Kızlar merhaba .. birşey sormak istiyorum benim bebiş bazen çok atıyor karnımdan çıkıcak gibi bazı günlerde hiç atmıyor gibi bişey çok az atıyor siizinde böyle oluyor mu ?
Ufak çaplı bir anket.
Şirketinde kreşi olan var mı?
Çocuklara aile büyükleri mi bakacak?
Bakıcıyı nereden bulmalı?
İşten ayrılmayı düşünen var mı?
Kızlar merhaba .. birşey sormak istiyorum benim bebiş bazen çok atıyor karnımdan çıkıcak gibi bazı günlerde hiç atmıyor gibi bişey çok az atıyor siizinde böyle oluyor mu ?
benim 8 yaşında okula giden bir oğlum var.ona şimdiden bakıcı bakıyor.temmuz -ağustos gibi doğum iznim bitince de bakıcıyı eve alacağım.hem bebeğe hem büyük oğlana bakacak.
sizler de ne gibi planlar var?
adaş olunca =) bizim doruk da çıkmaya zor etti işte höyttt dedim kalhh oğlum kalhh yerine yat galhh dedik yukarı çıktı =)
işte tatlı sanada demiştir yasak stres yok =)
aynen de işte dayanamıyorum gerçi dorukta sevmiyor tatlıyı midemi mahvediyor.seninkide doruk olacak desene :)
hiç kilo almadın mu derken =)65 kiloyum şuan 51 de hamiştim
pufff bende 58 le hamile kaldım şimdi 69doktor yavaşş çok hızlı gidiyorsun dedi. ama benim karnım fena kocaman oldu
rabbim hepimize en doğru zamanda hayırlısıyla kolayca doğum yapabilmeyi ve bebeklerimizi kucaklarımıza sağsalim almayı nasip etsin... hayırlı evlat olsunlar inşallah...
Ufak çaplı bir anket.
Şirketinde kreşi olan var mı?
Çocuklara aile büyükleri mi bakacak?
Bakıcıyı nereden bulmalı?
İşten ayrılmayı düşünen var mı?
Kızlarrr ben doğuma saçlarımı boyatmak istiyorum ama açtırmak istiyorum boyatılabiliyor onu biliyorum ama açma yaparlar mı =)
kızlar merhaba,
nisan anneleri olarak ilk bebişlerimize kavuşacağız yakında. temmuz 2012 de tedaviye başlayan hilbur arkadaşımız ikizlere hamileydi. sancıları çıkmış. sanırım bir iki güne kadar bebekleri alınır. dua edelim. ilk bebişlerimiz hayırlı uğurlu olsun
endişelenme canım,aynısı bende de oluor. bazen nerdeyse 2 gün hissetmediğimi düşünüyorum. ya 30 saat uykumu olur diyorum.sonra bazen de karnımı delecek gibi sert darbeler yiyorum. kafasını da kaburgamın altına doğru sokunca .ahhh.ahhh.
kızlar günaydınnnn
hepinizi çok özlemişimm ya
biz biraz rahatsızlandık daktırcığımız da dinlenmem gerektiğini söyledi
suyum çokmuştu ya hatırladınız mı ama şekerim çıkmamıştı aslında şekerdenmiş stresten gün içinde bir anda fırlıyormuş
oda bebişkeme basınç yapıyormuş bebişkem de garip çıkma vakti geldi sanıyormuş çıkmaya çalışıyormuş ben bi ara çok aşağıda
hissediyordum ve tekmelerini alttan hisseediyordum ya onlar tekme değilmiş bebişimin başısıyla çıkmaya zor ediş çabalarıymış
bi tane iğne vurunduk soraaaaa ımm daktır dedi ki sen stresli bir yerde mi çalışıyorsun neden bu ailevi bişi falan mı var dedi yok iş
yeri çok iğrenç bir yer dedim oda valla dinlenmen gerekiyor yoksa biranda suyun boşalır o zaman hiç bişi yapamayız dedi 10 gün raporluyduk
sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım gör ki benim bıraktığım yerden itibaren kaç sayfa =)
hasta olanlara şifaa derdi olanlara derman yorgun olanlara enerji uykusu olanlara zindelik sancısı olanlara şifaa yancısı olanlara çay borcu olana para hayali olanlara imkan versin yarabbim =)
kızlar merhaba,
nisan anneleri olarak ilk bebişlerimize kavuşacağız yakında. temmuz 2012 de tedaviye başlayan hilbur arkadaşımız ikizlere hamileydi. sancıları çıkmış. sanırım bir iki güne kadar bebekleri alınır. dua edelim. ilk bebişlerimiz hayırlı uğurlu olsun
​zapzup ne yaptın arkadaşım sen böyle? Mahfoldum ağlamaktan. Sinirlerim bozuldu.
