güle güle kullanın canım,çok güzel görünüyor
bende bir organik set daha alacaktım doğuma yakın ama almayacağım. benim içerdeki 45 cm olmuş, yenidoğan setini 1 aydan fazla kullanamayacağı kesinleşti gibi bişey.
tuncss un dediği gibi altlı-üstlü bir takım daha alınabilir belki
teyzeleri işte kızımın odası
daha eksikleri bitmedi ama yine de ekledim...
usta duvar kağıdımızı çok kötü yaptığı için bayanacak yerlerimiz var,perdemiz değişecek,avizemiz yok,allah kocişlerimize bol para versin
Eki Görüntüle 621930 Eki Görüntüle 621931 Eki Görüntüle 621932 Eki Görüntüle 621933 Eki Görüntüle 621934 Eki Görüntüle 621936 Eki Görüntüle 621937 Eki Görüntüle 621938
en sondakide koç burcu olacak kızımın koçu
eskilerin her zaman yapacak çok işleri varmış ya, bazı şeyler onlara işten bile gelmiyor. hem torun geliyor nasıl hevesle yapmıştır. a
aktarılacak 5 haftayı tamamlayınca doğurayım diyorum, 3 hafta eksik fazla farketmez. 3250 falan olunca ele gelir olur, ben de çıkarırım. 40+2 den bahsedenler falan var, böle büyümeye devam ederse ben 40ı bile göremem
kızma ama ben de daha pastel olanı solu olanı beğendim galiba.
mağazada seçmek zor ama eve gelince duvara uygulanınca daha güzel gelebilir gözüne
canım seninkinin maşallahı var anne baba uzun olunca bebişin kısa olması beklenemez. idil baby de çok güzel ikili üçlü takımlar var. kumaşlar çok güzel anti alerjik, antibakteriyel dünya standartlarında ürünleri sertifikalı tavsiye ederim. fiyatlar da çok abartı değil. normal sezon takımları bile 30 civarı. ben 4 takım aldım. çok beğendim
somewherecold, tuncss sizin evdekinin aynısından bizim evde de var biliyor musunuz? arada tutuyor işte.
bugün bende çok ama çok sinirliyim. açlıktan bayılmak üzereyim.
dün tüpümüz bitmişti eşim güya tüpçüyü arıyacaktı bana da arattırmıyor ben ararım sen aramayacaksın dedi.
dün aramamış gece 2de gelince kaldı öyle. bugün öğlen yine gelmedi akşamda geç gelicekmiş
evde yemekte yok sadece bir kase çorba vardı mikrodalgada ısıtıp içtim ama o da saat 12deydi.
evi falan süpürdüm yoruldum iyice aradım hemen bana sipariş ver açlıktan ölüyoruz dedim.
1,5 saat oldu hala bişey gelmedi. çıkıp kendim gitsem alabileceğim bir yer yok dinlenme tesisinden geliyor.
dinlenme tesiside kamyoncu yeri giremem yani oraya. offfff akşama keleşle beklicem bende.
hepsi ayrı bir cins valla.
hayalimdeki oda, ben bu odayı kendim için istiyorum ama. 13 üme döndüm.
başarılı, çok başarılı
aynen öyle.. ben de eskilerden olmak istiyorum bazen.. şu an mutfağa gitmem lazım.. ama yok, bomba düşmüş gibi.. neresinden başlasam bilemiyorum.. off off işim çok zor benim..
bu arada benim doktor dün 40ı beklemez beklerse de çok kilolu bir bebek olabilir dedibu durumda da normal doğum asla düşünülemez dedi..
benim tahminlerime göre mart 15-20 arası bir gün olacak benimki..
ne kızayım kuzum.. mobilyalarım beyaz.. sanki böyle çok soluk mu olur ki demekten kendimi alamıyorum.. ama bi yandan da güzel diyorum.. çok kararsız kaldım işte.. gelsin hele bakalım koca efendi, son kez konuşup karara bağlarız.. bugün bu iş bitecek başka yolu yok..
benimde var canım ama hamileliğimde tiksindiğim birşey o yüzden görmek istemiyorum.oyyyy kıyamam kuzum yaa.. ben bu tarz durumlar için buzlukta börek çörek ya da milföy bulunduruyorum.. açlık anında çıkarıp pişiriyorum
Eki Görüntüle 622301 Eki Görüntüle 622302 Eki Görüntüle 622304
puantiyeli olan benim en beğendiğim oldu.. onun 5metrekarelik bir topu 150 tlcik ve 3 top gerekiyor tek bir duvar için.. diğer maviliden de 3 top o da 125 tl.. işçilik filan eklenince gerekli malzemeler filan 900 tl civarında bir hesap çıktı..
diğer soluk mavili olanı da eşim beğendi.. onu da 300 tlye filan komple odayı hallediyoruz.. bunun topları daha ucuz ve 16 metrekarelik..
