2013 Nisan Anneleri

Bizim ....


  • Ankete Katılan
    428
günaydın benim güzel annelerim laternem eşin inş hayırlı haberlerle gelir kaynanası gelenler umarım hemen gider hasta olanlar hemen iyileşir bugun bi sebep yok ama mutluyum ya
 
hanipeks, bo0, laterne,seda günaydın kızlar

laternem allah kavuştursun canım. hayırlı haberlerle gelir inşallah eşin.
 
günaydınn kızlar; bugün işe gelir gelmez ilk işim geçmişi okumak oldu fazla da yazmamışsınız çabucak bitiriverdim.
nasılsınız bakalım bebişler nasıl?? ben çok ağırlaştım yaa hemde son bikaç gündür. daha önce ne güzel çok hafif hissediyorum diyordum bi anda fıçı gibi oldum valla.
sanırım vücudumda ödem var kilom da bi anda artıverdi çünkü. bi de midem mi karnım mı bilmiyorum ama üst kısımda bi şişlik var sanki taş doldurmuşlar gibi hissediyorum.
çok ama çok ağrıyor, ağırlık yapıyor. bulantılarım bile geri geldi. hamileliğin en zor dönemine girmiş bulunuyorum sanırım. bugün 30 haftalık olduk. yani bi değişiklik olmazsa 8 haftam kaldı ama gözümde büyüyor valla. bi taraftan hemen doğurasım ve hafifleyesim var. bi taraftan daha hızlı bir maraton bekliyor bizi diye korkuyorum. bugün çok huzursuzum yine (
oğlum da bana aşırı düşkünleşti son bi kaç gündür. yeni bakıcıya bıraktığım için mi yoksa babaanne dedenin aşırı nazlaması sonucu mu oldu bilmiyorum kucağımdan inmiyor.
içerdeki kuzum yazık ne halde düşünmek bile istemiyorum (



canım bakıcımız üst kat komşumuz. o yüzden sabahları benim evimde bakacak. öğleye doğru evine çıkartacak. çocukları var okula giden onların kahvaltısını falan hazırlamak için.
zaten oğlum da öğle yemeğini yiyip 1 gibi uykuya yatıyor 2-3 saat uyuyor duruma göre. kalkınca da biraz oynayıp bişeyler yiyene kadar saat 5 oluyor ve ben oğluma kavuşuyorum.
daha önceki bakıcımız hep bizim evde bakıyordu. ama bu bakıcı bu şekilde olmasını rica etti. 2 senelik komşum huyunu suyunu biliyorum diye bende kabul ettim. tekrardan yabancı biriyle başlamak işime gelmedi. bi de oğlum artık her şeyin farkında olduğu için çocuklarının olması çok büyük avantaj oldu. çünkü evde aşırı sıkılıyordu. şimdi onların da etkisiyle daha çabuk alışacak diye umuyoruz.

ben oğlumu 3.5 aylıkken bakıcıya bırakmaya başladım canım ama şu sıralar artık daha zor geliyor.o zaman bebekti bişeyin farkında değildi ama şimdi tam olarak olmasa da anlıyor. kötü etkilenecek diye çok korkuyorum. Allah affetsin ama bazen 2. çocuk için pişman olduğum bile oluyor çünkü 2 çocuğu bırakmak çok daha zor olacak. keşke çocuklarımı kendim büyütebilseydim.

doğum iznindeyken de bakıcı da olacak canım çünkü çok büyük bi sağlık problemim olmazsa 37. haftaya kadar çalışmak istiyorum. malum sonrasında bebişle olmak için. zaten 38 haftalıkta sezeryan olacak. arada kalan 1 haftada da biraz dinlenir evi ayarlarım diye düşünüyorum. tabi minik oğluş sürpriz yapmazsa :))


canım valla evlat olunca gerisi boş diyor insan çoğu zaman. çünkü o kadar masum ve muhtaç oluyorlar ki ve canından bi parça olduğundan yerine ne eş ne aile konamıyor.
oğlumun öpücük ver dediğimde uzattığı masum dudakları her şeyin önüne geçiyor :))


canım biz oğluma park yatak almıştık. daha yeni baza da yatırmaya başladık. yani 1.5 yaşına kadar parka yatakta yattı. 6 aylık olmadan alt kata indirdik yatağını yani dönmeye başlayınca alta indirdik ama dediğin gibi çok alçak oldu. eğilip almak çok zor oluyordu hele de ben sezeryanlı olduğum için. neyse benim pratik kocam yatağın altına koyacak bişeyler ayarladı yatağı yükselttik kenardan tutunup kalkmaya başlayınca en alt kademeye indirdik. o zaman çok zorlamadı bizi çünkü uykudan kalkınca falan kendi ayağa kalkıyordu zaten.


canım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah. sen de kendine dikkat et lütfen Allahın izniyle çabucak iyileşecek eşin. dualarımız sizinle biliyorsun.
 

hayırlı olsun :) güle güle kullansın
internetten bellonanın fiyatlarına baktım 3,500-4.000 TL.nin altında yok o zmn bende mağazasına gideyim.
 

