kızlar günaydınnnn
hepinizi çok özlemişimm ya
biz biraz rahatsızlandık daktırcığımız da dinlenmem gerektiğini söyledi
suyum çokmuştu ya hatırladınız mı ama şekerim çıkmamıştı aslında şekerdenmiş stresten gün içinde bir anda fırlıyormuş
oda bebişkeme basınç yapıyormuş bebişkem de garip çıkma vakti geldi sanıyormuş çıkmaya çalışıyormuş ben bi ara çok aşağıda
hissediyordum ve tekmelerini alttan hisseediyordum ya onlar tekme değilmiş bebişimin başısıyla çıkmaya zor ediş çabalarıymış
bi tane iğne vurunduk soraaaaa ımm daktır dedi ki sen stresli bir yerde mi çalışıyorsun neden bu ailevi bişi falan mı var dedi yok iş
yeri çok iğrenç bir yer dedim oda valla dinlenmen gerekiyor yoksa biranda suyun boşalır o zaman hiç bişi yapamayız dedi 10 gün raporluyduk
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım gör ki benim bıraktığım yerden itibaren kaç sayfa =)
hasta olanlara şifaa derdi olanlara derman yorgun olanlara enerji uykusu olanlara zindelik sancısı olanlara şifaa yancısı olanlara çay borcu olana para hayali olanlara imkan versin yarabbim =)
kızlar günaydınnnn
suyum çokmuştu ya hatırladınız mı ama şekerim çıkmamıştı aslında şekerdenmiş stresten gün içinde bir anda fırlıyormuş
oda bebişkeme basınç yapıyormuş bebişkem de garip çıkma vakti geldi sanıyormuş çıkmaya çalışıyormuş ben bi ara çok aşağıda
hissediyordum ve tekmelerini alttan hisseediyordum ya onlar tekme değilmiş bebişimin başısıyla çıkmaya zor ediş çabalarıymış
bi tane iğne vurunduk soraaaaa ımm daktır dedi ki sen stresli bir yerde mi çalışıyorsun neden bu ailevi bişi falan mı var dedi yok iş
yeri çok iğrenç bir yer dedim oda valla dinlenmen gerekiyor yoksa biranda suyun boşalır o zaman hiç bişi yapamayız dedi 10 gün raporluyduk
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım gör ki benim bıraktığım yerden itibaren kaç sayfa =)
hasta olanlara şifaa derdi olanlara derman yorgun olanlara enerji uykusu olanlara zindelik sancısı olanlara şifaa yancısı olanlara çay borcu olana para hayali olanlara imkan versin yarabbim =)
günaydın güzellerim
hepimiz için güzel ve hayırlı bir gün olur inşallah
hafif ağrım var ama iyiyim çok şükür..
sabaha karşı eşim son dr görüşmelerini yapmak için istanbula yola çıktı
o yokken içim öyle hissiz ruhum öyle yorgun ki anlatamam size
voltajım ........dertsizim,tuncss,aaumut,esra,sernil,umutege,secilce,Dmt hepinize çok teşekkür ederim güzelliklerim benim
......hanipeks tatlım nefes alamama kabusu bende de var,çektiğim nefes yetmiyor bir türlü(
günaydınn kızlar; bugün işe gelir gelmez ilk işim geçmişi okumak oldu fazla da yazmamışsınız çabucak bitiriverdim.
......
canım bakıcımız üst kat komşumuz. o yüzden sabahları benim evimde bakacak. öğleye doğru evine çıkartacak. çocukları var okula giden onların kahvaltısını falan hazırlamak için.
zaten oğlum da öğle yemeğini yiyip 1 gibi uykuya yatıyor 2-3 saat uyuyor duruma göre. kalkınca da biraz oynayıp bişeyler yiyene kadar saat 5 oluyor ve ben oğluma kavuşuyorum.
daha önceki bakıcımız hep bizim evde bakıyordu. ama bu bakıcı bu şekilde olmasını rica etti. 2 senelik komşum huyunu suyunu biliyorum diye bende kabul ettim. tekrardan yabancı biriyle başlamak işime gelmedi. bi de oğlum artık her şeyin farkında olduğu için çocuklarının olması çok büyük avantaj oldu. çünkü evde aşırı sıkılıyordu. şimdi onların da etkisiyle daha çabuk alışacak diye umuyoruz.
ben oğlumu 3.5 aylıkken bakıcıya bırakmaya başladım canım ama şu sıralar artık daha zor geliyor.o zaman bebekti bişeyin farkında değildi ama şimdi tam olarak olmasa da anlıyor. kötü etkilenecek diye çok korkuyorum. Allah affetsin ama bazen 2. çocuk için pişman olduğum bile oluyor çünkü 2 çocuğu bırakmak çok daha zor olacak. keşke çocuklarımı kendim büyütebilseydim.
doğum iznindeyken de bakıcı da olacak canım çünkü çok büyük bi sağlık problemim olmazsa 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. malum sonrasında bebişle olmak için. zaten 38 haftalıkta sezeryan olacak. arada kalan 1 haftada da biraz dinlenir evi ayarlarım diye düşünüyorum. tabi minik oğluş sürpriz yapmazsa :))
....
