gelmiş geçmiş olsun dikkatli doktor her zaman hayat kurtarır
boyatma ya ne gerek var ben çok kızıyorum boyatan annelere sen bebeğine bişey olmasın sağlıklı olsun diye neler neler yapıyorsun hareket etmese aklımız çıkıyor bişey oldumu diye ama sonra saç boyat çok kızarım sana sakın yazık bebeğine yazık canım onun için yapma aminim bu halinlede güzelsin
nesi kocaman be göbek kaçmış nerde sen hamile değilsin bizi kandırıyorsun kesin bu kadar göbek mi olur :))
şaka bir yana maşallah canım sana çok fazla fitsin kıskandım kaç kilo aldın bakim sen
Sen kocaman göbüşcük görmemişsin canım
Ben senin yanında anaç tavuk gibi dururumKimse inanmaz aramızdaki minik hafta farkına
Maşallah süpersin
Geçmiş olsun buarada
ben de niye çatlağım var diyordum
senin resimlerine baktıkça çat diye çatlıyormuşum
kuzum sen 2013 nisanını es geç 2014 nisanda doğur
allahım nelere kadirsin: şu kadarcık yere 8 aylık bebe mi sığdırdın
şaka bir yana
maşallah diyelim dedeğmesin
Öncelikle maşallah maşallah maşallah ...
Bu göbücük derli toplu ayva göbük gibi bişi süpersin canım :)
slm kızlar güzelbi gün olsun hepimize inşallah
canımm yaa aynı şeyleri düşünmüşüz.tabi çatlamaz bukadarcık göbüşlüler.maaaşşallah
sen o göbeği bizim külahımıza anlat
ne biçim hamilesin sen ayollll ben de kendimi fit sanırdım. yanılmışım yıkıldım
egomego sorması ayıp bebek nerde?
puff çok geçmiş olsun.
benimde suyum fazla çıktı 75 lik şeker ölçümü yaptık sorun çıkmadı
sonrada 2 kere açlık 2 kere de tokluk yaptık yine sorun çıkmadı dorukda dediğin gibi sanki çıkmak için uğraşıyor canımı çok acıtıyor :S
tosun nerdeeee :) hiç kilo almadınmı?
muaaahh bebeğimeeetopiğin en fit annesi sensin maşallahhhhhhhhhhhh
egomego tatlım gerçekten maşallah göbüşüne
doğum öncesi nasıl olacak bakalım göbüşün
doğumdan sonra bşycik kalmaz kocişine nispet yaparsın merak etme tatlım
Kim Kaç Tefriciye Okuyacak.....:
Laterne............................200*
Perilous............................200*
Ofelyam............................123
Wosgi...............................200
Dertsiz..............................200
Vilin..................................300
Pembe...............................200*
Dmt...................................150
Temmuz.............................100
Umutege.............................400
Lena..................................100
Naz....................................300
Medet.................................100
Gulimier...............................300
Tuncss................................100
Vitamin................................200
Secilce................................100
Hanipeks..............................204
Sernil..................................200*
Docalan...............................150
Toplam Paylaşılan.................3827
Arkadaşlar bu hafta son kez isme okuyoruz ve hala eksiğimiz var(
Arkadaşlarımız için Tefriciye okumak isteyenler lütfen dua topiğimizden haber versin
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...n-anneleri-yasin-okuyor-155.html#post28664780
son gün yine perşembe saat 15:00
egomego sorması ayıp bebek nerde?
bacişkom sen ikiz anasısın bi zahmetttt =) benim ki tosun senin ki tosunlarrrrr =) eminim ikiz annesine göre sende gayet iyisindir
kuzummm teşekkür ederim kızz 2014 nisana kadar ben nasıl sabredeyim anamm yalnız tüm vatandas döndü bana baktı güldüm biras sesli de =) ben niye pskolojik manyaq oldum diyorum sizden uzak kocişe yakın kaldım =)
mucckk cansın sen =)
hayırr benim kide çatladı alt taraftan
hepimiz mikemmeliz bebişkelerim hepimiz fitiz =) seviyorum sizi muah
kesemde =)
adaş olunca =) bizim doruk da çıkmaya zor etti işte höyttt dedim kalhh oğlum kalhh yerine yat galhh dedik yukarı çıktı =)
işte tatlı sanada demiştir yasak stres yok =)
hiç kilo almadın mu derken =)65 kiloyum şuan 51 de hamiştim
muaaahh bebeğimeee
kocişe yazdım hemen sen istediğini de bacişkolarım beni topiğin en fit annesisi ünvanıylan taçlandırdı dedim kocişte aynen bunu yazmış
''=) efet aşkım üzülüyorsun diye moral vermişler gerçekten seviyorlarmış seni valla kıymetlerini bil böyle arkadaslıklar zor bulunur...''