Hayırlı olsun canım güle güle kullansın prensess,


 
Genç odası alan arkadaşlar, bebişleri ne zaman yatağa geçireceksiniz? Korkuluk olmadığı için tahminim 4-5 yaşına kadar bekleyeceksiniz, büyüyen yataklardan alsanız daha kullanışlı olurdu sanki.:26:
 
kızlar günaydınnnn
hepinizi çok özlemişimm ya
biz biraz rahatsızlandık daktırcığımız da dinlenmem gerektiğini söyledi
suyum çokmuştu ya hatırladınız mı ama şekerim çıkmamıştı aslında şekerdenmiş stresten gün içinde bir anda fırlıyormuş
oda bebişkeme basınç yapıyormuş bebişkem de garip çıkma vakti geldi sanıyormuş çıkmaya çalışıyormuş ben bi ara çok aşağıda
hissediyordum ve tekmelerini alttan hisseediyordum ya onlar tekme değilmiş bebişimin başısıyla çıkmaya zor ediş çabalarıymış
bi tane iğne vurunduk soraaaaa ımm daktır dedi ki sen stresli bir yerde mi çalışıyorsun neden bu ailevi bişi falan mı var dedi yok iş
yeri çok iğrenç bir yer dedim oda valla dinlenmen gerekiyor yoksa biranda suyun boşalır o zaman hiç bişi yapamayız dedi 10 gün raporluyduk
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım gör ki benim bıraktığım yerden itibaren kaç sayfa =)
hasta olanlara şifaa derdi olanlara derman yorgun olanlara enerji uykusu olanlara zindelik sancısı olanlara şifaa yancısı olanlara çay borcu olana para hayali olanlara imkan versin yarabbim =)
 
gunaydiiinnn minnakbkuzularin tatli anneleri..
hizlica gecmise baktim gelirim birazdan yazarim :)) simdi az islerim var.
opuyorum hepiniziiii
 
Kızlarrr ben doğuma saçlarımı boyatmak istiyorum ama açtırmak istiyorum boyatılabiliyor onu biliyorum ama açma yaparlar mı =)
 
Günaydın kızlarrr, geceleri 50 kere uyanıyorum soluma yatmaktan bıktımm heryerim de ağrıyor doğurunca bu günleri de ararsın fln diyorlar iyice sinirleniyorum
 
günaydın bayanlar,

ben de ilk oğlumda hem park yatak hem mobilya beşik almıştım. ama en kullanışlısı park yatak oldu.eğilmek falan zor olacak diye düşünmeyin bence.o ayarlanabilir istenirse.üst katı yeterli gelmediği takdirde. alt tabanını zamanla yorga battaniye ve en üste yatağı koyarak yükseltebilirsiniz.yani ben öyle yapmayı düşünüyorum.
 
canım allah kavuştursun inşallah iyi haberlerle gelir eşin dualrım hep siznle allah kabul etsin inşallah
sende kendini çok üzmemeye çalış olur mu biliyoruz çok zor ama bebeğin için yapmalısın bunu

çok geçmiş olsun canım şimdi herşey yolundadır inşallah:26:
 
egomego geçmiş olsun canım doktorun iyi ki farketmiş tatlım ya. şimdi nasılsın?

hatice, seda kızlar odanızı güle güle kullanın.
 

canım çok geçmiş olsun çok şükür problem erken farkedilmiş Allah korusun bebeğini.
bu arada benim de suyum fazla ama şeker çıkmadı. doktor sorun yok diyor ama benim kafama takılıyor. haftaya kontrolde sorayım bari. bazen karnımda öyle bir hareket oluyor ki sanki bebeğim tüm kuvvetiyle ittiriyor içerden gibi hissediyorum normaldir diyordum ama bunu da bi sorayım bakalım nolur nolmaz.
 

sana da günaydın canım sağolasın tavsiyelerin için biraz daha emin oldum şimdi sadece gidip beğenip alcam inşallah
 


budaaaaa kocamannn göbüşcükkk =) tosunumm benim
 

Eklentiler

  • $Fotoğraf-0052_e2.webp
    17 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…