2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
amin canım,inşallah gerçekten öyle oluruz
Allah korusun fesat bir kaynana olmak istemiyorum

kesinlikle haklısınız kızlar allah fesat insanlar olmaktan uzak tutsun bizi ayrıca sitenin adını 2013 nisan anneleri değil 2013 erkek anneleri olarak değiştirdim ne çok şehzade geliyor nisanda

amin canım,inşallah gerçekten öyle oluruz
Allah korusun fesat bir kaynana olmak istemiyorum

Amin canım benim bütün temennim o yönde.
Oğluşum inşallah huy olarak babasına benzer.
Allaha şükür ben eşimden yana çok şanslıydım da atlattık o günleri.

Ne evlendikten sonra kıymete binen,herseye müdahele eden erkek anneleri,ne de aşırı anneci,ailesine eşini ezdiren erkekler çekiliyor gerçekten...

Alışveriş için daha çok erken kuzu.Sadece mavis ayakkabılarımız var :)
Eşime diyorum ki dün karnıma bakıp.Yoook yokkk ben oğlumu vermem elalemin kızlarına oğlum hep benim yamacımda olacak.
Hahahaha sonra ikimizde başladık gülmeye.Annesi bize çok çektirmişdi düğünümüzden önce.
Nikah günü ben artık herşey için çok geç benimsin demişdim eşime anneside duymuşdu hahaha :)
Sabahda vapurda aklıma oğluşumu nasıl askere göndericem okusun kısa dönem gitsin diye geçiriyorum:)
Annelik düşünceler bitmek bilmiyor:)

ayyhh çatlakkk tabi ki mergenin de dediği gibi biz valide sultan olacağız biz kaynanalarımız gibi değil annelerimiz gibi melek anneler olacağız bende tam tersi oğlum olursa sevgilisiyle gezerim dolasırım falan diyorum kızım olursada gezeriz ama kızım varken tabi ama oğlumun sevgilisiyle tek te takılırım eşim bunları söyleyince gelinle dolasda kızımın ne sevgilisi gebertirim dio dedim sen benle sevgiliyken iyiydi bizim babamız yoktu zaten o ayrı dio yaa hayatım alışverişten kastım küçük küçük seyler tulumlar öyle gördüğün erkek bebekle alakalı küçük güzel seyler büyük alışveriş bize tabi erken =)ama hepsini alasım varrrr bide bizim en gıcık olayımız ben koyu Fenerbahçe'liyim eşim gs'lı tabi oda koyu gs li erkek olursa o gs li tulum alcam dio ben FENERBAHÇE'li ama benim kanımı taşıyor tabİ FENERBAHÇELİ OLACAK GENÇ FENERBAHÇELİ =)

çok sevindim ayy ne güzel çoğu kişi testini yaptırdı bebeğini gördü bende merakla bekliyorum 6 ekimde randevum oğluşunda hoş gelmiş ee eşin oğlu olacak havalara uçmuştur sağlıkla dünyaya gelsin işallah.Kötü olacak diye düşünme sakın herşey çok güzel gidiyor, çok güzel geçecek diye düşün, zaten maşallah iyi de gidiyor sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsun diye düşün

Ne evlendikten sonra kıymete binen,herseye müdahele eden erkek anneleri,ne de aşırı anneci,ailesine eşini ezdiren erkekler çekiliyor gerçekten...

cnm ne kadar iyi olursa olsun yine lafı sözü oluyor kaynananın olmasa görümceler var illaki söyledikleri batıyor bi yerde

Aynen şekerim,beyefendiler bizimle flört ederken,gezerken iyiydi,kızları olunca gebertirim.Hepsinde mantık aynı Bencil bu erkekler bencil.:113:

kızlar sizleri günlüğüme yazacagım rica etsem kendi burcunuzu ve bebeğinizin burcunu kacıncı bebeğiniz oldugunu öğrendiyseniz cinsiyetini ve kaç haftalık oldugunu yazarmısınız bu zamanlarımda yanımda olan sizleri benim için özel defterime özel insanlar olarak yazmak isterim isterseniz özel mesajdan yazabilirsiniz =) hamişler öptüm sizi

sedagg geçmiş olsun tatlım inşallah çabuk geçer bana sorarsan doktora gitmek için acele etme,bekle kontrol günün gelsin ( dayanabilirsen tabi ) sonra insan alışıyor her seferinde ne olacak gidivereyim diyor bir hafta sonra bebişin cinsiyeti daha net görünür hem unutma !!

