6 ay doğum izninde<font color='f50e0e'> son söz!</font> - Memurlar
Doğum İzni ile ilgili son açıklama..belki duymayanınız vardır diye paylaşıyorum..
kızlar benim de başım isim olayı yüzünden kaynana ile dertte.
oğlum doğduğunda 6 ay çocuğu "atlas'ım" diye sevdi, ben her seferinde "onun adı derin; atlas değil" diye düzelttim ama o ısrarla "bana ne, derin koymasaydınız ben atlas istiyodum" dedi!!!!!!!
şimdi de takmış kafaya kızımın ismini; selin adını beğenmemiş; iksir koyun diyor!!!! İKSİR yahuuuuu! ayşe fatma dese şaşırmayacağım da İKSİR ne allah aşkına birisi bana izah etsin! böyle isimmi olur? amaç sadece bana gıcıklık yapmak o kadar belliki; yoksa böyle saçma bir isim söylemezdi.
ne yapayım ne edeyim bilemedim. tamam oldu iksir koyucaz desek ne yapacak acaba??????????
kızlar ben çıkıyorum..
emzirme yastığı diktiriyordum.. gidip onu alayım.. inşallah güzel olmuştur..
gelince gelir okurum yazılanları..
herkes kendine dikkat etsin..
kız aramasında bari name yapmasın.. o ne öyle arayacam da kontör yok.. koca kadınsın kontörsüz geziyorsan da bu senin ayıbın..
biz mecbur ayrı olucaz.. ayrı şehirlerdeyiz çünki ama kocacım 3-4 günde bir gelirim, özlerim oğlumu diyor.. bakalım bizi neler bekliyor..
iyi dönüyon yatakta, benim için çok zor bi işlem o:) o yüzden rahat geldi yastık bana kız, belimi rahatlatıyo sanki
bende senin gibi, telefonda gelsene diyo mesela, wcden çıkınca napıyomuş annen, gelcekmiymiş
şunu dedin ya o ne dedi filan, belli dinlediğim:))
ama benim koca çok saf öle cinlik bilmiyo Allahtan
Nevresim : 100x150 cm
Çarşaf : 120x150 cm
Yastık Kılıfı : 35x45 (2 Adet)
%100 Pamuk
ölçüleri bu şekilde canım kumaş kalitesi çok güzel ben bu kadar iyi beklemiyordum gönül rahatlığı ile alabilirsin balerina serisi balerin ayı mı nedir linkini ekle bakayım canım fiyatı 36 tl kargo ücreti de 8 tl ama çok güzel ben tekstil mezunu olarak kaliteli buldum
iklem sen ne yaptın aradın mı?
kızlar ya ben ne yemek yapıym bana akıl werin
dolaba baktım şimdi karnıbahar ve patlıcan war?
kızlar ya ben ne yemek yapıym bana akıl werin
dolaba baktım şimdi karnıbahar ve patlıcan war?
Valla hayatım ben karnabaharin yemeğini hiç yapmam sadece haslayip yumurtaya bulayip kizartirim üstüne sarımsaklar yoğurt
2 de patates kizartiyorum mergen bu tarifi görmesin.
Patlicana çeşit bol
Güveç,karniyarik,hunkarbegendi,kurdan kebabi,.....
En kolayida kozlenmisi kozleyip 1 soğan biraz maydanoz sarımsak pul biber tuz zeytinyağı limon +çay
Domates vs olmayacak.
Msj beğendim yine atmadı
Alıştı bana
Aşağıda Mezopotamya82 nickli biri mı var?
ben geldim..
dün yaptım karnıbahar.. havuç ve karnıbaharı haşladım. sonra borcama koydum üzerine beşamel sos ve kaşar.. fırında kızarınca çıkar.. güzel oluyo
Gündem yaratıyorlar ya,boş yere heveslendirip umutlandırıyorlar.
Madem böyle korkuları var başdan bilmiyorlar mıydı?
Ayrıca birçok iş alanında kadınlara ihtiyaç var,doğum izninin uzatılmasının böyle bir şeye yol açacağını hiç sanmıyorum.
karnıbaharı bi arkadaş burda paylaşmıştı, rondoda geçirip yoğurt yumurta filan karıştırıp fırına atıyomuş, (tam hatırlayamadım)
o nası oluyoki? yemek gibimi,börek gibimi
patlıcanlılar uzun sürer şimdi, girmiym o işe bari:)
kızartmamı yapsam acep
üşenip duruken bişe yapamıcam
tembellikten karar bile veremiyomkibunu da denemiştim veridklerinde... bu da güzel oluyo canım.. yoğurt, yumurta, zeytinyağı, pul biber karışımı döküyorsun.. ama dediğim gibi daha iyi, beşamel sosla yapılan
Çok geçmiş olsun canım benim.Zor zamanlarımız allahım yardımcımız olsunç
Oy oy maşallah allahım nazarlardan sanlasın.Allahım sen çok büyüksün.
Ben ilk kez benim oğluş dahil sizinkilerin görüyorum renklilerinizi o yüzden çok farklı geliyor.
Seninde kandiln mübarek olsun canım...
Yatapı dahil değilse çok pahalı canım ya.
Keşke seninde yerini genişletebilme şansın olsaydı.
Benim 450 dediğim yatakda herşey var.Uyku seti,yatağı,cibinlik,tül vs hepsi.
Allahım yarıdmcımız olsun.Sen oda düşünüyor muydun?Bebişin ne kadar kullancak bu beşiği?
görümceklerden bahsedilmiş yine
bende de var iki tane.. biri melek öteki
kandiller işkence oldu.. küçüğünü severek arıyorum da büyüğünü sitttinnn sene duymasam ne iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?