imece usulü güzel olmuş canım, benim salonum bu renk iştah açıyo fazlasıyla
Hanipeks O'dan cok seker oluyor cıvıl cıvıl ,dolabın cekmeceliymis ya kuzum hemde bölmeli valla harika.
evet kızlar çok zor 3 ay gecirdik biz ailecek, Allahıma şükürler olsunki bugün güzel haber aldık canım babamın tahlil sonuçları şükürler olsunki iyi çıkmış,doktorumuz tadavinin başarılı gittiğini ve kanser tümörleride küçülme var dedi tabi tedeviye devam ediceğiz bu kadarını duyabilmek için bile ne dular ne adaklar adamıştık hamd olsun...Allah tüm hastalarımıza şifa versin inş aminnn...Ve ben başından beri hep hamişlerin duasına inanmışımdır bizim buralarda öyle derler özellikle ilk doğumu olacak hamişlerin dularını Allah boş cevirmezmiş,ben burdan hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.laterne,voltaj,esra,dertsiz,wosği,bebeci,gülimer,umuteğa,perilos sizlerede özellikle teşekkür ediyorum okuduğunuz dualar için hakkınızı helel edin.Rabbim hiç birinizi darda bırakmasın:)
canım ben 30 derecede yıkadım hepsini. kadifeleri ve penyeleri ayırdım ayrı ayrı yıkadım. renkli olanlarda boyayacak olan var mı ona baktım.
sedacım herşey çok güzel.güle güle giydir canım.
canım mesela kolları lacivert olup gövdesi beyaz olan bir tulum vardı. onun lacivert olan kısmını lavaboda ıslattım sıktım boyası akacak mı diye baktım. renk vermediyse beyazlarla yıkadım. kadifeleri ayrı yıka benimkiler hav bıraktı. iyi ki başka bişeyle yıkamamışım dedim.Renklilerden boyayacak olanları nasıl ayırt edicem ben? Hiç bi şey bilmiyorum
ay ne güzel ya bayıldım valla, allah kısmet ederse biz de 2 hafta sonra boyıycaz, hayırlı uğurlu olsun cnm, güle güle kirletsin:)
kızlar hepinize çok teşekkür ederim allah herkesin bebeğini hayırlı hayırlı kucağına almayı nasip etsin hapineks askıları özellikle senin için çekmiştim ama koymayı unutmuşum bugun ekleyeceğim unutmazsa
günaydın, kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.
hanipeks tatlım limongo-miniklerin dünyası 3. sayfada ahşap askılar var. bi bak istersen
Hanipekscim Çınarin odasi cok guzel ne guzel hep birlikte hazirlamissiniz harika valla
Sedacim prensesin cicileri harika gule gule giysin
akşam kızımın yatağı geldi mobilyacılar ben gelmeden gelmişler beni bekliyorlardı ve yatağımız kuruldu çok güzel oldu ama mağazadaki gibi küçük durmuyor evde odada kocaman bir yatak olmuş oldu alışıncaya kadar kocaman gelecek gözümüze... kızımda yatağının geldiğine pek bir sevindi herhalde tekmeleyip durdu yatağımıza ve dolabımıza stikerlarımızı da yapıştırdık bakalım beğenecek misiniz.
Eki Görüntüle 613922 Eki Görüntüle 613923 Eki Görüntüle 613924 Eki Görüntüle 613925 Eki Görüntüle 613926 Eki Görüntüle 613927
canım mesela kolları lacivert olup gövdesi beyaz olan bir tulum vardı. onun lacivert olan kısmını lavaboda ıslattım sıktım boyası akacak mı diye baktım. renk vermediyse beyazlarla yıkadım. kadifeleri ayrı yıka benimkiler hav bıraktı. iyi ki başka bişeyle yıkamamışım dedim.
kızlar kayınvalidemle konuştuk
eşim arayınca bana da ver dedim.
onlar konuştu sonra eşim bana verdi
kandiliniz mübarek olsun dedim. sizinde dedi
bu kandiller olmasa hiç sesini duyamıcaz dedi
hıııı evet dedim.1,5 aydır hiç aramıyon dedi.
siz beni arıyor musunuz dedim. izinden döndünüz hiç aramadın
senin araman lazımdı diyor. ben hastane hastane gezdim
haberiniz olduğu halde aramadınız dedim.yılbaşında da aramadın diyor.
ben yılbaşında kimseyi aramıyorum dedim.
gülerek bir kusurumuz mu var dedi. cevap vermedim.
babam ordaysa onunlada konuşayım dedim.
babam alınca öksürmeye başladım. sesin değişik hasta mısın dedi
sizden geldiğimizden beri hiç iyileşmedim ki dedim.
