amin canım,inşallah gerçekten öyle oluruz
Allah korusun fesat bir kaynana olmak istemiyorum
amin canım,inşallah gerçekten öyle oluruz
Allah korusun fesat bir kaynana olmak istemiyorum
Amin canım benim bütün temennim o yönde.
Oğluşum inşallah huy olarak babasına benzer.
Allaha şükür ben eşimden yana çok şanslıydım da atlattık o günleri.
Günaydın kızlar ben geldim.
Dün doktora gittim biliyorsunuz ikili test için.
allaha şükür herhangi bir sıkıntımız çıkmadı ultrasonda.
Ben bebeğimi büyümüş görünce ağlamaya başladım,içim bir tuhaf oldu.
Doktorumda bunlar sevinç gözyaşları olsun dedi.
Dedim ben olumsuz düşünüyorum hep nedense bir şey olcak diye korkuyorum.
Hiç korkma herşey normal,maşallahı var bebeğinin dedi.
O zaman içim rahatlatı.Sonra bebeğim zıpladı.
Bende dedim ki zıpladı mı bebeğim.Evet dedi doktorum.
Çok yaramaz olacak erkek bebeğimiz dedi.Ben şok:)
Evet kızlar oğluşum olucakmış hayırlısıyla sağlıkla inşallah
Ne evlendikten sonra kıymete binen,herseye müdahele eden erkek anneleri,ne de aşırı anneci,ailesine eşini ezdiren erkekler çekiliyor gerçekten...
inşallah cnm ya bir hafta nasıl dayanacağım bazen hasta numarası yapsamda gitsem bebemi görsem diorum o kadar ösledim
ayyhh çatlakkk tabi ki mergenin de dediği gibi biz valide sultan olacağız biz kaynanalarımız gibi değil annelerimiz gibi melek anneler olacağız bende tam tersi oğlum olursa sevgilisiyle gezerim dolasırım falan diyorum kızım olursada gezeriz ama kızım varken tabi ama oğlumun sevgilisiyle tek te takılırım eşim bunları söyleyince gelinle dolasda kızımın ne sevgilisi gebertirim dio dedim sen benle sevgiliyken iyiydi bizim babamız yoktu zaten o ayrı dio yaa hayatım alışverişten kastım küçük küçük seyler tulumlar öyle gördüğün erkek bebekle alakalı küçük güzel seyler büyük alışveriş bize tabi erken =)ama hepsini alasım varrrr bide bizim en gıcık olayımız ben koyu Fenerbahçe'liyim eşim gs'lı tabi oda koyu gs li erkek olursa o gs li tulum alcam dio ben FENERBAHÇE'li ama benim kanımı taşıyor tabİ FENERBAHÇELİ OLACAK GENÇ FENERBAHÇELİ =)
cnm ne kadar iyi olursa olsun yine lafı sözü oluyor kaynananın olmasa görümceler var illaki söyledikleri batıyor bi yerde
sedagg geçmiş olsun tatlım inşallah çabuk geçerbana sorarsan doktora gitmek için acele etme,bekle kontrol günün gelsin ( dayanabilirsen tabi ) sonra insan alışıyor her seferinde ne olacak gidivereyim diyor bir hafta sonra bebişin cinsiyeti daha net görünür hem unutma !!
Aynen şekerim,beyefendiler bizimle flört ederken,gezerken iyiydi,kızları olunca gebertirim.Hepsinde mantık aynı Bencil bu erkekler bencil.:113:
çok sevindim ayy ne güzel çoğu kişi testini yaptırdı bebeğini gördü bende merakla bekliyorum 6 ekimde randevum oğluşunda hoş gelmiş ee eşin oğlu olacak havalara uçmuştur sağlıkla dünyaya gelsin işallah.Kötü olacak diye düşünme sakın herşey çok güzel gidiyor, çok güzel geçecek diye düşün, zaten maşallah iyi de gidiyor sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsun diye düşün
öyle canım,empati yoksunluğundan kaynaklı...
Kendine / kızına eş ailesi tarafından yapılmasını istemediğin bir şeyi gelinine,el kızı ne de olsa der yaparsan sorunlar bitmiyor işte...
Selamlar kızlar bugün doktora gittim :) 13. haftama girdim ikili test için geç kaldım diye koşa koşa doktorun yanına vardım aa bir baktık ki bebek 10+5 günlük görünüyor hahaha ya çok komikti kızlar ultrasonda bebek hareket ediyor böyle dönüyor falan hahaha ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı sevindim haftaya gel mikrop testi varmış onu yapalım dedi.. (bu arada kalp atışını da dinledim acayip bişey...)
Günaydın kızlar ben geldim.
Dün doktora gittim biliyorsunuz ikili test için.
allaha şükür herhangi bir sıkıntımız çıkmadı ultrasonda.
Ben bebeğimi büyümüş görünce ağlamaya başladım,içim bir tuhaf oldu.
Doktorumda bunlar sevinç gözyaşları olsun dedi.
Dedim ben olumsuz düşünüyorum hep nedense bir şey olcak diye korkuyorum.
Hiç korkma herşey normal,maşallahı var bebeğinin dedi.
O zaman içim rahatlatı.Sonra bebeğim zıpladı.
Bende dedim ki zıpladı mı bebeğim.Evet dedi doktorum.
Çok yaramaz olacak erkek bebeğimiz dedi.Ben şok:)
Evet kızlar oğluşum olucakmış hayırlısıyla sağlıkla inşallah
evet önümüzdeki aylarda dahada artacağının farkındayım bende.o yüzden çook kilo almamaya gayret ediyorum.mesela dün gece resmen uykumdan uyandım .ağzım boğazım silim dudaklarım okadar kuruki anlatamam.bide dün aklıma şu geldi.1 haftadır multivitamin kullanıyorum.acaba omu yapıyor?çünkü son 1 haftada çok yoğunaştı şikayetlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?