2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
İyi aksamlar herkese kizlar sirt agrilarim cok oluyor sizdede oluyor mu

olmaz mıı ah olmaz mı neler çektiriyo o sırt ağrısı ne yapacağımı şaşırdım ama yürümek hareket etmek sırt üstü dinlenmek iyi geliyo uzun süre oturmak daha da ağrı yapıo bide mide yanması varsa sırt ağrısı yaparmış o da

ilk okuduğum andan itibaren hep aklımda bu hikaye aklıma geldikçe dua ediyorum onlar için msjda yolladım ama uzun zamandır haber yok,inşallah hayırlı haberlerini duymak nasip olur
ben çok ama çok korkuyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah

aldığın parçaya göre fiyatı değişiyor canım.çoğu markadada kampanya var. gidip görürsen daha iyi olur tabi
hayırlı olsun :) güle güle kullansın
internetten bellonanın fiyatlarına baktım 3,500-4.000 TL.nin altında yok o zmn bende mağazasına gideyim.

ben bazasını almıcaktım aslında ama annem falan yatar geldiğinde diye aldım ,birde odası tam olsun diye. ayrıca beşikte alıcam .odasında yatmıcak şimdilik. ama yataklara korumalıkta takılabiliyor.bi büyüsünler yatacak yer sorun olsun teyzesi :)

mrb hanımlar kapıda ödeme yapacagım bi site biliyormusunuz bebek alışverişi için?

evt cnm varmş kapıda nakit ya da kredi kartı ile odeme imkanı vardır dıo
ozelcan bebe googlda çıkar hemen guvenlr de ben ordan aldm bebek arabasını ....

kızlar hangi bezi almayı düşnuorsnz iki tane çok ovulen marka var huggies ile prima premium care ama kimisi huggies pişik yapıo dıo
ben prima alırım dıorm ama canbebeden de memnun olanlar var ama en çok memnun olunan prima galba en pahalısı da o zaten

voltajimm canimmm.. ne anlayissiz insanlar yahu.. vallahi billahi sabrina hayranim.. tez zaamanda gitsinlerde bi nefes al insallah..

laterrneemmmm hersey cok guzel olacak.. esinden haber var mi? ne olmus istanbuldaki dr?

benim kasiklarimda tuhaf sancilar var.. cok tedirgin oldum.. birde alttan basinc oluyor.. uzandim bakalim.. insallah oglum sabirsizlik etmiyordur.. yarin cok isimiz var.. odamiz gelicek.. insallah istedigimiz gibi olur..

hepinize iyi geceler mutlu ruyalar diliyorum.. yarin gorusuruz..

Son düzenleme:

ben epey araştırdım ve prima yenidoğan aldım

ebebek de indirimde 50 adet olan paketler 19.90 tl

22 şubatta tekrar indirime giriyormuş stok yapmak isteyenlere duyrulur :)

günaydın kızlar bugun 31 haftamıza girmiş bulunuyoruz çok şükür elifin odasının resimlerini çektim ama kabloyu getirmeyi unutmuşum

gunaydin canlar..

karin agrisi sabaha dek uyutmadi desem yeri.. boluk porcuktu uyku.. son bir saattir filan iyiyim.. az uyusam iyi olacak.. oglende oglumun odasi gelecek enerji lazim..

guzel bir gun bizimle olsun..

İyi aksamlar herkese kizlar sirt agrilarim cok oluyor sizdede oluyor mu
sırt ağrım yok şimdilik ama beni de bel ağrısı mahvediyo. demekki ikisinden biri oluyo kesin...
ben epey araştırdım ve prima yenidoğan aldım
ebebek de indirimde 50 adet olan paketler 19.90 tl
22 şubatta tekrar indirime giriyormuş stok yapmak isteyenlere duyrulur :)
prima ile prima premium care farlı şeyler mi oluyo, ikincisi e-bebek'te 25 tl. ne farkı olacak ki aslında, bebek alışverişinde anladığım bişey. gereksiz şeylere ve özelliklere para tuzağı koymuşlar. özellikle bizim gibi ilk bebeği olanlar gözü kapalı alıyoruz.
Gunaydin arkadaslarim ve nazli kuzulari
günaydın canım da sabahın bu saatinde napıyodun burda. bende erken uyandım 1saat debelendim yatakta dayanamadım kalktım artık. sen benden de erkencisin...
güle güle kullan canım, ben de düşünüyorum bu çantayı.

sabah sabah ay_she nin hikayesini okudum. mahvoldum kızlar ya Allah sabır versin, eşlerimizi çocuklarımızı bize bağışlasın. ne zor diyo insan ama başa gelince çekiliyo demekki, çok üzüldüm.

Herkese günaydın güzel anneler :)
Sırt ağrısı bendede var heleki bu grip ve öksürükle iyice arttı ama ne yazıkki bir çaresi yok sabredicez ...
Bel ağrısı için bir bel fıtığı mağduru olarak size tavsiyem ağrınız olduğunda 1-2 dk emekleme pozisyonunda durun belinizdeki yükü aldığı için kuş gibi hafifliyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…