öyle kapattık teli. tabi bu arada biz kayınvalidemle konuşurken
eşim ne diyorsun der gibi yüzüme bakmadan elini kaldırdı.
teli kapatınca ne bişey söyledi ne de soru sordu.
trip atıyor bana çokta tınnnnnnnnn
hanipeks tatlım eğer çok tereddüt edersen çamaşır renk koruma mendillleri var bir tane de ondan koyabilirsin makinaya. ben ondan da kullanıyorum boyayabilir diye tereddüt ettiğim kıyafetleri yıkarken mendilden koyuyorum. migrosta falan satılıyor.
kızlar kayınvalidemle konuştuk
eşim arayınca bana da ver dedim.
onlar konuştu sonra eşim bana verdi
kandiliniz mübarek olsun dedim. sizinde dedi
bu kandiller olmasa hiç sesini duyamıcaz dedi
hıııı evet dedim.1,5 aydır hiç aramıyon dedi.
siz beni arıyor musunuz dedim. izinden döndünüz hiç aramadın
senin araman lazımdı diyor. ben hastane hastane gezdim
haberiniz olduğu halde aramadınız dedim.yılbaşında da aramadın diyor.
ben yılbaşında kimseyi aramıyorum dedim.
gülerek bir kusurumuz mu var dedi. cevap vermedim.
babam ordaysa onunlada konuşayım dedim.
babam alınca öksürmeye başladım. sesin değişik hasta mısın dedi
sizden geldiğimizden beri hiç iyileşmedim ki dedim.
öyle kapattık teli. tabi bu arada biz kayınvalidemle konuşurken
eşim ne diyorsun der gibi yüzüme bakmadan elini kaldırdı.
teli kapatınca ne bişey söyledi ne de soru sordu.
trip atıyor bana çokta tınnnnnnnnn
yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya o hesap yani...benden önce konuşuyor. neyse altında kalmadım bende. susan dertsiz gitti artık. oğluşumda pek sevindi tepinip duruyor.İnsanların kusurunu söyleyince zoruna gidiyor ya,onlara diyemez anne dertsizi niye aramıyorsunuz hasta vs.
İyi olmuş konusmaniz,öbür konuşmaya kadar biriktirir.hayırlısı olsun.biz o aşamalarda aynısını yasamıştık cok gicik birsey.bende eşimde aramadık bugun
voltajım iboşun defnedilirken aklıma sen geldin.
acaba ağlıyor mu dedim?:26:
yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış ya o hesap yani...benden önce konuşuyor. neyse altında kalmadım bende. susan dertsiz gitti artık. oğluşumda pek sevindi tepinip duruyor.
evet canım kullarım demek kimsenin haddi değil.Ağladım ,matrakci toprak atarken,aklıma şey sözü geldi,cenazesine kaza namazları kılınan İbrahim
Namazı bile kılınmadı ne kindir,o zamanın mantığını anlayamıyorum ya,evlat sevgisi,dost sevgisi,kardes vs yok.
İyiki o zamanda değiliz ya,hele kullarım diye konuşmalar offff...
oğlum koruyacak beni teyzesi hele bir büyüsün.Hazırlanmış o,çatır çatır saydir gitsin,esinde zamanla ses edemez hale gelir.
Sevinir kuzu anası galip geldi,kupa kaldırıyor
evet canım kullarım demek kimsenin haddi değil.
ibrahimi sevmem ona rağmen ben bile ağladım.
bi de bayramda haticenin çocukları bayramlaşmaya geldiğinde ağladım.
Merhaba kizlar,
sohbetinize cok katilamiyorum malesef. Hem saat farkimiz var hem de araniza bayagi gec katildigim icin hic birinizi tanimiyorum. Sizinse aranizda cok guzel dostluklar olusmus, cok ozeniyorum
Neyse, mevlid kandilinizi tebrik edeyim dedim. Rabbim bu guzel gecede hepimizin dualarini kabul etsin ins.
Âmin seninde canım,
Öyle düşünme hiç gel yamacımıza
Yurtdisindasin galiba:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?