2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hangi duvar kağıdına karar verdiniz geçmişi okuyorum ama bitmedi daha foto çek de görelim bebek arabasını alınca hep aynı durum ya hemen evde test sürüşleri yapılıyor çok keyifli ... dolabıda kurmuşsunuz odasıda hazır hale gelmiş bitince foto isteriz artık

ben almayı düşünmüyorum burda alanlardan kullananlardan fikir alır alırım dedim çokda maddi olarak yüklenmmemek için sonrasına bıraktım bunları sterilizatöre gerek varmı kaynamış suya koymak zaten mikropları öldürüyor eskiden bunlar yoktu hep kaynamış su ile yapılıyordu bende öyle yaparım diye düşünüyorum

slm kızlar bende çarşamba dr kontrolüne gideceğim inş. bakalım 37. haftaya kadar calışabilirsin diyecek mi?? çok özledim bebişimi.bu arada bu hafta bende kasıklara yakın göbüş altları çatlamaya başladı malesef.annemde vardı bendede oldu anlayacağınız ne sürsen fayda etmiyor olacağı varsa oluyor.anne olacağım allahın izniyle meleğim için hepsine katlanacagım.eşime gösterdim sen benim kızımı taşıyorsun olsun napalım aşkım diyor.ben seni her halinle beğeniyorum sıkma canını dedi zaten bikini giymiyorsunya hayatım diyor

kızlar kocişleriniz doğum hediyesi alacaklar mı?
benimki sürekli yüzük beğen der dururdu.. geçen gün baktım tek taşım yok.. sanırım ölçü için yok oldu..

Hadi bakalım zevkine uygun birşey alır inşallah.
Benimki hem hamilelik hemde bizim bebeği erkek sanmıştık ya baştan o yüzden bir jest yapıp kolye-bileklik takım almıştı. Daha taksidini ödüyor garibim.. Doğuma alsa alsa bir demet çiçek alabilir

kızlar benim kocişin hiç öyle şeyler aklına gelmez. hediye alınacaklar şanslısınız valla.

canım beyaz üzeri mavi yıldızlı olanı seçtik.. eğer geçmişin hepsini okursan görürsün.. göremezsende eşyalar gelince fotoğraf ekleyeceğim.. o zaman görürsün.. dolap salonun ortasında duruyor daha odaya geçirmedik.. mobilyalar gelsin sonra dolabı geçiricez o tarafa.. ikeada da şansımıza indirim varmış çocuk odası mobilyaları %10 indirimliymiş.. çok bişey değil ama bez parası dedim direk eşime :)) şimdiden başladım tasarruf moduna..
sterilizatör bende almayacağım.. anam usulü koy tencereye kaynat.. ohh miisss..

benimdeee aynı yerde 2 çizik ufak ama oldu işte.. doktorum özellikle uyarmıştı zaten, genetik yatkınlık varsa ne sürersen sür olur diye..
ben şişkoyum emme bikinisiz çıkmam abi modundaydım.. ama şimdi bikini giyerken on düşünürüm sanırım

peşin hediye olmuş sizinki.. hemde hoş bi hatıra bence..
benim babamda doğumhane önünde erkek oldum diye şimdinin parası ile nerdeyse 2 milyar para dağıtmış hemşirelere.. sonra bi duymuş ki kız olmuş gitti paracıklarım senin yüzünden der durur yıllardır.. ohh olsun, erkek fatma gibi kızın var daha ne istiyon be adam diyorum
bizim de tedavi aşamalarında bi kaç kez muhabbeti olmuştu.. 5 taş alyanslardan istiyordum, o da hep bebe olunca alırız deyip sallıyordu.. bakalım ne gelecek hediye..

maaşallah canım.. ilk sen mi olucan acebaa doğum yapan merak ediyorum ilk kim olacak
Ilk miiiii yoooooo yoooooo :)))

17 MART mı
çok erken
ben daha hazır değilimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ben hazir miyim acabaaaa :)))) AMA bi yanım da gelsin istiyoo:)
maşşalh kızına mezocum nazar değmesin ahh keşke bizde evde olsak benimde çok ihityacım var ama bi mecbur devam ediyoruz yapacak bişey yok

Yalnız kuzum evde çokkkkkk yemek yeniyormus ( kafamı dolaptan çıkarmıyorum nerdeyse mergene kimse söylemesin Bugun kontrolde tartildim. 65 kiloyum

Son düzenleme:

İyi oldu aynen doğuma yakın çok masraf çıkıyor. Elimiz rahatken taksite girdi şimdi olsa alamaz. Masraflar şimdiden boyu aştı, doğum sonrası bizimki hepten ağlamaklı takılır.
Benim goncam da erkek dedin kandırdın beni kaptın takımı diyor. Az buçuk pişman ama alınmış bana kar oldu. Ohh olsun

benimki sürekli yüzük beğen der dururdu.. geçen gün baktım tek taşım yok.. sanırım ölçü için yok oldu..
benimkide bilezik alıcam dedi bir iki kere bende durumları zorlama dedim ama ne yapar bilmem süpriz yapacaksada onu bozmak istemem kendi yaparsa yapar hediye çok önemli değilde bana bir demet çiçek alsın iki hoş cümle etsin gülümsesin yeter be çok tartışıyoruz ikimizde gerginiz tek isteğim sakinlik ve huzur bu çoook mutlu eder beni

yıldızlı görmedimde yuvarlaklı vardı sanki neyse geçmişi okumaya devam edeyim görürüm güle güle kullansın bebişin yatağı da gelince eminim çok güzel olacak
Yalnız kuzum evde çokkkkkk yemek yeniyormus ( kafamı dolaptan çıkarmıyorum nerdeyse mergene kimse söylemesin Bugun kontrolde tartildim. 65 kiloyum

bende de tam tersi durum var evde yemem işte yiyorum çay saati yemek saati atıştırmalar falan daha çok yeniyor geçen gün tartıldım hafta içiydi 74 çıktım hafta sonu tartıldım 72,5 çıktım kilo vermişim nasıl oluyor anlamıyorum neyse şu anda 11 kilo almış oldum 12 ile bitirmek isterdim ama malesef olmadı kızıma yarasın istiyorum ama ona değil anasına yarıyor:)

aynen masraflar diz boyu.. güle güle kullan canım..
ben birde hatıra olmasını istiyorum hep, mesela anneme dedem elmas küpe takmış evlenirken, o da ablamla bana birer yüzük yapıcak onları.. bende eşim bana ne alırsa oğlumun evleneceği kıza saklayacağım diyorum hep içimden..

