2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ne lahmacunu ben duymadım
Ordan bakınca nasil görünüyoruz kiz ,ne yemeği hamuru git helebura anne bebek başlıklı bir yer

evet anne bebek baslikli bi yer ama ben niyeyse kendimi buzdolabinin onunde buldum

heehhh bende de o yok, ödeştik mi

mezossss neler duyuyorummm öle

tamam tamam odestik

gerci cemeni yapmak 5 dk ama lahmacun neysee

gidip azcik ekmege cemen sureyim bari o yatistirir beni
kiz cemen ne arar Ohio dasen mı yaptın salcaylan,cevizlen,sarimsaklan falan.orijinal çemen bulsana hadi bul
slm kızlar hepimizin mevlid kandili mübarek olsun
Seninde canım,siran bitince bebeyi yolla bana az omuzlardan başlasın
anammm anammm anammm ne diyon kızz sen ? hele de sen rüyada gördüysen... ay biberonu kaynatmamıştım dur gidip onu kaynatıyım ha bu gece ha yarın diye beklerim aartıkkkkk
:))))) kiz git aman cok kotu ya 2.200 gramlardi ayyyy((

ank.univ.eg.blm. Miii yoksa hani hani Cebeci'de ne sınavlara girdim ben orda ah bir dili olsada konuşsa
Gazi de mı
Bende aynen o teyzeninkisinden he öyle sicagiyla yağ falan
Hamur o hamur

ben yaptiydim, bulamam kiz nasil bulayim

evlenmeden once bi yumurta kirmayi biliyodum simdi herseyi kendim yapiyorum mecbur ekmek yogurt pide pizza falan... lahmanucunu da denedim ama guzel olmamisti kiyma tadi cok geliyodu

helalini bulmak mesele, bulsan tadi mesele ilk baslarda zor geliyodu ama alistim artik

duymadın mı kız voltajı...O diyorsa eli kulağında demektir :18:
Allammmmmm sana geliyorummm.. geçen hafta zati 1750 gramdı ya bu hafta ya gelecek hafta demektir buuuu

kiz yemin ederim aynen boyle dedin ne zaman 1750 idi kızın ya ben niye duymadım ne ara büyüttün nen,
anam şiyinizi biri yisin
Dedin ki voltaj daha ne olsun,500 gr almış ,sacmalama cok küçükler alamıyorum dedim.
Ben gidip suya anlatıyorum ,ruya bu ,kabus ,bilinç alti ,fıs ruya.unut.

bak şimdi üzdü bu kiz beni şemsiyeni tutarım senin,
Sen iyisimi kiyma falan alma buraya gelince doya doya ye.
Buradakilerde cok sağlam yerler gerekli ,biz o konularda felaket seciciyiz,hele ben off elli tane sey geciyor aklimdanorda olsam kesin afrikalı gibi,kuru diye beni karantinaya alırlar .
Anam sura bura değil ki kaldırıp yollasak

evet anne bebek baslikli bi yer ama ben niyeyse kendimi buzdolabinin onunde buldum

tamam tamam odestik

gerci cemeni yapmak 5 dk ama lahmacun neysee

çemenin yanında lahmacunun lafımı olur kıs, ıyk lahmacun

ank.univ.eg.blm. Miii yoksa hani hani Cebeci'de ne sınavlara girdim ben orda ah bir dili olsada konuşsa
Gazi de mı
Bende aynen o teyzeninkisinden he öyle sicagiyla yağ falan
Hamur o hamur
gazi mef benim, cebecinin orda yurdum wardı benim:)

duymadın mı kız voltajı...O diyorsa eli kulağında demektir :18:

Allammmmmm sana geliyorummm.. geçen hafta zati 1750 gramdı ya bu hafta ya gelecek hafta demektir buuuu
ben dedim zati, bu kız herşeyi hazırladı bi bebiş eksik:))

yemek yicez, kötü kötü bakışlar geliyo, ben gidiyom:)

Uzulme voltajim cok sukur helal et kesen bi turk kurumu var ordan aliyoruz sadece eti tavugu, sertifikali icimiz rahat, disarda da yemek yemeyiveriyoruz iste, turk restorani var cok canimiz cekerse oraya gideriz bi,

valla dedigin gibi Turkiyede daha riskli bu tip seyler dolandiriciklik cok, burda uzerinde ne yaziyosa o ne yedigini hep biliyosun

çok saol cnm çok beendim gerçekten çok güzelmiş hem fiyatı da çok uygun ya süper, inş. biz de buluruz böle bişe, güle güle sağlıkla kullansın bebişin dolapla da takım gibi olmuş ya ne güzel uymuş

nası diktiriyon, değişik bişemi, resim istiyoz:)

nasıl dikiyorsun aşama aşama çek anlat sakın unutma yazdım senş aklıma bırakmam peşini :)

piyasadakilerin aynısı ayy.. değişik bişey değil.. sadece piyasadakiler çok dar geldi gözüme.. minicik oyuncak gibi..
az daha büyük yaptırıyorum.. içini doldurunca foto eklerim canlar..

zapzup aşkol cicim aklında değilmiydim.. hııhhh bi yastık için aklına kaydoldum demek..

Son düzenleme:

Gercekten görmedin mi kiz ?? Pazartesi yazmıştım kızım ters kordon boynuna dolanmış ,, 1750 gr 41 cm dedi doktor. .. Anammmm korkuyommmm. :18:

aaaay galiba iltifat almışım teşekkür ederim

Gercekten görmedin mi kiz ?? Pazartesi yazmıştım kızım ters kordon boynuna dolanmış ,, 1750 gr 41 cm dedi doktor. .. Anammmm korkuyommmm. :18:

Aa kordonu hatırladım hatta dedim benimkide dolaliydi,
Kiloyu hatırlamadım ama demekki görmüşüm bilinç altıma attırdın iste noldu şimdi(
Korkma sakın nefes al ver derin derin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…