Ne lahmacunu ben duymadım
Ordan bakınca nasil görünüyoruz kiz ,ne yemeği hamuru git helebura anne bebek başlıklı bir yer
heehhh bende de o yok, ödeştik mi
mezossss neler duyuyorummm öle
kiz cemen ne arar Ohio dagidip azcik ekmege cemen sureyim bari o yatistirir beni
Seninde canım,siran bitince bebeyi yolla bana az omuzlardan başlasınslm kızlar hepimizin mevlid kandili mübarek olsun
:))))) kiz git aman cok kotu ya 2.200 gramlardi ayyyyanammm anammm anammm ne diyon kızz sen ? hele de sen rüyada gördüysen... ay biberonu kaynatmamıştım dur gidip onu kaynatıyım ha bu gece ha yarın diye beklerim aartıkkkkk
ankarada okudum ben orda öğrendim bazlamayı, bide ona sıcakken tereyağı sürerdi bi teyze, sahurda yerdik amaaannnn, walla çekti
ama bu böreği yimeden yimem, sağol voltajım zahmet etme göndermeye
sen oralarda bulabiliyonmu lahmacun
bulamıyosan dicemki" amaaan kokar o boşver, lahmacunu napıcan"
duymadın mı kız voltajı...O diyorsa eli kulağında demektir :18:mezossss neler duyuyorummm öle
:))))) kiz git aman cok kotu ya 2.200 gramlardi ayyyy((
kiz cemen ne arar Ohio dasen mı yaptın salcaylan,cevizlen,sarimsaklan falan.orijinal çemen bulsana hadi bul
Seninde canım,siran bitince bebeyi yolla bana az omuzlardan başlasın
:))))) kiz git aman cok kotu ya 2.200 gramlardi ayyyy((
duymadın mı kız voltajı...O diyorsa eli kulağında demektir :18:
Allammmmmm sana geliyorummm.. geçen hafta zati 1750 gramdı ya bu hafta ya gelecek hafta demektir buuuu
ben yaptiydim, bulamam kiz nasil bulayim
evlenmeden once bi yumurta kirmayi biliyodum simdi herseyi kendim yapiyorum mecburekmek yogurt pide pizza falan... lahmanucunu da denedim ama guzel olmamisti kiyma tadi cok geliyodu
helalini bulmak mesele, bulsan tadi meseleilk baslarda zor geliyodu ama alistim artik
evet anne bebek baslikli bi yer ama ben niyeyse kendimi buzdolabinin onunde buldum
tamam tamam odestik
gerci cemeni yapmak 5 dk ama lahmacun neysee
gazi mef benim, cebecinin orda yurdum wardı benim:)ank.univ.eg.blm. Miii yoksahani hani Cebeci'de ne sınavlara girdim ben orda ah bir dili olsada konuşsa
Gazi de mı
Bende aynen o teyzeninkisinden he öyle sicagiyla yağ falan
Hamur o hamur
ben dedim zati, bu kız herşeyi hazırladı bi bebiş eksik:))duymadın mı kız voltajı...O diyorsa eli kulağında demektir :18:
Allammmmmm sana geliyorummm.. geçen hafta zati 1750 gramdı ya bu hafta ya gelecek hafta demektir buuuu
bak şimdi üzdü bu kiz beni şemsiyeni tutarım senin,
Sen iyisimi kiyma falan alma buraya gelince doya doya ye.
Buradakilerde cok sağlam yerler gerekli ,biz o konularda felaket seciciyiz,hele ben off elli tane sey geciyor aklimdanorda olsam kesin afrikalı gibi,kuru diye beni karantinaya alırlar .
Anam sura bura değil ki kaldırıp yollasak
iyi yaptın hangi siteden aldın canım işallah seninkide çok güzel çıkar ve hemen eline ulaşır ben benimkini beğendim sende memnun ol isterim
oğluşundur annesi benim kızda pıt pıt aşağıya vuruyor dönüp duruyor içimde nerden vuracağı belli olmuyor
izmirde oturuyorum ben canım karabağlar da mobilyacılar var ordan aldık canım mobilyası ve yatağıyla 800TL ye aldık sıkı bir pazarlıkla bu fiyata aldık peşinde alınca ondan bu fiyat kredi kartıyla 900tl falan oluyor netten çok model yok canım mobilyacılara gidip bakmak gerekiyor daha çok çok güzelleri vardı ama maddi olarak bizi zorlayacağı için bunu tercih ettik hem sade hoş şık oldu nette birkaç model var başka koymuyorlar işallah sizde içinize sinen bir yerden bulursunuz
nası diktiriyon, değişik bişemi, resim istiyoz:)
nasıl dikiyorsun aşama aşama çek anlat sakın unutma yazdım senş aklıma bırakmam peşini :)
kiz yemin ederim aynen boyle dedin ne zaman 1750 idi kızın ya ben niye duymadım ne ara büyüttün nen,
anam şiyinizi biri yisin
Dedin ki voltaj daha ne olsun,500 gr almış ,sacmalama cok küçükler alamıyorum dedim.
Ben gidip suya anlatıyorum ,ruya bu ,kabus ,bilinç alti ,fıs ruya.unut.
zapzup kız odanızı çok çok beğendimhayırla huzurla sağlıkla kullanın inşallah.. stikerlar ayrıca sevimli olmuş :) çok beğendimmmmm
sedaaaa sizin cicilerinizi de fotolardan çıkarıp alasım geldii :) kız ben az mı aldım acaba kıyafet dedim :26: seninkileri görünce ben bilemedim şimdi
hayırlı olsun kuzucuğunu onların içinde görmen nasip olsun
perilous becerikli hatun tabi yine fark yaratmış artisttttt :)
Gercekten görmedin mi kiz ?? Pazartesi yazmıştım kızım ters kordon boynuna dolanmış ,, 1750 gr 41 cm dedi doktor. .. Anammmm korkuyommmm. :18:
eee dizi bitti hala kimseler gelmedi
Gercekten görmedin mi kiz ?? Pazartesi yazmıştım kızım ters kordon boynuna dolanmış ,, 1750 gr 41 cm dedi doktor. .. Anammmm korkuyommmm. :18:
Son demine bakmadan girmeyeyim dedim ben
Yeni favorim şah bacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?