hangi duvar kağıdına karar verdiniz geçmişi okuyorum ama bitmedi daha foto çek de görelim bebek arabasını alınca hep aynı durum ya hemen evde test sürüşleri yapılıyor çok keyifli ... dolabıda kurmuşsunuz odasıda hazır hale gelmiş bitince foto isteriz artıkselam canlar..
yedik içtik ortalık topladık geldik oğluşumla..
mezocum hemşocum 17 mart mıerken değil mi kuzum yaa.. son günün 4 nisan benimki gibi.. benim doktor neden tarih vermiyor yahuuu.. off adapazarına dönünce ordaki ile tarih konuşuruz artık.. ama 17 mart içimi kımıl kımıl etti.. pek heyecanlı..
duvar kağıtlarımız döşendi dün.. mobilyacı ile görüştüm bugün, çarşamba öğleden sonra gelicek mobilyalar da..
ikeadaki dolaptan aldık biz geçen gün.. onu da kurdu dün akşam eşim.. bebek arabasını da.. pek sevdik her ikisini de.. evde canımız sıkıldıkça arabayı gezdiriyoruz
kızlar gögüs pompası, süt saklama kapları, sterilizatör, buhar makinası ben bunların hiç birini henüz almadım. şimdiden almak gerekli mi yok daha sonraya bırakılabilir mi karar veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
kızlar kocişleriniz doğum hediyesi alacaklar mı?
benimki sürekli yüzük beğen der dururdu.. geçen gün baktım tek taşım yok.. sanırım ölçü için yok oldu..
hangi duvar kağıdına karar verdiniz geçmişi okuyorum ama bitmedi daha foto çek de görelim bebek arabasını alınca hep aynı durum ya hemen evde test sürüşleri yapılıyor çok keyifli ... dolabıda kurmuşsunuz odasıda hazır hale gelmiş bitince foto isteriz artık
ben almayı düşünmüyorum burda alanlardan kullananlardan fikir alır alırım dedim çokda maddi olarak yüklenmmemek için sonrasına bıraktım bunları sterilizatöre gerek varmı kaynamış suya koymak zaten mikropları öldürüyor eskiden bunlar yoktu hep kaynamış su ile yapılıyordu bende öyle yaparım diye düşünüyorum
slm kızlar bende çarşamba dr kontrolüne gideceğim inş. bakalım 37. haftaya kadar calışabilirsin diyecek mi?? çok özledim bebişimi.bu arada bu hafta bende kasıklara yakın göbüş altları çatlamaya başladı malesef.annemde vardı bendede oldu anlayacağınız ne sürsen fayda etmiyor olacağı varsa oluyor.anne olacağım allahın izniyle meleğim için hepsine katlanacagım.eşime gösterdim sen benim kızımı taşıyorsun olsun napalım aşkım diyor.ben seni her halinle beğeniyorum sıkma canını dedizaten bikini giymiyorsunya hayatım diyor
Hadi bakalım zevkine uygun birşey alır inşallah.
Benimki hem hamilelik hemde bizim bebeği erkek sanmıştık ya baştan o yüzden bir jest yapıp kolye-bileklik takım almıştı. Daha taksidini ödüyor garibim.. Doğuma alsa alsa bir demet çiçek alabilir
Ilk miiiiimaaşallah canım.. ilk sen mi olucan acebaa doğum yapan merak ediyorum ilk kim olacak
Ben hazir miyim acabaaaa :)))) AMA bi yanım da gelsin istiyoo:)17 MART mı
çok erken
ben daha hazır değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşşalh kızına mezocum nazar değmesinahh keşke bizde evde olsak benimde çok ihityacım var ama bi mecbur devam ediyoruz yapacak bişey yok
peşin hediye olmuş sizinki.. hemde hoş bi hatıra bence..
benim babamda doğumhane önünde erkek oldum diye şimdinin parası ile nerdeyse 2 milyar para dağıtmış hemşirelere.. sonra bi duymuş ki kız olmuşgitti paracıklarım senin yüzünden der durur yıllardır.. ohh olsun, erkek fatma gibi kızın var daha ne istiyon be adam diyorum
bizim de tedavi aşamalarında bi kaç kez muhabbeti olmuştu.. 5 taş alyanslardan istiyordum, o da hep bebe olunca alırız deyip sallıyordu.. bakalım ne gelecek hediye..
benimkide bilezik alıcam dedi bir iki kere bende durumları zorlama dedim ama ne yapar bilmem süpriz yapacaksada onu bozmak istemem kendi yaparsa yapar hediye çok önemli değilde bana bir demet çiçek alsın iki hoş cümle etsin gülümsesin yeter be çok tartışıyoruz ikimizde gerginiz tek isteğim sakinlik ve huzur bu çoook mutlu eder benikızlar kocişleriniz doğum hediyesi alacaklar mı?
