2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
KIZLARRRRRR şimdi kuzuma bu siteden http://www.minabebe.com küvetini kovasını marşhapasını çamaşır yıkama filesini bebek arabası yagmurlugunu ( nisan yagmuru cook olur :) ) ve kendime emzirme sütyeni sipariş verdim hepsiiii 43 tl fiyatlar cok uygun bakım ürünlerinde falan bi bakın derim

başlarda sabah akşam lierac kullanıyordum
cildim kuru diye de katı kakao yağı
duştan sonra da badem portakal zeytin yağı karışımı
sonra 6. ay dı galiba 1 hafta göbeğimin bir tarafı, bir hafta diğer tarafı çatladı

sonra öğlenleri iş yerinde de lierac süremeye başladım
acıyor da o kırmızılıklar
normal nemlendirici de sürmeye başladım

bugünlerde lieracı sadeec akşamları-kendisine güvenim azaldı
bepantene merhem öğlenleri
akşamları badem zeytin kayısı krarışık
gece yatmadan normal nemlendirici şeklinde devam ediyorum

sonuç çatlamaya devam

yaşasın eve gideceğiz
gerçi pek iyi değerlendirilememiş bir gün oldu ama
bitti sonuçta

bebişlerin üzerine yatmayın haa
voltajım sana da allah sabır versin

güle güle kullan canım fiyatlar gerçekten çok uygunmuş daha önce bu siteden hiç alışveriş yaptın mı
bende bu hafta değil ama haftaya verebilirim eğer site güvenilirse
haftaya evde olucam kendim teslim alırım

Merhaba canlar,
Ben tam tekmil herseye devam...
Artık sıkıntıya bile alıştım .yarin diğer gorumce eşi ve 2 cocugu ile geliyor,nerde yatacaklar acaba?
2 benm,2 bunun,1 digerinin=5,5 cocuk
Kaynana,2gorumce,ben ,esim,enişte=6 kisi
Birlik beraberlik yasasın orum karım olduk ne mutlu .
Cumaya donecekler galiba.persembe bile donseler raziyim...

Gecmise bakamadim sifir,Laternem nasil lütfen bana Msj atın ...öptüm Allah'a emanet olun...

kızlar ben de geleblrmiyim aranıza gerçi ben mart annesiym ama
sonundan kurtarırım belki

hoşgeldin canım aramıza
ne durumda hazırlıkların
bitirmişsindir sen kesin birçoğunu
izin işinde sıkıntı çıkmış galiba ne yaptın

saol cnmm hülyamm bugun odamız kurldu ...
ama sinir ettler beni şifonyeri yanlş getrmşler bi de kurulm parası istıolar dedm once tam kurun ondan sonra parası dedm bozldular gttler sonra magaza yetklisini aradm en kısa zamanda gelp kurcaklar onu da azcık beşiği tutkluk edıo onu da gostercem geldklernde ....
yıkama işleri baya azaldı bi ütü bi de yerlştrme kaldı işte
dalin sıvıyla yıkadm çamaşırları tek miss gibi kokuo ama yumşatıcıyı aratmadı
odamıza koymştm çamaşırları dalin dalinb kokmş ecenin odası
eşya kokusu yok pek actım camnı da zaten

ilk defa bu siteden alışveriş yaptım cnm bakalım 2-3 gun içinde kargom gelckmiş duruma göre sanada haber veririm :)

he bu arada ıslak mendil stoguna başladm bez almadım daha çok da almıcam cunku blıorz numara mevzusu var bi tane yenidogan alrm şimdlk sonra gelsn kuzu klosuna boyuna gore stoklama yaparm
ıslak mendl uni baby aldm üç paket iki paket de primanın yenidoganını aldm
huggies yenidogan da çok iimş arkdaslarm kullanıo...

hangi site kızlar o bende çıkmadı tklaynca :44:
ben butun alşverşmi netten yaptım :

hepsiburada ( bakım ürünlerini aldm bazı urunleri temn etmedkleri için memnun kalmadım )

gittigidiyor ( bakım ürünlerini aldım ve süs eşyaları falan da aldm balon strafor harfler gibi , çok memnun kaldm ama satıcıların profllerine ii bakmak lazm yuzde 100 memnuniyet olanlardan alşverş yaptım )

vip dukkan ( bütün aziz bebe ürünlermi burdan aldm daha uygun oldu dukkandan bi kere geckme oldu msj attm saolsnlar hemen cvp atıp yolladılar ürünü )

ozelcan bebe ( bebek arabamızı ve tavan lambamızı burdan aldm çok memnun kaldm hemen yolladılar fiyatları da dger sitelere gore daha uygun )

markafoni ( guzel markalar oluo arada nevresm takımı battnye falan aldm burda çok cici hepsi gonderm çok hızlı)

hayret bisey bu insanlar ya hamile kadina bu kadar yuk olunur mu insaf...

Kizlar bugun 2 kere tuvalete ciktim normalde 3-4 gune bir cikarim ( pekmez icmediysem eger ) bugun niye boyle oldu anlamadim. Midem cok kotu bulaniyor suan

kızlar buda benim 31+2 günlük halim.. Tabi fotoda biraz kibar çıkmışş.. ben daha hantal qörünüyorumm we bu aralar çok ağırlaştımmm .((

Eklentiler

• $Fotoğraf0229.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 38
mrb hanımlar kapıda ödeme yapacagım bi site biliyormusunuz bebek alışverişi için?

Canım ben cimcime.com dan sipariş wermiştim.. kapıda ödeme kolaylığı war we içindeki kıyafetler hem uygun hemde güzel.. Daha önce paylaşmıştım aldıklarımın fotolarını.. Ama senin için bida koyimm sewe sewe :))

Eklentiler

• $ad77968c37978cbd205e3f8ce77946bf.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $40df0a72e383f33d51bc3537e7202ba0.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 32

cok tşk edrim cnm baktımda cok hoş şeyler var ama kapıda ödemesi yok havale bide kredi kartı istiyo :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…