2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
amin cnm sağol.. Olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez hayırlı evlat olsunlar önemli olan o .. Ben istanbul bağcılarda oturyorum cnm sen ??? bu arada bebişin kaç haftalık durumu nasıl boyu kilosu iyimi

bende urfalıyım cnm karsda oturuyorumm 31 haftadayımm cuma dktr hiç bi sorun yok dedi şükür

aa evet aynıyız ama senin bi kızın var cnm allah uzun ömürlü etsin sana kuzularını nerelisin nerde yaşoyosunn

kızlar maşallah ne kadar genç yaşta anne olmuşsunuz. 28 yaşındayım 1. çocuğumu dünyaya getireceğim dahaa...

arkadaşlar ben de büyük ihtimalle park yatak alcam da aklıma takıldı size sorayım dedim; çocuk ayağa kalkmaya çalıştığında aradaki katı mı çıkarmak gerekiyor o zaman çok engin olmaz mı alanlar varsa bilgi verirseniz çok memnun olurum

ben gecen baya arastirdim canim bebek hareketlenince ara kattan indiriyosun asagida yatiriyosun, derin oldugu icin bel agrisina sebep oldugunu soyleyenler var ama bebek orda gun icinde oynadigi icin rahat edenlerde...

ben ilk alti ay park yatak kullanmayi sonra karyolaya gecmeyi dusunuyorum

Suabt anneleri bebeklerinin resmini koymaya baslamis ne tatlilar ya masallah icim gitti gorunce ayy kiskandim bi yandan da hadi nisan gelsin

Son düzenleme:

Evet ara kat cikiyor canim, ben de cok alcakta olacagini dusunuyorum. Benim mobilya olan yatagim da alcak, nasil egilip kalkcaz bilmiyorum :)

kızlar maşallah ne kadar genç yaşta anne olmuşsunuz. 28 yaşındayım 1. çocuğumu dünyaya getireceğim dahaa...

evet cnm bencede kısmet... Ben ilk we ikinci çocuğumu isteyerek arka arkaya yaptım.. ikiz çocuk meraklısıyımdırda :))) ama bu 3. piyangodan çıktı.. henüz düşünmüyoduk korunuyoduk ama maalesef güwendiğimiz dağlara kar yağdı :)) napalım artık.. Sonradan oldu ama diğerlerinden farklı olucak sanırım öyle doğuyo içime

tedirgin olacak bişey yok .en baştan beri dr umuza güvendik ve hala bebişlerimiz bizimle.dua edip onlara güvenicez başka şansımız yok.inşallah erken doğum falanda olmaz.bende öyle bir risk görünmüyor şimdilik. sende risk var mı dr un bişey söyledimi?

arkadaşlar bebek odasını ne yaptınız 7\24 internetten araştırıyorum hiç birşey bulamıyorum beniim beğendiklerim çok pahalı ucuz olanlarıda ben beğenmiyorum sizler ne yaptınız

canım bendede var kan pıhtılaşması bende kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızı az önce bi ağrı girdi çok korktum dr normal herşey dedi bencede dr güvenmekten başka yapacak yok ama bu rahatsızlığı olanlarda normal doğum yapılmıyormuş ben öyle duydum nekadar doğru sence bi bilgin varmı

kısmetse ben de nisan annesi olacağım ama martta olabilir çünkü ultrasona göre 1 nisan doğum tarihimiz:)ilk bebeğimin 9 haftalıkken kalbi durmuştu doktorum coraspine başlattı bugün 32+1 olduk ve bugün bıraktırdı cumartesi günü de kontrolümüz var.Benim gibi coraspin kullanan arkadaşlar olduğunu okudum bana doktorum normal doğum yapamazsın falan demedi daha doğrusu doğum şeklimizin son ay belli olacağını söyledi.

araştırmalarıma göre bende çoğunluğun sezeryan olduğunu gördüm. dr uma sordum öyle bir mecburiyet yok dedi. bugün ona sezeryan istediğimi söyledim lütfen acele etme dedi.herşey normal ilerliyor bir değişiklik olmazsa normal doğum yap dedi.yani bilemiyorum dr umun söylediği bu.hayırlısı..

biz bugün bebeğimizin odasını aldık teyzesi ,bellonanın bonita genç odası takımı modeli. biraz pahalı ama bütçeniz uyarsa çok cici bir takım yatağıda dahil toplam 2.200 aldık. masa ve kitaplık hariç. inşallah güle güle kullansın kızım
arkadaşlar bebek odasını ne yaptınız 7\24 internetten araştırıyorum hiç birşey bulamıyorum beniim beğendiklerim çok pahalı ucuz olanlarıda ben beğenmiyorum sizler ne yaptınız

günaydın güzellerim
hepimiz için güzel ve hayırlı bir gün olur inşallah
hafif ağrım var ama iyiyim çok şükür..
sabaha karşı eşim son dr görüşmelerini yapmak için istanbula yola çıktı
o yokken içim öyle hissiz ruhum öyle yorgun ki anlatamam size

voltajım canım salı giderler diye umuyordun ama cumaya kaldı galiba hepsi Allah yardımcın olsun tatlım
hem stresi hem yorgunluğu onlar gidince epey zaman alır kendine gelmen

dertsizim aksilikler hep üstüste gelir zaten;umarım baban dönünce hem boyayı alır hem de terbiyelerini verir
para iadesi bazen yapıldığı halde bankada hemen görünmüyor,inşallah çabuk hallolur

umutege tatlım duaları hatırlatmışsın arkadaşlarımıza Allah razı olsun fıstığım
dün eşim ve oğlumla hep dışarıdaydık girme fırsatım olmadı

dertsizim,tuncss,aaumut,esra,sernil,umutege,secilce,Dmt hepinize çok teşekkür ederim güzelliklerim benim

zapzup canım çok korkmuşsundur eminim geçmiş olsun (

sedagg tatlım geçmiş olsun bol sıvı ve vitaminli gıdalar tüket,Rabbim şifa versin kuzum
tuncss duvar kağıdını halletmişsiniz hadi gözünüz aydın tatlım,darısı yapacakların başına resimleri karyolası gelince mi ekleyeceksin merakta bırakma bizi

hanipeks tatlım nefes alamama kabusu bende de var,çektiğim nefes yetmiyor bir türlü (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…