2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım seninkinin maşallahı var anne baba uzun olunca bebişin kısa olması beklenemez. idil baby de çok güzel ikili üçlü takımlar var. kumaşlar çok güzel anti alerjik, antibakteriyel dünya standartlarında ürünleri sertifikalı tavsiye ederim. fiyatlar da çok abartı değil. normal sezon takımları bile 30 civarı. ben 4 takım aldım. çok beğendim

hayalimdeki oda, ben bu odayı kendim için istiyorum ama. 13 üme döndüm.
başarılı, çok başarılı

somewherecold, tuncss sizin evdekinin aynısından bizim evde de var biliyor musunuz? arada tutuyor işte.

bugün bende çok ama çok sinirliyim. açlıktan bayılmak üzereyim.
dün tüpümüz bitmişti eşim güya tüpçüyü arıyacaktı bana da arattırmıyor ben ararım sen aramayacaksın dedi.
dün aramamış gece 2de gelince kaldı öyle. bugün öğlen yine gelmedi akşamda geç gelicekmiş
evde yemekte yok sadece bir kase çorba vardı mikrodalgada ısıtıp içtim ama o da saat 12deydi.
evi falan süpürdüm yoruldum iyice aradım hemen bana sipariş ver açlıktan ölüyoruz dedim.
1,5 saat oldu hala bişey gelmedi. çıkıp kendim gitsem alabileceğim bir yer yok dinlenme tesisinden geliyor.
dinlenme tesiside kamyoncu yeri giremem yani oraya. offfff akşama keleşle beklicem bende.
hepsi ayrı bir cins valla.

aynen öyle.. ben de eskilerden olmak istiyorum bazen.. şu an mutfağa gitmem lazım.. ama yok, bomba düşmüş gibi.. neresinden başlasam bilemiyorum.. off off işim çok zor benim..
bu arada benim doktor dün 40ı beklemez beklerse de çok kilolu bir bebek olabilir dedi bu durumda da normal doğum asla düşünülemez dedi..
benim tahminlerime göre mart 15-20 arası bir gün olacak benimki..

kızma ama ben de daha pastel olanı solu olanı beğendim galiba.
mağazada seçmek zor ama eve gelince duvara uygulanınca daha güzel gelebilir gözüne

ne kızayım kuzum.. mobilyalarım beyaz.. sanki böyle çok soluk mu olur ki demekten kendimi alamıyorum.. ama bi yandan da güzel diyorum.. çok kararsız kaldım işte.. gelsin hele bakalım koca efendi, son kez konuşup karara bağlarız.. bugün bu iş bitecek başka yolu yok..

aslında biz kısa boylu insanlarız ama yenidoğan setleri(50cm) kısa galiba.
5 hafta daha çalışacağım ya benim ağız tadıyla lışveriş yapmam zor, eşim de haftasonu çalışıyor. zaten onun bebek alışverişindeki performansı berbat. belki doğumdan sonra yanıma birileri gelir-akrabadan konu komşudan- alışveriş o zaman zevkli olacak benim için. idil bebeyi duymuştum canım, ön sıralara aldım listede:90:

oyyyy kıyamam kuzum yaa.. ben bu tarz durumlar için buzlukta börek çörek ya da milföy bulunduruyorum.. açlık anında çıkarıp pişiriyorum

selam herkese,
bakıyorum da hemen herkes hazırlıklara devam ediyor. kimi oda hazırlığında kimileri bebeğin kıyafeti hazırlığında.
bende bugün bir kaç parça kıyafet aldım yenidoğana.bu arada isim de hala bulamadık...
bugün dr kontrolümüz vardı.bebeğin kilosu yaklaşık 1400gram dedi. bir hafta geriden geliyor dedi.yani gelişmesi geri kalmış demek istedi.ben öyle anladım artık. hali ile moralim de bozuldu. küçük kilolu doğmasını istemez tabi kimse.
sizlerdeöyle bir yorum yapan doktor var mı?
anne karnında bebeğin kilo alması için ne yapabiliriz,fikriniz var mı?

ben de ultrason kağıdın da 30 mart ı görünce ama ben nisan annesiyim deyiverdim.

eşyalar beyaz ise ilk kağıt çok beyaz kalabilir hem. ama her halükarda iki farklı kağıdı kombinle. uzaktan ahkam kesmesi nasıl oolay bir bilsen

ben çıkıyorum. herkese hayırlı cumalar ve iyi hafta sonları

oyyyy kıyamam kuzum yaa.. ben bu tarz durumlar için buzlukta börek çörek ya da milföy bulunduruyorum.. açlık anında çıkarıp pişiriyorum
benimde var canım ama hamileliğimde tiksindiğim birşey o yüzden görmek istemiyorum.
şu an önümden tepsi tepsi yemekler geçiyor oğlumda acıktı galiba tekmeleyip duruyor.
eve ekmekte almıyoruz biz. peynir ekmek yesem o da yok.