minnak odun yazdım bende =) efet bu arada gerçekten sizi çok seviyorum sizin gibi dostlar zor bulunur ben sanslıyım genç yaşta buldum =)) iyi ki varsınız
kızlar günaydınnnn
hepinizi çok özlemişimm ya
biz biraz rahatsızlandık daktırcığımız da dinlenmem gerektiğini söyledi
suyum çokmuştu ya hatırladınız mı ama şekerim çıkmamıştı aslında şekerdenmiş stresten gün içinde bir anda fırlıyormuş
oda bebişkeme basınç yapıyormuş bebişkem de garip çıkma vakti geldi sanıyormuş çıkmaya çalışıyormuş ben bi ara çok aşağıda
hissediyordum ve tekmelerini alttan hisseediyordum ya onlar tekme değilmiş bebişimin başısıyla çıkmaya zor ediş çabalarıymış
bi tane iğne vurunduk soraaaaa ımm daktır dedi ki sen stresli bir yerde mi çalışıyorsun neden bu ailevi bişi falan mı var dedi yok iş
yeri çok iğrenç bir yer dedim oda valla dinlenmen gerekiyor yoksa biranda suyun boşalır o zaman hiç bişi yapamayız dedi 10 gün raporluyduk
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım gör ki benim bıraktığım yerden itibaren kaç sayfa =)
hasta olanlara şifaa derdi olanlara derman yorgun olanlara enerji uykusu olanlara zindelik sancısı olanlara şifaa yancısı olanlara çay borcu olana para hayali olanlara imkan versin yarabbim =)
kızlar merhaba,
nisan anneleri olarak ilk bebişlerimize kavuşacağız yakında. temmuz 2012 de tedaviye başlayan hilbur arkadaşımız ikizlere hamileydi. sancıları çıkmış. sanırım bir iki güne kadar bebekleri alınır. dua edelim. ilk bebişlerimiz hayırlı uğurlu olsun
Rabbim hayırlısını versin inşallah...
Ama ilaçlarla ve denetim altında,doğum 1-2 hafta geciktirilir diye düşünüyorum...
İkiz anneleri topiğinde gördüğüm kadarıyla hep böyle olmuş...
afferim sana vazgeç boya falan yok ee o kocalara gelince hepsi aynı bunların koca göbüş derler şişko derler benimki duble diyor amaçları bizi kızdırmak uyma canım sen ona valla fıstık gibi hamilesin maşallah nazar değmesinefet doktorlarımıza buradan saygı sevgi kokulu öpücüklerimizi gönderiyoruz =)
yaff bi an böyle kızınca sen ellerimi yukarı kaldırasım geldi yaa bişi olmuyor diyorlar amaama taaamm abula boyatmayıs kızma =)
efet aslında doğum yaptım kızlar 10 gün doğum iznindeydim bakınnn buda maamudşaka şaka kız daha büyürmüş benim kocam beni ruh hastası etti kendimi çok çirkin hissediyorum kozmetiğe verdiğim paraylan oğluma neler alardım şişmansın kocamansın dedikçe aynalardan soğuttu beni çirkin hissediyorum saçımıda o yüzden boyatmak istiyorum beni çok üzüyor artık beni istemiyormuş gibi hissediyorum gece gıcıklığa sokuluyorum dibine askım dur dio olmaz bebeğe zarar diyor ama doktor yasak falan demedi bize diyorum güzel değilmiyim artık sevmiyormusun istemiyor musun beni saçmalama diyor öpüyor falan ama ben çöktüm moralman bikere
kocişe yazdım hemen sen istediğini de bacişkolarım beni topiğin en fit annesisi ünvanıylan taçlandırdı dedim kocişte aynen bunu yazmış
''=) efet aşkım üzülüyorsun diye moral vermişler gerçekten seviyorlarmış seni valla kıymetlerini bil böyle arkadaslıklar zor bulunur...''
minnak odun yazdım bende =) efet bu arada gerçekten sizi çok seviyorum sizin gibi dostlar zor bulunur ben sanslıyım genç yaşta buldum =)) iyi ki varsınız
kızlar merhaba,
nisan anneleri olarak ilk bebişlerimize kavuşacağız yakında. temmuz 2012 de tedaviye başlayan hilbur arkadaşımız ikizlere hamileydi. sancıları çıkmış. sanırım bir iki güne kadar bebekleri alınır. dua edelim. ilk bebişlerimiz hayırlı uğurlu olsun
egomego tatlım gerçekten maşallah göbüşüne
doğum öncesi nasıl olacak bakalım göbüşün
doğumdan sonra bşycik kalmaz kocişine nispet yaparsın merak etme tatlım
Rabbim hayırlısını versin inşallah...
Ama ilaçlarla ve denetim altında,doğum 1-2 hafta geciktirilir diye düşünüyorum...
İkiz anneleri topiğinde gördüğüm kadarıyla hep böyle olmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?