[video=youtube;Xy_Pu5QfRzU]http://www.youtube.com/watch?v=Xy_Pu5QfRzU[/video]
Bayıldım
ay tatlım benim %60 kızmış,olur mu :)
mutlu haberlerinizi görmek ne güzel kızlar =)) ben de ikili test sonucumu bekliyorum bakalım şu zamana kadar herşey normal dedi doktorum çok şükür =)
Kızlar bebeğimi gördünüz mü avatarımda :)
ersnil çok güzel bu ya ayy harika ben bebiş işte tamam gelişmiş ve içinde ayy süper bişey ben en son ultrason resminde büyük bir fasülye gibi bişey gördüm demek ki haftaya gittiğimde benimkide böyle olacak maşşalah maşallah ersnil çok güzel bir resim
Bende bır ay yattım tatlım,hergun ıgne vuruluyordum artık popom cok acıyodu ıgnelerden.bebegım ıyıydı benımde kanama bolgesı vardı orası kuculup bebek buyuyene kadar yatırıp ıstırahat ettırıyorlar sımdı calısıyor bır ay oldu ıse basladım tekrar ve allaha cok sukur hıc bısı kalmadı...sen ıstırahatını et..zaten gecıcek o bolge..ve benım kanamam oldugunda herkes erkek senın bebek o zaman demıstı,kanama yasıyormus erkek bebek anneleri,,bir erkek dahamı geliyor
yaa cevremde hic benim gibisi olmayinca aklima neler neler geliyor .. bebektemi problem var acaba diyorum neden bu kada kanama yaparki vucut ... seni okuyunca rahatladim biraz daha . Ama Rabbime bunada sukur :) insallah benimde gececek diyeyim.. raporumu uzatti zaten tekrar .
veee okuldan geldiğimden beri baştan sona yazılanları okudum
sonuç: ben okurken kimse kalmadı yine
benimde kaderim buymuş demekki napalım(
2li testini yaptıran arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,Allahın izniyle bizde böle güzel haberler alırız inşallah
benim komşular demişti zaten oğlana dönmüş bu ara diye gerçekten öle olmuş:)
Kızlar selam bugün ikili testimi yaptırdım sonuçlarımı Cumartesi günü alıcam kısmetse
bebişimin fotolarını ekledim teyzeleri aşağıdaki linkten bakıp bi yorum attırsanız süper olur :) Çünkü doktorumuz cinsiyetimiz için hiçbir yorum yapmadı
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti-40.html
kızlar bakın ne buldum.
gebe annelerin 7,5 saatten fazla çalıştırılmaları yasakmış..
ama belge alıp imzalatmak gerekiyomuş..
ben şahsen yaptırmayı düşünüyorum 11,5 saat çalışıyorum çünkü
Ay çok tatlısın :) Ben her gün girip atlamadan okuyorum çok fazla msj yazamıyorum işlerimin yoğunluğundan :) Yine de yazayım. Burcum:Koç, Bebeğim zamanında doğarsa Boğa olacak, 5gün erken gelirse Koç olacak. İlk bebeğim. şuan 10+5 günlük. Cinsiyeti henüz belli değil
ayyy teşekkür ederim seni de yazdım hiççç unutmayacağım sizleri sapasağlıklı bir bebeğin olsun ve cinsiyetini gönlüne göre versin allahım
Merhaba annecikler,herkesi takip etmeye çalışıyorum ama yazmak için çok fazla fırsatım olmuyor ,çalışıyorum ve evde minik yaramaz bir kızım var...bebeklerinin sağlık ve cinsiyet haberini alanları tebrik edrim..herkese iyi günler
2 litest için kanımızı verdik geldik bu gün bikez daha gördüm miniğimi bu kez kıpırdıyordu ve bana poposunu döndü
Maşallah canm allah nazarlardan korusun.
Cinsietiyle ilgili yorum yapamıcam malesef.
Ama doktorlar genelde kız olduğunda bekliyorlar hemen söylemek istemiyorlar belki gizliyordur diye.
Hayırlısı artık
Aslında kız erkek hiç farketmiyor rabbim hayırlısını versin ama kızım yada oğlum diye sevebilmek istiyorum karnışımı :) Çok garip bi duyguymuş bu kadar merak edeceğimi hiç tahmin etmiyordum :))
Ben onu yerim yerim kocaman maşşşş
sedagg bugün terziye gittim 15tl'ye yapıyorlarmış hamile pantolonunu..
Gerçekden öyle bende hep erkek bebiş haberleri aldım çevremden hayırlısı.
Senin gelmene mesai bitiyor kuzu kısmet :)
Büyüyor artık teyzesi :)
Eşim resme bakıp burnu bana benziyor hemi fıstığım yorumunu bile yaptı :):)
Cdsi var bizde tvde büyük ekranda daha net tabi.Dün eşim başa sardırıp sardırıp izledi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?