2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Benim normalde 9 saat yapıyor.8:30 17:30 düşünürsek.
Ama ben sabah 9:00 gibi işe geliyorum akşam 17:00 gibi çıkabiliyorum.
1 yada 1,5 saat yemek dersek saatim normal.Saolsun müdürüm anlayışlı zaten
Yaptırabilirsen bence yaptırmalısın.Saatin uzun gerçekden.

Canım benim önemli olan bebeşinin iyi olması.
Sende bol bol dinlenir bebişini korursun.
Ben progestan kullanıyordum.Dün doktoruma kanama devam ediyor mu içte dedim yok dedi çok şükür rahatladım.
Darısı senin başına inşallah.

Oy oy hayırlı olsun kuzucum.
İçini ferah tut.
Bebişini kocaman olmuş göreceksin o an herşeye değiyor inan bana.
Birde mutlaka çikolata ye.Bebiş fena hareketli oluyor.Benim oğluşum zıplıyordu sürekli :)
Hayırlı mutlu haberlerini bekliyoruz inşallah.

Teşekkür ederim tatlım darısı hepimizin başına inşallah.Mavis yakkabı birden aklıma geldi.
Eşimin ayakkabıyı görünce verdiği tepki herşeye değerdi.Canım kocam ya hep mutlu olsun hep mutlu olalım inşallah.

Tek başına cihan bile koysan gayet güzel bir isim canım bence.

Bakalım canım artık.Eşimide asla kırmak istemem.
Aklından cihan mert geçti direk onu söyledi öyle olur.Gözleri ışıl ışıldı nasıl kıyarım kocişime:)

Benimde kanamam olmuşdu 6. haftada.
2 hafta önce görünüyordu kanama küçükde olsa.
Dün ikili testi yaparken baktı doktorum hiç bir şey kalmamış dedi.
Ve benimde oğluşum oluyor:) Hayırlısıyla sağlıkla inşallah.

Teşekkürler canım :)
Bizimkilerde dünyaya sağlıkla gelselerde bizde anlatsak ayy oğluşum bugun çok yaramaz diye :)

bende cuma günü ikili teste gideceğim gercekten cok heyecanlıyım:////

hadi bakalım kızlar sizde güle oynaya gidin,doya doya bebişlerimizi izleyin ve hayırlı haberlerle gelin inşallah

ah canım sağolun eksik olmayın vitamin olarak decavit verdi canım. Haydi bugün sıra sende hayırlı haberlerle dön inşallah hepbirlikte hep mutlu olalım :)

Çok saol canım. Ben de elevit kullanıyorum.

kızlar az önce alışverişe çıktım,kendime 2 beden büyük stretch bir kot aldım pek güzel oldu beli düşük ve bol,bacaklarda sarıyor gibi ama çok rahat;hiç pot durmadı.. bebişim rahatsız oluyor mu stresinden kurtuldum şimdilik

canım senden haber aldığımıza sevindim. İyi olmana da tabiki. :) İkili test 6 Ekim benim canım bakalım ne çıkacak. Buarada sana tavsiyen için çok teşekkür etmek isterim. Leyla Hanımdan çok memnun kaldım Allah senden razı olsun. Dün sanki görsem tanıcam gibi seni aradı gözlerim orda :)

haydi hayırlı sonuçlar olsun inşallah

maşallah erkek bolluğu olacak ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayy çok heycanlı cinsiyetleri öğrenmek ama herkes oğlum oluyor diyor yahu kız hiç yokmu hanımlar :)

canım alerjik durumum var.bide bronş hasasslığım var.çok ağır bir grip geçirmiştim 4 yıl önce .ondan beri biraz hassasım sanırım.
geçmiş olsun çok,inşallah sorun çıkarmaz hamilelikte,rahat rahat geçirirsin Allahın izniyle
benim kuzen astım hastası ama paşalar gibi normal doğum yaptı,bişicik olmadı

maşallah erkek bolluğu olacak ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayy çok heycanlı cinsiyetleri öğrenmek ama herkes oğlum oluyor diyor yahu kız hiç yokmu hanımlar :)

Kız haberleride yakında gelmeye başlar şekerim.
Henüz testler bitmedi sıra uzun :) Sağlıklı haberlerle inş ciniyetin hiç önemi yok bence.
He ama yinede gönlümden geçen kızdı nasip böyleymiş.

2 litest için kanımızı verdik geldik bu gün bikez daha gördüm miniğimi bu kez kıpırdıyordu ve bana poposunu döndü

mutlu haberlerinizi görmek ne güzel kızlar =)) ben de ikili test sonucumu bekliyorum bakalım şu zamana kadar herşey normal dedi doktorum çok şükür =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…