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. sen de kendine dikkat et lütfen Allahın izniyle çabucak iyileşecek eşin. dualarımız sizinle biliyorsun.
Sen kocaman göbüşcük görmemişsin canımbudaaaaa kocamannn göbüşcükkk =) tosunumm benim
ben de niye çatlağım var diyordum
senin resimlerine baktıkça çat diye çatlıyormuşum
kuzum sen 2013 nisanını es geç 2014 nisanda doğur
allahım nelere kadirsin: şu kadarcık yere 8 aylık bebe mi sığdırdın
şaka bir yana
maşallah diyelim dedeğmesin
canım allah kavuştursun inşallah iyi haberlerle gelir eşin dualrım hep siznle allah kabul etsin inşallah
sende kendini çok üzmemeye çalış olur mu biliyoruz çok zor ama bebeğin için yapmalısın bunu
çok geçmiş olsun canım şimdi herşey yolundadır inşallah:26:
egomego geçmiş olsun canım doktorun iyi ki farketmiş tatlım ya. şimdi nasılsın?
hatice, seda kızlar odanızı güle güle kullanın.
benim doktorum kesinlikle boyatmak yok dedi canım benimde boyatmaya niyetim yok zaten varsın böyle olsun
canım çok geçmiş olsun çok şükür problem erken farkedilmiş Allah korusun bebeğini.
bu arada benim de suyum fazla ama şeker çıkmadı. doktor sorun yok diyor ama benim kafama takılıyor. haftaya kontrolde sorayım bari. bazen karnımda öyle bir hareket oluyor ki sanki bebeğim tüm kuvvetiyle ittiriyor içerden gibi hissediyorum normaldir diyordum ama bunu da bi sorayım bakalım nolur nolmaz.
aaaa ayol dalga geçiyorsun heralde bu göbekse bizimkisi can simidi heralde...
alla alla yaa kıza bak bize gösterdiği göbeğe bak.
:18::18::18:
egomegocum ne yaptın sen
demek ki stresi hayatımızdan çıkarıyormuşuz
şu an itibariyle iş yavaşlatma uyguluyorum
hepinize günaydın arkadaşlar
kısmetse cumartesi günü hem doktora hem de hastane çantası için kendime bişeler alayım diyorum ama evde bile ayakta fazla durunca kasıklarım fena oluyor sizler nasıl yaptınız valla tasası düştü şimdiden içime ama çıkmasam da ilerde hiç yapamam Allah voltaja ve evinde misafir ağırlayan herkese kolaylık versin ve de hala çalışmak zorunda olanlara ve de eşi rahatsız olanlara ve temizlik yapmaya çalışanlara kısacası tüm hamişlere:)))
nasıl bir kreş bu ya 1200 TL çok fazla değil mi yahem de kendi evinde mi bakacak
bakıcı meselesi çok düşündürüyor beni
dolu almıyor boş dolmuyor
bir de maddi boyutu var olayın
bu sabah bir arkadaş oğlunu kreşe vermiş
1200 tl dedi aylık
ben durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum
çok çalışmam lazım çooooook
allah kolaylık versin canım, evlattan ayrılmak zor
sen doğum izninde iken de mi bakıcı bakcak
allahtan yaşları yakın da...
sıkma canını boya işini baban halleder gereken konuşmayı yapar... bir tane yatak için oldukça fazla para ödemişsiniz onlarda gereken telafiyi yapsınlar mobilyacılardan korkarım ben çok düzenbazlar bizim de büyüyen yatağımız geldi kurulumunu yaptılar annem çekmecenin üzerinde çizik fark etti bende çekmeceyi açtım zorla açılıyor kapanmasıda zorla diğerlerini denedim 3 çekmecesi var onlarda aynı adama gösterdim aaa neden böyle olmuş ki hay allah falan dedi ben yarın gelir değiştiririm dedi bizde yatağı 800TL ye aldık 500 verdik 300 teslimatta verilecek diye anlaştık iyi o zman dedim sen yarın değiştir parayıda yarın alırsın bugün veremem dedim ee ben patronu arayayım diyor ara dedim bugün para yok önce düzelt sonra para neyse gitti bunlar yarın geliriz dediler 10 dk sonra zil çaldı ee bugün taksak olur mu yarım saate getiriz malzemeyi dedi ok dedim getir tak ben evdeyim akşam saat 9:30 geldi taktı düzeltti aldı parayı gitti bunların hepsi aynı onlardan da çakal olmak gerekiyor ama öğrenene kadar süründürüyorlarkızlar nasılsınız?
biz bugün annem ve babamla merkeze gittik.