tamam işte o.. puantiye gibi duruyor ama yakından bakılınca minik yıldızlar..
canım hepimizde gerginlik hat safhada sanırım.. tamamen hormonların etkisi bizdeki.. eşlerdeki de bence babalık korkusu..
bende max 10 kilo ile tamamlamak adına çok paraladım kendimi ama olmadı işte.. 11 kilo oldu benimde şimdiye kadar.. doktor son kontrolde max 5 kilo daha alırsın belki almazsın.. çok dert etme iyisin dedi..

Dr uma sordum 35. Haftada asprini, 37. Haftada igneyi birakicaz dedi

canım anladığım kadarıyla sende de kan pıhtılaşması var.Bende aynı durumdayım..cleaxene 0.4 ve coraspirin kullanıyorum..bnm doktorum ikisini de 37. haftada bırakacağımı söyledi..Allah korusun erken doğum olursa nasıl olacak o konuda tedirginim..

Hemsom 1 Nisan normal dogum diyor. Sezeryan için de bu tarihi verdi..
Odanız hayırlı olsun kuzum sizinde :) arabayla maceralarınızı tahmin edebiliyorum :) ayniyiz :)
mezocum naber? pek girmiyosun bu aralar, maşallah kızı da büyütmüşsün.
canim telden zor oluyor okuyorum ama gecmis bitmek bilmiyooooooo. :)) gelmiyor musun kiz buralara ?? Konuştun mu seninkiyle ?

İşte olmak da çok güzel hahahay
Prenses dönmüş demek ne güzel, bak ya hem en korkak sensin hem de hepimizden önce doğurcan, ne bu acelen yahu?
Cok acele ediyommm çokkkkkk :) kiz bu kadar korkağım BI de normal doğurursam gör bak hele :)))))

Bu arada Kizlarr Laterne hepinize selam söyledi.. Alan alır almayana ne yapacağımı biliyomm :)))))

ben önceden sipariş vermiştim eşimeonun ve oğlumun baş harflerinden oluşan kolye yada bileklik istiyorum diye
ama o iş yine bana kalır gibi geliyor eşim hediye beğenirken ço kararsız kalıyor ben kendi hediyemi gidip kendim beğeniyorum genelde

ben göğüs pompası aldım canım ateş ölçerde alıcam ama buhar makinası almayı düşünmüyorum..

sanki başta "ben hamileyim" dediğim onun da beni el üstünde tuttuğu kısıtlı zamanda bişeyler aldırmak daha kolay olabilirmiş
zannetmiyorum şu anda beni gözünün gördüğünü
adamın aklı fikri göbüşümde yani bebeğinde
takarsa ona bişey takar bana değil

bendede kan pıtılaşması var ben sadece coraspirin kullanıyorum ve bu hafta son kullanışım olacak
artık bebeklerimiz kendi kendine kan pompalayabiliyor sanırım bu yüzden bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum:26:
ama bende endişeliyim bu konuda yinede:26:

Ellerim tombik tombik :)

Parmaklarım o kadar uyuşuk ki tırnaklarımı sökseler hissetmem sanırım. Bazen birer tahta parçasıymışlar gibime geliyor.

hmm takvimde 4 nisan yazıyor ya ben ondan dedimdi.. benim son adete göre 4 nisan ama usg de 25 mart çıkıyor hatta son gittiğimde iyice geri çekti.. birde benim son adeti değiştirdi doktor.. 10 gün ileri aldı.. ayyhh benim çok karışık çoook.. bana kalırsa ben 10-15 mart gibi doğururum..

laternem iyi dimi.. aleyküm selam..

kendimizin beğenmesi daha hayırlı olur zaten.. benim eşimde pek süpriz yapmaz.. daha önce bi kaç kez bakmıştık kuyumcularda birlikte.. nasıl bişey istediğimi öğrendi.. tek alması kaldı ona.. o kadarını da yapsın bakalım.
ulen bu kadar havaya girdim bi de hiçbişey çıkmazmış amma gülerim halime

buhar makinesi neden almıyosun? oda nemlendiriciden bahsediyosun dimi bu arada buhar makinesi derken..

canım laterna nasılmış ağrısı veya kanası yoktur inşallah

sağlık olsun canım ya bizim en büyük hediyelerimiz bebeklerimiz zaten
nemlendiricinin faydaları olduğu kadar zararlarıda varmış canım o yüzden düşünmüyorum bi ara araştırmıştım

hem de kendi evinde mi bakacak

bakıcı meselesi çok düşündürüyor beni
dolu almıyor boş dolmuyor
bir de maddi boyutu var olayın
bu sabah bir arkadaş oğlunu kreşe vermiş
1200 tl dedi aylık
ben durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum
çok çalışmam lazım çooooook

allah kolaylık versin canım, evlattan ayrılmak zor
sen doğum izninde iken de mi bakıcı bakcak
allahtan yaşları yakın da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…