2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

İnşallah canım benim inşallah :) öperim kocaman :))

Kızlaarr bende ikili teste yarın gideceğim.

Haftaya planlamıştım ben ama Doktorum anneme yarın gelsin bakalım demiş.
Sabahı nasıl ederim bilmiyorum. İnşallah benimde sonuçlarım sizinkiler gibi temiz çıkar.

Anneme ve eşime hep sizden bahsediyorum. Paylaşımlar sayeside en güncel bilgileri hep sizden aldığımı söylüyorum.
O değilde ikiliye gidenler cinsiyet öğreniyormuş dedim şimdi eşim çatlıyor meraktan.

Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Amin.

Nazcim sevindim senin adina. ikilin hangi tarihti senin 8ekim benim.

Kizlar herkesede bu vesileyle merhaba.. Ben evde oldugumdan
telefondan sizleri takip ediyorjm. Bugun yine kontroldeydim Degisen bir durum yok.
Tek tesellim bebegim iyi durumda bu kanama O nu etkilemeyecek . Tabi ben yattigim surece.

Haftadabir kere igne oluyorum. fitilde yapiyorum. Bakalim ...
Rabbim herseyin hayirlisini versin...

Canım gecmis olsun esimin halası hamileliği boyunca kanama gormuş doğurana kadar surmuş tabii o zamanın teknolojisiyle bişeyler yapılmamış oğlu evlendi bile :)) yani kisiden kisiye göre değişiyor sanırım bu hamilelik bebisin iyi ya cok şükür bizde iyiyiz

Bu arada benim de 8 Ekim ikili testim daha Cook var ya

Canım gecmis olsun esimin halası hamileliği boyunca kanama gormuş doğurana kadar surmuş tabii o zamanın teknolojisiyle bişeyler yapılmamış oğlu evlendi bile :)) yani kisiden kisiye göre değişiyor sanırım bu hamilelik bebisin iyi ya cok şükür bizde iyiyiz

Bu arada benim de 8 Ekim ikili testim daha Cook var ya

kızlar bakın ne buldum.
gebe annelerin 7,5 saatten fazla çalıştırılmaları yasakmış..
ama belge alıp imzalatmak gerekiyomuş..
ben şahsen yaptırmayı düşünüyorum 11,5 saat çalışıyorum çünkü

Ay çok tatlısın :) Ben her gün girip atlamadan okuyorum çok fazla msj yazamıyorum işlerimin yoğunluğundan :) Yine de yazayım. Burcum:Koç, Bebeğim zamanında doğarsa Boğa olacak, 5gün erken gelirse Koç olacak. İlk bebeğim. şuan 10+5 günlük. Cinsiyeti henüz belli değil

ayyy teşekkür ederim seni de yazdım hiççç unutmayacağım sizleri sapasağlıklı bir bebeğin olsun ve cinsiyetini gönlüne göre versin allahım

HAHAA bende bir arkadasım diorum ikili teste gitmiş söyle diğerinin bebeği belli olmuş diğer arkadasım hareketlerini hissetmiş iste cinsiyetini öğrenmiş böyle böyle oldu sordum şöyle dediler yasayanlarda varmı oluyormuş falan işte anneme anlatıyorum ama tek problem birbirimizin gerçek isimlerini bilmiyoruzz =) eşim diyor ki ohh valla birsürü arkadasın oldu hiç beni unutursun yok dedim kulaklarınız baya çınlıyor dedim gülüyor ayy hadi hayırlısı kuzum ya temiz çıkar inşallah iyi iyi mışıl mışıl uyu dinlen git hemen doktora ben c.tesi gitcem gelmio hafta sonu ama neyse bugun gecer hürrem var bugun dünyamı durduruo muhteşem yüzyıl zaman bi anda gecmiş oluo =)

Canım iyi olmana sevindim.

Aman mümkün olduğunca yat,bol bol su iç...

Allah'ın izniyle bu zor günler geçecek,sağlıkla yavrularımızı kucagımıza aldığımızda hepsini unutacağız insallah.

hadi sende yarın hayırlı sonuclarla gel inşallah canım..

arkadaşlar merhaba.iş yeri stresli sıkıntılı oturduğu yer rahat olmayan varmı?bununla nasıl baş ediyorsunuz?ben bazen çoook strese gririyorum.buarada bende listeye gırmek istiyorum.nasıl giricem? bilgilerimi tekrar yazıyıryorum. SAT:14 temmuz BDT:21 nisan 2012 sevgiler

cnm gerçekten sakin olmaya çalış kendin için bebek için zararı sana olur istersen doktora danış bi hamilelik kursuna falan git en azından nefes egzersizleri falan tansiyonu düzenlemeye yardımcı olur

Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum destekleriniz için.

kızlar çalışma saatleri sıkıntısı olan benden başka yok herhalde..

Var aslında bende 10 saat çalışıyorum hem sabahta 7:30'da iş başı yapıyorum ama kalabalık bir firma bayan sayısı fazla pek çoğu hamilelik geçirmiş bayanların. Şu anda biri benle aynı hafta olan diğeri 7 aylık hamile iki kişi daha var bana şimdiye kadar yapılmamış bir uygulamayı yapmazlar ve inadıma gidebilir beni yorabilirler. Maddi durumlar pek iyi değil zaten hiç zora girmeyeyim diyorum.

Bende bır ay yattım tatlım,hergun ıgne vuruluyordum artık popom cok acıyodu ıgnelerden.bebegım ıyıydı benımde kanama bolgesı vardı orası kuculup bebek buyuyene kadar yatırıp ıstırahat ettırıyorlar sımdı calısıyor bır ay oldu ıse basladım tekrar ve allaha cok sukur hıc bısı kalmadı...sen ıstırahatını et..zaten gecıcek o bolge..ve benım kanamam oldugunda herkes erkek senın bebek o zaman demıstı,kanama yasıyormus erkek bebek anneleri,,bir erkek dahamı geliyor ne:)

Merhaba annecikler,herkesi takip etmeye çalışıyorum ama yazmak için çok fazla fırsatım olmuyor ,çalışıyorum ve evde minik yaramaz bir kızım var...bebeklerinin sağlık ve cinsiyet haberini alanları tebrik edrim..herkese iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…