2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar merhaba .. birşey sormak istiyorum benim bebiş bazen çok atıyor karnımdan çıkıcak gibi bazı günlerde hiç atmıyor gibi bişey çok az atıyor siizinde böyle oluyor mu ?

endişelenme canım,aynısı bende de oluor. bazen nerdeyse 2 gün hissetmediğimi düşünüyorum. ya 30 saat uykumu olur diyorum.sonra bazen de karnımı delecek gibi sert darbeler yiyorum. kafasını da kaburgamın altına doğru sokunca .ahhh.ahhh.

Ufak çaplı bir anket.

Şirketinde kreşi olan var mı?
Çocuklara aile büyükleri mi bakacak?
Bakıcıyı nereden bulmalı?
İşten ayrılmayı düşünen var mı?

benim 8 yaşında okula giden bir oğlum var.ona şimdiden bakıcı bakıyor.temmuz -ağustos gibi doğum iznim bitince de bakıcıyı eve alacağım.hem bebeğe hem büyük oğlana bakacak.
sizler de ne gibi planlar var?

Arkadaşlar ben bu forumda biraz yeni sayılırım. Bana kim cevap yazmış anlayamıyorum. Bunun bir yöntemi var mı?

Kızlar merhaba .. birşey sormak istiyorum benim bebiş bazen çok atıyor karnımdan çıkıcak gibi bazı günlerde hiç atmıyor gibi bişey çok az atıyor siizinde böyle oluyor mu ?

bazen benimde öyle oluyor
gecenlerde yaklaşık iki gün hissedemedim çok korktum
gözüm kulagım hep karnımdaydı
ama çok şükür bi problem yokmuş
anneler yorulunca acıkınca uykusuz kalınca bebeklerde etkilenirmiş
normalmiş böyle olması

Benim annemle babam bakıyor kızıma 3,5 yaşında.

Ben 48 kiloyla hamile kalmıştım. 68 e çıktım. Şimdi 53 kiloyum. Veremiyorum ya . Ne 5 kiloymuş... Tatlı yememek lazım. Çocuğa da faydası yok. Ama ben dayanamadım hiç hamileliğimde.

oyy kızlar çok yoruldum akşama misafirim var. dört çeşit pasta yaptım evi derleme toplama işi de bitti. şimdi şöyle güzel bir duş alıp dinlenmeye geçeceğim.

Ufak çaplı bir anket.
Şirketinde kreşi olan var mı?
Çocuklara aile büyükleri mi bakacak?
Bakıcıyı nereden bulmalı?
İşten ayrılmayı düşünen var mı?

şimdiden bakıcı arayışlarındayım... bulunduğumuz yerde bakıcı kıtlığıda var kapanın elinde kalıyo yani. aile büyüklerinin bakmasını istemiyorum, inşallah gönlüme göre bir bakıcı bulabilirim.

Kızlarrr ben doğuma saçlarımı boyatmak istiyorum ama açtırmak istiyorum boyatılabiliyor onu biliyorum ama açma yaparlar mı =)

canım ne kadar bitkisel deselerde sonunda doğal şeyler değil. iki ay daha bekle bence doğumdan sonra yaparsın. ben nineler gibi yarı yarıya beyaz saçlarımla geziyorum. hiçte rahatsız değilim. herşey kızım için :)

göbüşünede maşallah. bebeiş değilde azıcık gazın varmış gibi duruyorsun

inanmıyorum, canım ya hep kendini 32. haftaya şartlamıştı. haftayı dolduruyor bebişler geliyor.
Allahım hilburunda bebeklerinde yardımcısı olsun, sağlıkla kucağına alsın inşallah

eoozlemm

Seht kullanıcısından alıntı

bazen benimde öyle oluyor
gecenlerde yaklaşık iki gün hissedemedim çok korktum
gözüm kulagım hep karnımdaydı
ama çok şükür bi problem yokmuş
anneler yorulunca acıkınca uykusuz kalınca bebeklerde etkilenirmiş
normalmiş böyle olması

teşekkürler kızlar hanfendi demin uyandı sanırım vurmaya başladı 1 gün atmayınca korktum neyse kıpraşıyor benim kuş : ))

benim kızım da bazen hareketli, genel olarak sakin :)

Kızlar öncelikle hepinize sağlıklı ve kolay doğumlar diliyorum.. Ben de 2012 Ağustos annesiyim ve daha önce kendi kızım da dahil olmak üzere bir çok arkadaşa bebek şekeri, kapı süsü, bebek kurabiyeleri yaptım. Sizler de
isteğinize göre şekillenen, piyasada bulunmayan, size özel bebek şekerleri, kapı süsleri, bebek kurabiyeleri örneklerimiz için http://kurabiyeagaci.blogspot.com/'a bakabilir, talepleriniz için kurabiyeagaci@gmail.com'a mail veya bana özelden mesaj gönderebilirsiniz.

