kızlar bugün bebek arabasını aldık
bunu almaya gittik
Graco Graco Mirage Travel Bebek Arabası Pop Art | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Graco-Mirage-Travel-450 tl
eşim bunu daha çok beğendiği için bunu aldık
Chicco-Simplicity-Plus 550 tl
Chicco Chicco Simplicity Plus + Keyfit Travel Sistem Bebek Arabası | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
benim aklımda bunda kaldı
Graco Graco Ultima Travel Bebek Arabası Popart | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
Graco-Ultima-Travel-500 tl
aslında aralarında pek fark yok ama...
neyse zaten iki ay pakette kalacak bende o arada unuturum
somewherecold cnm saol ama kafam takildi ultimayi biz 650 tl ye aldik ama senin yazdigin linkte 499 , guya 780 den 650 ye indirdiler esimin musterisi magaza. Sinirlerim zipladi, ultima + plus yazio bakti simdi esim odada, acaba farkli mi ay uyku uyuyamam:2:
kızlar çok moralim bozuk.
karyolayı açtık her yerinde birşey var. çatlayan yerleri var. mobilyacının gönderdiği boyayı sürdük olmadı.
eşim mobilyacı çağırdı o da komple boyayalım diyor. o zamanda özelliği gidecek gri çizgileri koybolacak dedim yaptırmadım.
macun sürdü kurumasını bekliyorlar sonra boya sürülücek inşallah daha düzgün olur.
ilk günaydın benden. herhese hayırlı sabahlar. pek uyuyamadım bu gece. sabah da reflü fena azdı.ayaktayım.
çalışan anneler göğüs pompası araştırması yaptınız mı,almayı düşündüğünüz marka ve model var mı?
internette araştırdığıma göre medela ve avent markalar ön planda.
elektrikli olanlar tavsiye ediliyor. onlarda da çeşit çok.bir de nerden almak lazım.en uygun fiyatı kim veriyor?
saol tatlım çok şükür iyi gidiyor artık yavaş yavaş ağırlaşıyorum sende iyisindir umarım herşey yolundadırkızlar ben daha hiç bir alışverişe başlamadım.
oğlum utkunun kaldırdığım eşyalarını bu hafta bir kurcalayacağım, neyi var neyi yok bakayım.
ona göre eksikleri alırım diyorum. hastane çıkışı falan.
ayrıca bebek karyolasına ihtiyacım var. nasıl bir model alacağım hiç ir fikrim yok..
bu aralar taşınma fikri de gündemde. sanki herşey üstüste geldi, heyecan yapıyorum.
sizin eklediğiniz resimleri görünce, ben de duvar kağıdı istediğime karar verdim.
kendi evime taşınınca yaptırmayı düşünüyorum.
bu arada encan nasıl gidiyor hamilelik?
bebek bezi ben ilk oğlumda primadan şaşmadım, tavsiye ederim.
hepinize sevgiler:))
Eki Görüntüle 623594 Eki Görüntüle 623595 Eki Görüntüle 623596 Bizde bugün paşama bunları aldık martın 15inde gönderin dedim evde durup toz olcagına..hepsini 150 tl ye aldık ayaklı cerceve 70 adet. uygunmu aldım pahallımı aldım bilmiyorum aldık artık :)
of kızlar ya valla stresden dün akşamdan beri ağrı ve sancı yüzünden doğum korkusu yaşamaya başladım ki daha eşimin ameliyatına süre var ve dr 10 yatarsın demiş(
Hakkımızda hayırlısı artık hiç bir konuda plan yapmamak gerektiğini öğrendim o gün gelsin hayırlısı ile o zaman ki duruma göre karar vereceğim
kızlar çok moralim bozuk.
karyolayı açtık her yerinde birşey var. çatlayan yerleri var. mobilyacının gönderdiği boyayı sürdük olmadı.
eşim mobilyacı çağırdı o da komple boyayalım diyor. o zamanda özelliği gidecek gri çizgileri koybolacak dedim yaptırmadım.
macun sürdü kurumasını bekliyorlar sonra boya sürülücek inşallah daha düzgün olur.
bence çok uyguna almışsın canım nerden aldın bende bu çerveden düşünüyorummmm
arkadaşlar yenidoğan bebek kaç gün sonra yıkanır bileniniz var mı acaba herkese hayırlı akşamlar diliyorum
hepinize mutlu pazarlar diliyorum güzellerim
benim dün akşamdan beri karnımda ve kasıklarımda ağrı var.. hatta akşam çok az pembe kan geldi.. dr endişe etmememi bol sıvı almamı söyledi..
arada sancı da giriyor ama düzenli değil;yalancı doğum sancıları dedikleri bunlar olsa gerek:26:
dün akşam biraz heyecan yaptım doğum başlıyor diye:18:
kızlar herkeze hayırlı pazarlar ben bugün çantamı hazırlamaya başladım sağlık ocağındaki ebe başla hazırlamaya dedi erkenmi sizce bide bebek çantasına banyo havlusu koymama gerek varmı sizce yardım edermisiniz ben çok bilgili değilim bu konuda birde bebek bezi acaba hangi marka alsam iyi olur yardım edin bana :26:
hepinize mutlu pazarlar diliyorum güzellerim
benim dün akşamdan beri karnımda ve kasıklarımda ağrı var.. hatta akşam çok az pembe kan geldi.. dr endişe etmememi bol sıvı almamı söyledi..
arada sancı da giriyor ama düzenli değil;yalancı doğum sancıları dedikleri bunlar olsa gerek:26:
dün akşam biraz heyecan yaptım doğum başlıyor diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?