fiyattada çok fark varmış ama, sanırım onuda dikkate alman gerekecek

canım ya, hamile kadın bu kadar aç bırakılır mı? keşke yakın olsaydık, birimiz el atardık mutlaka

allahım, halime şükrettim şimdi. napcaz biz bunlarla ya

bugün hastanenin kafteryasında otururken benden anne eninde sonunda olacak malum ben doğurcam da. a.'dan baba olur mu diye uzun uzun yüzüne baktım. ölçtüm biçtim. en son: olsun ben sevdikten sonra, deyip bıraktım. benim babasını sevmemin çocuğuma ne faydası olacak bilmiyorum ama seviyorum arkideş

hiç kafana takma canım
ben de şimdi kilosu çok çıktı, nasıl normale düşürürüm diye düşünüyorum. 2 önceki kontrolde ve ondan öncekilerde hep haftasına göre biraz küçüktü. bu ay abartmış. doktor değişir takma hiç dedi.

hem çok kilo almasın bu aydan sonra yağ biriktirmeye başlıyor. önü yaz nasılsa çok yağ biriktirmesin, ihtiyacı olmaz

canım kağıt gerçekten çok güzel duruyor ama bence seneye çıkma ihtimalin varsa 900 tl verme derim ben
boya yaptır zevkine uyarmı bilmiyorum ama şimdi boyanın içine sim katıyorlarya çok hoş duruyor öyle bi bak istersen

fiyattada çok fark varmış ama, sanırım onuda dikkate alman gerekecek

canım ya, hamile kadın bu kadar aç bırakılır mı? keşke yakın olsaydık, birimiz el atardık mutlaka
adam cinayeti çözcem diye uğraşırken biz acımızdan ölcez araştırma konusu olcaz haberi yok. sağol canım valla söylemen bile yeterli.

aaaa o konuda bizimki altını bile ben değiştircem gazını ben çıkarcam oğlum benimle yatacak diyor. iyi emzirmeyi de sen yap madem dedim.

allahım şu an eşimi boğmak istiyorum. yemek yokmuş akşama kadar bekle merkeze gideriz diyor ya

somewherecold,cevabın ile içimi rahatlattın sağol canım,
doğum tarihi mart sonuna kadar olan çocukların erkenden okula gitme durumu söz konusuymuş.
yani nisan doğumlu olursa bir yıl sonra okula kaydedebiliyormuşuz. öyle bir duyum almıştım.
hem bu durumdan dolayı hem de bebeğin ana karnında en azından 3 kiloyu bulması için nisaniın ilk haftasına kadar tutmak istiyorum içimde.tabi tutunabilirse.....40 hafta 12 nisanda doluyor. sezeryan olacağı için de 10 gün öncesi yaklaşık 1-2 nisan olur.

Kızlar selam
Bebek odası için boya ve duvar kağıdı konusu benimde sıkıntım. Haftasonu alıcaz ve pazar günü hallolacak.
Yani her konuda olduğu gibi bu konuda aceleye gelecek. Eşim maalesef hiç fikir belirtmez. Hepsini bana bırakıyor. Bende pek anlamıyorum bu dekorasyon işinden.
Hemen seçip almam gerekecek ppoofff..

Kafam çok dağınık.. Herşeyi parça parça düşünüyorum, bir bütün olarak bakınca ortaya çıkan bir hiç...

güle güle kullanın canım cicilerinizi
bebekler böyle şeyler olabiliyor gelişimi geriden geliyor demesi bence sat tarihine göre geriden geliyordur sen belkide geç yumurtaladın ve geç döllenme oldu bebeğin kilosuda gayet normal maşallah
benim bebeğimde biraz zayıf gibi geliyor bana benim okadar kilo almama rağmen o daha 1,571 gr mış sağlıklı olsunda doğunca kendini toparlarlar inşallahhh
benim yemediğim şey yok nerdeyse
sabah kahvaltıda yumurta peynir pekmez ve tahin karışımı
zeytin kaşar
ara öğün ceviz-fındık-badem
öğle sebze-et yada kuru bakliyat
ara öğün meyve
akşamda yine sebze-et yada kuru bakliyattan biri oluyor
bol bol yoğurt

ah canım ya ne zor biyerdesin sen öyle aç kalma
kahvaltılık falan atıştır bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…