hanipeks, bo0, laterne,seda günaydın kızlar
laternem allah kavuştursun canım. hayırlı haberlerle gelir inşallah eşin.
hem de kendi evinde mi bakacak
bakıcı meselesi çok düşündürüyor beni
dolu almıyor boş dolmuyor
bir de maddi boyutu var olayın
bu sabah bir arkadaş oğlunu kreşe vermiş
1200 tl dedi aylık
ben durumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum
çok çalışmam lazım çooooook
allah kolaylık versin canım, evlattan ayrılmak zor
sen doğum izninde iken de mi bakıcı bakcak
allahtan yaşları yakın da...
aynen öyle.. hayatta sahip olabileceğim en değerli şeyim oğlum.. gerisi hikaye.. bazen düşünüyorum da eşimi bile sanki gözüm görmeyecek gibi geliyor.. aman duymasın
Ankarada yaşıyoruz biz.. çok kuru buranın havası.. bak hiç araştırmadım işte.. iyice bir bakayım bende..
arkadaşlar ben de büyük ihtimalle park yatak alcam da aklıma takıldı size sorayım dedim; çocuk ayağa kalkmaya çalıştığında aradaki katı mı çıkarmak gerekiyor o zaman çok engin olmaz mı alanlar varsa bilgi verirseniz çok memnun olurum
günaydın güzellerim
hepimiz için güzel ve hayırlı bir gün olur inşallah
hafif ağrım var ama iyiyim çok şükür..
sabaha karşı eşim son dr görüşmelerini yapmak için istanbula yola çıktı
o yokken içim öyle hissiz ruhum öyle yorgun ki anlatamam size
voltajım canım salı giderler diye umuyordun ama cumaya kaldı galiba hepsiAllah yardımcın olsun tatlım
hem stresi hem yorgunluğu onlar gidince epey zaman alır kendine gelmen
dertsizim aksilikler hep üstüste gelir zaten;umarım baban dönünce hem boyayı alır hem de terbiyelerini verir
para iadesi bazen yapıldığı halde bankada hemen görünmüyor,inşallah çabuk hallolur
umutege tatlım duaları hatırlatmışsın arkadaşlarımıza Allah razı olsun fıstığım
dün eşim ve oğlumla hep dışarıdaydık girme fırsatım olmadı
dertsizim,tuncss,aaumut,esra,sernil,umutege,secilce,Dmt hepinize çok teşekkür ederim güzelliklerim benim
zapzup canım çok korkmuşsundur eminim geçmiş olsun(
sedagg tatlım geçmiş olsun bol sıvı ve vitaminli gıdalar tüket,Rabbim şifa versin kuzum
tuncss duvar kağıdını halletmişsiniz hadi gözünüz aydın tatlım,darısı yapacakların başınaresimleri karyolası gelince mi ekleyeceksin merakta bırakma bizi
hanipeks tatlım nefes alamama kabusu bende de var,çektiğim nefes yetmiyor bir türlü(
biz bugün bebeğimizin odasını aldık teyzesi ,bellonanın bonita genç odası takımı modeli. biraz pahalı ama bütçeniz uyarsa çok cici bir takım yatağıda dahil toplam 2.200 aldık. masa ve kitaplık hariç.inşallah güle güle kullansın kızım
biz bugün bebeğimizin odasını aldık teyzesi ,bellonanın bonita genç odası takımı modeli. biraz pahalı ama bütçeniz uyarsa çok cici bir takım yatağıda dahil toplam 2.200 aldık. masa ve kitaplık hariç.inşallah güle güle kullansın kızım
canım allah kavuştursun inşallah iyi haberlerle gelir eşin dualrım hep siznle allah kabul etsin inşallahgünaydın güzellerim
hepimiz için güzel ve hayırlı bir gün olur inşallah
hafif ağrım var ama iyiyim çok şükür..
