Tuncss sorma canim tum heyecanim gitti
zor karar canım ama daha önce de sorunlar yaşadın; bir daha düşün
allah kolaylık versin canım
Kızlar emzirme yastığı almak isteyenlere ben biraz önce gittigidiyor'dan sipariş verdim. %50 indirim varmış, 25 lira, iyi görünüyordu. 1 hafta içinde iade hakkı verince de sipariş ettim. Linkini veriyorum:
FAİRYDUST EMZİRME YASTIĞI GittiGidiyor'da 75084724
Tuncs çok güzel görünüyor, 900 tl.lik olandan da farklı gözükmüyor:) Çok güzel olcak, iyi günlerde kullanın:)
Yani çok haklısın tabii eşinin yanında olmak istemekle, hatta evde beklesen belki daha sıkıntılı olur senin için. Ama sen yine de kendini dinle, eğer aşırı heyecanlanacaksan, hastanede dinlenebileceğin bir oda olmayacaksa dr.unu dinle istersenBiliyorum söylemesi kolay ama ( Umarım en kısa zamanda ameliyatını olur eşin ve derin bir nefes alırsınız..
Süper, eksikler bitmiş, darısı benim başıma:) Güle güle kullanın..
bebeci canım dikkat et kendine ve yegenimize birde halı silmişsin
laternem allaha emanet ol canım dualarım seninle.bende olsam snin gibi yapardım eşimin peşinden giderdim dikkat et yinede kendine
Bebeci, geçmiş olsun eşine canım. öyle halı silmeler falan artık bizim yapabileceğimiz işler değil. o kadar yorma kendini.
bugün bizimde temizlik vardı. yarım gün geldi kadın. bende işler yetişsin diye işlerin ucundan tuttum yine belim kopuyo şimdi
Laterna, aklın eşinde kalacak ama hastanede saatlerce ayakta, sandalyede beklerken hem sen rahatsız olacaksın hem oğlun. eşininde aklı sende kalacak.
Dertsiz gözün aydın canım.
Hanipeks, Somewherecold güzel günlerde kullansın bebişler yeni eşyalarını
Laterne canim kiyamam sana ben olsam panikten ortaligi ayaga kaldirirdim :) nisan geldi diye fenalasirdim hihihi ilk dogum tecrubesizlik iste. Yegenimiz benim dogum gunumde 28 martta gelecek inssss ben de cok cok mutlu olcam
slm herkese iyi pazarlar kızlar.. hava çok güzel tül-perdelerimi attım makinaya dün akşam erkek kardeşim gelmişti camların dış taraflarınıda ona sildirdim :) içlerini ben sildim.bi kısmını astım perdelerin ev mis gibi kokuyobayılıyorum temizlik kokusuna.ama belim koptu
canım laternamhepinize mutlu pazarlar diliyorum güzellerim
benim dün akşamdan beri karnımda ve kasıklarımda ağrı var.. hatta akşam çok az pembe kan geldi.. dr endişe etmememi bol sıvı almamı söyledi..
arada sancı da giriyor ama düzenli değil;yalancı doğum sancıları dedikleri bunlar olsa gerek:26:
dün akşam biraz heyecan yaptım doğum başlıyor diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?