2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

döşenince de mobilyalarla birlikte fotograflarını bekliyoruz
sonunda halletmişsiniz

kızlar bugün bebek arabasını aldık

bunu almaya gittik
Graco Graco Mirage Travel Bebek Arabası Pop Art | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Graco-Mirage-Travel-450 tl

eşim bunu daha çok beğendiği için bunu aldık
Chicco-Simplicity-Plus 550 tl
Chicco Chicco Simplicity Plus + Keyfit Travel Sistem Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

benim aklımda bunda kaldı
Graco Graco Ultima Travel Bebek Arabası Popart | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Graco-Ultima-Travel-500 tl

aslında aralarında pek fark yok ama...

neyse zaten iki ay pakette kalacak bende o arada unuturum

zor karar canım ama daha önce de sorunlar yaşadın; bir daha düşün
allah kolaylık versin canım

ultima almışsınız eşime beğendiremedim ben tekerlekleri büyük diye
hepsini güle güle kullanın canım

Kızlar emzirme yastığı almak isteyenlere ben biraz önce gittigidiyor'dan sipariş verdim. %50 indirim varmış, 25 lira, iyi görünüyordu. 1 hafta içinde iade hakkı verince de sipariş ettim. Linkini veriyorum:
FAİRYDUST EMZİRME YASTIĞI GittiGidiyor'da 75084724

Tuncs çok güzel görünüyor, 900 tl.lik olandan da farklı gözükmüyor:) Çok güzel olcak, iyi günlerde kullanın:)

sağol fıstığım benim..
Ankara'da olursa dinlemem kimseleri zaten
en kötü ne olabilir... orada doğururum herhalde ben razıyım

Yani çok haklısın tabii eşinin yanında olmak istemekle, hatta evde beklesen belki daha sıkıntılı olur senin için. Ama sen yine de kendini dinle, eğer aşırı heyecanlanacaksan, hastanede dinlenebileceğin bir oda olmayacaksa dr.unu dinle istersen Biliyorum söylemesi kolay ama( Umarım en kısa zamanda ameliyatını olur eşin ve derin bir nefes alırsınız..

Süper, eksikler bitmiş, darısı benim başıma:) Güle güle kullanın..

Son düzenleme:

güle güle kullanın canım bencede aralarında bariz bi fark yok hepsi de güzel

somewherecold cnm saol ama kafam takildi ultimayi biz 650 tl ye aldik ama senin yazdigin linkte 499 , guya 780 den 650 ye indirdiler esimin musterisi magaza. Sinirlerim zipladi, ultima + plus yazio bakti simdi esim odada, acaba farkli mi ay uyku uyuyamam:2:

bebeci canım dikkat et kendine ve yegenimize birde halı silmişsin
laternem allaha emanet ol canım dualarım seninle.bende olsam snin gibi yapardım eşimin peşinden giderdim dikkat et yinede kendine

canım eşimden sıra yeni geldi nette. bizimkinde plus yok canım. ben ultimayı tercih etmiştim çünkü hem bebek için hem yetişkin için sıvı-biberon-bardak koyma yeri vardı. netten chicconun modellerine baktım eve gelince. aynı modelin bardaklısı varmış. satıcıya nasıl kızdım o kadar da demiştim bardaklısı olsaydı keşke diye.

bizim satıcı da chicco modelinde hiç indirim yapmamış görünüyor netteki fiyata göre. sorarsan peşin indirimi ile aldık

Acaba plus ayri bir arabami? Degilse kendimi aptal yerine koyulmus hissetcem cok bozuk moralim senin online olmani bekliyordum. Tum alisverisimizi ordan yaptik gecen sefer de bugun de hep indirim ve hediyeler verdiler 30-40 tl lik hem de. Esimin musterisi kizsan kizilmaz . İkimiz de stres yaptik suan 150 tl az degil

bencede 1. ben olsam onu seçerdim.birde şeker sepetini netten mi aldınız netten ise adresi yazar mısın bende alacağımda pembe olanı tabi :)

aynısını bulamadım ama ayşegül nikah şekerlerinin gitti gidiyorda dükkanı varmış
HOŞGELDİN BEBEĞİM YAZILI PUSETTE BEBEK KAPI SÜSÜ GittiGidiyor'da 71175636

ben de bu modeli ilk defa gördüm
acaba iki tanesini bir araya getirsek bir çift patık elde eder miyiz
50 ADET PATİK BEBEK ŞEKERİ VE SEPETİ 85 TL GittiGidiyor'da 71240085

döşenince de mobilyalarla birlikte fotograflarını bekliyoruz
sonunda halletmişsiniz

yarın geliyor usta.. az önce de gidip ikeadan dolap ve raf aldık.. ama ufak bi sıkıntımız var, biz mobilyaları parlak beyaz aldık, dolap mat beyaz.. inşallah çok sırıtmaz.. eğer hoşumuza gitmezse odada duruşu diğer odaya koyarım dolabı napayım artık..

kapı süsü olcak cnm sepetide bu olcak Eki Görüntüle 622916 şekere daha karar veremedim uygun fiyata bulamadım daha

hmm.. şekercileri gezmek baya fikir verici oluyor..

güle güle kullanın.. ulustaki özelcana mı gittiniz? bizde oraya gitmiştik satıcı amca chiccoyu satmak için paralamıştı kendini.. ama ben o ısrarcı tavrını sevmeyip çıkmıştım mağazadan..
güle güle kullanın, bol bol gezin inşallah arabanızla

Tuncs çok güzel görünüyor, 900 tl.lik olandan da farklı gözükmüyor:) Çok güzel olcak, iyi günlerde kullanın:)

doku olarak fark yoktu.. 900lük olanın renkleri çok canlıydı.. ama şimdi gidip gelip bakıyorum da sevdim bunu da.. hemde halımla çok uyumlu olucak..

anaaam hanipeksciiimmm bu dostlar sanırım pek seviyorlar bizi
ama modeller farklı da olabilir..

Son düzenleme:
canlar herkes kendine iyi baksın..

yarın yorucu bir gün beni bekliyor.. ortalık çok dağınık, toparlayıp yatıcam..

iyi geceler.. mutlu pazarlar..

ne diyeyim bilemedim ki
chicconunkini aldık eve getirdik ama graconun etiketine ayrıca dikkat etmedim canım

evet canım özelcana bir bakalım dedik. amca değil de çocuk paraladı kendini, benimki de hemen yelkenleri suya indirdi. chicconun modelinde metali falan açık renkti, albenisi yüksekti. eşim bir de ben süreceğim zaten bunu deyince onun istediği oldu.
bizim bebek karyola lake gibi bir boya, ikeadan da şifonyer aldık,taşınacağız diye kurmadık. ben sırıtmaz diyerek aldım. yatak odası takımım da parlak beyaz.
bakalım görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…