günaydınnnnnnn
ama kimse yokk herkes uykuda ben işteyim galiba:26:
gunaydinnn..
mutlu bir haftasonu diliyorum hepimize..
erkenden gozum acildi.. cook is var coooooooooookk.. erken kalkan yol alir demisler ya bosa degildir herhal :))
tuncss napiyim ben bu kocayi simdi?
sağol canım ya rabbim senin annene de şifa versin inşallah.dertsiz canım annende iltihaplı çıkmamış oolmasına çok sevindim, gerçekten çok zor bi hastalık üstelik dediğin gibi ilaçlar iç organlara çok zarar veriyo, çok geçmiş olsun canım
Gunaydin kizlar, herkese iyi haftasonlari
günaydınnnnnnn
ama kimse yokk herkes uykuda ben işteyim galiba:26:
gunaydinnn..
mutlu bir haftasonu diliyorum hepimize..
erkenden gozum acildi.. cook is var coooooooooookk.. erken kalkan yol alir demisler ya bosa degildir herhal :))
günaydın kızlar,günaydın fıstıklar
Hanipeks tatlım daha dükkanlar açılmadan stres yapma kalkar adamcağızsenin tatilde ki halinde bir başka oluyormuş yani;hiç yoğunluğun telaşın bitmiyor kuzum benim
benim kociş kalktı kahvaltısını etti trenine bindi Ankara yolunda şimdi
laternam canım eşin ameliyat için mi gitti ankara'ya? doktor bulabildiniz mi tatlım?
sağol canım benim. annemlerin kaplıca işi hayal oldu gibi çünkü babamın tazminat işleri için imzası falan gerekiyormuş. birkaç gün sonra gelsem demiş kabul etmemişler. o yüzden çok uzun süre kalamayabilirler. neyse buna da razıyım ben. anneme kıyamam ki canım bel fıtığı var onda da. halamlar falan evde toplanmışlar bir sürü hazırlık yapmışlar. anne napıyorsunuz siz karakola mı götürcez biz bunları dedim. olsun dondurucuya koyarsın diyor. ilk bebek kurabiyemizi yapıcaz kısmetse annem kalıp, gıda boyası falanda almış. bebek şekeri için katalog almış bursadan sen seçersin bakarız biz diyor.Dertsizim canım çok sevindim Allah kavuştursun az kalmış oh ne güzel bir gün olacak bugün senin için
annenler kaplıcaya gidince cicilerin resmini eklersin bizde görürüz
kuzum benim anneciğinin tadını çıkar azıcık da sen şımar
yok tatlım iyi bir prof varmış onunla görüşmeye gitti;daha dr'a karar veremedik ki
bu arada daha ben fikrini bile sormadan benim dr ameliyata gitmemi kesinlikle yasakladı üstelik eşimin yanında
Ankara'da olursa dr'u dinleyeceğimi pek sanmıyorum kendim bile giderim ama istanbul'da olursa kimse götürmez beni nasıl beklerim evde bilemiyorum.. şimdiden kalbim sıkışıyor
inşallah hayırlı haberlerle döner canım benim.yok tatlım iyi bir prof varmış onunla görüşmeye gitti;daha dr'a karar veremedik ki
bu arada daha ben fikrini bile sormadan benim dr ameliyata gitmemi kesinlikle yasakladı üstelik eşimin yanında
Ankara'da olursa dr'u dinleyeceğimi pek sanmıyorum kendim bile giderim ama istanbul'da olursa kimse götürmez beni nasıl beklerim evde bilemiyorum.. şimdiden kalbim sıkışıyor
böyle düşünme canım...tabiki insan ameliyat anında eşinin yanında olmak ister ama,bu halinle o stresi yaşaman doğru olmaz...ben yerinde olsam evde oturur dua ederdim...inşallah en kısa sürede iyi bi dr bulup ameliyat olup kurtulur eşin...nedense hep içime şöyle doğuyo canım eşin ameliyat olucak ve çok güzel geçicek,sonra sen doğum yapıcaksın ve bu kara günler yerini güzel günlere bırakıcakçooook mutlu bi aile olucaksınız
yaaaa duvar kağıdını ben de merak ettim...az önce alıntıda yazmıştım ama silince gitti tabi...bize başka gösterip gidip başka duvar kağıdı seçmişsin,bizi meraktan çatlatmaaaaaa döşenince foto istiyoruz
inşallah hayırlı haberlerle döner canım benim.
ameliyata gitmesen daha çok merak edersin, evde daha çok stres yaparsın.
insanın kendi gözüyle görmesi çok farklı.sanırım böyle bir durumda kimseyi dinlemezdim bende.
ama senin içinde riskli bir durum sözkonusu ise o zaman gitmemek daha iyi olur tatlım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?