2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
mutlu haberlerinizi görmek ne güzel kızlar =)) ben de ikili test sonucumu bekliyorum bakalım şu zamana kadar herşey normal dedi doktorum çok şükür =)

İnşallah topiğimizde her zaman böyle sevinli haberler dolaşır durur.
Hayırlısıyla doğumuda atlatır doğumdan sonra yine bir arada kalırız inşallah.

Kızlar bebeğimi gördünüz mü avatarımda :)

ersnil çok güzel bu ya ayy harika ben bebiş işte tamam gelişmiş ve içinde ayy süper bişey ben en son ultrason resminde büyük bir fasülye gibi bişey gördüm demek ki haftaya gittiğimde benimkide böyle olacak maşşalah maşallah ersnil çok güzel bir resim

Teşekkür ederim tatlım.Sizlerlede paylaşmak istedim.
Birazdan kaldırıcam allahım nazarlardan korusun oğluşumu
Çok hareketliydi bebeğim çokda hızlı büyüyor maşallah tütütütü
Darısını hepinizin başına inşallah

veee okuldan geldiğimden beri baştan sona yazılanları okudum
sonuç: ben okurken kimse kalmadı yine
benimde kaderim buymuş demekki napalım(

2li testini yaptıran arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,Allahın izniyle bizde böle güzel haberler alırız inşallah

benim komşular demişti zaten oğlana dönmüş bu ara diye gerçekten öle olmuş:)

Gerçekden öyle bende hep erkek bebiş haberleri aldım çevremden hayırlısı.
Senin gelmene mesai bitiyor kuzu kısmet :)

Maşallah canm allah nazarlardan korusun.
Cinsietiyle ilgili yorum yapamıcam malesef.
Ama doktorlar genelde kız olduğunda bekliyorlar hemen söylemek istemiyorlar belki gizliyordur diye.
Hayırlısı artık

Ben de günde 11 saat çalışıyorum, ama bazen zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

Amin canım hepimiz için geçerli bu güzel dileklerin.

Merhabalar, hoşgeldiniz aramıza..

2 litest için kanımızı verdik geldik bu gün bikez daha gördüm miniğimi bu kez kıpırdıyordu ve bana poposunu döndü

Ay muhteşem bir duygu.

Kızlar bebeğimi gördünüz mü avatarımda :)

Ben onu yerim yerim kocaman maşşşş

Maşallah canm allah nazarlardan korusun.
Cinsietiyle ilgili yorum yapamıcam malesef.
Ama doktorlar genelde kız olduğunda bekliyorlar hemen söylemek istemiyorlar belki gizliyordur diye.
Hayırlısı artık

Aslında kız erkek hiç farketmiyor rabbim hayırlısını versin ama kızım yada oğlum diye sevebilmek istiyorum karnışımı :) Çok garip bi duyguymuş bu kadar merak edeceğimi hiç tahmin etmiyordum :))

Aslında kız erkek hiç farketmiyor rabbim hayırlısını versin ama kızım yada oğlum diye sevebilmek istiyorum karnışımı :) Çok garip bi duyguymuş bu kadar merak edeceğimi hiç tahmin etmiyordum :))

Onun tadı ayrı tabiyki canım.Ama herşeyden önce sağlıklı olsun elbet sırası geldiğinde herkes öğrenecek tek tek hayırlısıyla.

Ben onu yerim yerim kocaman maşşşş

Büyüyor artık teyzesi :)
Eşim resme bakıp burnu bana benziyor hemi fıstığım yorumunu bile yaptı :):)
Cdsi var bizde tvde büyük ekranda daha net tabi.Dün eşim başa sardırıp sardırıp izledi:)

Doktora bildiğiniz gibi bir stres bir telaşla gittim. Odaya girdiğimde daha rahattım. Eşim ve kayınvalidem de benimle geldi. Eşim daha önce kalp atışlarını net görememişti ve mutsuz olmuştu (başka bir doktora gitmiştik) Bu sefer bebeğimi görür görmez çok heyecanlandım. Birden yan duruyordu. Birden sağ elini kaldırdı, el salladı sanki, o an damarlarımdan ılık ılık aktı kanım. Nefesim tutuldu. Eşim ve kayınvalidem göremedi ama. Bakın bakın elini kaldırdı dedim, sonrasında farkettiler. Ardından elini ağzına götürdü, parmağını emdi sanırım. Sonra ayağını kıpırdattı, beni aldı bir gülme. Ben güldükçe bebek zıpladı, ben güldükçe ayaklarını kıpır kıpır yaptı. O zıpladı ben güldüm, ben güldüm o zıpladı. Eşimin elini sımsıkı sıktım bu arada. enerjimiz birbirine geçti. Bu duygularımı şimdiye kadar girdiğim 3 ultrasonda da hissetmemiştim. Hamile olduğumu öğrendiğim andaki şaşkınlığım mutluluğum tekrar yokladı beni :) Eşimin ilk defa yüzü bu doktor kontrolünden sonra güldü. Ardından kayınvalidemi eve beni iş yerime bıraktı. Okula geldim pc yi açtım bi baktım face'e yazı yazmış. Normalde hayatta duygularını dile getirebilen hele ki paylaşım sitelerine yazabilen birisi değildir. "Ne guzel gordum seni... oyun mu oynadn bize..." yazmış. Bunu görünce daha da duygulandım. Allah herkese bu duyguyu tattırır inşallah.

Gelişimi günü gününe devam etmekteymiş. İkili test için 15 gün sonraya gün verdi. sabırsızlıkla bekliyorum.

Büyüyor artık teyzesi :)
Eşim resme bakıp burnu bana benziyor hemi fıstığım yorumunu bile yaptı :):)
Cdsi var bizde tvde büyük ekranda daha net tabi.Dün eşim başa sardırıp sardırıp izledi:)

Ben doktora sordum, cd ve 4boyutlu renkli usg için daha küçük, zamanı var dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…