amin cnm sağol.. Olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez hayırlı evlat olsunlar önemli olan o .. Ben istanbul bağcılarda oturyorum cnm sen ??? bu arada bebişin kaç haftalık durumu nasıl boyu kilosu iyimi
ayyy cnm bnm yaa biz senle gerçekten aynıyızz :))) bende 23 yaşıma giricem eylülde. Benimde büyük oğlum 3 yaşına girdi kızımda mayısta 2 olcak.. Bende nisanda bi erkek annesi daha olucam inşş.. evet dediğin gibi en güzel tarafı çocuklarla beraber büyümek..
aa evet aynıyız ama senin bi kızın var cnm allah uzun ömürlü etsin sana kuzularını nerelisin nerde yaşoyosunn
kızlar maşallah ne kadar genç yaşta anne olmuşsunuz. 28 yaşındayım 1. çocuğumu dünyaya getireceğim dahaa...
arkadaşlar ben de büyük ihtimalle park yatak alcam da aklıma takıldı size sorayım dedim; çocuk ayağa kalkmaya çalıştığında aradaki katı mı çıkarmak gerekiyor o zaman çok engin olmaz mı alanlar varsa bilgi verirseniz çok memnun olurum
KIZLAAAARRR lohusa pijaması almak zorundamıyız normal pijama alsak olmamı lohusa diyince fiyatlar cok pahallı oluo en ucuzu 60-70 tl :/ bu siteden almak istiyorum cok guzl pijama takımları var bi göz atın derim http://www................./a20-uzun-kollu-takim.html
arkadaşlar ben de büyük ihtimalle park yatak alcam da aklıma takıldı size sorayım dedim; çocuk ayağa kalkmaya çalıştığında aradaki katı mı çıkarmak gerekiyor o zaman çok engin olmaz mı alanlar varsa bilgi verirseniz çok memnun olurum
kızlar maşallah ne kadar genç yaşta anne olmuşsunuz. 28 yaşındayım 1. çocuğumu dünyaya getireceğim dahaa...
canım anladığım kadarıyla sende de kan pıhtılaşması var.Bende aynı durumdayım..cleaxene 0.4 ve coraspirin kullanıyorum..bnm doktorum ikisini de 37. haftada bırakacağımı söyledi..Allah korusun erken doğum olursa nasıl olacak o konuda tedirginim..
canım bendede var kan pıhtılaşması bende kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızı az önce bi ağrı girdi çok korktum dr normal herşey dedi bencede dr güvenmekten başka yapacak yok ama bu rahatsızlığı olanlarda normal doğum yapılmıyormuş ben öyle duydum nekadar doğru sence bi bilgin varmıtedirgin olacak bişey yok .en baştan beri dr umuza güvendik ve hala bebişlerimiz bizimle.dua edip onlara güvenicez başka şansımız yok.inşallah erken doğum falanda olmaz.bende öyle bir risk görünmüyor şimdilik. sende risk var mı dr un bişey söyledimi?
canım bendede var kan pıhtılaşması bende kan sulandırıcı kullanıyorum inşallah hayırlısıyla alırız kucağımıza yavrularımızı az önce bi ağrı girdi çok korktum dr normal herşey dedi bencede dr güvenmekten başka yapacak yok ama bu rahatsızlığı olanlarda normal doğum yapılmıyormuş ben öyle duydum nekadar doğru sence bi bilgin varmı
arkadaşlar bebek odasını ne yaptınız 7\24 internetten araştırıyorum hiç birşey bulamıyorum beniim beğendiklerim çok pahalı ucuz olanlarıda ben beğenmiyorum sizler ne yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?