2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sağlık olsun canım ya bizim en büyük hediyelerimiz bebeklerimiz zaten
nemlendiricinin faydaları olduğu kadar zararlarıda varmış canım o yüzden düşünmüyorum bi ara araştırmıştım

aynen öyle.. hayatta sahip olabileceğim en değerli şeyim oğlum.. gerisi hikaye.. bazen düşünüyorum da eşimi bile sanki gözüm görmeyecek gibi geliyor.. aman duymasın

Ankarada yaşıyoruz biz.. çok kuru buranın havası.. bak hiç araştırmadım işte.. iyice bir bakayım bende..

ben eşimin papuçunu dama atalı çok oldu zaten canım
aynı şekilde oda benim papucumu dama attı
hayatımızın merkezi oğlumuz oldu şimdiden bütün planlar onun için olmaya başladı
hatta kendime bir hesap açıp oğlum için para biriktirmeyi düşünüyoruz
yeni sistem geldiye bireysel emeklilikte 100 tl ye 25 tl de devlet katkıda bulunuyor.bizde yapıcaz oğlum için
canım istanbulun havası nemli zaten yeterince ama olmasaydıda doktora danışmadan almazdım.okuduklarıma genelde doktorları tavsiye etmemiş

bireysel emekliliği bende düşünüyorum.. sonra da diyorum her ay bir ufak altın koyayım.. ama kesinlikle doğar doğmaz geleceği için ufak da olsa biriktirmek istiyorum..
nemlendirici için o halde doğmasını bekliyorum.. sonra karar veririz buna doktora da danışarak.. teşekkür ederim canım uyarın için..

Lena,Vilin ve Egomego Arkadaşlarımız İçin Okunacak 4444 Salat-ı Tefriciye

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak.....:

Laterne............................200
Perilous............................200
Ofelyam............................123
Wosgi...............................200
Dertsiz..............................200
Vilin..................................300
Pembe...............................200
Dmt...................................150
Temmuz.............................100
Umutege.............................400
Lena..................................100
Naz....................................300
Medet.................................100
Gulimier...............................300
Tuncss................................100
Vitamin................................200
Secilce................................100
Hanipeks..............................204

Toplam Paylaşılan.................3477

herkes kendine dikkat etsin canlar..

ben mutfağa gireyim az.. kocacık gelir.. geldim geleli adam akıllı yemek koymadım adamın önüne.. midemiz ev yemeği görsün bari

gece görüşürüz..

Cok acele ediyommm çokkkkkk :) kiz bu kadar korkağım BI de normal doğurursam gör bak hele :)))))

Bu arada Kizlarr Laterne hepinize selam söyledi.. Alan alır almayana ne yapacağımı biliyomm :)))))

Acele işe, sırada ben varım

Aleyküm selam canım

Ellerim tombik tombik :)

Parmaklarım o kadar uyuşuk ki tırnaklarımı sökseler hissetmem sanırım. Bazen birer tahta parçasıymışlar gibime geliyor.

Kız benimkisi de öyle, bükülmüyor eklem yerlerinden

Biz 4 ay önce Çınar için altın hesabı açtırdık bankada, eşim bankacı olduğu için faydalı olduğuna daha çok inandım, 2 buçuk yıldır da BES'i (bireysel emeklilik sigortası) var eşimin, inşş eylül ayında bana da yapacağız. İmkanınız varsa yaptırmakta fayda var.

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız?
biz bugün annem ve babamla merkeze gittik.
çok yorulmuşum. yatak odam için küçük bir halı aldık.
emzirme yastığı ve önlüğü için kumaş aldık annem dikecek.
lohusa şerbeti süslemek için lastikli kurdele aldık bakalım yapabilecek miyim :44:
elbise gecelik aldım. müsait bir zamanda albüme eklicem.

karyolamız hala salonun orta yerinde duruyor. firmadan bugün arayacaktılar aramadılar.
ben aradığımda da adam telefona çıkmıyor. artık iyice sıkıldım.
başka bir boyada olur diyor adam dün konuştuğumuzda.
sadece 1700 karyolaya verdik biz ne diye dandik boyayla boyayalım ki.
firma sahibi babamın arkadaşı o da telini değiştirmiş çalışanlarda numarasını vermiyor.
babamlar çarşamba dönecekler, gidince görecek onlar diyor.

bir de geçen haftalarda netten buhar makinası almıştım gittigidiyordan.
alışverişi ankaradaki özelcan firmasından yaptık. ama beğenmeyip iade ettik.
ürünü aldıkları halde 10 gündür kredi kartımıza iadesi yapılmadı.
bir sürü şey var daha bunun gibi. sinir oluyorum ya.
herşey beni buluyor. aldığım birşeyi mutlaka değiştiriyorum.
bu kadar pimpirikli olupta işi rast gitmeyen bir ben varım sanırım.