Son düzenleme:
cnm ne kadar iyi olursa olsun yine lafı sözü oluyor kaynananın olmasa görümceler var illaki söyledikleri batıyor bi yerde

Öyle canım,empati yoksunluğundan kaynaklı...

Kendine / kızına eş ailesi tarafından yapılmasını istemediğin bir şeyi gelinine,el kızı ne de olsa der yaparsan sorunlar bitmiyor işte...

doğru diyosun cnm zaten şurda haftaya ne kaldı:d

Aynen şekerim,beyefendiler bizimle flört ederken,gezerken iyiydi,kızları olunca gebertirim.Hepsinde mantık aynı Bencil bu erkekler bencil.:113:

aynen öyle kız kardesleri gezemez bizle kendileri gezerler ben eşime kızdım sakın ablana karısma ben kötü hissediyorum seni onu esirge kıskan sen benle gez dolas ben neyim ki dedim bir daha onu kıskanıp karısırsan ayrılırım dedim daha karısmadı hatta görümcemin bi konustugu oldu ayhh duyarsa kızar falan dedi kendi kendini şimartıyor yoo dedim neden kıskansın yok yok dedi o beni paylasamaz kıskanır o beni sakın söyleme söylemeyeceğim dedi eşim geldi gelir gelmez anlattı kaldım bekliyorki eşim kıskansın falan buda şimarsın eşimde iyi has selam söyle hatta ciddiysen tanısalım falan dedi bozuldu buda eşim ana kuzusu değil ya ona bayılıyorum benim isteklerimi yapar kırmaz ha beni konusturmaz ailesine bişi söyleyemem ama kendi benim yerime söyler terazi burcu işte sağlıyor dengeyi

Allahım hepinize yaşamayı nasip etsin bu güzel duyguyu canım.
Olumlu düşünmek en güzeli,dulara rabbime sığınıyorum hepimiz için.

Selamlar kızlar bugün doktora gittim :) 13. haftama girdim ikili test için geç kaldım diye koşa koşa doktorun yanına vardım aa bir baktık ki bebek 10+5 günlük görünüyor hahaha ya çok komikti kızlar ultrasonda bebek hareket ediyor böyle dönüyor falan hahaha ense kalınlığı ve burun kemiği normal çıktı sevindim haftaya gel mikrop testi varmış onu yapalım dedi.. (bu arada kalp atışını da dinledim acayip bişey...)

öyle canım,empati yoksunluğundan kaynaklı...

Kendine / kızına eş ailesi tarafından yapılmasını istemediğin bir şeyi gelinine,el kızı ne de olsa der yaparsan sorunlar bitmiyor işte...

öyle el kızı ne kadar seviyorum ediyorum desede bi gelin sıfatın var sonra sende bişey dediğin zaman çirkef gelin olursun biz şunu dedik bunu deyip delirttik demez

gözün aydın tatlım maşallah bebişe,Allah hep güzel haberler almayı nasip etsin inşallah

sedagg cnm benim de 20'lik dişim çıkıyor çok fena (
Benim bebeğin kalp atımı 160 çıktı yüksek mi ki acaba ?

Ne güzel bir haber bu :)) Çok sevindim senin adına :)) Oğluşunu sağlıkla, mutlulukla büyüt göbüşünde inşallah. Doktor bu kadar kesin söyleyince insanın içi rahatlıyor değil mi? Yüzdelik oranlar verince acaba mı diyor insan.

Yarın da benim ikili testim var. Heyecan tavan yapmış durumda :) İnşallah testte bir sorun olmayacak, onu hiç kafama takmıyorum zaten ama en çok merak ettiğim cinsiyet söyleyecek mi :) bende doktoruma emin değilsen söyleme diyeceğim Öyle %60 kız ya da erkek derse aklım kalır benim :) En kötü ihtimal ekim e kadar beklerim napiim :)))

Oooo cinsiyetler öğrenilmiş yahuuu çok heycanlandım haftaya bende ikiliye giricem bakalım gösterecek mi :)

kızlar acaba hava nemlendirici yada breathright gibi ürün mü alsak gece bu şikayetlerim çok oluyor benim çok rahatsız oluyorumm.
var mı bir fikri olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…