2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kim Kaç Tefriciye Okuyacak.....:

Laterne............................200
Perilous............................200
Ofelyam............................123
Wosgi...............................200
Dertsiz..............................200
Vilin..................................200
Pembe...............................200
Dmt...................................150
Temmuz.............................100
Umutege.............................400
Lena..................................100
Naz....................................300
Medet.................................100
Gulimier...............................300
Tuncss................................100
Vitamin.................................200

Toplam Paylaşılan.................3073

Kızlar bu hafta Tefriciyelerimizi bağışladığımızda Allahın izni ile listemizde ki tüm isimlere okumuş olacağız

Arkadaşlarımız için Tefriciye okumak isteyenler mutlaka Dua Topiğimizden haber versin

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...nisan-anneleri-yasin-okuyor.html#post26741473

Dualarımızı tamamlamak için son gün perşembe saat 15:00

Son düzenleme:
Gunaydin canim ben de erkenciyim bu hafta yariyil tatili die ctesi yi tatil yaptim. Cok isimiz var ama kocis kalkmiyo, o kalkmadikca ben cildiriyorum suan
bunların hepsi aynı yabizimde yarın çok işimiz var dedim bugün uyu iyice yarın erkenden kalkıp işleri yapıcaz dedim tamam 10 da kalkarım diyor
kıyabilirsen git yüzüne su çarp canımmm

hayırlı haberlerle gelir inşallah canım eşin
hepimiz dua ediyoruz allah kabul etsin inşallah

Ay kalkti nihayet. Simdi bi cafede kahvalti yapiyoruz doymadi bi tost daha yicek ay saat 11 oldu,

laternem napiyim bugun islerim bitsin yarin dinleneyim istiyorum ki aksamina yatili misafirlerim var kuzenim, kardesi ve esi. Hos hem kendi hem esi hem kucuk kuzenim hic is yaptirmaz o yuzden rahatim ama yine de hazirlik yapmakta fayda var :)

canım bu doğum parasını nasıl sadece memurlar alıyor. biraz bilgi verebilrimisin

canım iyi haberler getirsin inşallah kocişin..

oyy ne güzel.. var mı anne baba gibisi yaa..

ahh ahh verdik kararı evet.. inşallah güzel olur.. çok içime sinmedi aslında ama hayal ettiğimde de güzel olacak gibi geliyor..

ekliyorum hemen fotoları..

ben yine kararsız kazım olarak iki seçenek arasında çok gittim geldim.. aslında koyu renk olan daha hoşuma gitti ama odamız dar, çocuğumu boğmassın koyu renk dedim.. veee açık mavili olanı aldık..
3 duvar düz mavi yatağın duracağı duvar ise yıldızlıdan olacak.. yarın usta gelecek inşallah döşemeye.. pazartesi salı da mobilyalar gelince hemen fotoğraf paylaşırım yine..
şimdi bir perdem eksik kaldı.. onu da hallettim mi oda bu hafta tamamlanır.. 3-5 gün havalandırıp yerleştiririm hemencecik inşallah..
şimdi çamaşırları da yıkıyorum.. bebişime hacı şakır granül sabun aldım.. onunla yıkıyorum cicilerini.. ütüsünü de babaannesi bi zahmet gelip yapar artık

Merhaba arkadaslar ben daha yeni üye olabildim bu siteye. Hastane cantasını hayırlayan var mı merak ettim??

hoşgeldn cnm evet ben hazırladım sayılır. bebegim için çanta hazırladım kendim için eksiklerim var daha hazırlıyamadım.
oglum için çantaya koyduklarım

