2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar benim de başım isim olayı yüzünden kaynana ile dertte.

oğlum doğduğunda 6 ay çocuğu "atlas'ım" diye sevdi, ben her seferinde "onun adı derin; atlas değil" diye düzelttim ama o ısrarla "bana ne, derin koymasaydınız ben atlas istiyodum" dedi!!!!!!!

şimdi de takmış kafaya kızımın ismini; selin adını beğenmemiş; iksir koyun diyor!!!! İKSİR yahuuuuu! ayşe fatma dese şaşırmayacağım da İKSİR ne allah aşkına birisi bana izah etsin! böyle isimmi olur? amaç sadece bana gıcıklık yapmak o kadar belliki; yoksa böyle saçma bir isim söylemezdi.

ne yapayım ne edeyim bilemedim. tamam oldu iksir koyucaz desek ne yapacak acaba??????????

:)))) cadı kaynananın iksiri :)
çok aramış mı bu ismi acaba

Kızlar ya benim içimde bir şeyler oluyor.
Malum bölgenin tam üzerinde kıpırdanmalar.
Oğluş çok mu aşağıda sizce?Tekme gibi değil ama bir şeyler hissediyorum.
Dün geceden beri böyle.Şimdi gidip aynadan bakıcam.
Sitres yaptım işe adapte olamıyorum :(

bcm panik yapma kuzum hemen ben bugun ne yaşadım biliomusun ik yerimde tekme hissettim hem aşağı tarafımda hem yukarda hem tekme atıp hem kafa attı heralde:D

Canım bende de bu hafta oldu , sanki aşağıdan vuruyor gibi oluyor , kıpır kıpır dimi, ama korkma olurmuş bunlar heryerdenvurur dediler, ayakları aşağı doğruysa onuda hissedersin dediler, gerçekten bazne mideme doğru vuruyor ohh çok şükür demek bi iniyor bir çıkıyor diyorum :))

aynen canım katılıyorum sana o zaman düşünememişlermi bunu:47::47::47::47:
hayırlısı artık canım allah büyük gün doğmadan neler doğar:16::16::16::16:

Amin canım.Hakkımızda herşeyin hayırlısı.

yok canım çalışmıcam
allah nasip ederse oğlumu kendim büyütmek istiyorum
ama yinede belli olmaz dediğim gibi daha büyük bir ev almak istiyoruz o yüzden belki 2-3 sene sonra girebilirim işe:6::6::6::6::6:

En iyisi şekerim.Bende çalışcaksan erken değil mi dicekdim :)
Benim işim rahat çok şükür o yüzden çok düşünmüyorum çıkmayı.
Ama dayanamazsam bizimde aklımızdaki çıkmam.Bakalım artık şimdilik devam ediyormuş gibi hareket ediyoruz.

bcm panik yapma kuzum hemen ben bugun ne yaşadım biliomusun ik yerimde tekme hissettim hem aşağı tarafımda hem yukarda hem tekme atıp hem kafa attı heralde:D

Valla kuzucum yapmadım desem yalan olur.
Değişik bir şey.İçim gıcıklanıyor sanki.
Bende anlamadım.Biran önce eve gidip uzanıp oğluşu izlemek istiyorum.
Allahım yardımcımız olsun.

zapzup odaya da nevresime de bayıldım bişe sorcam o büyüyen beşiği nerden ne kadara aldınız , biz de öle bişe alıcaz da, netten bakıp duruyoruz , bi türlü ikna olamadık, fiyat ve kalite ilişkisine??:)

Canım bende de bu hafta oldu , sanki aşağıdan vuruyor gibi oluyor , kıpır kıpır dimi, ama korkma olurmuş bunlar heryerdenvurur dediler, ayakları aşağı doğruysa onuda hissedersin dediler, gerçekten bazne mideme doğru vuruyor ohh çok şükür demek bi iniyor bir çıkıyor diyorum :))

Galiba şu anda ayakları aşağıda benim oğluşun.
Yandan yukardan değilde aşağıdan hissediyorum.
Farklı bir şey ya.Sitres yaptım kendime:S
Şimdi durdu.

Ersnil,hiç korkma normal o,Kur yapıyor sana :27:
Chosy gitti mı ne yemek yapacak cok meraktayim:27:

Kızlar karsı taraftaki evlerin ağaçları ciceklenmis:18:
Vakitsiz olmuş ama bu demek oluyor ki bahar geliyor
Oda ne demek siz anladınız onu:52:

cnm şimdi bi siteden buldum 36 tl hemde kargo bedava hemen aldım walla:d
iyi yaptın hangi siteden aldın canım işallah seninkide çok güzel çıkar ve hemen eline ulaşır ben benimkini beğendim sende memnun ol isterim

oğluşundur annesi benim kızda pıt pıt aşağıya vuruyor dönüp duruyor içimde nerden vuracağı belli olmuyor

zapzup odaya da nevresime de bayıldım bişe sorcam o büyüyen beşiği nerden ne kadara aldınız , biz de öle bişe alıcaz da, netten bakıp duruyoruz , bi türlü ikna olamadık, fiyat ve kalite ilişkisine??:)
izmirde oturuyorum ben canım karabağlar da mobilyacılar var ordan aldık canım mobilyası ve yatağıyla 800TL ye aldık sıkı bir pazarlıkla bu fiyata aldık peşinde alınca ondan bu fiyat kredi kartıyla 900tl falan oluyor netten çok model yok canım mobilyacılara gidip bakmak gerekiyor daha çok çok güzelleri vardı ama maddi olarak bizi zorlayacağı için bunu tercih ettik hem sade hoş şık oldu nette birkaç model var başka koymuyorlar işallah sizde içinize sinen bir yerden bulursunuz