sabaha karşı eşim son dr görüşmelerini yapmak için istanbula yola çıktı
o yokken içim öyle hissiz ruhum öyle yorgun ki anlatamam size
voltajım canım salı giderler diye umuyordun ama cumaya kaldı galiba hepsiAllah yardımcın olsun tatlım
hem stresi hem yorgunluğu onlar gidince epey zaman alır kendine gelmen
dertsizim aksilikler hep üstüste gelir zaten;umarım baban dönünce hem boyayı alır hem de terbiyelerini verir
para iadesi bazen yapıldığı halde bankada hemen görünmüyor,inşallah çabuk hallolur
umutege tatlım duaları hatırlatmışsın arkadaşlarımıza Allah razı olsun fıstığım
dün eşim ve oğlumla hep dışarıdaydık girme fırsatım olmadı
dertsizim,tuncss,aaumut,esra,sernil,umutege,secilce,Dmt hepinize çok teşekkür ederim güzelliklerim benim
zapzup canım çok korkmuşsundur eminim geçmiş olsun(
sedagg tatlım geçmiş olsun bol sıvı ve vitaminli gıdalar tüket,Rabbim şifa versin kuzum
tuncss duvar kağıdını halletmişsiniz hadi gözünüz aydın tatlım,darısı yapacakların başınaresimleri karyolası gelince mi ekleyeceksin merakta bırakma bizi
hanipeks tatlım nefes alamama kabusu bende de var,çektiğim nefes yetmiyor bir türlü(
kızlar günaydınnnn
hepinizi çok özlemişimm ya
biz biraz rahatsızlandık daktırcığımız da dinlenmem gerektiğini söyledi
suyum çokmuştu ya hatırladınız mı ama şekerim çıkmamıştı aslında şekerdenmiş stresten gün içinde bir anda fırlıyormuş
oda bebişkeme basınç yapıyormuş bebişkem de garip çıkma vakti geldi sanıyormuş çıkmaya çalışıyormuş ben bi ara çok aşağıda
hissediyordum ve tekmelerini alttan hisseediyordum ya onlar tekme değilmiş bebişimin başısıyla çıkmaya zor ediş çabalarıymış
bi tane iğne vurunduk soraaaaa ımm daktır dedi ki sen stresli bir yerde mi çalışıyorsun neden bu ailevi bişi falan mı var dedi yok iş
yeri çok iğrenç bir yer dedim oda valla dinlenmen gerekiyor yoksa biranda suyun boşalır o zaman hiç bişi yapamayız dedi 10 gün raporluyduk
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım gör ki benim bıraktığım yerden itibaren kaç sayfa =)
hasta olanlara şifaa derdi olanlara derman yorgun olanlara enerji uykusu olanlara zindelik sancısı olanlara şifaa yancısı olanlara çay borcu olana para hayali olanlara imkan versin yarabbim =)
egomego geçmiş olsun canım doktorun iyi ki farketmiş tatlım ya. şimdi nasılsın?kızlar günaydınnnn
suyum çokmuştu ya hatırladınız mı ama şekerim çıkmamıştı aslında şekerdenmiş stresten gün içinde bir anda fırlıyormuş
oda bebişkeme basınç yapıyormuş bebişkem de garip çıkma vakti geldi sanıyormuş çıkmaya çalışıyormuş ben bi ara çok aşağıda
hissediyordum ve tekmelerini alttan hisseediyordum ya onlar tekme değilmiş bebişimin başısıyla çıkmaya zor ediş çabalarıymış
bi tane iğne vurunduk soraaaaa ımm daktır dedi ki sen stresli bir yerde mi çalışıyorsun neden bu ailevi bişi falan mı var dedi yok iş
yeri çok iğrenç bir yer dedim oda valla dinlenmen gerekiyor yoksa biranda suyun boşalır o zaman hiç bişi yapamayız dedi 10 gün raporluyduk
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım gör ki benim bıraktığım yerden itibaren kaç sayfa =)
hasta olanlara şifaa derdi olanlara derman yorgun olanlara enerji uykusu olanlara zindelik sancısı olanlara şifaa yancısı olanlara çay borcu olana para hayali olanlara imkan versin yarabbim =)
Kızlarrr ben doğuma saçlarımı boyatmak istiyorum ama açtırmak istiyorum boyatılabiliyor onu biliyorum ama açma yaparlar mı =)
kızlar günaydınnnn
günaydın bayanlar,
ben de ilk oğlumda hem park yatak hem mobilya beşik almıştım. ama en kullanışlısı park yatak oldu.eğilmek falan zor olacak diye düşünmeyin bence.o ayarlanabilir istenirse.üst katı yeterli gelmediği takdirde. alt tabanını zamanla yorga battaniye ve en üste yatağı koyarak yükseltebilirsiniz.yani ben öyle yapmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?