çok yorulmuşum. yatak odam için küçük bir halı aldık.
emzirme yastığı ve önlüğü için kumaş aldık annem dikecek.
lohusa şerbeti süslemek için lastikli kurdele aldık bakalım yapabilecek miyim :44:
elbise gecelik aldım. müsait bir zamanda albüme eklicem.
karyolamız hala salonun orta yerinde duruyor. firmadan bugün arayacaktılar aramadılar.
ben aradığımda da adam telefona çıkmıyor. artık iyice sıkıldım.
başka bir boyada olur diyor adam dün konuştuğumuzda.
sadece 1700 karyolaya verdik biz ne diye dandik boyayla boyayalım ki.
firma sahibi babamın arkadaşı o da telini değiştirmiş çalışanlarda numarasını vermiyor.
babamlar çarşamba dönecekler, gidince görecek onlar diyor.
bir de geçen haftalarda netten buhar makinası almıştım gittigidiyordan.
alışverişi ankaradaki özelcan firmasından yaptık. ama beğenmeyip iade ettik.
ürünü aldıkları halde 10 gündür kredi kartımıza iadesi yapılmadı.
bir sürü şey var daha bunun gibi. sinir oluyorum ya.
herşey beni buluyor. aldığım birşeyi mutlaka değiştiriyorum.
bu kadar pimpirikli olupta işi rast gitmeyen bir ben varım sanırım.
seda ya senle denk gelemiyoruz mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum sana nevresim takımın geldi mi merak ediyorumgünaydın benim güzel annelerim laternem eşin inş hayırlı haberlerle gelir kaynanası gelenler umarım hemen gider hasta olanlar hemen iyileşir bugun bi sebep yok ama mutluyum ya
katılıyorum hevesle oda yapılıyor ama genç odası yerine büyüyen olsa veya küçük beşikle oda yapsalar 5 sene boşu boşuna kullanmadan eskiyecek eşyalar yine de iyi günlerde kullansınlar ne diyelim hayırlısı olsunGenç odası alan arkadaşlar, bebişleri ne zaman yatağa geçireceksiniz? Korkuluk olmadığı için tahminim 4-5 yaşına kadar bekleyeceksiniz, büyüyen yataklardan alsanız daha kullanışlı olurdu sanki.:26:
gelmiş geçmiş olsun dikkatli doktor her zaman hayat kurtarırkızlar günaydınnnn
boyatma ya ne gerek var ben çok kızıyorum boyatan annelere sen bebeğine bişey olmasın sağlıklı olsun diye neler neler yapıyorsun hareket etmese aklımız çıkıyor bişey oldumu diye ama sonra saç boyat çok kızarım sana sakın yazık bebeğine yazık canım onun için yapma aminim bu halinlede güzelsinKızlarrr ben doğuma saçlarımı boyatmak istiyorum ama açtırmak istiyorum boyatılabiliyor onu biliyorum ama açma yaparlar mı =)
bende sola yatmakta uyuştum kolum sırtım kalça kemiğim artık bana fazlalık geliyor ağrı yapıyor çıkarıp atasın geliyor bu gece artık sırt üstü de yattım sağa da yattım yoksa ağrıdan ağlıyorum kemiklerim batıyorGünaydın kızlarrr, geceleri 50 kere uyanıyorum soluma yatmaktan bıktımm heryerim de ağrıyor doğurunca bu günleri de ararsın fln diyorlar iyice sinirleniyorum
nesi kocaman be göbek kaçmış nerde sen hamile değilsin bizi kandırıyorsun kesin bu kadar göbek mi olur :))
hepinize günaydın arkadaşlar
kısmetse cumartesi günü hem doktora hem de hastane çantası için kendime bişeler alayım diyorum ama evde bile ayakta fazla durunca kasıklarım fena oluyor sizler nasıl yaptınız valla tasası düştü şimdiden içime ama çıkmasam da ilerde hiç yapamam Allah voltaja ve evinde misafir ağırlayan herkese kolaylık versin ve de hala çalışmak zorunda olanlara ve de eşi rahatsız olanlara ve temizlik yapmaya çalışanlara kısacası tüm hamişlere:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?