2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ben sana kaç kere yazdım küsüm sana hiç cevap vermiyon bana sen artık

Aman kırmızı gül çiçek açmış
Gene boranda boranda
Aman ağlaya ağlaya da
Gene fitil işler yaramda
Aman zalımın kızı
Senin insaf nerende nerende
Aman dargın mıydın küskün müydün
Gene kime kin ettinde
Gidin ağlarım
ahey ahey ahey

Kiz vallahi görmedim Gurban oyy,hele dünkü ve bu sabahkilere hiç bakamadım alintida gecmiste begen de site attı beni

bu parça soğumuş kısımlarımı ısıttı , seviyom seni

canım annene çok geçmiş olsun.
her iki türlüde konuşacaklar ve yine sinirleneceksin. ben olsam aramam birazda olsa onlarda sinirlensin.

canım güle güle kullanın beşiğinizi. sen alışverişi baya baya bitirdin, eksiğin kaldı mı?

kızlar pek tadım yok kalamayacağım fazla (

dua alan arkadaşlarımdan ricam yarının son gün olduğunu unutmamaları!!!
yarında girebileceğimi sanmıyorum;sadece duaları toplamak için gelirim..

anlayışınıza sığınıyorum (

Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah..

3'ü kenarda kaldıda birde 5 diyorlar.
Tamamen gündem yaratıyorlar ya başka bir şey değil.
Bu konu sonrasında başka bir olay patlak verir kesin.Onun üzerini örtmeye çalışıyorlar.
Allahım gönlümüze göre versin ne diyeyim.

Oy oy kuzucum.Olsun artık yapacak bir şey yok.
Bir,iki yıla kadar neler değişir neler.Herşey gönlüne göre olur inşallah.

sağol canım ama aslında daha sadece kıyafetlerimiz tamam o bile tam değil
izne çıkmayı bekliyorum tamamlamak için
sadece alacağımız şeyler belli nerden alacağımız biliyoruz o kadar
evde temizlik ve eşya değişeceği için mecbur son aylara kaldı herşey hayırlısı artık 8 şubatta izne çıkıyorum o hafta oturma odam gelecek sonraki haftada gidip beşiğini-arabasını ve diğer eksiklerimizi alıp onları yıkayıp ütülerim artık mart başında herşey hazır olmuş olur diye umut ediyorummm

hayırdır, kötü bişe yok inşallah:26:

Kıyamam.Neden keyfin yok canım benim.
İnşallah geçici bir sıkıntıdır.Zaten çok emeğin var bizde.
Sen canını hiç sıkma..

Doğumdan sonra çalışıcak mısın şekerim?

aynen canım katılıyorum sana o zaman düşünememişlermi bunu
hayırlısı artık canım allah büyük gün doğmadan neler doğar

zapzup kız odanızı çok çok beğendim hayırla huzurla sağlıkla kullanın inşallah.. stikerlar ayrıca sevimli olmuş :) çok beğendimmmmm

sedaaaa sizin cicilerinizi de fotolardan çıkarıp alasım geldii :) kız ben az mı aldım acaba kıyafet dedim :26: seninkileri görünce ben bilemedim şimdi
hayırlı olsun kuzucuğunu onların içinde görmen nasip olsun

perilous becerikli hatun tabi yine fark yaratmış artisttttt :)

pek güzel çıkmış senin kuzu tombiş yanaklı bir beiş olacak bu ya çok ciddi duruyor kaşlar çatık maşallah bebişine maşallah

aman arama gitsin ben hastayım o beni ne kadar arıyor ki de salla gitsin ben aramıcam ama zaten akşam bize geleceklermiş ben aramam kaynanamı onun hafıza kuvvetlidir herkesin doğum günü evlilik yıldönümü ne kadar özel gün varsa hatırlar ama benim doğum günümü kutlamaz bende kutlamam bana ne ya kutlamak için arasam neden doğdun kaynana derim ama doğmasa oğlu doğmazdı ahh canım kocacım benim çok seviyom be kocamı çok didişiyorum ama çok seviyom arada kalmaktan adamda 28 yaşında kafada saç kalmadı valla kel karizmam benim

görümce kıskanıyor deme lütfen bende gelinden madurum o ne olacak bende ne varsa aynısını ister yapar ben hamile kalınca oda hamile kaldı daha evleneli 1 sene olmadı hemen hamile kaldı bebişim için anneme dedim ki çift taraflı ceket ör bir taraf sarı bir taraf beyaz olsun şimdi bizimkide hamile ya onunki erkek olcak gibi doktor öyle demiş kesin net değil henüz mavi beyaz da bana ör demiş ya bırakta biraz farlı olsun çocuklar illa sidik yarıştıracak her geldiğinde bebeğe ne aldık diye dolabı eşeliyor nerde kaldı görümce cadılığı yok bizde gelin cadı değil de taklitçi

6 ay doğum izninde<font color='f50e0e'> son söz!</font> - Memurlar

Doğum İzni ile ilgili son açıklama..belki duymayanınız vardır diye paylaşıyorum..
aman yine aynı oyalamacı sözler çıkarmaz bunlar izni biz doğuracaz nerdeyse hala görüş görüş bitmedi Rabbim yüzümüzü kara çıkartsınlarda çıkarsınlar yasayı kadil günü canı gönülden bunu istiyorum ama bizde yararlanalım tabi bu durumdan bizi teğet geçmesin AMİN

kızlar ben çıkıyorum..
emzirme yastığı diktiriyordum.. gidip onu alayım.. inşallah güzel olmuştur..
gelince gelir okurum yazılanları..
herkes kendine dikkat etsin..
nasıl dikiyorsun aşama aşama çek anlat sakın unutma yazdım senş aklıma bırakmam peşini :)
güzel canım bu eşim bu takımı beğendi bende diğerinde çok aklım kalınca onu aldım bu güzel ama bu sitede fiyatları pahalı benim aldığım sitedede bu model yok baktım NEVRESİM DÜNYASInda bu model var 39.90 TL ordan al burası çok pahalı

Ballerina Bebek Nevresim Takm | LUOCA PATISCA | bebek nevresim takmlar
burdan bakabilirsin

Kıyamam.Neden keyfin yok canım benim.
İnşallah geçici bir sıkıntıdır.Zaten çok emeğin var bizde.
Sen canını hiç sıkma..

Doğumdan sonra çalışıcak mısın şekerim?

yok canım çalışmıcam
allah nasip ederse oğlumu kendim büyütmek istiyorum
ama yinede belli olmaz dediğim gibi daha büyük bir ev almak istiyoruz o yüzden belki 2-3 sene sonra girebilirim işe

walla ben mevlüttede gelecek die kaygısız kaygısız duruodum kuzenim doğum yaptu ona gittim al çok al dedi ilk zamanlar bebişler çok kusuomuş bide kakaları falan çok cıvık oluomuş bazen geçio altına falan dedi bende bi yerde ucuza getirdim altları baya bi aldım öle deyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…