2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

efet doktorlarımıza buradan saygı sevgi kokulu öpücüklerimizi gönderiyoruz =)
yaff bi an böyle kızınca sen ellerimi yukarı kaldırasım geldi yaa bişi olmuyor diyorlar ama ama taaamm abula boyatmayıs kızma =)
efet aslında doğum yaptım kızlar 10 gün doğum iznindeydim bakınnn buda maamud şaka şaka kız daha büyürmüş benim kocam beni ruh hastası etti kendimi çok çirkin hissediyorum kozmetiğe verdiğim paraylan oğluma neler alardım şişmansın kocamansın dedikçe aynalardan soğuttu beni çirkin hissediyorum saçımıda o yüzden boyatmak istiyorum beni çok üzüyor artık beni istemiyormuş gibi hissediyorum gece gıcıklığa sokuluyorum dibine askım dur dio olmaz bebeğe zarar diyor ama doktor yasak falan demedi bize diyorum güzel değilmiyim artık sevmiyormusun istemiyor musun beni saçmalama diyor öpüyor falan ama ben çöktüm moralman bikere

Sen kocaman göbüşcük görmemişsin canım

Ben senin yanında anaç tavuk gibi dururum Kimse inanmaz aramızdaki minik hafta farkına

Maşallah süpersin

Geçmiş olsun buarada

bacişkom sen ikiz anasısın bi zahmetttt =) benim ki tosun senin ki tosunlarrrrr =) eminim ikiz annesine göre sende gayet iyisindir

kuzummm teşekkür ederim kızz 2014 nisana kadar ben nasıl sabredeyim anamm yalnız tüm vatandas döndü bana baktı güldüm biras sesli de =) ben niye pskolojik manyaq oldum diyorum sizden uzak kocişe yakın kaldım =)

Öncelikle maşallah maşallah maşallah ...

Bu göbücük derli toplu ayva göbük gibi bişi süpersin canım :)

mucckk cansın sen =)

slm kızlar güzelbi gün olsun hepimize inşallah

canımm yaa aynı şeyleri düşünmüşüz.tabi çatlamaz bukadarcık göbüşlüler. maaaşşallah

hayırr benim kide çatladı alt taraftan

sen o göbeği bizim külahımıza anlat
ne biçim hamilesin sen ayollll ben de kendimi fit sanırdım. yanılmışım yıkıldım

hepimiz mikemmeliz bebişkelerim hepimiz fitiz =) seviyorum sizi muah

egomego sorması ayıp bebek nerde?

kesemde =)

adaş olunca =) bizim doruk da çıkmaya zor etti işte höyttt dedim kalhh oğlum kalhh yerine yat galhh dedik yukarı çıktı =)
işte tatlı sanada demiştir yasak stres yok =)

tosun nerdeeee :) hiç kilo almadınmı?

hiç kilo almadın mu derken =)65 kiloyum şuan 51 de hamiştim

topiğin en fit annesi sensin maşallahhhhhhhhhhhh
muaaahh bebeğimeee
kocişe yazdım hemen sen istediğini de bacişkolarım beni topiğin en fit annesisi ünvanıylan taçlandırdı dedim kocişte aynen bunu yazmış
''=) efet aşkım üzülüyorsun diye moral vermişler gerçekten seviyorlarmış seni valla kıymetlerini bil böyle arkadaslıklar zor bulunur...''
minnak odun yazdım bende =) efet bu arada gerçekten sizi çok seviyorum sizin gibi dostlar zor bulunur ben sanslıyım genç yaşta buldum =)) iyi ki varsınız

egomego tatlım gerçekten maşallah göbüşüne
doğum öncesi nasıl olacak bakalım göbüşün
doğumdan sonra bşycik kalmaz kocişine nispet yaparsın merak etme tatlım

Kim Kaç Tefriciye Okuyacak.....:

Laterne............................200*
Perilous............................200*
Ofelyam............................123
Wosgi...............................200
Dertsiz..............................200
Vilin..................................300
Pembe...............................200*
Dmt...................................150
Temmuz.............................100
Umutege.............................400
Lena..................................100
Naz....................................300
Medet.................................100
Gulimier...............................300
Tuncss................................100
Vitamin................................200
Secilce................................100
Hanipeks..............................204
Sernil..................................200*
Docalan...............................150

Toplam Paylaşılan.................3827

Arkadaşlar bu hafta son kez isme okuyoruz ve hala eksiğimiz var (

Arkadaşlarımız için Tefriciye okumak isteyenler lütfen dua topiğimizden haber versin

