2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
tatlım gözün aydın..banada doktor erkeğe benziyor dedi ama doktora güvenemediğim için sizlerle paylaşmadım :26:
hayırlı olsun güzel haberler 9 ay hiç bitmesin..

Amin canım benim hepimiz için.Benimki o kadar kesin söyledi ki yaramaz erkek bebeğimiz olcak diye bende çok şaşırdım :)
Hayırlısı artık hakkımızda.

Alışveriş için daha çok erken kuzu.Sadece mavis ayakkabılarımız var :)
Eşime diyorum ki dün karnıma bakıp.Yoook yokkk ben oğlumu vermem elalemin kızlarına oğlum hep benim yamacımda olacak.
Hahahaha sonra ikimizde başladık gülmeye.Annesi bize çok çektirmişdi düğünümüzden önce.
Nikah günü ben artık herşey için çok geç benimsin demişdim eşime anneside duymuşdu hahaha :)
Sabahda vapurda aklıma oğluşumu nasıl askere göndericem okusun kısa dönem gitsin diye geçiriyorum:)
Annelik düşünceler bitmek bilmiyor:)

hayırlı olsun tatlım;hem oğluşun , hem de sağlık haberleri;41 kere maşallah darısı gitmeyenlerin başına inşallah ( amin )

Amin canım benim.Allahım sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.

evet önümüzdeki aylarda dahada artacağının farkındayım bende.o yüzden çook kilo almamaya gayret ediyorum.mesela dün gece resmen uykumdan uyandım .ağzım boğazım silim dudaklarım okadar kuruki anlatamam.bide dün aklıma şu geldi.1 haftadır multivitamin kullanıyorum.acaba omu yapıyor?çünkü son 1 haftada çok yoğunaştı şikayetlerim

Kesinlikle öyle canım

Allah kabul etsin inşallah....

günaydın güzel annişler..aklımda olsun çok sağol mergencimm..benimde çok dökülüyo..Akşamda güzel haberler alman dileğiyle..

Günaydın canım hoşgeldin Teşekkür ederim,inşallah...

ayy cnm ya çok sevindim walla okurken gözlerim doldu bu aralar böyleyim sulu göz ne güzel doya doya baksaydın bebişine benimde içime bebem erkek gibi doğuyor ama bir hafta daha bekleyeceğim

cnm bide dikkat ediyorum etrafımda falan kalp atımı yüksek olanların bebekleri genelde erkek senin bebişin kaçtı hatırlıyormusun cnm

İlahi canım ya...
Biz bağımlı değil,sevgiyle bağlı anneler olacağız,evlatlat yetiştireceğiz inşallah.

Kaynana değil,valide sultan olacagız

ayy cnm ya çok sevindim walla okurken gözlerim doldu bu aralar böyleyim sulu göz ne güzel doya doya baksaydın bebişine benimde içime bebem erkek gibi doğuyor ama bir hafta daha bekleyeceğim

İnsan doyamıyor kuzucum.
Doktordan çıkıp yola düştüğünde aynı endişe yine sarıyor seni.
Allahım sağlıklı eksiksiz noksansız versinde cinsiyetin hiç önemi yok.

Kesinlikle öyle canım
Allah kabul etsin inşallah....

Amin canım benim.
Bence kesinlikle bizde yapmalıyız.
Olumsuz düşüncelerde,haberlerde topiğimizden hep uzak olsun inşallah.

yuppi bi eskişehirli daha katıldı bize allah inş sağ salim kucağına almayı nasip etsin benimde 10 nisan olarak görülüyor cnm nasıl memnunmusun doktordan doğum şeklini falan konuştunuzmu

İlahi canım ya...
Biz bağımlı değil,sevgiyle bağlı anneler olacağız,evlatlat yetiştireceğiz inşallah.

Kaynana değil,valide sultan olacagız

Amin canım benim bütün temennim o yönde.
Oğluşum inşallah huy olarak babasına benzer.
Allaha şükür ben eşimden yana çok şanslıydım da atlattık o günleri.

cnm çok soru soruyorum ama giderken çikolata yedinmi

Ben normalde tatlı yemem canım.Ama ogün gittim kantinden bir tane beyaz çikolata aldım yedim öyle girdim ultrasona.
Bebeğim çok hareketliydi maşallah.

ya cnm sen böyle anlattıkça ben iyice heyecanlanıyorum hemen gitmek istiyorum doktora bide benim 20 lik dişim çıkıyor arkadaşlar biraz ateşim var zaten yorgun halsizdim bide diş çıktı başıma

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.
Sende iyi haberlerle döneceksin inşallah.

cnm bide dikkat ediyorum etrafımda falan kalp atımı yüksek olanların bebekleri genelde erkek senin bebişin kaçtı hatırlıyormusun cnm

Hatırlamıyorum canım benim.Ama çok güçlü ve hızlıydı maşallah.

inşallah cnm ya bir hafta nasıl dayanacağım bazen hasta numarası yapsamda gitsem bebemi görsem diorum o kadar ösledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…