bunların hepsi aynı yaGunaydin canim ben de erkenciyim bu hafta yariyil tatili die ctesi yi tatil yaptim. Cok isimiz var ama kocis kalkmiyo, o kalkmadikca ben cildiriyorum suan
yok tatlım iyi bir prof varmış onunla görüşmeye gitti;daha dr'a karar veremedik ki
bu arada daha ben fikrini bile sormadan benim dr ameliyata gitmemi kesinlikle yasakladı üstelik eşimin yanında
Ankara'da olursa dr'u dinleyeceğimi pek sanmıyorum kendim bile giderim ama istanbul'da olursa kimse götürmez beni nasıl beklerim evde bilemiyorum.. şimdiden kalbim sıkışıyor
Gunaydin canim ben de erkenciyim bu hafta yariyil tatili die ctesi yi tatil yaptim. Cok isimiz var ama kocis kalkmiyo, o kalkmadikca ben cildiriyorum suan
Başka bir arkadaşla karıştırdım o zaman canım kusuruma bakma,
en az 120 gün sigortan yatmalı, 32. haftada mutlaka eğer çalışacaksan çalışabilir raporu olmak zorundasın, çalışmayacaksan da çalışamaz raporu alıp işyerine bildirmelisin, 1 gün bile geçmemeli.
doğum parasını sadece memurlar alıyor diye biliyorum
izin esnasındaki maaşının (brüt sanırım) 3te 2sini de 4 ayın sonunda toplu olarak alıyorsun. İşyerinle anlaşadabilirsin. onlar izinliyken sana maaş verir, sen de toplu aldığında işyerine iade edersin.
günaydın fıstıklar
Hanipeks tatlım daha dükkanlar açılmadan stres yapma kalkar adamcağızsenin tatilde ki halinde bir başka oluyormuş yani;hiç yoğunluğun telaşın bitmiyor kuzum benim
benim kociş kalktı kahvaltısını etti trenine bindi Ankara yolunda şimdi
günaydın kızlar,
benim eşimde işe gitti. cumartesi yarım gün çalışıyor.
o gelene kadar işlerimi bitireyim ben de.
annemler yola çıkmak üzereler 4 saat sonra burdalar
yemek falan hazırlayayım, gelince annemin aldıklarına bakmaktan yemek falan yapamayız sonra.
ayyyy çok heyecanlıyım ya annemle babam geliyor
tuncss tatlım azıcık maceralıda olsa karar verip almışsınız duvar kağıdını hayırlı olsun tatlım :) dünkü kağıt resimlerini gördüm çok güzellerdi nasıl bşy aldığınızı merak ettim doğrusu
Merhaba arkadaslar ben daha yeni üye olabildim bu siteye. Hastane cantasını hayırlayan var mı merak ettim??
canım okudum benKim Kaç Tefriciye Okuyacak.....:
Laterne............................200
Perilous............................200
Ofelyam............................123
Wosgi...............................200
Dertsiz..............................200
Vilin..................................200
Pembe...............................200
Dmt...................................150
Temmuz.............................100
Umutege.............................400
Lena..................................100
Naz....................................300
Medet.................................100
Gulimier...............................300
Tuncss................................100
Vitamin.................................200
Toplam Paylaşılan.................3073
Kızlar bu hafta Tefriciyelerimizi bağışladığımızda Allahın izni ile listemizde ki tüm isimlere okumuş olacağız
Arkadaşlarımız için Tefriciye okumak isteyenler mutlaka Dua Topiğimizden haber versin
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473
Dualarımızı tamamlamak için son gün perşembe saat 15:00
tesekkur ederim cnm , inşallah bu huy tez zamanda iyileşir zarar veren bir huy çünkü , 12. Hafta düşük tehlikesi bitti diye temizlik yapmıştım plesantasi kanamıştı akıllanmadim neyin artistligi bu bilmem aksam da habire dürttüm hareket etsin diye neyse ki hareketli kuzum bir de hastanede 4 saat vakit geçirdik bittimbebeci canım çok geçmiş olsun. tatlım biz canımızın kıymetini bilmiyoruz ben de senin gibiyim. herşeyi kendim yapmak istiyorum herşeye yetişmek istiyorum ama maalesef hamileyken olmuyormuş canım ya. sen de bundan sonra yorma kendini bitanem.
