tatlım gözün aydın..banada doktor erkeğe benziyor dedi ama doktora güvenemediğim için sizlerle paylaşmadım :26:
hayırlı olsun güzel haberler 9 ay hiç bitmesin..
inşallahh hayatım yaa ayy yerim minik ellerini onun burnunu ağzını olsun erkekde çok güzel hem anneye düşkün oluyor boşver koç burcu şekerim heralde yaramaz olur yani aminn ya hepimiz bi sağlıklı kucagımıza alsaydık ve sağlıcaklı büyütsek allahım tek duamız yupppii alışveriş başlasın o zaman sende =)
hayırlı olsun tatlım;hem oğluşun, hem de sağlık haberleri;41 kere maşallah darısı gitmeyenlerin başına inşallah ( amin )
ay canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun, darısı benim gibi ikili test için bej-kleyen anne adaylarının başına:)
hoş geldin canım,bebişin hayırlı olsun;Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
ben de Fatih bey'e gidiyorum hemşerim
hoş geldin tatlım,bebişin hayırlı olsun..Allah sağlıkla kurtarsın inşallah
nefes darlığı bende yaşıyorum,bazen aldığım nefes yetmemiş gibi hissediyorum çoğu zaman da oturduğum yerde bile içimde kuş çırpınıyormuş gibi oluyormoralini bozmak istemem ama ne yazık ki bu şikayetlerimiz ilerleyen aylarda daha da artacak
Alışveriş için daha çok erken kuzu.Sadece mavis ayakkabılarımız var :)
Eşime diyorum ki dün karnıma bakıp.Yoook yokkk ben oğlumu vermem elalemin kızlarına oğlum hep benim yamacımda olacak.
Hahahaha sonra ikimizde başladık gülmeye.Annesi bize çok çektirmişdi düğünümüzden önce.
Nikah günü ben artık herşey için çok geç benimsin demişdim eşime anneside duymuşdu hahaha :)
Sabahda vapurda aklıma oğluşumu nasıl askere göndericem okusun kısa dönem gitsin diye geçiriyorum:)
Annelik düşünceler bitmek bilmiyor:)
kıyamam sana,gerçekten öyle ama düşünceler bitmiyorilk doğduğunda ağlamıştım askere gittiğinde nasıl dayanırım diye
ben merdicen çıkamıyorum..kalbim küt küt..ama el mahkum..yüksek katta oturuyorum ve asansör yok
hoşbulduk cnm ama bn eskişehirli değilim.bilecikliyim.bilecikten gidip geliyorum dr için.
Ben çok çok isterim canım.
Allahım kabul etsin ben fırsat buldukça okuyorum.
Elimden geleni yaparım.İnanın bana ne aile ne eş ne arkadaş insan dua okudukça allaha sığındıkça içi tam anlamıyla huzur buluyor.
Korkulardan arınıp kendini daha güçlü hissediyor.
günaydın güzel annişler..aklımda olsun çok sağol mergencimm..benimde çok dökülüyo..Akşamda güzel haberler alman dileğiyle..
Günaydın kızlar ben geldim.
Dün doktora gittim biliyorsunuz ikili test için.
allaha şükür herhangi bir sıkıntımız çıkmadı ultrasonda.
Ben bebeğimi büyümüş görünce ağlamaya başladım,içim bir tuhaf oldu.
Doktorumda bunlar sevinç gözyaşları olsun dedi.
Dedim ben olumsuz düşünüyorum hep nedense bir şey olcak diye korkuyorum.
Hiç korkma herşey normal,maşallahı var bebeğinin dedi.
O zaman içim rahatlatı.Sonra bebeğim zıpladı.
Bende dedim ki zıpladı mı bebeğim.Evet dedi doktorum.
Çok yaramaz olacak erkek bebeğimiz dedi.Ben şok:)
Evet kızlar oğluşum olucakmış hayırlısıyla sağlıkla inşallah
kıyamam sana,gerçekten öyle ama düşünceler bitmiyorilk doğduğunda ağlamıştım askere gittiğinde nasıl dayanırım diye
Demek ki hepimiz aynı şeyleri hissediyoruz,hissedicez.
Allahım yardımcımız olsun.
Günaydın kızlar ben geldim.
Dün doktora gittim biliyorsunuz ikili test için.
allaha şükür herhangi bir sıkıntımız çıkmadı ultrasonda.
Ben bebeğimi büyümüş görünce ağlamaya başladım,içim bir tuhaf oldu.
Doktorumda bunlar sevinç gözyaşları olsun dedi.
