2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

:18::18::18:
egomegocum ne yaptın sen

demek ki stresi hayatımızdan çıkarıyormuşuz
şu an itibariyle iş yavaşlatma uyguluyorum

hepinize günaydın arkadaşlar
kısmetse cumartesi günü hem doktora hem de hastane çantası için kendime bişeler alayım diyorum ama evde bile ayakta fazla durunca kasıklarım fena oluyor sizler nasıl yaptınız valla tasası düştü şimdiden içime ama çıkmasam da ilerde hiç yapamam Allah voltaja ve evinde misafir ağırlayan herkese kolaylık versin ve de hala çalışmak zorunda olanlara ve de eşi rahatsız olanlara ve temizlik yapmaya çalışanlara kısacası tüm hamişlere:)))

puff çok geçmiş olsun.
benimde suyum fazla çıktı 75 lik şeker ölçümü yaptık sorun çıkmadı
sonrada 2 kere açlık 2 kere de tokluk yaptık yine sorun çıkmadı dorukda dediğin gibi sanki çıkmak için uğraşıyor canımı çok acıtıyor :S

Günaydın annişler ve minik insanlar
Hayırlı,sağlıklı,ağrısız,sancısız,bol tekmeli,huzurlu,iyilik haberleriyle dolu bir gün olması dileğiyle

laterne
yanındayız canım

tanıdık bildik ve eev yakın birini bulabilmiş olmanız çok güzel canım; çalışan anne olmak gerçekten zor
ben de 6 ay ücretsiz izinle 1 yaşına getirip öyle bırakayım diyorum tabi maddi açıdan dayanabilirsem e içime sinen birini bulabilirsem
doğum izninde yanında olması ayrıca güzel olacak
hem oğlun kardeşine daha çabuk ısınır hem de sana destek olur sezeryan sonrası
allah yardımcın olsun canım

budaaaaa kocamannn göbüşcükkk =) tosunumm benim
Sen kocaman göbüşcük görmemişsin canım

Ben senin yanında anaç tavuk gibi dururum Kimse inanmaz aramızdaki minik hafta farkına

Maşallah süpersin

Geçmiş olsun buarada

Eki Görüntüle 624784

ben de niye çatlağım var diyordum
senin resimlerine baktıkça çat diye çatlıyormuşum

kuzum sen 2013 nisanını es geç 2014 nisanda doğur

allahım nelere kadirsin: şu kadarcık yere 8 aylık bebe mi sığdırdın

şaka bir yana

maşallah diyelim dedeğmesin

slm kızlar güzelbi gün olsun hepimize inşallah

canımm yaa aynı şeyleri düşünmüşüz.tabi çatlamaz bukadarcık göbüşlüler. maaaşşallah

kuzumm şimdilik yolunda herşeyimiz bebişimi alttan hissetmiyorum daha hatta bayaa yukarıdan hissediyorum tam göğsümün dibinde ve ne sert tekme o öyle bugün bi tanesi bildiğin canımı acıttı ama kurban olurum o hareket etsinde ben acı cekmeye razıyım =)

egomego geçmiş olsun canım doktorun iyi ki farketmiş tatlım ya. şimdi nasılsın?

hatice, seda kızlar odanızı güle güle kullanın.

kuzum iyiyim simdi zaten hani benim hiçbir problemim yoktu sadece bi anda sancı giriyordu alttan tekme gibi hissediyordum normal diye geçiştiriyordum doktorda farketmezdi de tam ultrasonda bakarken oldu aynı olay oda yine iş yerinin stresinden müdür vizitee gittiğimi yine unutup başkanı aramış bu ne haber vermeden gidiyor falan diye başkanda eşimi aradı ki bi problem mi var hayırdır falan diye başkan bizden =) eşimde yoo vizitede dedi bunu duyunca bunun siniriylen muayeneye girince fartketti kız gördüm böyle itiodu kendini çılgın =)

benim doktorum kesinlikle boyatmak yok dedi canım benimde boyatmaya niyetim yok zaten varsın böyle olsun

ya kuzu televizyonda da çıktı kadın doğum uzmanı herhangi bir probleme rastanmamıştır ama ilk 3 ay bebişin organları geliştiği için sadece acil değilse boyatılmamasını tavsiye ediyoruz daha sonra organik doğal boyalar kullanılırsa daha iyi tercih edilebilir bi sankıncası yok dedi =) bende yinede daktıra yarın soracağım

bende normaldir diyordum şekerde çıkmadı çünkü ama işte tam usg de bakarken olduğu için farketti kan ölçümü yaptırdı hemen parmaktan kan alarak yükselmişti baya şekerim iyi bir doktor ama konusmuyor problemimiz o sadece =) suyun çok olmasında şeker yükselirse erken doğum riski oluyormuş kuzum sen stresten uzak dur yorma kendini ve tatlı kesinlikle ama kesinlikle yasak dedi suyun çoksa sende yeme tatlı

aaaa ayol dalga geçiyorsun heralde bu göbekse bizimkisi can simidi heralde...
alla alla yaa kıza bak bize gösterdiği göbeğe bak.

büyük değil mi benim kocam pskolojimi bozuyor besililere döndün göbeğin bir metre önden geliyor diyor aşkım tosunum benim kömüşüm benim şişko patatesim diyor ister istemez ben o pskolojiye girdim gerçekten iyi mi göbeğim =)

