine falan yapıo sinir oluorum ama dio ki göbeğin büyüsün onu çok istiyorum ama bebekten sonra geri sıfır göbek ol mümkünse falan dedim olcam 90 kilo görürsün dedim yok askım aa olur mu hiç bikini yakışmaz senin için söylüorum die kıvırıo sonra
ağzına sağlık öpüyorum seni canı yürekten nede güzel moral veriyorsun inşallah ya gider ben normaldede kilo alınca göbekten alıyorum genetikten heralde basenimiz yok bizim anneminde yok halalarımında teyzelerimde kuzenlerinde benimde o yüzden göbek kalır diye korkuyorum =)en korktugumda çatlaklar=)
tmm cnm neler var bir görseniz lohusa şerbeti dağıtmak için bardakları bile süslemişler :d
çok hoş ya benimki daha öyle demeye başlamadı ama oda şişman olsan sen seni spora gönderirim diyordu önceden ben zayıf birisiyim evlenmeden önce 32-34 bedendim evlenince kilo aldım 36 beden oldum hep zayıf alıştı 36 bedendim ama hafif göbüşüm vardı şişko diyordu koca göbek diyordu doğumdan sonra veremezsem artık spor salonundan çıkamam heralde :)
kızlar ben lohusa tacı istiyorum istanbula gittiğimizde deli gibi her yerde aradım bulamadım bazı yerlerde var eşim çok köylüce dedi moralimi bozdu bide oda dandik bi tac 79 liraydı sinir oldum almadım siz istiyormusunuz yada nasıl bişi planlıyorsunuz
hayırlısı ile cinsiyetleri bir öğrenelim ona göre ufaktan ufaktan başlarız hazırlıklara :) hatta böyle şeyler vakit aldığı için bunlarla başlamak daha iyi,oyalanırken alışverişi biraz sona saklarız :) bebişlerimize nazar değmesin inşallah
slm cici anneler....
bugün kontrolüm vardı..
doktordan geldim..9+2 haftalık kurtçuğum..2 gün geriden geliyo geç döllenme dolayısıyla..doktor önemli değil dedi..
yatıyodu minik kuzum...maşallah 2.5 cm olmuş..herşey gayet iyi...
bende saç dökülmesi vardı..sizlerde yaşayan varmı??
doktora sordum..
vitaminsizlikten yada kansızlıktan olabilir dedi...bazı hamilelerde oluyomuş..benimde çok dökülmüştü dedi..
kremli şampuan kullanma bitkisel şampuan kullan dedi..ısırgan otlu falan...
kan şurubu ve vitamin verdi..
bide mide yanmam oluyodu onun içinde için gaviscon çiğneme tableti..
benden bukadar....
bu arada kan şurubu kullanan varmı??? ben ilk kez kullanıcam..bu çok kansızım demek mi oluyo???
ağzına sağlık öpüyorum seni canı yürekten nede güzel moral veriyorsun inşallah ya gider ben normaldede kilo alınca göbekten alıyorum genetikten heralde basenimiz yok bizim anneminde yok halalarımında teyzelerimde kuzenlerinde benimde o yüzden göbek kalır diye korkuyorum =)en korktugumda çatlaklar=)
Facebook hesabın varsa peri kızlarına tutsuler adlı bir hesap var 15 tlye yapıyor isim falan yazıyor bı bak istersen
bende hala var dökülme ama kuru saçlarım mecbur krem kullanıyorum valla bana ilaç verdi sadece düşük olmaması için progestan içiyordum oda 3 aya girdin gerek yok daha dedi iğnesine başlattı başkada ilaç içmiyorum meyve sebze cok yerim severim onlardan alıyorum ilaç içince istifar edecek gibi oluyorum
onun için pehlivanlar gibi yağlanmaktan başka şansımız yok malesef kızlarbadem-susam ve kayısı yağını yanımdan hiç ayırmadım,sokakta yürürken bile sürerdim valla kaşındığında :)
ama Allaha şükürler olsun hiç çatlağım olmadı,maşallahinşallah hep beraber sağlıklı bir hamilelik geçirip sağ salim yavrularımıza kavuşuruz ( amin )
onun için pehlivanlar gibi yağlanmaktan başka şansımız yok malesef kızlarbadem-susam ve kayısı yağını yanımdan hiç ayırmadım,sokakta yürürken bile sürerdim valla kaşındığında :)
ama Allaha şükürler olsun hiç çatlağım olmadı,maşallahinşallah hep beraber sağlıklı bir hamilelik geçirip sağ salim yavrularımıza kavuşuruz ( amin )
bende hala var dökülme ama kuru saçlarım mecbur krem kullanıyorum valla bana ilaç verdi sadece düşük olmaması için progestan içiyordum oda 3 aya girdin gerek yok daha dedi iğnesine başlattı başkada ilaç içmiyorum meyve sebze cok yerim severim onlardan alıyorum ilaç içince istifar edecek gibi oluyorum
kızlar ben lohusa tacı istiyorum istanbula gittiğimizde deli gibi her yerde aradım bulamadım bazı yerlerde var eşim çok köylüce dedi moralimi bozdu bide oda dandik bi tac 79 liraydı sinir oldum almadım siz istiyormusunuz yada nasıl bişi planlıyorsunuz
hoş geldin canım nerelerdeydin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?