hanipeks tatlım kolay gelsin.
hayatinda ilk defa halı sildim cok açık renk halılarım toz alır gibi sildim kolay silindi ama gerek yoktu daha da yapmam zaten , teşekkür ederim esim iyi bugün evde dinleniyor :)hali silmek mibu halinle niye ugrastin supur sil toz al yeter iste, sahsen ben ole yapcam benim de pazar kahvaltiya misafirim var
gecmis olsun esine
günaydın fıstıklar
Hanipeks tatlım daha dükkanlar açılmadan stres yapma kalkar adamcağızsenin tatilde ki halinde bir başka oluyormuş yani;hiç yoğunluğun telaşın bitmiyor kuzum benim
benim kociş kalktı kahvaltısını etti trenine bindi Ankara yolunda şimdi
Bebeci tatlım geçmiş olsun inşallah daha iyidir eşin şimdi
kendini öyle yorma tatlım artık iyice ağırlaştıkbende kaptırıyordum kendimi en iyisini ben bilirim ya sonu nedense hep hastanede bitti artık saldım valla dünya umrumda değil;sağlığın yerine bşy konmuyor
çok özendiğin birileri geldiğinde al yarım gün bir kadın sen de yap güzel ikramlıkları ohhh mis azıcık canının kıymetini bil tatlım
Eki Görüntüle 622737 Eki Görüntüle 622738
ben yine kararsız kazım olarak iki seçenek arasında çok gittim geldim.. aslında koyu renk olan daha hoşuma gitti ama odamız dar, çocuğumu boğmassın koyu renk dedim.. veee açık mavili olanı aldık..
3 duvar düz mavi yatağın duracağı duvar ise yıldızlıdan olacak.. yarın usta gelecek inşallah döşemeye.. pazartesi salı da mobilyalar gelince hemen fotoğraf paylaşırım yine..
şimdi bir perdem eksik kaldı.. onu da hallettim mi oda bu hafta tamamlanır.. 3-5 gün havalandırıp yerleştiririm hemencecik inşallah..
şimdi çamaşırları da yıkıyorum.. bebişime hacı şakır granül sabun aldım.. onunla yıkıyorum cicilerini.. ütüsünü de babaannesi bi zahmet gelip yapar artık
canım bu doğum parasını nasıl sadece memurlar alıyor. biraz bilgi verebilrimisin
tuncss tatlım güzelmiş seçtikleriniz de;diğerlerinden öyle çok da farklı değilboş yere okadar para dökmemişsiniz iyi ki ..
işin çok önümüzde günlerde ama bitince çok güzel olacağına eminim
Cok güzel puantiyeye bayılıyorum yemek takımlarım bile puantiyeli benim:)) o yüzden oğlumun odasını da öyle yaparım ben simdi oda kurmayacağım ama aklımda belli hepsi sana da tavsiye ederim English home da puantiyeli perde ve halı var pencerelerin olduğu duvarı düz renk kaplattirip perdeyi kullanırsan çok guzel konsept olur
Kizlar mahfoldum yemek yicez simdi.
Mobilya kulplari,
besik ( ahsap sepet tarzindan vazgecip park yatak aldim)
besik ici yatak,
banyo kuveti ve filesi
alez
Graco ultima travel araba
perde
dekoratif raflar
pano
askı
battaniye
aldik, aklima gelenler bunlar. Ayagima karasular indi
Eki Görüntüle 622889 Eki Görüntüle 622890 Kızlaaarr sizce hangisii 2sinin arasında kaldım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?