2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlar yine çok güzel şeyler yazmışsınız harika artık kusmalar yok bebişlerin hareketleri olumlu test sonuçları ve cinsiyetleri var ne güzel ben hamile olduğumu öğrendim aradan 1 hafta falan geçti rüyamda bebeğimin cinsiyetini söylediler erkek olacak dediler doktora haftaya gideceğim işallah gözükür de cinsiyetini söyler sizde öyle rüya falan gördünüz mü ? birde çin falına bakan oldu mu cinsiyet doğru çıktı mı?

Laternecim çok sağol tatlım benim sen kontrole gittin mi? senin bebiş kaç haftalık ?

ayy tatlım çok şaşırdım okuyunca,çok hoşuma gitti :) tanışmadan arkadaş olduk hepimiz:) gülmeyin ama bebişler de hepimize aitmiş gibi geliyor bana

Canım ben yengeç burcuyum, bebişim herhalde koç olacak, ilk gebeliğim, 14.04'te dünyaya gelmesi planlanıyor. Senle aramızda 1 gün var sanırım. Hayırlı olsun inşallah.

Alkış enişte beye Görümcenin suratını görmek isterdim,fena bozulmuştur "selam söyle hatta ciddiysen tanısalım" dediğinde

Canım maşallah,gözün aydın Allah iyiliğinizi daim etsin inşallah.

öyle el kızı ne kadar seviyorum ediyorum desede bi gelin sıfatın var sonra sende bişey dediğin zaman çirkef gelin olursun biz şunu dedik bunu deyip delirttik demez

Biz el kızıysak onlarda elin kadını aynı mantıkla değilmi ama İşte herkes kendi yerini kendisi belirliyor,davranılşarıyla,niyetleriyle...Yapan kendine yapıyor aslında.Büyük,samimi,sıcak bir aile olmak varken,böyle yaparak uzaklaştırıyorlar kendilerinden.En iyisi mesafeli olmak...

Efendiiim herkese günaydınlar inşallah iyisinizdir. Dün ben doktora gittim rutin kontrole çok şükür herşey yolunda darısı hepimizin başına özellikle benim gibi daha ikili testini yaptırmamış olanlara. Buarada bebek tahminimden 5 gün ileri gidiyormuş şu sebeplerle olabilirmiş ne demekse anlamadım ben erken döllenme veya regl tarihini yanlış hatırlama (bu olabilir çünkü ben ayıptır söylemesi tam söküldüğüm günü sayıyordum ama o günün 4-5 gün öncesi böyle lekelenme olmuştu son reglimde demek o tarhi sayacakmışım. Yani özetle problem yokmuş. Ben 10 haftayı yeni bitiriyorum zannederken meğer dün 10+4 müşüm. Bebeğin boyu posu ölçüsü baz alınırmış böyle durumlarda. Annem de dalga geçiyor senin gibi iri demek diye ben şişmanım ya :) birtürlü anlatamadım :) bebek olması gerekenden iri değil.daha önce meydana gelmiş dolayısı ile sandığımızdan daha büyük diye :) ha aha aha ha:) dün kadıncağızı baydım biraz onu sor bunu sor :) ama içim rahatladı. Yiyeceklerle ilgili sorarken pek yorum yapmadı detaylı soramadım diyetisyen daha iyi bilir ona git dedi. örnek liste vermedi. Folik asite ek olarak vitamin ekledi. Işte böyle.

Sizlerden haberler nasılhenüz okuyamadım. Ersnil senin ikili test vardı dün nasıl geçti canım? Aynı gün olunca aklımda kalmış :)

sedagg cnm benim de 20'lik dişim çıkıyor çok fena (
benim bebeğin kalp atımı 160 çıktı yüksek mi ki acaba ?

yok cnm benimkide 160 çıkmıştı ben sordum hemen çokmu diye doktor normal dedi sanırım 20 lik dişde süte falan çok yüklendikya ondan harekete geçti çok zor oluyor cnm karanfil falan çiğne ben hiç sevmediğim için çiğneyemiyorum

Benim bebeğin kalp atımı 160 çıktı yüksek mi ki acaba ?

Sedagg ve Lena,

Diş konusu hamileyken ihmale gelmez aman diyim. Ben diş etlerim kanıyor diye dişçime gittim üç hafta önce, 20 lik dişimin çürüdüğünü çekmemiz gerektiğini söyledi. Doktoruna sor izin verirse çekeriz dedi. Doktorum da 10. Haftadan sonra çektirebilirsin, sorun yok dedi. Hatta çürük haliyle kalmam daha tehlikeliymiş. İltihaplanma vs olduğunda bebk için çok tehlikeli oluyormuş.

