2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende dün marmara forum da bi bebek mağazasında baktım graco modellerine, en çok ultima yı beğendim 759tl ydi % 11 indirimle 680 e geliyodu, mirage modeli de 600 e geliyo, bi de 3. model vardı ona da 550 dedi,

aziz bebe de graconun ultima modelini 580 dedi dedi kadın,

anlamıyorum heryerde fiyatlar ararsı uçurum

laternem caniiimmmm.. daha cok erken soyle minigine acele etmesin..
ayni durumda olsam kafayi yerdim kesin.. iki gundur bana da ani kasilmalar oluyo zaman zaman onda bile aklim cikiyor.

biz sabahtan beri esimle evi toparladik,odayi bosalttik.. simdi usta kagidi dosuyor.. insallah guzel olur..
yoruldum ama cok.. ister istemez ayakta kaliyorum bende.. bi de aksama bu kadar yorgunluk ustune kaynanamlar gelicekmis.. bisey diyemedim ama aksama mecalim kalacagini pek sanmiyorum

bozma moralini tatlim.. acaba kargoda sert mi davrandilarda catladi ki..kargoculara sinir oluyorum..
macunla filan duzelir.. dert etme kendine..

kızlar ben daha hiç bir alışverişe başlamadım.
oğlum utkunun kaldırdığım eşyalarını bu hafta bir kurcalayacağım, neyi var neyi yok bakayım.
ona göre eksikleri alırım diyorum. hastane çıkışı falan.
ayrıca bebek karyolasına ihtiyacım var. nasıl bir model alacağım hiç ir fikrim yok..

bu aralar taşınma fikri de gündemde. sanki herşey üstüste geldi, heyecan yapıyorum.
sizin eklediğiniz resimleri görünce, ben de duvar kağıdı istediğime karar verdim.
kendi evime taşınınca yaptırmayı düşünüyorum.

bu arada encan nasıl gidiyor hamilelik?
bebek bezi ben ilk oğlumda primadan şaşmadım, tavsiye ederim.

hepinize sevgiler:))

canım geçmiş olsun, bu aralar reflü, mide yanmaları normal..

göğüs pompasına gelince ben avent elektrikli aldım. Jokerde indirim vardı, 199 tl ye aldım, hala devam ediyor mu bilmiyorum. Ama satış elemanı kampanyadan sonra fiyatının 259 tl olacağını söyledi. Bir bak istersen bir an evvel..:2:

Kizlar herkese iyi pazarlar,
Dun oglumu 3d de gordum,doktor bakti herseyimiz cok iyi,oglum 1hafta onceden gidiyo 1700 gr. doktor 1hafta once dogar dedi.hazirliklarimda bitti,hastane cantamida hazirladim.bi tek temizlik ve sekerlerimiz kaldi.odamizin gelmesinede var daha.

Sizler seker siparislerinizi verdiniz mi?7. Ayda verilmesi gerekiyormus sanirim.

saol tatlım çok şükür iyi gidiyor artık yavaş yavaş ağırlaşıyorum sende iyisindir umarım herşey yolundadır

dilerim rabbim yavrularinizi hayirli uzun omurlu olarak kucaginiza almayi nasip eder.. benim cift rahmim vardi vardi diyorum laparoskopi yaptirmadigim icin gorulen oydu simdi ise rahmim tamamen kalp seklinde yani 18.haftada bu sekli aldi 16.haftadan sonra diger rahimde buyumeye basladi ve bebegim 2 rahminde icinde suanda rabbim nasip ederse bir oglum olacak oncesinde 2 tane kaybim var. anomalili bir rahim oldugu icin dr um 25. haftadan sonra heran dogum baslayabilir dedi ama gebeligimin basindan beri raporluyum ve yatiyorum lutfen bana dua edermisiniz.. simdiden cok tesekkur ediyorum..

aranizda benim gibi rahmi kalp seklinde olan varmi ? lutfen yardimci olursaniz cok mutlu olurum..

Son düzenleme:
Bizde bugün paşama bunları aldık martın 15inde gönderin dedim evde durup toz olcagına..hepsini 150 tl ye aldık ayaklı cerceve 70 adet. uygunmu aldım pahallımı aldım bilmiyorum aldık artık :)

yaşadığın durum çok zor, üstüne birde hamileliğin verdiği duygusallıkla çok daha fazla stres oluyorsun. evet biraz daha stres sıkıntı yaşayacaksın kolay bir süreç değil ama sadece sonunun çok güzel olacağını düşün belki biraz olsun rahatlatır.
oğlunun şimdi annesinin karnında huzura ihtiyacı var

iyi bir ustanın elinde istediğindende güzel olacaktır. ama yatağı aldığın yeride arayıp şikayetinide söyle, başka müşterilerinede aynı şeyleri yaşatmasınlar.

bence çok uyguna almışsın canım nerden aldın bende bu çerveden düşünüyorummmm

izmir kemer altı çarşısından cnm tanesi 1.30 krsa gelıo hem masa üstünde durabilmesi için ayak hemde dolap üstüne takılması için mıknatıs takıck guzl olck inş :)

arkadaşlar yenidoğan bebek kaç gün sonra yıkanır bileniniz var mı acaba herkese hayırlı akşamlar diliyorum

arkadaşlar yenidoğan bebek kaç gün sonra yıkanır bileniniz var mı acaba herkese hayırlı akşamlar diliyorum

bende acemiyim ilk bebeğim ama genelde göbek bagı düştükten sonra yıkanır diolar oda ortalama dogduktan 1 hafta sonra falan oluo ee ozamana kadar silcezmi :S

hayır kızlar yaa.. benim bildiğim yani bildiğimi düşünüyorumki 3. hamileliğim we en azından biz anne ve bebeğin ewe geldiği ilk gün ilk işimiz yıkanmak we bebeği yıkamak oluyo.. ve göbek bağı düşene kadar her gün.. Kışın en azından 2günde bir.. Ben normal doğum yaptığımdan şimdiye kadar hastanede yatmadım.. oğlumda gece doğum yaptım sabah hastaneden çıktım eve gider gitmez bebeği yıkadık bende banyoya girdim kaynar kaynar yıkanıp bütün stresimi attım.. kızımdada gündüz doğum yaptım akşam evdeydim yine aynı şekil önce kızımı yıkadık snra ben yıkandım.. bakalım bu nasıl olcak

Ay kuzum kiyamam sana ya uzuntuden olmustur, Allah yardimciniz olsun, sen de icinde buyutup uzme kendini gececek bugunlerde insallah

Oyy misafirlerimi yolladim guzeldi ama nasi yoruldum esimin yardimlarina ragmen, daha dogurana kadar kimseyi cagirmam heralde

ben de bu hafta kıyafetleri yıkamayı düşünüyorum haftaya falanda çantayı hazırlarım yavaş yavaş

bu haftalarda ne olacagı belli olmaz diyorlar hazırlamakta fayda var dursun bi köşede

bugün son eksikleri tamamladım kendim için gecelik ve pjama takımı aldım

bebek içnde prima yenidoğan aldım .50 adet olanlardan bir paket aldım duruma göre sonra alırız bebek kilolu dogarsa kullanılımıyormuş

dalinin alt açma bezi aldım yiğenimden biliyorum çok işe yarıyor 9.90 falan

çok heyecanlıyım kızlar yarın kızımla randevumuz var umarım güzel haberlerle dönerim.kızımı çok özledim

tatlım ben okurken bu kadar heycanlandım seni düşünemiyorum,Allah vaktinde doğum yapmayı nasip etsin hepimize inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…