Kızlar ben bugun erken çıkıyorum.
20 geçe gemisine binip gidicem eve.
Kendinize çok dikkat edin yarın görüşürüz.:54:

ya sonra alsan odayı şimdi nasılsa kullanmayacak yazık o kadar masrafa çocuk büyüyecek mobilya eskiyecek kullanmadan yenisini alacaksınız yatak şifonyer en güzeli biz dolap aldık ama ikeadan hem küçük hemde 250 TL diye aldık şifonyer boyutunda dolabımız oldu
sizin beğendiğiniz takımın pembesi güzel yine tercih senin canım
canım, ben evlenirken ilerde bebeğim olursa eşyalarımı dağıtmak zorunda kalmıyım diye odamın birisini boş bırakmıştım...o oda 2,5 senedir boş duruyo ve artık boş görmekten sıkıldık :26: odayı düzenlicez ama kullanmicaz...eğer bebeğin odayı kullanabilecek yaşa gelmesini beklersek 2-3 yıl daha oda boş kalıcak...ama biz kızımızın odasını görmek istiyoruz artık :16: en azından dolabına giysilerini falan koyarız...yani şimdilik düşüncemiz böyle :26:

Arkadaşlar merhaba kusuruma bakmayın hiç giremedim arada dua bildirimleri hariç :( Çok sıkıntılı işler her sene böyle olur bizim ama bu sene artık felaket oldu şurda 1 hafta kaldı Ocak ayının bitmesine yine eskisi gibi rhaat olur da yazabilirim okuyabilrim inşallah. Naılsınız herşey yolundadır inşallah. Bebişleriniz nasıllar? Biz iyiyiz çok şükür. 3 ay kaldı bakalım Allahtan hayılrısı. Toplamda 9 kg almışım bugün tartıldım. Bebiş hareketli hep yerinde durmuyor maşallah. Eşim benden de yoğun çalışıyor iş çıkışı onu da alıp gitmek için bir de sokaklarda vakit geçiriyorum arabada 21:30 da falan evde oluyoruz hergün :( Evden de girecek halim kalmıyor yani anlayacağınız. 2 ay sonra falan izne çıkarım herhalde yani doğuma 1 ay kala. Şu yasadan da haber yok değil mi doğum izni uzatılacaktı güya inşallah bizler yetişiriz. Yavaş yavaş Ali Kemalin odasını açmaya çalışıyoruz evde heryer heryerde çok güzel bir L koltuk aldık kurduk haftasonu İkeadan. Bebğin odasına koyduk. Biz de onun odasında yatmayı planlıyoruz eşimle. Odada bir de dolap vardı 3 kapılı onu boşaltmaya çalışıyoruz bebek için kullanıcaz bir da karyola konacak okadar sadece bir oda olacak baklaım inşallah. Kütüphane vardı kocaman içinde yok yok onu söktük kaldırdık odadan. kolilere koyduk ama bakalım nereye koyucaz nerde duracak kitaplar ıvır zıvırlar hatıralarımız falan. Bakalım kayınvalidemin evinde yer varsa oraya koyarız belki kolileri. İşte benden haberler böyle dizilerimi bile kaçırıyorum seyredemiyorum insanlıktan çıktık. :( Olsun bebeişim sağlıklı olsun da geçici bir durumdur inşallah bu iş yoğunluğu. Hepinize selam ve sebgiler çok öpüyorum.

Olur canım olur..benim geçen gece firar edecekti nerdeyse,bir ağrı yaptı ki off ki off..ama bence yerleri daralıyor ya yer açıyorlar kendilerine..bugün yok mesele öyle bir ağrı...

Kızlar karsı taraftaki evlerin ağaçları ciceklenmis:18:
Vakitsiz olmuş ama bu demek oluyor ki bahar geliyor
Oda ne demek siz anladınız onu:52:

Anladım beeennnn...ve hiçç korkmuyorum..hatta bir an önce gelsin istiyorum o gün..böyle daha kötü beklemek,bişey oldu mu,acaba terslik olur mu diye..açsın çiçekler gelsin benim prensesim...:1:

Hepinize hayılrı kandiller dilerim sağlıkla mutlulukla huzurla bebişlerimizle ailelerimizle birlikte daha nice kandillere inşallah.

iyi yaptın hangi siteden aldın canım işallah seninkide çok güzel çıkar ve hemen eline ulaşır ben benimkini beğendim sende memnun ol isterim

oğluşundur annesi benim kızda pıt pıt aşağıya vuruyor dönüp duruyor içimde nerden vuracağı belli olmuyor

izmirde oturuyorum ben canım karabağlar da mobilyacılar var ordan aldık canım mobilyası ve yatağıyla 800TL ye aldık sıkı bir pazarlıkla bu fiyata aldık peşinde alınca ondan bu fiyat kredi kartıyla 900tl falan oluyor netten çok model yok canım mobilyacılara gidip bakmak gerekiyor daha çok çok güzelleri vardı ama maddi olarak bizi zorlayacağı için bunu tercih ettik hem sade hoş şık oldu nette birkaç model var başka koymuyorlar işallah sizde içinize sinen bir yerden bulursunuz

cnm mobil yapı die bi siteden buldum umarım iyi çıkar

Back
X