- 15 Ekim 2012
- 4.626
- 1.367
- 198
ben sana kaç kere yazdım küsüm sana hiç cevap vermiyon bana sen artık
tembellikten karar bile veremiyomki
Aman kırmızı gül çiçek açmış
Gene boranda boranda
Aman ağlaya ağlaya da
Gene fitil işler yaramda
Aman zalımın kızı
Senin insaf nerende nerende
Aman dargın mıydın küskün müydün
Gene kime kin ettinde
Gidin ağlarım
ahey ahey ahey
Kiz vallahi görmedim Gurban oyy,hele dünkü ve bu sabahkilere hiç bakamadım alintida gecmiste begen de site attı beni
görümceklerden bahsedilmiş yine
bende de var iki tane.. biri melek öteki
kandiller işkence oldu.. küçüğünü severek arıyorum da büyüğünü sitttinnn sene duymasam ne iyi olur
doktor anneme ne diyecek, kayınvalidemi nasıl arayacağım stresi beni mahfetti bugün.
stresten afedersin ishal oldum. hiç aramak istemiyorum o kadar doktora gittim. acillik oldum sancıdan kıvrandım.
daha ne olacağım belli değil. sürekli yatıyorum. onlar beni bir kez bile aramadı. eşimle konuşup selam söyle deyip kapatıyorlar.
off bilmiyorum canım yaaa...
bulunması zor olduğu için küçükler daha pahallı canım eğer şekil değiştime imkanın varsa değiştir bencede
benim bu ölçülerden başka alma lüksüm yok o yüzden mecbur alıcam
şimdi mağazayı aradım 380 tl dedi ama uyku seti yokmuş içinde
benim sorduğuma uyku setide dahildi inşallah yanlı anlamamışımdır
birde bu modeli var bunu daha çok beğendim sanırım bu model olacak benim ki
Eki Görüntüle 614176 Eki Görüntüle 614177
:))))))tembellikten karar bile veremiyomki
bu parça soğumuş kısımlarımı ısıttı , seviyom seni
Hee bAk soğumuş kısımlara ben diyecem ki,
Yar nerelerine nerelerine
Sende Aha suralarima buralarıma öperim ben
Cilveleseceğuk
:))))))
Kiz şey varya enisteme cok derim,garfield diyor ya baslarken,geceleri rahat uyuyabilmek için gündüzleri dinleniyor.
ya çok sinir oluyorum. altıüstü 2 ay daha ekleyecekler yani, yalvarmamızı istiyorlar heralde.
bakanlık kamu duyurusu yapıyor bagır bangır ilk 6 ay sadece anne sütü verilme diye, ama izne gelince 2 aylıkken bırak git deniliyor...
bir de dün 3 yetmez 5 çocuk olmalı diyordu. nasıl bakılacaksa o 5 çocuk...
yerini değiştirme şansım hiç yok canım
fazla oldam olsa yapardım ama benim evim 1+1 o yüzden onu da yapamıcam1,5-2 yaş arası kullanılır diyorlar canım bakalım allah büyük belki başka bir eve kiraya çıkıp kendi evimizide kiraya verebiliriz 2-3 sene sonra yada allah yardım ederse bir ev almak istiyoruz ama zamanı belli değil:26::26:
canım annene çok geçmiş olsun.
her iki türlüde konuşacaklar ve yine sinirleneceksin. ben olsam aramam birazda olsa onlarda sinirlensin.
canım güle güle kullanın beşiğinizi. sen alışverişi baya baya bitirdin, eksiğin kaldı mı?
kızlar pek tadım yok kalamayacağım fazla(
dua alan arkadaşlarımdan ricam yarının son gün olduğunu unutmamaları!!!
yarında girebileceğimi sanmıyorum;sadece duaları toplamak için gelirim..
anlayışınıza sığınıyorum(
Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah..
kızlar pek tadım yok kalamayacağım fazla(
dua alan arkadaşlarımdan ricam yarının son gün olduğunu unutmamaları!!!
yarında girebileceğimi sanmıyorum;sadece duaları toplamak için gelirim..
anlayışınıza sığınıyorum(
Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin inşallah..
sağol canım ama aslında daha sadece kıyafetlerimiz tamam o bile tam değil
izne çıkmayı bekliyorum tamamlamak için
sadece alacağımız şeyler belli nerden alacağımız biliyoruz o kadar
evde temizlik ve eşya değişeceği için mecbur son aylara kaldı herşey hayırlısı artık 8 şubatta izne çıkıyorum o hafta oturma odam gelecek sonraki haftada gidip beşiğini-arabasını ve diğer eksiklerimizi alıp onları yıkayıp ütülerim artık mart başında herşey hazır olmuş olur diye umut ediyorummm
3'ü kenarda kaldıda birde 5 diyorlar.
Tamamen gündem yaratıyorlar ya başka bir şey değil.
Bu konu sonrasında başka bir olay patlak verir kesin.Onun üzerini örtmeye çalışıyorlar.
Allahım gönlümüze göre versin ne diyeyim.
Oy oy kuzucum.Olsun artık yapacak bir şey yok.