benimki sürekli yüzük beğen der dururdu.. geçen gün baktım tek taşım yok.. sanırım ölçü için yok oldu..
yıldızlı görmedimde yuvarlaklı vardı sanki neyse geçmişi okumaya devam edeyim görürüm güle güle kullansın bebişin yatağı da gelince eminim çok güzel olacakcanım beyaz üzeri mavi yıldızlı olanı seçtik.. eğer geçmişin hepsini okursan görürsün.. göremezsende eşyalar gelince fotoğraf ekleyeceğim.. o zaman görürsün..dolap salonun ortasında duruyor daha odaya geçirmedik.. mobilyalar gelsin sonra dolabı geçiricez o tarafa.. ikeada da şansımıza indirim varmış çocuk odası mobilyaları %10 indirimliymiş.. çok bişey değil ama bez parası dedim direk eşime :)) şimdiden başladım tasarruf moduna..
sterilizatör bende almayacağım.. anam usulü koy tencereye kaynat.. ohh miisss..
benimdeee aynı yerde 2 çizik ufak ama oldu işte.. doktorum özellikle uyarmıştı zaten, genetik yatkınlık varsa ne sürersen sür olur diye..
ben şişkoyum emme bikinisiz çıkmam abi modundaydım.. ama şimdi bikini giyerken on düşünürüm sanırım
Yalnız kuzum evde çokkkkkk yemek yeniyormus( kafamı dolaptan çıkarmıyorum nerdeyse mergene kimse söylemesin Bugun kontrolde tartildim. 65 kiloyum
İyi oldu aynen doğuma yakın çok masraf çıkıyor. Elimiz rahatken taksite girdi şimdi olsa alamaz. Masraflar şimdiden boyu aştı, doğum sonrası bizimki hepten ağlamaklı takılır.
Benim goncam da erkek dedin kandırdın beni kaptın takımı diyor. Az buçuk pişman ama alınmış bana kar oldu. Ohh olsun
benimkide bilezik alıcam dedi bir iki kere bende durumları zorlama dedim ama ne yapar bilmem süpriz yapacaksada onu bozmak istemem kendi yaparsa yapar hediye çok önemli değilde bana bir demet çiçek alsın iki hoş cümle etsin gülümsesin yeter be çok tartışıyoruz ikimizde gerginiz tek isteğim sakinlik ve huzur bu çoook mutlu eder beni
yıldızlı görmedimde yuvarlaklı vardı sanki neyse geçmişi okumaya devam edeyim görürüm güle güle kullansın bebişin yatağı da gelince eminim çok güzel olacak
bende de tam tersi durum var evde yemem işte yiyorum çay saati yemek saati atıştırmalar falan daha çok yeniyor geçen gün tartıldım hafta içiydi 74 çıktım hafta sonu tartıldım 72,5 çıktım kilo vermişim nasıl oluyor anlamıyorum neyse şu anda 11 kilo almış oldum 12 ile bitirmek isterdim ama malesef olmadıkızıma yarasın istiyorum ama ona değil anasına yarıyor:)
Dr uma sordum 35. Haftada asprini, 37. Haftada igneyi birakicaz dedi
Hemsom 1 Nisan normal dogum diyor. Sezeryan için de bu tarihi verdi..selam canlar..
yedik içtik ortalık topladık geldik oğluşumla..
mezocum hemşocum 17 mart mıerken değil mi kuzum yaa.. son günün 4 nisan benimki gibi.. benim doktor neden tarih vermiyor yahuuu.. off adapazarına dönünce ordaki ile tarih konuşuruz artık.. ama 17 mart içimi kımıl kımıl etti.. pek heyecanlı..
duvar kağıtlarımız döşendi dün.. mobilyacı ile görüştüm bugün, çarşamba öğleden sonra gelicek mobilyalar da..
ikeadaki dolaptan aldık biz geçen gün.. onu da kurdu dün akşam eşim.. bebek arabasını da.. pek sevdik her ikisini de..
canim telden zor oluyor okuyorum ama gecmis bitmek bilmiyooooooo. :)) gelmiyor musun kiz buralara ?? Konuştun mu seninkiyle ?mezocum naber? pek girmiyosun bu aralar, maşallah kızı da büyütmüşsün.
