sağlık olsun canım ya bizim en büyük hediyelerimiz bebeklerimiz zaten
nemlendiricinin faydaları olduğu kadar zararlarıda varmış canım o yüzden düşünmüyorum bi ara araştırmıştım
aynen öyle.. hayatta sahip olabileceğim en değerli şeyim oğlum.. gerisi hikaye.. bazen düşünüyorum da eşimi bile sanki gözüm görmeyecek gibi geliyor.. aman duymasın
Ankarada yaşıyoruz biz.. çok kuru buranın havası.. bak hiç araştırmadım işte.. iyice bir bakayım bende..
ben eşimin papuçunu dama atalı çok oldu zaten canım
aynı şekilde oda benim papucumu dama attı
hayatımızın merkezi oğlumuz oldu şimdiden bütün planlar onun için olmaya başladı
hatta kendime bir hesap açıp oğlum için para biriktirmeyi düşünüyoruz
yeni sistem geldiye bireysel emeklilikte 100 tl ye 25 tl de devlet katkıda bulunuyor.bizde yapıcaz oğlum için
canım istanbulun havası nemli zaten yeterince ama olmasaydıda doktora danışmadan almazdım.okuduklarıma genelde doktorları tavsiye etmemiş
bireysel emekliliği bende düşünüyorum.. sonra da diyorum her ay bir ufak altın koyayım.. ama kesinlikle doğar doğmaz geleceği için ufak da olsa biriktirmek istiyorum..
nemlendirici için o halde doğmasını bekliyorum.. sonra karar veririz buna doktora da danışarak.. teşekkür ederim canım uyarın için..
Cok acele ediyommm çokkkkkk :) kiz bu kadar korkağım BI de normal doğurursam gör bak hele :)))))
Bu arada Kizlarr Laterne hepinize selam söyledi.. Alan alır almayana ne yapacağımı biliyomm :)))))
Ellerim tombik tombik :)
Parmaklarım o kadar uyuşuk ki tırnaklarımı sökseler hissetmem sanırım. Bazen birer tahta parçasıymışlar gibime geliyor.
bireysel emekliliği bende düşünüyorum.. sonra da diyorum her ay bir ufak altın koyayım.. ama kesinlikle doğar doğmaz geleceği için ufak da olsa biriktirmek istiyorum..
nemlendirici için o halde doğmasını bekliyorum.. sonra karar veririz buna doktora da danışarak.. teşekkür ederim canım uyarın için..
İKIZLAAAARRR lohusa pijaması almak zorundamıyız normal pijama alsak olmamı lohusa diyince fiyatlar cok pahallı oluo en ucuzu 60-70 tl :/ bu siteden almak istiyorum cok guzl pijama takımları var bi göz atın derim http://www................./a20-uzun-kollu-takim.html
mrb anneler bende kısmetse nisan annesi olucam bu üçüncü cocugum erkek
mrb cnm aramıza hhoşgeldin. Benimde üçüncü çocuğum we erkek :)) aynı gidiyoruz seninle.. Sen kaç yaşındasın diğer çocukların kaç yaşındalar acaba ???
canım etrafımdan gördüğüm bildiğim pompaya hemen ihtiyaç olabiliyor.. süt gelmeyebiliyor ve sürekli sağmak gerekebiliyor..
o nedenle ben pompayı hallettim.. ama diğerlerinin hiçbiri bizde de yok.. buhar makinesi ve ateş ölçer almak istiyorum.. bu günlerde onu araştıracağım..
ben almayı düşünmüyorum burda alanlardan kullananlardan fikir alır alırım dedim çokda maddi olarak yüklenmmemek için sonrasına bıraktım bunları sterilizatöre gerek varmı kaynamış suya koymak zaten mikropları öldürüyor eskiden bunlar yoktu hep kaynamış su ile yapılıyordu bende öyle yaparım diye düşünüyorum
ben göğüs pompası aldım canım ateş ölçerde alıcam ama buhar makinası almayı düşünmüyorum..
illaki lohusa alacaksın diye bişey yok, dediğin gibi öyle olunca extra fiyat veriyolar. ben bi tane lohusa geceliği bi tane de normal spor bi gecelik aldım. bu arada emzirme sütyeni yerine sporcu sütyeni aldım 2 tane. emzirme sütyenlerini hiç beğenmiyodum zaten daha iyi oldu böylesi.KIZLAAAARRR lohusa pijaması almak zorundamıyız normal pijama alsak olmamı lohusa diyince fiyatlar cok pahallı oluo en ucuzu 60-70 tl :/ bu siteden almak istiyorum cok guzl pijama takımları var bi göz atın derim http://www................./a20-uzun-kollu-takim.html
evet telden baya zor oluyo canım... aslına bakarsan gelmeye karar vermiştik ama bu haftaki antep gezisi ekonomik anlamda baya zorladı bizi, çok güzel mağazalar vardı. oğlana kendimize baya bi şeyler aldık. daha da almamız gereken şeyler var. o yüzden mardini başka bi bahara erteledik.canim telden zor oluyor okuyorum ama gecmis bitmek bilmiyooooooo. :)) gelmiyor musun kiz buralara ?? Konuştun mu seninkiyle ?
hoşbulduk cnm 23 yaşındayım biri 4 biri 2 olmak üzre iki canavarım var kız olur dedik cok istiyoruz diye olmuyo herhalde ne yapalım kısmet en güzel tarfıda cocuklarınlar birlikte büyoysun herhalde
ayyy cnm bnm yaa biz senle gerçekten aynıyızz :))) bende 23 yaşıma giricem eylülde. Benimde büyük oğlum 3 yaşına girdi kızımda mayısta 2 olcak.. Bende nisanda bi erkek annesi daha olucam inşş.. evet dediğin gibi en güzel tarafı çocuklarla beraber büyümek..
aa evet aynıyız ama senin bi kızın var cnm allah uzun ömürlü etsin sana kuzularını nerelisin nerde yaşoyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?