Nisan anneleri merhaba :)) 18 Nisan da bebeğimi bekliyorum inşallah ama bugün karnım çok aşağıya indi. Acaba erken doğum sinyalleri mi???? Konuyla ilgili bilgisi olan var mıııı???

İ

Ben dun aldim pijamalarimi bir alt ust onden dugmeli takim aldim lohussa pijamasi olarak pahali sonrada kullanirim diye onden dugmeli normal bir takim aldim
birde uzun iki gecelik sabahlik takimi aldim

Ben de bir tane aldim ekru renk dantelli alt ust sabahlik, evet gercekten cok pahali, bir tane de gecelik almam lazim, evde de mevcutlardan bir tane mavi saten alt ust takim koycam valize.

ayy delircem kızlar geçen hafta aldığım çanta hala gelmedi yurtiçi kargo getircek ama dağıtıma çıktı diyor akşam bi bakıyorum şubede bekletiliyor diyor kaç kere aradım bugün de kesin gelcek dediler ama yine teslim edilmedi şubede bekletiliyor diyo

mrb cnm aramıza hhoşgeldin. Benimde üçüncü çocuğum we erkek :)) aynı gidiyoruz seninle.. Sen kaç yaşındasın diğer çocukların kaç yaşındalar acaba ???

hoşbulduk cnm 23 yaşındayım biri 4 biri 2 olmak üzre iki canavarım var kız olur dedik cok istiyoruz diye olmuyo herhalde ne yapalım kısmet en güzel tarfıda cocuklarınlar birlikte büyoysun herhalde

ben göğüs pompası aldım canım ateş ölçerde alıcam ama buhar makinası almayı düşünmüyorum..

bizde hala düşünüyoruz kızlar bakalım. gereksiz yere de bir sürü şey alıp koymak istemiyorum. lazım oldukça alırım diye düşünüyorum.
illaki lohusa alacaksın diye bişey yok, dediğin gibi öyle olunca extra fiyat veriyolar. ben bi tane lohusa geceliği bi tane de normal spor bi gecelik aldım. bu arada emzirme sütyeni yerine sporcu sütyeni aldım 2 tane. emzirme sütyenlerini hiç beğenmiyodum zaten daha iyi oldu böylesi.

canim telden zor oluyor okuyorum ama gecmis bitmek bilmiyooooooo. :)) gelmiyor musun kiz buralara ?? Konuştun mu seninkiyle ?
evet telden baya zor oluyo canım... aslına bakarsan gelmeye karar vermiştik ama bu haftaki antep gezisi ekonomik anlamda baya zorladı bizi, çok güzel mağazalar vardı. oğlana kendimize baya bi şeyler aldık. daha da almamız gereken şeyler var. o yüzden mardini başka bi bahara erteledik.
arasıra uğra buraya...

hoşbulduk cnm 23 yaşındayım biri 4 biri 2 olmak üzre iki canavarım var kız olur dedik cok istiyoruz diye olmuyo herhalde ne yapalım kısmet en güzel tarfıda cocuklarınlar birlikte büyoysun herhalde

ayyy cnm bnm yaa biz senle gerçekten aynıyızz :))) bende 23 yaşıma giricem eylülde. Benimde büyük oğlum 3 yaşına girdi kızımda mayısta 2 olcak.. Bende nisanda bi erkek annesi daha olucam inşş.. evet dediğin gibi en güzel tarafı çocuklarla beraber büyümek..

aa evet aynıyız ama senin bi kızın var cnm allah uzun ömürlü etsin sana kuzularını nerelisin nerde yaşoyosunn

aa evet aynıyız ama senin bi kızın var cnm allah uzun ömürlü etsin sana kuzularını nerelisin nerde yaşoyosunn

amin cnm sağol.. Olsun kız olsun erkek olsun hiç farketmez hayırlı evlat olsunlar önemli olan o .. Ben istanbul bağcılarda oturyorum cnm sen ??? bu arada bebişin kaç haftalık durumu nasıl boyu kilosu iyimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…