Geçmiş olsun canım, iyi yapmışsın dinlenerek. Ne yapıyoruz o zaman: kendimizi yormuyoruz ve gereksiz insanlardan konulardan ortamlardan uzak duruyoruz

Sağlıkla gelsin kuzucuklar, keşke biraz daha kalabilseler içerde :26:

çok sakin bugün buralar kızlar nerelere gittiniz ya bende doğum hikayelerine daldım gittim subatı okudum pek fazla yoktu ocak annelerini okudum hele bir tanesi parçaladı beni linkini paylaşayım da okuyun biraz üzücü ama allah yardımcısı olsun işallah onun
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...leri-doguruyor-dogum-hikayeleri-tablo-16.html

benim de çatlaklarım oluşmuş ama göğüslerimin altında kırmızı kırmızı çatlaklar çok kaşınıyordu zaten göbeğime yap sürerken göğüslere de sürdüm ama malesef kaçınılmaz sonla buluştuk çok kaşınıyordu kaşıdım birazda ondan oldu galiba en azından kapalı alan işallah göbekte olmazda bikiniden mahrum kalmam başka kimde çatlak var çabuk itiraf etsin tek olamam buna inanmıyorum

neler yaşamış kızcağız öyle
eşinin durumu iyidir inşallah
allahım sen onları birbirine bağışla

bu arada nisan annelerinin en çatlağı sanırım hala benim
nasıl gevrek bir insansam hala çatır çatır çatlıyorum

​zapzup ne yaptın arkadaşım sen böyle? Mahfoldum ağlamaktan. Sinirlerim bozuldu.

ben yapmadım bişey arkadaşım ama fena bir durum sende dua et de iyileşsin daha çıkmamış daha hastaneden çok üzüldüm işallah bir an önce iyileşir

dün gece rüya gördüm çok korktum rüya tabirine bile bakamadım anlatayım size de annemlerin eski evde şu anda kardeşim oturuyor ama rüyama göre hala annemler orda oturuyor öyle görüyorum annem babam ben salonda yerde oturuyoruz tv açık falan sonra deprem başlıyor ama bitmiyor yavaş yavaş sallanıyor sonra pencereye yaklaşıyoruz yıkılıyormu diye evler sağlam yollar çüküyor eşimde annesigilde annemlerle aynı sokaktalar bende diyorum içimden tamam dünyanın sonu geldi keşke eşimde yanımda olsa diyorum kızım tekmeliyor beni sokakta eşim görülüyor koşarak geliyor birden yol çöktü eşim düştü ama yer altından kablo geçiyormuş ona tutundu çıkmay çalışıyor çıkamıyor sarsıntı devam ediyorağlıyor eşimde çıkmaya çalışıyor ben bağrınıyorum çık diye sonra orda kalıyor ölüyor ama nasıl ağlıyorum yanlız kaldık diye sensiz nasıl yaşarım diye çok felaketti gece uyandım sarıldım öpüyorum hep yanımda ol bizi hiç yanlız bırakma diye bugünde bu doğum hikayesini okuyunca iyice etkilendim rabbim şifa versin tüm hasta olanlara eşlerimizi başımızdan eksik etmesin ne kadar tartışsakda canım o benim kolay değil 11 sene oldu 3 senesi evli olarak geçti çok seviyorum kocamı be ne kadar kızsamda canımıniçi o benim

eşi hala hastanedeymiş çıkmamış işallah iyileşip bir an önce çıkar

sen krem falan kullanmadın mı çatlaklara önlem olarak ne yaptın ben badem yağı sürdüm bebe yağı sürdüm bazende vazelinin kakao kremini kullandım ama sonuç göğüs çatlakaları oldu malesef

Kız ben zaten gece uyurken bile adamcağızın nefesini dinliyorum iyice sinirim bozuldu Allahım acil şifalar versin inşallah...

​Hayır olsun canım rüyan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…