Cok acele ediyommm çokkkkkk :) kiz bu kadar korkağım BI de normal doğurursam gör bak hele :)))))
İşte olmak da çok güzel hahahayPrenses dönmüş demek ne güzel, bak ya hem en korkak sensin hem de hepimizden önce doğurcan, ne bu acelen yahu?
ben önceden sipariş vermiştim eşimekızlar kocişleriniz doğum hediyesi alacaklar mı?
kızlar gögüs pompası, süt saklama kapları, sterilizatör, buhar makinası ben bunların hiç birini henüz almadım. şimdiden almak gerekli mi yok daha sonraya bırakılabilir mi karar veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Hadi bakalım zevkine uygun birşey alır inşallah.
Benimki hem hamilelik hemde bizim bebeği erkek sanmıştık ya baştan o yüzden bir jest yapıp kolye-bileklik takım almıştı. Daha taksidini ödüyor garibim.. Doğuma alsa alsa bir demet çiçek alabilir
canım anladığım kadarıyla sende de kan pıhtılaşması var.Bende aynı durumdayım..cleaxene 0.4 ve coraspirin kullanıyorum..bnm doktorum ikisini de 37. haftada bırakacağımı söyledi..Allah korusun erken doğum olursa nasıl olacak o konuda tedirginim..
Hemsom 1 Nisan normal dogum diyor. Sezeryan için de bu tarihi verdi..
Odanız hayırlı olsun kuzum sizinde :) arabayla maceralarınızı tahmin edebiliyorum :) ayniyiz :)
canim telden zor oluyor okuyorum ama gecmis bitmek bilmiyooooooo. :)) gelmiyor musun kiz buralara ?? Konuştun mu seninkiyle ?
Cok acele ediyommm çokkkkkk :) kiz bu kadar korkağım BI de normal doğurursam gör bak hele :)))))
Bu arada Kizlarr Laterne hepinize selam söyledi.. Alan alır almayana ne yapacağımı biliyomm :)))))
ben önceden sipariş vermiştim eşimeonun ve oğlumun baş harflerinden oluşan kolye yada bileklik istiyorum diye
ama o iş yine bana kalır gibi geliyor eşim hediye beğenirken ço kararsız kalıyor ben kendi hediyemi gidip kendim beğeniyorum genelde
ben göğüs pompası aldım canım ateş ölçerde alıcam ama buhar makinası almayı düşünmüyorum..
Hemsom 1 Nisan normal dogum diyor. Sezeryan için de bu tarihi verdi..
Odanız hayırlı olsun kuzum sizinde :) arabayla maceralarınızı tahmin edebiliyorum :) ayniyiz :)
canim telden zor oluyor okuyorum ama gecmis bitmek bilmiyooooooo. :)) gelmiyor musun kiz buralara ?? Konuştun mu seninkiyle ?
Bu arada Kizlarr Laterne hepinize selam söyledi.. Alan alır almayana ne yapacağımı biliyomm :)))))
hmm takvimde 4 nisan yazıyor ya ben ondan dedimdi.. benim son adete göre 4 nisan ama usg de 25 mart çıkıyorhatta son gittiğimde iyice geri çekti.. birde benim son adeti değiştirdi doktor.. 10 gün ileri aldı.. ayyhh benim çok karışık çoook.. bana kalırsa ben 10-15 mart gibi doğururum..
laternem iyi dimi.. aleyküm selam..
kendimizin beğenmesi daha hayırlı olur zaten.. benim eşimde pek süpriz yapmaz.. daha önce bi kaç kez bakmıştık kuyumcularda birlikte.. nasıl bişey istediğimi öğrendi.. tek alması kaldı ona.. o kadarını da yapsın bakalım.
ulen bu kadar havaya girdim bi de hiçbişey çıkmazmış amma gülerim halime
buhar makinesi neden almıyosun? oda nemlendiriciden bahsediyosun dimi bu arada buhar makinesi derken..
merhaba herkese; nasılsınız ??
biz iyiyiz çok şükür. yuvarlanıp gidiyoruz bebeğimle.
çok yoğun bir hafta sonu geçirdik. cumartesi günü ankaraya annemlere gittik. kayınvalidemlerin akşam otobüsü vardı. annemlerde yemeğe davet etmişlerdi. önce orda yemek yedik. sonra onları yolcu ettik. gece ankarada kaldık. .....sabahta yeni bakıcımız işe başlayacak diye yarım gün izin aldım. oğluşla kaynaştılar biraz. sonra bakıcının evine gittiler bende evde epilasyon, temizlik gibi işlerimi hallettim. malum 15 gündür misafir vardı bütün düzenim bozulmuştu. neyse ki hallettim işlerimi. ama oğlum gidince çok zor geldi. oturdum ağladım sanki uzağa gitmiş ya da başımdan atmışım gibi tuhaf bi duygu geldi. ilk defa keşke çalışmasam da çocuklarımı büyütsem kendim diye düşündüm(
.......atladıklarım varsa kusura bakmayın kızlar. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bebişlerimizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?