Anam sonunda yemeğe çıktınız da mesajları okumayı anca bitirip yazabildim meydan bana kaldı sayılır :)
Şimdi de o kadar okuduğum seye nasıl Yorum yazıcam bilemedim
Aklımda kalan ersnil'in bir yaramaz oglusu olacağı :)) hayırlı olsun mavi ayakkabi fikri de süpermis Allah nazarlardan sakınsın Katinam' inda oğlusu olacak sanırım ekimi bekliyoruz kesin sonuc için :)
Mergen ' in dua tavsiyesine bayıldım ben hep istiyorum okumak sonra tembellik çöküyor bu sekilde sizin sayenizde okurum
Egemego bacım beni de yaz günlüğüne Ben boğa burcuyum ilk bebeğim olur kendileri öyle bir tarih ki benimkinin dogum tarihi 1 gün farkla ya ananesi gibi koç olacak ya da anası gibi boğa :) İkili testte sağlıklı olur da cinsiyeti belli olursa hemen yazacağım :)))
Whitesheep yarın da senin için heyecanlanacagiz desene o zaman hemen yarın olsun ve güzel haberlerini alAlim:))
Laterne kalbimden geceni söyledin hepinizin içindeki bebisleriniz benim sanki kendim için nasıl endişe duyuyorsam sizin için de öyle güzel haberlerinizi ağlaya ağlaya okuyorum valla normalde bu kadar zirlak değilimdir hormonlar hormanlar :)) bu yüzden yeğenlerime iyi bakın uleyn yakarım ( gaza gelen anne )
Naz ve lena da güzel haberlerle geldiğine göre çok şükür güzel bir gün:)))
Sedagg benim kocam derse ki babamin ismini koyalım çift isim koyar kendi babamin ismini de koyarım valla ortaya abuk bir isim çıkar kendi bilir :)))
Sanırım herkese yapılacak yorumum varmış geri kalmadım hihii
Efendiiim herkese günaydınlar inşallah iyisinizdir. Dün ben doktora gittim rutin kontrole çok şükür herşey yolunda darısı hepimizin başına özellikle benim gibi daha ikili testini yaptırmamış olanlara. Buarada bebek tahminimden 5 gün ileri gidiyormuş şu sebeplerle olabilirmiş ne demekse anlamadım ben erken döllenme veya regl tarihini yanlış hatırlama (bu olabilir çünkü ben ayıptır söylemesi tam söküldüğüm günü sayıyordum ama o günün 4-5 gün öncesi böyle lekelenme olmuştu son reglimde demek o tarhi sayacakmışım. Yani özetle problem yokmuş. Ben 10 haftayı yeni bitiriyorum zannederken meğer dün 10+4 müşüm. Bebeğin boyu posu ölçüsü baz alınırmış böyle durumlarda. Annem de dalga geçiyor senin gibi iri demek diye ben şişmanım ya :) birtürlü anlatamadım :) bebek olması gerekenden iri değil.daha önce meydana gelmiş dolayısı ile sandığımızdan daha büyük diye :) ha aha aha ha:) dün kadıncağızı baydım biraz onu sor bunu sor :) ama içim rahatladı. Yiyeceklerle ilgili sorarken pek yorum yapmadı detaylı soramadım diyetisyen daha iyi bilir ona git dedi. örnek liste vermedi. Folik asite ek olarak vitamin ekledi. Işte böyle.
Sizlerden haberler nasılhenüz okuyamadım. Ersnil senin ikili test vardı dün nasıl geçti canım? Aynı gün olunca aklımda kalmış :)
Nazcim sevindim senin adina. ikilin hangi tarihti senin 8ekim benim.
Kizlar herkesede bu vesileyle merhaba.. Ben evde oldugumdan
telefondan sizleri takip ediyorjm. Bugun yine kontroldeydim Degisen bir durum yok.
Tek tesellim bebegim iyi durumda bu kanama O nu etkilemeyecek . Tabi ben yattigim surece.
Haftadabir kere igne oluyorum. fitilde yapiyorum. Bakalim ...
Rabbim herseyin hayirlisini versin...
telefondan sizleri takip ediyorjm. Bugun yine kontroldeydim Degisen bir durum yok.
Tek tesellim bebegim iyi durumda bu kanama O nu etkilemeyecek . Tabi ben yattigim surece.
İkii gün kalmış ya maşallah hadi güzel haberlerle inşallahbende cuma günü ikili teste gideceğim gercekten cok heyecanlıyım:////
Kızlaarr bende ikili teste yarın gideceğim.
Haftaya planlamıştım ben ama Doktorum anneme yarın gelsin bakalım demiş.
Sabahı nasıl ederim bilmiyorum. İnşallah benimde sonuçlarım sizinkiler gibi temiz çıkar.
Anneme ve eşime hep sizden bahsediyorum. Paylaşımlar sayeside en güncel bilgileri hep sizden aldığımı söylüyorum.
O değilde ikiliye gidenler cinsiyet öğreniyormuş dedim şimdi eşim çatlıyor meraktan.
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Amin.
Kızlaarr bende ikili teste yarın gideceğim.
Haftaya planlamıştım ben ama Doktorum anneme yarın gelsin bakalım demiş.
Sabahı nasıl ederim bilmiyorum. İnşallah benimde sonuçlarım sizinkiler gibi temiz çıkar.
Anneme ve eşime hep sizden bahsediyorum. Paylaşımlar sayeside en güncel bilgileri hep sizden aldığımı söylüyorum.
O değilde ikiliye gidenler cinsiyet öğreniyormuş dedim şimdi eşim çatlıyor meraktan.
Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Amin.
hastane yakınmı canım hala burdasın..bak sana tavsiyem heyecanını yenmeye çalış..stres sıkıntı yapma..gönlün ferah mutlu mutlu git canım..tansiyonun yükselmesi iyi bişi değil..heyecanını yenmeye çalış..normaldede olmuyor dimi..
Canım güle güle git,güzel haberlerle dön inşallah.
Tecrübe ettim hast. gitmeden önce;
*Ilık bir duş alıyorum.
*Karnımı güzelce doyuruyorum.
*Mümkün olduğunca rahat kıyafetler tercih ediyorum.
*Çok sıkışık olmamaya dikkat ediyorum.(Aksi halde ızdırap oluyor)
*Ayran içiyorum ya da çikolata yiyorum.(Tansiyon & kan şekeri için)
Benimde ilk haftalarda kontrollerde ateş basması,baş dönmesi vb sıkıntılarım olurdu.
Dilerim keyifli bir muayene yaşar,bebişinle özlem giderirsin canım
cnm gerçekten sakin olmaya çalış kendin için bebek için zararı sana olur istersen doktora danış bi hamilelik kursuna falan git en azından nefes egzersizleri falan tansiyonu düzenlemeye yardımcı olur
kızlar çalışma saatleri sıkıntısı olan benden başka yok herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?