* 1 Kalın 1 ince battaniye (kalın hastaneden cıkışta)
* 2 hastane cıkış seti + bi alt bi üst penye ne olur ne olmaz
* 2 eldiven
* 2 penye şapka
* 2 çorap
* havlu
* agız silme mendili 4-5 tane
* biberon (sütüm gelmezse her ihtimale karsı)
* yeni dogan ıslak mendil
* yeni dogan bebek bezi
Şimdilik bunları koydum eksiklerim varsa söleyin kızlar

tuncss tatlım güzelmiş seçtikleriniz de;diğerlerinden öyle çok da farklı değil boş yere okadar para dökmemişsiniz iyi ki ..
işin çok önümüzde günlerde ama bitince çok güzel olacağına eminim

canım okudum ben

canımmm kimbilir ne çekiyorsun nasıl yoruluyorsun kıyamam sana Allah yardımcın olsun inşallah
dün gece girip yazdın mı diye baktım ama Allah bilir saat kaçta yatak yüzü gördün

tesekkur ederim cnm , inşallah bu huy tez zamanda iyileşir zarar veren bir huy çünkü , 12. Hafta düşük tehlikesi bitti diye temizlik yapmıştım plesantasi kanamıştı akıllanmadim neyin artistligi bu bilmem aksam da habire dürttüm hareket etsin diye neyse ki hareketli kuzum bir de hastanede 4 saat vakit geçirdik bittim
hali silmek mi bu halinle niye ugrastin supur sil toz al yeter iste, sahsen ben ole yapcam benim de pazar kahvaltiya misafirim var

gecmis olsun esine
hayatinda ilk defa halı sildim cok açık renk halılarım toz alır gibi sildim kolay silindi ama gerek yoktu daha da yapmam zaten , teşekkür ederim esim iyi bugün evde dinleniyor :)

Canim arkadasım Allah kavuştursun güzel haberler almak nasip etsin inşallah

Aslinda ben kadın çağırıyordum ama benim kadın beni daha cok yoruyor sabah hem geç geliyor hem kahvaltı yapmadan geliyor kahvalti yapiyoruz öğlen yemek bekliyor sonra bir de çay istiyor hanım o yüzden isime gelmiyor onu almak, ama 1 ay sonra tam gün alıp kapı pencere sildirmem şart sonra 15 günde bir alırım doguma temiz olsun ev :)
Esim daha iyi canim hem iğne yedi hem serum ilaçlarını icti kahvaltı yaptı tv izliyor birazcık kasilmalari var ama olcak o kadar yakın zamanda endoskopi olması şart

Cok güzel puantiyeye bayılıyorum yemek takımlarım bile puantiyeli benim:)) o yüzden oğlumun odasını da öyle yaparım ben simdi oda kurmayacağım ama aklımda belli hepsi sana da tavsiye ederim English home da puantiyeli perde ve halı var pencerelerin olduğu duvarı düz renk kaplattirip perdeyi kullanırsan çok guzel konsept olur

Kizlar mahfoldum yemek yicez simdi.

Mobilya kulplari,
besik ( ahsap sepet tarzindan vazgecip park yatak aldim)
besik ici yatak,
banyo kuveti ve filesi
alez
Graco ultima travel araba
perde
dekoratif raflar
pano
askı
battaniye

aldik, aklima gelenler bunlar. Ayagima karasular indi

hayır canım sadece memurlar almıyor, belli bir süre sigortalı olman gerekiyor , herkes alabiliyor. ben memur değilim çalışmıyorumda şu an, ama sigortamı yatırıyoruz.işyerimiz üzerinden. kışları kapalı sadece yazları çalışıyoruz. ama inşallah alıcam doğum parası.muhasebecimle görüştüm raporu bana getirin ben sisteme işlicem dedi.sanırım doğum sonrası alıcaz.
canım bu doğum parasını nasıl sadece memurlar alıyor. biraz bilgi verebilrimisin

saol canım benim.. daha iyileri sizlere olsun.. bitince muhakkak ekleyeceğim fotoları..

canımmmm yaa içimi okudun sanırım.. english homedan halıyı almıştım geçenlerde.. perdesi kaldı tek.. onu da zebra perde düşünüyorum şimdilik.. ama daha kararsızım..
perdenin olacağı duvarda düz renk olacak.. sadece yatağın arkasını desenli yapcaz..

güle güle kullan canım cicilerinizi..
bizde az sonra çıkıcaz ikeaya gidicez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…