çok sakin bugün buralar kızlar nerelere gittiniz ya bende doğum hikayelerine daldım gittim subatı okudum pek fazla yoktu ocak annelerini okudum hele bir tanesi parçaladı beni linkini paylaşayım da okuyun biraz üzücü ama allah yardımcısı olsun işallah onun
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...leri-doguruyor-dogum-hikayeleri-tablo-16.html
benim de çatlaklarım oluşmuş ama göğüslerimin altında kırmızı kırmızı çatlaklar çok kaşınıyordu zaten göbeğime yap sürerken göğüslere de sürdüm ama malesef kaçınılmaz sonla buluştuk çok kaşınıyordu kaşıdım birazda ondan oldu galiba en azından kapalı alan işallah göbekte olmazda bikiniden mahrum kalmambaşka kimde çatlak var çabuk itiraf etsin tek olamam buna inanmıyorum
​zapzup ne yaptın arkadaşım sen böyle? Mahfoldum ağlamaktan. Sinirlerim bozuldu.
neler yaşamış kızcağız öyle
eşinin durumu iyidir inşallah
allahım sen onları birbirine bağışla
bu arada nisan annelerinin en çatlağı sanırım hala benim
nasıl gevrek bir insansam hala çatır çatır çatlıyorum
Kız ben zaten gece uyurken bile adamcağızın nefesini dinliyorum iyice sinirim bozuldu Allahım acil şifalar versin inşallah...
ben yapmadım bişey arkadaşım ama fena bir durum sende dua et de iyileşsin daha çıkmamış daha hastaneden çok üzüldüm işallah bir an önce iyileşir
dün gece rüya gördüm çok korktum rüya tabirine bile bakamadım anlatayım size de annemlerin eski evde şu anda kardeşim oturuyor ama rüyama göre hala annemler orda oturuyor öyle görüyorum annem babam ben salonda yerde oturuyoruz tv açık falan sonra deprem başlıyor ama bitmiyor yavaş yavaş sallanıyor sonra pencereye yaklaşıyoruz yıkılıyormu diye evler sağlam yollar çüküyor eşimde annesigilde annemlerle aynı sokaktalar bende diyorum içimden tamam dünyanın sonu geldi keşke eşimde yanımda olsa diyorum kızım tekmeliyor beni sokakta eşim görülüyor koşarak geliyor birden yol çöktü eşim düştü ama yer altından kablo geçiyormuş ona tutundu çıkmay çalışıyor çıkamıyor sarsıntı devam ediyorağlıyor eşimde çıkmaya çalışıyor ben bağrınıyorum çık diye sonra orda kalıyor ölüyor ama nasıl ağlıyorum yanlız kaldık diye sensiz nasıl yaşarım diye çok felaketti gece uyandım sarıldım öpüyorum hep yanımda ol bizi hiç yanlız bırakma diye bugünde bu doğum hikayesini okuyunca iyice etkilendim rabbim şifa versin tüm hasta olanlara eşlerimizi başımızdan eksik etmesin ne kadar tartışsakda canım o benim kolay değil 11 sene oldu 3 senesi evli olarak geçti çok seviyorum kocamı be ne kadar kızsamda canımıniçi o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?