Dedim ben olumsuz düşünüyorum hep nedense bir şey olcak diye korkuyorum.
Hiç korkma herşey normal,maşallahı var bebeğinin dedi.
O zaman içim rahatlatı.Sonra bebeğim zıpladı.
Bende dedim ki zıpladı mı bebeğim.Evet dedi doktorum.
Çok yaramaz olacak erkek bebeğimiz dedi.Ben şok:)
Evet kızlar oğluşum olucakmış hayırlısıyla sağlıkla inşallah
bende bazen oluyo ama öle çok değil,astım yada bronşitin varmıydı önceleri
Amin.Allahım hepinize iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin canım benim.
Hemde nasıl birde o kadar büyümüş ki.Burnu çenesi,bir ara oynadı elini gösterdi:)
Bende başladım ağlamaya.Doktorum cd de verdi.Bebişimin resimleri var akşam babasıyla izledik.
Eşim başa dönüp tekrar izliyor,birde diyorki burnu bana benziyor hemi fıstığım :)
Aldı beni bir gülmek tabi:)
ya cnm sen böyle anlattıkça ben iyice heyecanlanıyorum hemen gitmek istiyorum doktora bide benim 20 lik dişim çıkıyor arkadaşlar biraz ateşim var zaten yorgun halsizdim bide diş çıktı başıma
Amin.Allahım hepinize iyi haberlerle dönmeyi nasip etsin canım benim.
Hemde nasıl birde o kadar büyümüş ki.Burnu çenesi,bir ara oynadı elini gösterdi:)
Bende başladım ağlamaya.Doktorum cd de verdi.Bebişimin resimleri var akşam babasıyla izledik.
Eşim başa dönüp tekrar izliyor,birde diyorki burnu bana benziyor hemi fıstığım :)
Aldı beni bir gülmek tabi:)
cnm çok soru soruyorum ama giderken çikolata yedinmi
Eşime diyorum ki dün karnıma bakıp.Yoook yokkk ben oğlumu vermem elalemin kızlarına oğlum hep benim yamacımda olacak.
Hahahaha sonra ikimizde başladık gülmeye.Annesi bize çok çektirmişdi düğünümüzden önce.
Nikah günü ben artık herşey için çok geç benimsin demişdim eşime anneside duymuşdu hahaha :)
Sabahda vapurda aklıma oğluşumu nasıl askere göndericem okusun kısa dönem gitsin diye geçiriyorum:)
Annelik düşünceler bitmek bilmiyor:)
ayy cnm ya çok sevindim walla okurken gözlerim doldu bu aralar böyleyim sulu göz ne güzel doya doya baksaydın bebişine benimde içime bebem erkek gibi doğuyor ama bir hafta daha bekleyeceğim
Kesinlikle öyle canım
Allah kabul etsin inşallah....
kızlar günaydın..bnde 12 haftalık hamişim.dr um 9 nisan olarak söyledi tahmini doğum tarihini.şimdilik belli değil cinsiyetimiz.arife günü kısmetse öğrenicez.bu arada ESKİŞEHİR de hulusi bey doktorum.belki başka hastaları da vardır burada
İlahi canım ya...
Biz bağımlı değil,sevgiyle bağlı anneler olacağız,evlatlat yetiştireceğiz inşallah.
Kaynana değil,valide sultan olacagız
İlahi canım ya...
Biz bağımlı değil,sevgiyle bağlı anneler olacağız,evlatlat yetiştireceğiz inşallah.
Kaynana değil,valide sultan olacagız
cnm çok soru soruyorum ama giderken çikolata yedinmi
ya cnm sen böyle anlattıkça ben iyice heyecanlanıyorum hemen gitmek istiyorum doktora bide benim 20 lik dişim çıkıyor arkadaşlar biraz ateşim var zaten yorgun halsizdim bide diş çıktı başıma
cnm bide dikkat ediyorum etrafımda falan kalp atımı yüksek olanların bebekleri genelde erkek senin bebişin kaçtı hatırlıyormusun cnm
Amin canım benim bütün temennim o yönde.
Oğluşum inşallah huy olarak babasına benzer.
Allaha şükür ben eşimden yana çok şanslıydım da atlattık o günleri.
Ben normalde tatlı yemem canım.Ama ogün gittim kantinden bir tane beyaz çikolata aldım yedim öyle girdim ultrasona.
Bebeğim çok hareketliydi maşallah.
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Sende iyi haberlerle döneceksin inşallah.
Hatırlamıyorum canım benim.Ama çok güçlü ve hızlıydı maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?