Haftabaşı dişçiye gidip cektireceğim. Siz de ihmal etmeyin sakın. Bi dişçiye gösterin mutlaka, sonrada doktorunuza sorun

cnm çürük değil benimki 20 lik diş daha yeni çıkıyor hatta çıkamıyor ankaraya sevk etti beni çektirmek için sonra bu hamilelik olayı çıkınca kaldı ama gidince yinede soracağım çektirmem gerekiyorsa çektiririm böle dayanamıorum birde ateş yapıor allah korusun bebeğe bi zararı olur diye korkuyorum

Haydi hayırlı uğurlu olsun inşalah evet yaaa bana da dün dinletti ama ben heyecandan tam anlayamadım böyle bizimki gibi değil haşır huşur sesler de geliyor ya çok net değil :) çok şükür bugünleri de gördük.

nazcığım ve lenacığım hayırlı haberlerle dönmek çok güzel..tebrik ediyorum kızlar..bebeklerimiz sağlıklı olsunlar..hepimizin ortak duası bu..
Yaradan olmayanlarada tattırsın..yavaş yavaş dökülücek cinsiyet haberleri..sonrasında onların eşyalarını alma muhabbetleri olucak hepimizde..
emzik biberon ateş ölçer yeni doğan bezi beşiği kıyafetleri bitmez anacım bitmez

Geçmiş olsun canım. Dişçi serbestmiş sanırım 3 ayı doldurunca.

Benim bebeğin kalp atışları da 180 civarındaydı birşey olmazmış normal dedi. Bir de hep aynı olmazmış zaten bir 150 olurmuş bir başka. Hoş benim de tansiyonum çıktı hayatta çıkmaz normalde düşüktür bile 11 7 falandır :) 14- 9 çıktı heyecandan doktorda sonra eczanede ölçtürdüm bebeğin iyi olduğunu öğrenince düşümüş :)

benim bebeğin kalp atımı 160 çıktı yüksek mi ki acaba ?

Canım gözün aydın,çok sevindim,maşallah.

Allah böyle güzel haberler vermeyi,almayı nasip etsin inşallah.

Oy canım çok çok sevindim senin adına.Bende dün 12+1 mişim CRL ye göre doktorum öyle söyledi.
Evet canım ikili testim vardı hiç bir sorun çıkmadı çük şükür.Kan testini ctesi günü alıcam.
Bebeğim kocaman olmuş gözlerimi alamadım duygulandım ağladım.
Doktorumda bebişim zıplayınca yaramaz bir erkek bebeğimiz olacak dedi.
Ben şok oldum :) Eşim havalara uçtu.Eşime haberi bir çift maviş ayakkabıyla verdim:)

Nasıl bir heyecan içindesin tahmin edebiliyorum.
Dünde ben öyleydim.Sorma ben cinsiyet söyliyeceğini hiç beklemiyordum.
Bebişimi görünce zaten başladım ağlamaya gözümü biran ayırmadım.
Zıplayınca bebişim yaramaz erkek geliyor dedi direk bende kala kaldım:)
Eşim çok ama çok sevindi dünyalar onun oldu desem yeridir:)
Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

Kızlar ne güzel cinsiyetleri öğrenenler şimdi isim telaşına düşmüştür erkek geliyor kayınbabasının ismini koyacak varmı ben en çok bundan korkuyorum erkek olursa ve eşim babamın adını koyalım derse şahsen ben istemiyorum böle bişey

Kızlar ; zaman zaman kasıklarımda bazen rahime doğru ağrı gibi,kramp gibi birseyler oluyor,anlık.Afedersiniz gazdan mı kaynaklı yoksa başka birsey mi ayırt edemiyorum.:26:Ve çok tedirgin oluyorum sürekli iç çamaşırımı kontrol edesim geliyor.Fikri olan varmı?

Canım benim bendede oluyor arada.
Kolay değil bebişlerimiz büyüyor,rahmimiz genişliyor.Sırt ağrıları,kasık ağrıları,karın ağrıları bence çok normal.
Ama o kontrol etme tetedirginliği bendede var tabi onu engellemek mümkün değil malesef :)

Benim eşimin babası 11 yaşındayken vefat etmiş canım.
Adı cihan.O yüzden ben koymayı istiyorum.Nufusta görünebilir göbek ismi olabilir ama mutlaka bir cihan olacak.
Ben cihan aras diyorum,eşim dün cihan mert dedi.
Henüz hiç bir şey kesin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…