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...n-anneleri-yasin-okuyor-155.html#post28664780

son gün yine perşembe saat 15:00

aminnnn =)

anaaaaa bana da okunuyor çok şaşırdım ya ismimi görünce =) bende okurum ımmm çok uçmayayım 100 tane okurum 100 ü okuyup bitirirsem daha da alırım ama bunu bi halledeyim demi ayy çok teşekkür ederim kızlar seviyorum sizi

kızlar merhaba,
nisan anneleri olarak ilk bebişlerimize kavuşacağız yakında. temmuz 2012 de tedaviye başlayan hilbur arkadaşımız ikizlere hamileydi. sancıları çıkmış. sanırım bir iki güne kadar bebekleri alınır. dua edelim. ilk bebişlerimiz hayırlı uğurlu olsun

sende burdaki herkes de iyiki varsınız canım
ama biz moral vermek için falan değil gerçeği söyledik gerçekten maşallah çok fitsin
senin eşinin gözünde proplem var sanırımyada bizleri görmemiş o
sen kendine değil bebeğe yatırım yapmışsın en önemliside bu zaten

canım çok geçmiş olsun. ben de şeker yüklemesi yapmaya gittiğimde acayip stresliydim. sıka sıka bi hal oldu kendimi. normalde şekeri olmayan ben de yüksek miktarda şeker çıktı. eve alet aldım kendim ölçüyorum. ne zaman sinirlensem şekerim fırlıyor. ama benim şekerimin stresten çıktığını anladım ama her ihtimale karşı diyete başladım. doğum iznine ayrılmana az kalmış. 32. haftadan itibaren ayrılabilirsin bekleme.bebek daha önemli

Rabbim hayırlısını versin inşallah...

Ama ilaçlarla ve denetim altında,doğum 1-2 hafta geciktirilir diye düşünüyorum...

İkiz anneleri topiğinde gördüğüm kadarıyla hep böyle olmuş...

Ama ilaçlarla ve denetim altında,doğum 1-2 hafta geciktirilir diye düşünüyorum...

hayırlısıyla insallah kucağına alır yavrularını Rabbim yardımcısı olsun..

afferim sana vazgeç boya falan yok ee o kocalara gelince hepsi aynı bunların koca göbüş derler şişko derler benimki duble diyor amaçları bizi kızdırmak uyma canım sen ona valla fıstık gibi hamilesin maşallah nazar değmesin o kocalar kendi göbeklerine baksınlar sende ona tipin bozuldu pek bir çirkin oldun baba olunca saldın kendini de azcık da onun moreli bozulsun ben öyle yapıyorum hemen diyete giriyor 2 gün yeme içme yok sonra dayanamayıp bozuyor :))

senin kocanla uğraşman farz oldu... sende ona psikolojik baskı kur saçın döküldü göbeğin çıktı cildin pörsüdü de ciddi ciddi nasıl bozuluyor gör
seni seviyoruz o ayrı ama görünen köy klavuz istemez fidan gibi hatunsun güzelsin kıskanmasın senin güzelliğini çamur atmasın arkadaşımıza

Eki Görüntüle 624784

budaaaaa kocamannn göbüşcükkk =) tosunumm benim

kıııız şakamı bu :18: anacım bebiş nerede birde bana diyolar göbeğin küçük diye seninkini görseler naparlar acaba ne güzel canım yaaa şimdi sen ağırlaşmamışsındır da rahat rahat hareket ediyorsundur ne güzel yaa kıskandım

adaş olunca =) bizim doruk da çıkmaya zor etti işte höyttt dedim kalhh oğlum kalhh yerine yat galhh dedik yukarı çıktı =)
işte tatlı sanada demiştir yasak stres yok =)

aynen de işte dayanamıyorum gerçi dorukta sevmiyor tatlıyı midemi mahvediyor. seninkide doruk olacak desene :)

hiç kilo almadın mu derken =)65 kiloyum şuan 51 de hamiştim

pufff bende 58 le hamile kaldım şimdi 69 doktor yavaşş çok hızlı gidiyorsun dedi. ama benim karnım fena kocaman oldu

sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile gelsinler inşallah

egomego nerende saklıyon bebeği? ben 4 aylıkken o kadardım şimdi yarım dünya oldum..
kocam her akşam geel yarıım dünyaaam geel diyor.. bende küsüyorum.. kocaman oldum ben kocaman..
maşallah sana ve sen gibi fitt gözüken hatunlara

laternem canım kocişinden haber var mı? inşallah iyi haberlerle gelir..

duvar kağıtlarım iyice kurudu bugün.. çok sakin dingin oldu gibi.. mobilyalar yarın geliyor.. bi yerleştireyim hemen fotoğraflarını ekleyeceğim..

ilk bebek geliyor mu şimdi.. bi an okuyunca ağlamaya başlayıverdim.. çok heyecanlı çoookkk

Kızlar merhaba .. birşey sormak istiyorum benim bebiş bazen çok atıyor karnımdan çıkıcak gibi bazı günlerde hiç atmıyor gibi bişey çok az atıyor siizinde böyle oluyor mu ?

Benim annem benim için bir dua okumuştu gerçekten kolay bir doğum oldu.

Allah yardımcısı olsun. İkizlerle dertler üçüz oluyor malesef.

Ufak çaplı bir anket.

Şirketinde kreşi olan var mı?
Çocuklara aile büyükleri mi bakacak?
Bakıcıyı nereden bulmalı?
İşten ayrılmayı düşünen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…