:18::18::18:
egomegocum ne yaptın sen

demek ki stresi hayatımızdan çıkarıyormuşuz
şu an itibariyle iş yavaşlatma uyguluyorum

efet bir ay falan sonrada basıp gidesim var
eşime diyorum ki çok sinirlendiriyorlar valla bırakıp gidicem daha da gelmicem diorum nasıl yani dio ciddi anlıo benim minnak odunum
diyorum ki 1 aylık sabrım kaldı surda ondan sonra 6 ay istifa ediyorum diyorum haaa diyor dedim senin kafa dominosta herhal=)

günaydınn sana da tatlımm kızlar bende doktor çok yorma dedi diye mi hani tersini can çeker ya =) bir temizlik aşkıyla doluyum kendimi bir dinç hissediyorum geçen evin duvarlarını silmediğim kaldı sadece =) aksamda misafir ağırladım o temizliğin üstüne 12 gibi gittiler bide onlar gidince temizlik yaptım =)dün iş çıkısı 2 saat hızlı hızlı yürüdüm bide annem diyorki yolda doğuracan simdi az yavas =) ama napayım kendimi kocişe anneme yada baskasına muhtaç kalacakmış gibi hissediyorum ben problemlimiyim =)

nasıl bir kreş bu ya 1200 TL çok fazla değil mi ya
sıkma canını boya işini baban halleder gereken konuşmayı yapar... bir tane yatak için oldukça fazla para ödemişsiniz onlarda gereken telafiyi yapsınlar mobilyacılardan korkarım ben çok düzenbazlar bizim de büyüyen yatağımız geldi kurulumunu yaptılar annem çekmecenin üzerinde çizik fark etti bende çekmeceyi açtım zorla açılıyor kapanmasıda zorla diğerlerini denedim 3 çekmecesi var onlarda aynı adama gösterdim aaa neden böyle olmuş ki hay allah falan dedi ben yarın gelir değiştiririm dedi bizde yatağı 800TL ye aldık 500 verdik 300 teslimatta verilecek diye anlaştık iyi o zman dedim sen yarın değiştir parayıda yarın alırsın bugün veremem dedim ee ben patronu arayayım diyor ara dedim bugün para yok önce düzelt sonra para neyse gitti bunlar yarın geliriz dediler 10 dk sonra zil çaldı ee bugün taksak olur mu yarım saate getiriz malzemeyi dedi ok dedim getir tak ben evdeyim akşam saat 9:30 geldi taktı düzeltti aldı parayı gitti bunların hepsi aynı onlardan da çakal olmak gerekiyor ama öğrenene kadar süründürüyorlar

kredi kartı iadesi olur bankalar geç yapıyor o yüzden olmadı görünmüştür canını sıkma hepimizde var kararsızlık normal yani sadece sen değilsin

günaydın benim güzel annelerim laternem eşin inş hayırlı haberlerle gelir kaynanası gelenler umarım hemen gider hasta olanlar hemen iyileşir bugun bi sebep yok ama mutluyum ya
seda ya senle denk gelemiyoruz mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum sana nevresim takımın geldi mi merak ediyorum

katılıyorum hevesle oda yapılıyor ama genç odası yerine büyüyen olsa veya küçük beşikle oda yapsalar 5 sene boşu boşuna kullanmadan eskiyecek eşyalar yine de iyi günlerde kullansınlar ne diyelim hayırlısı olsun
gelmiş geçmiş olsun dikkatli doktor her zaman hayat kurtarır
Kızlarrr ben doğuma saçlarımı boyatmak istiyorum ama açtırmak istiyorum boyatılabiliyor onu biliyorum ama açma yaparlar mı =)
boyatma ya ne gerek var ben çok kızıyorum boyatan annelere sen bebeğine bişey olmasın sağlıklı olsun diye neler neler yapıyorsun hareket etmese aklımız çıkıyor bişey oldumu diye ama sonra saç boyat çok kızarım sana sakın yazık bebeğine yazık canım onun için yapma aminim bu halinlede güzelsin

Günaydın kızlarrr, geceleri 50 kere uyanıyorum soluma yatmaktan bıktımm heryerim de ağrıyor doğurunca bu günleri de ararsın fln diyorlar iyice sinirleniyorum
bende sola yatmakta uyuştum kolum sırtım kalça kemiğim artık bana fazlalık geliyor ağrı yapıyor çıkarıp atasın geliyor bu gece artık sırt üstü de yattım sağa da yattım yoksa ağrıdan ağlıyorum kemiklerim batıyor
Eki Görüntüle 624784

nesi kocaman be göbek kaçmış nerde sen hamile değilsin bizi kandırıyorsun kesin bu kadar göbek mi olur :))

şaka bir yana maşallah canım sana çok fazla fitsin kıskandım kaç kilo aldın bakim sen

ben yağmurlu havada gittim hevesle dayanıyor insan birde mecbur olunca dayanıyorsun tıslaya tıslaaya gezersin

sen o göbeği bizim külahımıza anlat
ne biçim hamilesin sen ayollll ben de kendimi fit sanırdım. yanılmışım yıkıldım

rabbim hepimize en doğru zamanda hayırlısıyla kolayca doğum yapabilmeyi ve bebeklerimizi kucaklarımıza sağsalim almayı nasip etsin... hayırlı evlat olsunlar inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…