2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Nazimmm hemsom,seni cok özledim valla ya adını bile görmek tebessüm ettirdi.
Allah kolaylık versin canım benim hayırlı olsun koltuğun O'dan...
En yakın zamanda gelirsin insallah...

cnm mobil yapı die bi siteden buldum umarım iyi çıkar

bende baktım ama göremedim senin beğendiğini neyse işallah güzel çıkar seninki de markası benim aldığımdan farklı sanırım benimki LUACO PATİSKA sen taç markasının nevresimini aldın bakalım ne zaman gelecek merakla bekliyorum

Ersnil,hiç korkma normal o,Kur yapıyor sana
Chosy gitti mı ne yemek yapacak cok meraktayim

yanıma aldım laptopu, ya çook değişik şeyler yapıyom
oktay ustadan karnıbahar böreği tarifi buldum, ama dereotu ve maydonozum yokmuş:) onlarsız yaptım attım fırına
bilirmisiniz bilmem, yoğurtlu kesme hamur çorbası yapıyom
bide salçalı makarna yapicem ( karnıbaharı sevmezse bizim bey, bunu kesin seviyo)
canınız çekmesin sakın

zaten hiçbiri güzel değil, öğğ
Kızlar karsı taraftaki evlerin ağaçları ciceklenmis:18:
Vakitsiz olmuş ama bu demek oluyor ki bahar geliyor
Oda ne demek siz anladınız onu

ayyy hafif bi duygusallaşmı gibi bişe oldu bende:)

iyi olduğuna sevindim canım, işler inşallah azalır gelirsin biran önce..

hayırlsı artık canım
senin oğluşa kim bakacak peki annen uzak galiba sana:26::26::26:
Galiba şu anda ayakları aşağıda benim oğluşun.
Yandan yukardan değilde aşağıdan hissediyorum.
Farklı bir şey ya.Sitres yaptım kendime:S
Şimdi durdu.

canım sürekli dönüyorlar içimizde eli yada ayağı geliyordur
ben de daha çok solumda tekmeler hissediyordum ve ayakları herhalde diyordum dr gittik doktor kafası aşağıda solda dedi o kadar sert tekmeler kafasından geliyormuş meğersem...
bana herkes aşağı düşmüş göbeğin artık diyo sanırım zaman yaklaştıkça dahada aşağılarda hissedicezzz
panik yapmamak lazım benimde bugün ilk defa kasıklarımda ağrı oldu bian bende korktum ama oğlumun tekmeleri sert olunca iyi olduğunu hissediyorummm

yo yooo yoooooo

bilemiyorummm hazır değilimmm .. nayırrrr yaaa

Allah'tan hazır degilsin,
Bugun demeyim dedim ama deyim bari rüyamda ikimiz arka arkaya doğuruyoruz arıyorum diyorum ki"mezos(tlf mezos diyorum)erkenyaptik bak küçük oldularay uyandım kalkamadim ilk ,lohusayim ya :))))

kiz o kesme çorbaya bizde sakala sarkan,Ata binip ayağını sallandiran derler
İlki neysede 2. Ye bak
"Kalkta Ata binip ayağını sallandiran yap canım çekti"
Absurdlukte zirve.
Kesme çorba ,makarna,börek aksama hemen uyursunuz kiz hamur hamur:))

kıs çekmesin canın, hamur hamur :)
ismini beğendim ama biri sorsa aklıma gelip söleyemem, b12 yok ya, ayak sallayan derim bende:)
bide nette tarif ararken gördüm köpoğlu diye bi tarif war
sanki kadın kocasına kızmış, evde ne warsa kızartmış karıştırmış, al köpoğlu diyo, adamda ne diyon len sen, yok bey yemeğin adı buymuş dio

hepsi hamur oldu, direttim sulu yemek yapmaya ama bu böreği yemezsem olmaz, tadına bakıym
domates çorbası yapcaktım, domates suyum asitlenmiş, sorsam voltaja bişe olurmu diye dedim ama amaaan atıym bari dedim:)
olurmuydu kız??

Hepinize hayırlı kandiller dilerim Allah dualarımızı kabul etsin hayirlisiyla bebeklerimize kavuşalım ... Sevgiler ....

kopogluda iyiymis,canım çekmez benim kiz yoğurdu sarimsakli mi:26:
Domates hazırsa kesin kotu olmuştur sendeki domatesse eksi olurdu boşver mideniz yanar iyi etmissin.
Benim bugun ku menümde hamur az evvel mayaladm,oklavaylan acip tavada pişiriyorsun sonra yagliyorsun bazlama derler bizde gözleme ve çörek diye de bilinir ama bazlama o
Ayyyy Canınız çektiyse kalkın yapın

kiz sabahtan beri lahmacun diyonuz cok canim cekti be limonlu acili amann

hepimizin kandili mubarek olsun, birbirimize dua edelim insallah

ankarada okudum ben orda öğrendim bazlamayı, bide ona sıcakken tereyağı sürerdi bi teyze, sahurda yerdik amaaannnn, walla çekti
ama bu böreği yimeden yimem, sağol voltajım zahmet etme göndermeye

sen oralarda bulabiliyonmu lahmacun
bulamıyosan dicemki" amaaan kokar o boşver, lahmacunu napıcan"

bulamiyom tabi:84: bi turk restorani var ama hem uzak bide tek iskenderi guzel lahmacun yapacak babayigit cikmamis

karadenizliyim ama bayilirim kebap turlerine

Allah'tan hazır degilsin,
Bugun demeyim dedim ama deyim bari rüyamda ikimiz arka arkaya doğuruyoruz arıyorum diyorum ki"mezos(tlf mezos diyorum)erkenyaptik bak küçük oldularay uyandım kalkamadim ilk ,lohusayim ya :))))

anammm anammm anammm ne diyon kızz sen ? hele de sen rüyada gördüysen... ay biberonu kaynatmamıştım dur gidip onu kaynatıyım ha bu gece ha yarın diye beklerim aartıkkkkk

Ne lahmacunu ben duymadım
Ordan bakınca nasil görünüyoruz kiz ,ne yemeği hamuru git helebura anne bebek başlıklı bir yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…