2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bebeci, geçmiş olsun eşine canım. öyle halı silmeler falan artık bizim yapabileceğimiz işler değil. o kadar yorma kendini.
bugün bizimde temizlik vardı. yarım gün geldi kadın. bende işler yetişsin diye işlerin ucundan tuttum yine belim kopuyo şimdi

Laterna, aklın eşinde kalacak ama hastanede saatlerce ayakta, sandalyede beklerken hem sen rahatsız olacaksın hem oğlun. eşininde aklı sende kalacak.

Dertsiz gözün aydın canım.

Hanipeks, Somewherecold güzel günlerde kullansın bebişler yeni eşyalarını

ilk günaydın benden. herhese hayırlı sabahlar. pek uyuyamadım bu gece. sabah da reflü fena azdı.ayaktayım.
çalışan anneler göğüs pompası araştırması yaptınız mı,almayı düşündüğünüz marka ve model var mı?
internette araştırdığıma göre medela ve avent markalar ön planda.
elektrikli olanlar tavsiye ediliyor. onlarda da çeşit çok.bir de nerden almak lazım.en uygun fiyatı kim veriyor?

hepinize mutlu pazarlar diliyorum güzellerim

benim dün akşamdan beri karnımda ve kasıklarımda ağrı var.. hatta akşam çok az pembe kan geldi.. dr endişe etmememi bol sıvı almamı söyledi..
arada sancı da giriyor ama düzenli değil;yalancı doğum sancıları dedikleri bunlar olsa gerek:26:

dün akşam biraz heyecan yaptım doğum başlıyor diye:18:

zor karar canım ama daha önce de sorunlar yaşadın; bir daha düşün
allah kolaylık versin canım

bebeci canım dikkat et kendine ve yegenimize birde halı silmişsin
laternem allaha emanet ol canım dualarım seninle.bende olsam snin gibi yapardım eşimin peşinden giderdim dikkat et yinede kendine

of kızlar ya valla stresden dün akşamdan beri ağrı ve sancı yüzünden doğum korkusu yaşamaya başladım ki daha eşimin ameliyatına süre var ve dr 10 yatarsın demiş (
Hakkımızda hayırlısı artık hiç bir konuda plan yapmamak gerektiğini öğrendim o gün gelsin hayırlısı ile o zaman ki duruma göre karar vereceğim

kızlar herkeze hayırlı pazarlar ben bugün çantamı hazırlamaya başladım sağlık ocağındaki ebe başla hazırlamaya dedi erkenmi sizce bide bebek çantasına banyo havlusu koymama gerek varmı sizce yardım edermisiniz ben çok bilgili değilim bu konuda birde bebek bezi acaba hangi marka alsam iyi olur yardım edin bana :26:

Laterne canim kiyamam sana ben olsam panikten ortaligi ayaga kaldirirdim :) nisan geldi diye fenalasirdim hihihi ilk dogum tecrubesizlik iste. Yegenimiz benim dogum gunumde 28 martta gelecek inssss ben de cok cok mutlu olcam

slm herkese iyi pazarlar kızlar.. hava çok güzel tül-perdelerimi attım makinaya dün akşam erkek kardeşim gelmişti camların dış taraflarınıda ona sildirdim :) içlerini ben sildim.bi kısmını astım perdelerin ev mis gibi kokuyobayılıyorum temizlik kokusuna.ama belim koptu

Laterne canim kiyamam sana ben olsam panikten ortaligi ayaga kaldirirdim :) nisan geldi diye fenalasirdim hihihi ilk dogum tecrubesizlik iste. Yegenimiz benim dogum gunumde 28 martta gelecek inssss ben de cok cok mutlu olcam

sağol fıstığım inan ben de nişan geldi sandım çünkü ilk oğlumda da nişan minicik bşydi !!
inşallah dediğin gibi vaktinde gelir oğlum hem Hanipeks teyzesini hem anneciğini mutlu eder

kolay gelsin tatlım,ohh mis gibi kokmuştur şimdi evin ben de çok severim temizlik kokusunu;özellikle de yeni yıkanmış perde asılınca odanın kokusuna bayılırım
ama sen yine de dikkatli ol kendini çok kaptırma temizliğe,çok yorulma

canım laternam aman allahım öyle bir anda ben kendimi düşünemiyorum ne yapardım. nolur stres yapma, kendini yorma tatlım.

encan tatlım bebeğe banyo havlusu koymana gerek yok orada bebeği yıkamazsın
bir paket yenidoğan bez al;prima yada molfix alabilirsin.. aldığın bezden memnun kalırsan devam edersin beğenmezsen diğerlerini denersin

sağol dertsizim tatlım benim
anneciğin ve babanla pazar kahvaltısı ettiniz mi sağlıkları keyifleri yerindedir inşallah
ne güzel şeyler getirmişlerdir torunlarına kimbilir
tadını çıkar ailenle olmanın fıstığım

kızlar çok moralim bozuk.
karyolayı açtık her yerinde birşey var. çatlayan yerleri var. mobilyacının gönderdiği boyayı sürdük olmadı.
eşim mobilyacı çağırdı o da komple boyayalım diyor. o zamanda özelliği gidecek gri çizgileri koybolacak dedim yaptırmadım.
macun sürdü kurumasını bekliyorlar sonra boya sürülücek inşallah daha düzgün olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…