Bir,iki yıla kadar neler değişir neler.Herşey gönlüne göre olur inşallah.
pek güzel çıkmış senin kuzu tombiş yanaklı bir beiş olacak bu ya çok ciddi duruyor kaşlar çatık maşallah bebişine maşallahTeyzelerimizzz,hayırlı kandillerr, İnşallah dualarımız kabul olsun ,
Benim kuzum ,Rabbim hepimize kolaylıkla doğum nasip etsin sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah ...
Eki Görüntüle 614147 Eki Görüntüle 614146
aman arama gitsin ben hastayım o beni ne kadar arıyor ki de salla gitsin ben aramıcam ama zaten akşam bize geleceklermiş ben aramam kaynanamı onun hafıza kuvvetlidir herkesin doğum günü evlilik yıldönümü ne kadar özel gün varsa hatırlar ama benim doğum günümü kutlamaz bende kutlamam bana ne ya kutlamak için arasam neden doğdun kaynana derim ama doğmasa oğlu doğmazdı ahh canım kocacım benim çok seviyom be kocamı çok didişiyorum ama çok seviyom arada kalmaktan adamda 28 yaşında kafada saç kalmadı valla kel karizmam benimdoktor anneme ne diyecek, kayınvalidemi nasıl arayacağım stresi beni mahfetti bugün.
stresten afedersin ishal oldum. hiç aramak istemiyorum o kadar doktora gittim. acillik oldum sancıdan kıvrandım.
daha ne olacağım belli değil. sürekli yatıyorum. onlar beni bir kez bile aramadı. eşimle konuşup selam söyle deyip kapatıyorlar.
off bilmiyorum canım yaaa...
görümce kıskanıyor deme lütfen bende gelinden madurum o ne olacak bende ne varsa aynısını ister yapar ben hamile kalınca oda hamile kaldı daha evleneli 1 sene olmadı hemen hamile kaldı bebişim için anneme dedim ki çift taraflı ceket ör bir taraf sarı bir taraf beyaz olsun şimdi bizimkide hamile ya onunki erkek olcak gibi doktor öyle demiş kesin net değil henüz mavi beyaz da bana ör demiş ya bırakta biraz farlı olsun çocuklar illa sidik yarıştıracak her geldiğinde bebeğe ne aldık diye dolabı eşeliyor nerde kaldı görümce cadılığı yok bizde gelin cadı değil de taklitçikız çok sinir oluyorum böle tiplere, eltisi ayrı dert, görümcesi ayrı dert
bu görümcelerin ne derdi warsa kardeşlerini kıskanıyolar ya
bende yokda ablamınkinden biliyorum
2 görümce war, bi tanesi öle değil, ama diğeri of, kandil günü günaha girmiym:)
(genelde görümceler yani, forumuzdaki görümceleri tenzih ederim)
bende 2-3 gecedir, ince bi yastık koymaya başladım dizlerimin arasına, gece düşmüş heralde yastık, uyandım uzattım kolumu yatağın içinde yastık arıyorum
anladımki sora kocişin poposuymuş, mıncıkladım baya, o da zıplayıp sırtüstü döndü uykuya devam, haberi yok
ertesi gün anlattım hiç hatırlamıyom bile
aman yine aynı oyalamacı sözler çıkarmaz bunlar izni biz doğuracaz nerdeyse hala görüş görüş bitmedi Rabbim yüzümüzü kara çıkartsınlarda çıkarsınlar yasayı kadil günü canı gönülden bunu istiyorum ama bizde yararlanalım tabi bu durumdan bizi teğet geçmesin AMİN6 ay doğum izninde<font color='f50e0e'> son söz!</font> - Memurlar
Doğum İzni ile ilgili son açıklama..belki duymayanınız vardır diye paylaşıyorum..
nasıl dikiyorsun aşama aşama çek anlat sakın unutma yazdım senş aklıma bırakmam peşini :)kızlar ben çıkıyorum..
emzirme yastığı diktiriyordum.. gidip onu alayım.. inşallah güzel olmuştur..
gelince gelir okurum yazılanları..
herkes kendine dikkat etsin..
güzel canım bu eşim bu takımı beğendi bende diğerinde çok aklım kalınca onu aldım bu güzel ama bu sitede fiyatları pahalı benim aldığım sitedede bu model yok baktım NEVRESİM DÜNYASInda bu model var 39.90 TL ordan al burası çok pahalıEvimm - BEBEK ÜRÜNLERİ BEBEK NEVRESİM TAKIMLARI Days In Colours Ballerina Bebek Nevresim Takımı
Evimm - BEBEK ÜRÜNLERİ BEBEK BATTANİYELERİ Days In Colours Ballerina İspanyol Bebek Battaniyesi
cnm buda battaniyesi ikisi arasında kararsız kaldım walla
Kıyamam.Neden keyfin yok canım benim.
İnşallah geçici bir sıkıntıdır.Zaten çok emeğin var bizde.
Sen canını hiç sıkma..
Doğumdan sonra çalışıcak mısın şekerim?
zapzup kız odanızı çok çok beğendimhayırla huzurla sağlıkla kullanın inşallah.. stikerlar ayrıca sevimli olmuş :) çok beğendimmmmm
sedaaaa sizin cicilerinizi de fotolardan çıkarıp alasım geldii :) kız ben az mı aldım acaba kıyafet dedim :26: seninkileri görünce ben bilemedim şimdi
hayırlı olsun kuzucuğunu onların içinde görmen nasip olsun
perilous becerikli hatun tabi yine fark yaratmış artisttttt :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?