2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gunaydinnn..

mutlu bir haftasonu diliyorum hepimize..

erkenden gozum acildi.. cook is var coooooooooookk.. erken kalkan yol alir demisler ya bosa degildir herhal :))

günaydın fıstıklar

Hanipeks tatlım daha dükkanlar açılmadan stres yapma kalkar adamcağız senin tatilde ki halinde bir başka oluyormuş yani;hiç yoğunluğun telaşın bitmiyor kuzum benim

benim kociş kalktı kahvaltısını etti trenine bindi Ankara yolunda şimdi

Bebeci tatlım geçmiş olsun inşallah daha iyidir eşin şimdi
kendini öyle yorma tatlım artık iyice ağırlaştık bende kaptırıyordum kendimi en iyisini ben bilirim ya sonu nedense hep hastanede bitti artık saldım valla dünya umrumda değil;sağlığın yerine bşy konmuyor
çok özendiğin birileri geldiğinde al yarım gün bir kadın sen de yap güzel ikramlıkları ohhh mis azıcık canının kıymetini bil tatlım

dertsiz canım annende iltihaplı çıkmamış oolmasına çok sevindim, gerçekten çok zor bi hastalık üstelik dediğin gibi ilaçlar iç organlara çok zarar veriyo, çok geçmiş olsun canım
sağol canım ya rabbim senin annene de şifa versin inşallah.

Gunaydin kizlar, herkese iyi haftasonlari

günaydınnnnnnn
ama kimse yokk herkes uykuda ben işteyim galiba:26:

gunaydinnn..

mutlu bir haftasonu diliyorum hepimize..

erkenden gozum acildi.. cook is var coooooooooookk.. erken kalkan yol alir demisler ya bosa degildir herhal :))

günaydın kızlar,
benim eşimde işe gitti. cumartesi yarım gün çalışıyor.
o gelene kadar işlerimi bitireyim ben de.

annemler yola çıkmak üzereler 4 saat sonra burdalar
yemek falan hazırlayayım, gelince annemin aldıklarına bakmaktan yemek falan yapamayız sonra.
ayyyy çok heyecanlıyım ya annemle babam geliyor

tuncss tatlım azıcık maceralıda olsa karar verip almışsınız duvar kağıdını hayırlı olsun tatlım :) dünkü kağıt resimlerini gördüm çok güzellerdi nasıl bşy aldığınızı merak ettim doğrusu

kızlar bi sürü alıntı yapmıştım ama boşa gitti...aannemlerdeyim ve kardeşimin bu aptal bilgisayarı beni sinir etti
alıntılara cevap yazıyorum ekran sürekli yukarı gidiyo falan,sildim sonunda hepsini
kızımın odası için yaptığınız yorumlara çok teşekkür ederiz teyzeleri...
iyi ki ananemize gelmişiz,dün kuzenleri geldi sohbet ettik epey,bugün başka bi kuzenim gelicek yine,yaşasın ananede olmak
ben fazla yürüyemiyorum diye onlar geliyolar sağ olsunlar...
biz kızımla yine erkenciyiz ama ananemiz,dedemiz,dayımız uyuyo hala,kalksalar da kahvaltı yapsak diye bekliyoruz kızımla
kendinize çooook iyi bakın,işi olan anneler kendinizi çok yormayın

Dertsizim canım çok sevindim Allah kavuştursun az kalmış oh ne güzel bir gün olacak bugün senin için
annenler kaplıcaya gidince cicilerin resmini eklersin bizde görürüz
kuzum benim anneciğinin tadını çıkar azıcık da sen şımar

laternam canım eşin ameliyat için mi gitti ankara'ya? doktor bulabildiniz mi tatlım?

laternam canım eşin ameliyat için mi gitti ankara'ya? doktor bulabildiniz mi tatlım?

yok tatlım iyi bir prof varmış onunla görüşmeye gitti;daha dr'a karar veremedik ki
bu arada daha ben fikrini bile sormadan benim dr ameliyata gitmemi kesinlikle yasakladı üstelik eşimin yanında
Ankara'da olursa dr'u dinleyeceğimi pek sanmıyorum kendim bile giderim ama istanbul'da olursa kimse götürmez beni nasıl beklerim evde bilemiyorum.. şimdiden kalbim sıkışıyor

sağol canım benim. annemlerin kaplıca işi hayal oldu gibi çünkü babamın tazminat işleri için imzası falan gerekiyormuş. birkaç gün sonra gelsem demiş kabul etmemişler. o yüzden çok uzun süre kalamayabilirler. neyse buna da razıyım ben. anneme kıyamam ki canım bel fıtığı var onda da. halamlar falan evde toplanmışlar bir sürü hazırlık yapmışlar. anne napıyorsunuz siz karakola mı götürcez biz bunları dedim. olsun dondurucuya koyarsın diyor. ilk bebek kurabiyemizi yapıcaz kısmetse annem kalıp, gıda boyası falanda almış. bebek şekeri için katalog almış bursadan sen seçersin bakarız biz diyor.

böyle düşünme canım...tabiki insan ameliyat anında eşinin yanında olmak ister ama,bu halinle o stresi yaşaman doğru olmaz...ben yerinde olsam evde oturur dua ederdim...inşallah en kısa sürede iyi bi dr bulup ameliyat olup kurtulur eşin...nedense hep içime şöyle doğuyo canım eşin ameliyat olucak ve çok güzel geçicek,sonra sen doğum yapıcaksın ve bu kara günler yerini güzel günlere bırakıcak çooook mutlu bi aile olucaksınız

yaaaa duvar kağıdını ben de merak ettim...az önce alıntıda yazmıştım ama silince gitti tabi...bize başka gösterip gidip başka duvar kağıdı seçmişsin,bizi meraktan çatlatmaaaaaa döşenince foto istiyoruz

inşallah hayırlı haberlerle döner canım benim.
ameliyata gitmesen daha çok merak edersin, evde daha çok stres yaparsın.
insanın kendi gözüyle görmesi çok farklı.sanırım böyle bir durumda kimseyi dinlemezdim bende.
ama senin içinde riskli bir durum sözkonusu ise o zaman gitmemek daha iyi olur tatlım ya.

vilin tatlım prensesin odası ne güzel olmuş öyle bayıldım gerçekten
herşeyi düşünmüşsün,dolabı çalışma masası hem çok şık hem çok kullanışlı..
kızınında beğenerek kullanacağına eminim
Rabbim sağlıkla içinde büyütmeyi nasip etsin inşallah..

kızlar benim çıkmam gerekiyor, hoşçakalın, kendinize bebişlerinize ve iyi bakın.

sağol tatlım güzel dileklerin için..
ameliyata giderken onu öpememek çıkışını görememek gerçekten nasıl olduğunu bilememek.. dayanabileceğimi sanmıyorum
dua ederken hep gözümün önünde eşimin hastaneden çıkışının resmi var;o sağ salim kurtulsun sağlığına kavuşsun başka dileğim yok

sağol fıstığım benim..
Ankara'da olursa dinlemem kimseleri zaten
en kötü ne olabilir... orada doğururum herhalde ben razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…