kızlar benim de başım isim olayı yüzünden kaynana ile dertte.
oğlum doğduğunda 6 ay çocuğu "atlas'ım" diye sevdi, ben her seferinde "onun adı derin; atlas değil" diye düzelttim ama o ısrarla "bana ne, derin koymasaydınız ben atlas istiyodum" dedi!!!!!!!
şimdi de takmış kafaya kızımın ismini; selin adını beğenmemiş; iksir koyun diyor!!!! İKSİR yahuuuuu! ayşe fatma dese şaşırmayacağım da İKSİR ne allah aşkına birisi bana izah etsin! böyle isimmi olur? amaç sadece bana gıcıklık yapmak o kadar belliki; yoksa böyle saçma bir isim söylemezdi.
ne yapayım ne edeyim bilemedim. tamam oldu iksir koyucaz desek ne yapacak acaba??????????
güzel canım bu eşim bu takımı beğendi bende diğerinde çok aklım kalınca onu aldım bu güzel ama bu sitede fiyatları pahalı benim aldığım sitedede bu model yok baktım NEVRESİM DÜNYASInda bu model var 39.90 TL ordan al burası çok pahalı
Ballerina Bebek Nevresim Takm | LUOCA PATISCA | bebek nevresim takmlar
burdan bakabilirsin
Kızlar ya benim içimde bir şeyler oluyor.
Malum bölgenin tam üzerinde kıpırdanmalar.
Oğluş çok mu aşağıda sizce?Tekme gibi değil ama bir şeyler hissediyorum.
Dün geceden beri böyle.Şimdi gidip aynadan bakıcam.
Sitres yaptım işe adapte olamıyorum
aynen canım katılıyorum sana o zaman düşünememişlermi bunu
hayırlısı artık canım allah büyük gün doğmadan neler doğar
yok canım çalışmıcam
allah nasip ederse oğlumu kendim büyütmek istiyorum
ama yinede belli olmaz dediğim gibi daha büyük bir ev almak istiyoruz o yüzden belki 2-3 sene sonra girebilirim işe
bcm panik yapma kuzum hemen ben bugun ne yaşadım biliomusun ik yerimde tekme hissettim hem aşağı tarafımda hem yukarda hem tekme atıp hem kafa attı heralde
Canım bende de bu hafta oldu , sanki aşağıdan vuruyor gibi oluyor , kıpır kıpır dimi, ama korkma olurmuş bunlar heryerdenvurur dediler, ayakları aşağı doğruysa onuda hissedersin dediler, gerçekten bazne mideme doğru vuruyor ohh çok şükür demek bi iniyor bir çıkıyor diyorum :))
6 ay doğum izninde<font color='f50e0e'> son söz!</font> - Memurlar
Doğum İzni ile ilgili son açıklama..belki duymayanınız vardır diye paylaşıyorum..
Ersnil,hiç korkma normal o,Kur yapıyor sana
Chosy gitti mı ne yemek yapacak cok meraktayim
iyi yaptın hangi siteden aldın canım işallah seninkide çok güzel çıkar ve hemen eline ulaşır ben benimkini beğendim sende memnun ol isterimcnm şimdi bi siteden buldum 36 tl hemde kargo bedava hemen aldım walla:d
oğluşundur annesi benim kızda pıt pıt aşağıya vuruyor dönüp duruyor içimde nerden vuracağı belli olmuyorKızlar ya benim içimde bir şeyler oluyor.
izmirde oturuyorum ben canım karabağlar da mobilyacılar var ordan aldık canım mobilyası ve yatağıyla 800TL ye aldık sıkı bir pazarlıkla bu fiyata aldık peşinde alınca ondan bu fiyat kredi kartıyla 900tl falan oluyor netten çok model yok canım mobilyacılara gidip bakmak gerekiyor daha çok çok güzelleri vardı ama maddi olarak bizi zorlayacağı için bunu tercih ettik hem sade hoş şık oldu nette birkaç model var başka koymuyorlar işallah sizde içinize sinen bir yerden bulursunuzzapzup odaya da nevresime de bayıldım bişe sorcam o büyüyen beşiği nerden ne kadara aldınız , biz de öle bişe alıcaz da, netten bakıp duruyoruz , bi türlü ikna olamadık, fiyat ve kalite ilişkisine??:)
canım, ben evlenirken ilerde bebeğim olursa eşyalarımı dağıtmak zorunda kalmıyım diye odamın birisini boş bırakmıştım...o oda 2,5 senedir boş duruyo ve artık boş görmekten sıkıldık :26: odayı düzenlicez ama kullanmicaz...eğer bebeğin odayı kullanabilecek yaşa gelmesini beklersek 2-3 yıl daha oda boş kalıcak...ama biz kızımızın odasını görmek istiyoruz artıkya sonra alsan odayı şimdi nasılsa kullanmayacak yazık o kadar masrafa çocuk büyüyecek mobilya eskiyecek kullanmadan yenisini alacaksınız yatak şifonyer en güzeli biz dolap aldık ama ikeadan hem küçük hemde 250 TL diye aldık şifonyer boyutunda dolabımız oldu
sizin beğendiğiniz takımın pembesi güzel yine tercih senin canım
Kızlar karsı taraftaki evlerin ağaçları ciceklenmis:18:
Vakitsiz olmuş ama bu demek oluyor ki bahar geliyor
Oda ne demek siz anladınız onu
iyi yaptın hangi siteden aldın canım işallah seninkide çok güzel çıkar ve hemen eline ulaşır ben benimkini beğendim sende memnun ol isterim
oğluşundur annesi benim kızda pıt pıt aşağıya vuruyor dönüp duruyor içimde nerden vuracağı belli olmuyor
izmirde oturuyorum ben canım karabağlar da mobilyacılar var ordan aldık canım mobilyası ve yatağıyla 800TL ye aldık sıkı bir pazarlıkla bu fiyata aldık peşinde alınca ondan bu fiyat kredi kartıyla 900tl falan oluyor netten çok model yok canım mobilyacılara gidip bakmak gerekiyor daha çok çok güzelleri vardı ama maddi olarak bizi zorlayacağı için bunu tercih ettik hem sade hoş şık oldu nette birkaç model var başka koymuyorlar işallah sizde içinize sinen bir yerden bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?