eşim ben çok beğendim diyor bende soluk gibi geliyor.. çok kafam karıştı işte sırf bu kağıt yüzünden..
bir fikir alayım sizden de..
somewherecold, tuncss sizin evdekinin aynısından bizim evde de var biliyor musunuz? arada tutuyor işte.
dün tüpümüz bitmişti eşim güya tüpçüyü arıyacaktı bana da arattırmıyor ben ararım sen aramayacaksın dedi.
dün aramamış gece 2de gelince kaldı öyle. bugün öğlen yine gelmedi akşamda geç gelicekmiş
evde yemekte yok sadece bir kase çorba vardı mikrodalgada ısıtıp içtim ama o da saat 12deydi.
evi falan süpürdüm yoruldum iyice aradım hemen bana sipariş ver açlıktan ölüyoruz dedim.
1,5 saat oldu hala bişey gelmedi. çıkıp kendim gitsem alabileceğim bir yer yok dinlenme tesisinden geliyor.
dinlenme tesiside kamyoncu yeri giremem yani oraya. offfff akşama keleşle beklicem bende.
selam herkese,
bakıyorum da hemen herkes hazırlıklara devam ediyor. kimi oda hazırlığında kimileri bebeğin kıyafeti hazırlığında.
bende bugün bir kaç parça kıyafet aldım yenidoğana.bu arada isim de hala bulamadık...
bugün dr kontrolümüz vardı.bebeğin kilosu yaklaşık 1400gram dedi. bir hafta geriden geliyor dedi.yani gelişmesi geri kalmış demek istedi.ben öyle anladım artık. hali ile moralim de bozuldu. küçük kilolu doğmasını istemez tabi kimse.
sizlerdeöyle bir yorum yapan doktor var mı?
anne karnında bebeğin kilo alması için ne yapabiliriz,fikriniz var mı?
aynen öyle.. ben de eskilerden olmak istiyorum bazen.. şu an mutfağa gitmem lazım.. ama yok, bomba düşmüş gibi.. neresinden başlasam bilemiyorum.. off off işim çok zor benim..
bu arada benim doktor dün 40ı beklemez beklerse de çok kilolu bir bebek olabilir dedibu durumda da normal doğum asla düşünülemez dedi..
benim tahminlerime göre mart 15-20 arası bir gün olacak benimki..
ne kızayım kuzum.. mobilyalarım beyaz.. sanki böyle çok soluk mu olur ki demekten kendimi alamıyorum.. ama bi yandan da güzel diyorum.. çok kararsız kaldım işte.. gelsin hele bakalım koca efendi, son kez konuşup karara bağlarız.. bugün bu iş bitecek başka yolu yok..
adam cinayeti çözcem diye uğraşırken biz acımızdan ölcez araştırma konusu olcaz haberi yok. sağol canım valla söylemen bile yeterli.fiyattada çok fark varmış ama, sanırım onuda dikkate alman gerekecek
canım ya, hamile kadın bu kadar aç bırakılır mı? keşke yakın olsaydık, birimiz el atardık mutlaka
aaaa o konuda bizimki altını bile ben değiştircem gazını ben çıkarcam oğlum benimle yatacak diyor. iyi emzirmeyi de sen yap madem dedim.allahım, halime şükrettim şimdi. napcaz biz bunlarla ya
bugün hastanenin kafteryasında otururken benden anne eninde sonunda olacak malum ben doğurcam da. a.'dan baba olur mu diye uzun uzun yüzüne baktım. ölçtüm biçtim. en son: olsun ben sevdikten sonra, deyip bıraktım. benim babasını sevmemin çocuğuma ne faydası olacak bilmiyorum ama seviyorum arkideş
selam herkese,
bakıyorum da hemen herkes hazırlıklara devam ediyor. kimi oda hazırlığında kimileri bebeğin kıyafeti hazırlığında.
bende bugün bir kaç parça kıyafet aldım yenidoğana.bu arada isim de hala bulamadık...
bugün dr kontrolümüz vardı.bebeğin kilosu yaklaşık 1400gram dedi. bir hafta geriden geliyor dedi.yani gelişmesi geri kalmış demek istedi.ben öyle anladım artık. hali ile moralim de bozuldu. küçük kilolu doğmasını istemez tabi kimse.
sizlerdeöyle bir yorum yapan doktor var mı?
anne karnında bebeğin kilo alması için ne yapabiliriz,fikriniz var mı?
adam cinayeti çözcem diye uğraşırken biz acımızdan ölcez araştırma konusu olcaz haberi yok. sağol canım valla söylemen bile yeterli.
aaaa o konuda bizimki altını bile ben değiştircem gazını ben çıkarcam oğlum benimle yatacak diyor. iyi emzirmeyi de sen yap madem dedim.
allahım şu an eşimi boğmak istiyorum. yemek yokmuşakşama kadar bekle merkeze gideriz diyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?