eşi hala hastanedeymiş çıkmamış işallah iyileşip bir an önce çıkar
sen krem falan kullanmadın mı çatlaklara önlem olarak ne yaptın ben badem yağı sürdüm bebe yağı sürdüm bazende vazelinin kakao kremini kullandım ama sonuç göğüs çatlakaları oldu malesef
KIZLARRRRRR şimdi kuzuma bu siteden http://www.minabebe.com küvetini kovasını marşhapasını çamaşır yıkama filesini bebek arabası yagmurlugunu ( nisan yagmuru cook olur :) ) ve kendime emzirme sütyeni sipariş verdim hepsiiii 43 tl fiyatlar cok uygun bakım ürünlerinde falan bi bakın derim
canım verdiğin link açılmıyor hangi site bakmak istemiştim
kızlar ben de geleblrmiyim aranıza gerçi ben mart annesiym ama
sonundan kurtarırım belki
hoşgeldin canım aramıza
ne durumda hazırlıkların
bitirmişsindir sen kesin birçoğunu
izin işinde sıkıntı çıkmış galiba ne yaptın
güle güle kullan canım fiyatlar gerçekten çok uygunmuş daha önce bu siteden hiç alışveriş yaptın mı
bende bu hafta değil ama haftaya verebilirim eğer site güvenilirse
haftaya evde olucam kendim teslim alırım
Merhaba canlar,
Ben tam tekmil herseye devam...
Artık sıkıntıya bile alıştım .yarin diğer gorumce eşi ve 2 cocugu ile geliyor,nerde yatacaklar acaba?
2 benm,2 bunun,1 digerinin=5,5 cocuk
Kaynana,2gorumce,ben ,esim,enişte=6 kisi
Birlik beraberlik yasasın orum karım olduk ne mutlu .
Cumaya donecekler galiba.persembe bile donseler raziyim...
Gecmise bakamadim sifir,Laternem nasil lütfen bana Msj atın ...öptüm Allah'a emanet olun...
mrb hanımlar kapıda ödeme yapacagım bi site biliyormusunuz bebek alışverişi için?
Canım ben cimcime.com dan sipariş wermiştim.. kapıda ödeme kolaylığı war we içindeki kıyafetler hem uygun hemde güzel.. Daha önce paylaşmıştım aldıklarımın fotolarını.. Ama senin için bida koyimm sewe sewe :))
İyi aksamlar herkese kizlar sirt agrilarim cok oluyor sizdede oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?