Eki Görüntüle 622737 Eki Görüntüle 622738
ben yine kararsız kazım olarak iki seçenek arasında çok gittim geldim.. aslında koyu renk olan daha hoşuma gitti ama odamız dar, çocuğumu boğmassın koyu renk dedim.. veee açık mavili olanı aldık..
3 duvar düz mavi yatağın duracağı duvar ise yıldızlıdan olacak.. yarın usta gelecek inşallah döşemeye.. pazartesi salı da mobilyalar gelince hemen fotoğraf paylaşırım yine..
şimdi bir perdem eksik kaldı.. onu da hallettim mi oda bu hafta tamamlanır.. 3-5 gün havalandırıp yerleştiririm hemencecik inşallah..
şimdi çamaşırları da yıkıyorum.. bebişime hacı şakır granül sabun aldım.. onunla yıkıyorum cicilerini.. ütüsünü de babaannesi bi zahmet gelip yapar artık
yok tatlım iyi bir prof varmış onunla görüşmeye gitti;daha dr'a karar veremedik ki
bu arada daha ben fikrini bile sormadan benim dr ameliyata gitmemi kesinlikle yasakladı üstelik eşimin yanında
Ankara'da olursa dr'u dinleyeceğimi pek sanmıyorum kendim bile giderim ama istanbul'da olursa kimse götürmez beni nasıl beklerim evde bilemiyorum.. şimdiden kalbim sıkışıyor
Kizlar mahfoldum yemek yicez simdi.
Mobilya kulplari,
besik ( ahsap sepet tarzindan vazgecip park yatak aldim)
besik ici yatak,
banyo kuveti ve filesi
alez
Graco ultima travel araba
perde
dekoratif raflar
pano
askı
battaniye
aldik, aklima gelenler bunlar. Ayagima karasular indi
Eki Görüntüle 622737 Eki Görüntüle 622738
ben yine kararsız kazım olarak iki seçenek arasında çok gittim geldim.. aslında koyu renk olan daha hoşuma gitti ama odamız dar, çocuğumu boğmassın koyu renk dedim.. veee açık mavili olanı aldık..
3 duvar düz mavi yatağın duracağı duvar ise yıldızlıdan olacak.. yarın usta gelecek inşallah döşemeye.. pazartesi salı da mobilyalar gelince hemen fotoğraf paylaşırım yine..
şimdi bir perdem eksik kaldı.. onu da hallettim mi oda bu hafta tamamlanır.. 3-5 gün havalandırıp yerleştiririm hemencecik inşallah..
şimdi çamaşırları da yıkıyorum.. bebişime hacı şakır granül sabun aldım.. onunla yıkıyorum cicilerini.. ütüsünü de babaannesi bi zahmet gelip yapar artık
sağol fıstığım benim..
Ankara'da olursa dinlemem kimseleri zaten
en kötü ne olabilir... orada doğururum herhaldeben razıyım
Kizlar mahfoldum yemek yicez simdi.
Mobilya kulplari,
besik ( ahsap sepet tarzindan vazgecip park yatak aldim)
besik ici yatak,
banyo kuveti ve filesi
alez
Graco ultima travel araba
perde
dekoratif raflar
pano
askı
battaniye
aldik, aklima gelenler bunlar. Ayagima karasular indi
kızlar bugün bebek arabasını aldık
bunu almaya gittik
Graco Graco Mirage Travel Bebek Arabası Pop Art | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Graco-Mirage-Travel-450 tl
eşim bunu daha çok beğendiği için bunu aldık
Chicco-Simplicity-Plus 550 tl
Chicco Chicco Simplicity Plus + Keyfit Travel Sistem Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
benim aklımda bunda kaldı
Graco Graco Ultima Travel Bebek Arabası Popart | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Graco-Ultima-Travel-500 tl
aslında aralarında pek fark yok ama...
neyse zaten iki ay pakette kalacak bende o arada unuturum
Eki Görüntüle 622889 Eki Görüntüle 622890 Kızlaaarr sizce hangisii 2sinin arasında kaldım :/
somewherecold cnm saol ama kafam takildi ultimayi biz 650 tl ye aldik ama senin yazdigin linkte 499 , guya 780 den 650 ye indirdiler esimin musterisi magaza. Sinirlerim zipladi, ultima + plus yazio bakti simdi esim odada, acaba farkli mi ay uyku uyuyamam:2:
bencede 1. ben olsam onu seçerdim.birde şeker sepetini netten mi aldınız netten ise adresi yazar mısın bende alacağımda pembe olanı tabi :)
döşenince de mobilyalarla birlikte fotograflarını bekliyoruz
sonunda halletmişsiniz
kapı süsü olcak cnm sepetide bu olcak Eki Görüntüle 622916 şekere daha karar veremedim uygun fiyata bulamadım daha
kızlar bugün bebek arabasını aldık
bunu almaya gittik
Graco Graco Mirage Travel Bebek Arabası Pop Art | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Graco-Mirage-Travel-450 tl
eşim bunu daha çok beğendiği için bunu aldık
Chicco-Simplicity-Plus 550 tl
Chicco Chicco Simplicity Plus + Keyfit Travel Sistem Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
benim aklımda bunda kaldı
Graco Graco Ultima Travel Bebek Arabası Popart | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Graco-Ultima-Travel-500 tl
aslında aralarında pek fark yok ama...
neyse zaten iki ay pakette kalacak bende o arada unuturum
Tuncs çok güzel görünüyor, 900 tl.lik olandan da farklı gözükmüyor:) Çok güzel olcak, iyi günlerde kullanın:)
Acaba plus ayri bir arabami? Degilse kendimi aptal yerine koyulmus hissetcem cok bozuk moralim senin online olmani bekliyordum. Tum alisverisimizi ordan yaptik gecen sefer de bugun de hep indirim ve hediyeler verdiler 30-40 tl lik hem de. Esimin musterisi kizsan kizilmaz . İkimiz de stres yaptik suan 150 tl az degil
bencede 1. ben olsam onu seçerdim.birde şeker sepetini netten mi aldınız netten ise adresi yazar mısın bende alacağımda pembe olanı tabi :)
Tuncss sorma canim tum heyecanim gitti
Acaba plus ayri bir arabami? Degilse kendimi aptal yerine koyulmus hissetcem cok bozuk moralim senin online olmani bekliyordum. Tum alisverisimizi ordan yaptik gecen sefer de bugun de hep indirim ve hediyeler verdiler 30-40 tl lik hem de. Esimin musterisi kizsan kizilmaz . İkimiz de stres yaptik suan 150 tl az degil
yarın geliyor usta.. az önce de gidip ikeadan dolap ve raf aldık.. ama ufak bi sıkıntımız var, biz mobilyaları parlak beyaz aldık, dolap mat beyaz.. inşallah çok sırıtmaz.. eğer hoşumuza gitmezse odada duruşu diğer odaya koyarım dolabı napayım artık..
hmm.. şekercileri gezmek baya fikir verici oluyor..
güle güle kullanın.. ulustaki özelcana mı gittiniz? bizde oraya gitmiştik satıcı amca chiccoyu satmak için paralamıştı kendini.. ama ben o ısrarcı tavrını sevmeyip çıkmıştım mağazadan..
güle güle kullanın, bol bol gezin inşallah arabanızla
doku olarak fark yoktu.. 900lük olanın renkleri çok canlıydı.. ama şimdi gidip gelip bakıyorum da sevdim bunu da.. hemde halımla çok uyumlu olucak..
anaaam hanipeksciiimmm bu dostlar sanırım pek seviyorlar bizi
ama modeller farklı da olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?