İyi aksamlar herkese kizlar sirt agrilarim cok oluyor sizdede oluyor mu
çok sakin bugün buralar kızlar nerelere gittiniz ya bende doğum hikayelerine daldım gittim subatı okudum pek fazla yoktu ocak annelerini okudum hele bir tanesi parçaladı beni linkini paylaşayım da okuyun biraz üzücü ama allah yardımcısı olsun işallah onun
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-...leri-doguruyor-dogum-hikayeleri-tablo-16.html
benim de çatlaklarım oluşmuş ama göğüslerimin altında kırmızı kırmızı çatlaklar çok kaşınıyordu zaten göbeğime yap sürerken göğüslere de sürdüm ama malesef kaçınılmaz sonla buluştuk çok kaşınıyordu kaşıdım birazda ondan oldu galiba en azından kapalı alan işallah göbekte olmazda bikiniden mahrum kalmambaşka kimde çatlak var çabuk itiraf etsin tek olamam buna inanmıyorum
hayırlı olsun :) güle güle kullansın
internetten bellonanın fiyatlarına baktım 3,500-4.000 TL.nin altında yok o zmn bende mağazasına gideyim.
Genç odası alan arkadaşlar, bebişleri ne zaman yatağa geçireceksiniz? Korkuluk olmadığı için tahminim 4-5 yaşına kadar bekleyeceksiniz, büyüyen yataklardan alsanız daha kullanışlı olurdu sanki.:26:
mrb hanımlar kapıda ödeme yapacagım bi site biliyormusunuz bebek alışverişi için?
mrb hanımlar kapıda ödeme yapacagım bi site biliyormusunuz bebek alışverişi için?
Ben 48 kiloyla hamile kalmıştım. 68 e çıktım. Şimdi 53 kiloyum. Veremiyorum ya . Ne 5 kiloymuş... Tatlı yememek lazım. Çocuğa da faydası yok. Ama ben dayanamadım hiç hamileliğimde.
kızlar hangi bezi almayı düşnuorsnz iki tane çok ovulen marka var huggies ile prima premium care ama kimisi huggies pişik yapıo dıo
ben prima alırım dıorm ama canbebeden de memnun olanlar var ama en çok memnun olunan prima galba en pahalısı da o zaten
Günaaaydıın güzel anneleer ve tatlı bebişlerii aldığım avivo çanta elime ulaştı Avvio Anne Bebek Bakım Çantası A-2005- GittiGidiyor'da 73982812
boyutu oldukça geniş içinde alt açma ve kirli torbası var bir de biberon kabı var içi ve dışı deri ben çok beğendim almak isteyen olursa tavsiye ederim :)
sırt ağrım yok şimdilik ama beni de bel ağrısı mahvediyo. demekki ikisinden biri oluyo kesin...İyi aksamlar herkese kizlar sirt agrilarim cok oluyor sizdede oluyor mu
prima ile prima premium care farlı şeyler mi oluyo, ikincisi e-bebek'te 25 tl. ne farkı olacak ki aslında, bebek alışverişinde anladığım bişey. gereksiz şeylere ve özelliklere para tuzağı koymuşlar. özellikle bizim gibi ilk bebeği olanlar gözü kapalı alıyoruz.ben epey araştırdım ve prima yenidoğan aldım
ebebek de indirimde 50 adet olan paketler 19.90 tl
22 şubatta tekrar indirime giriyormuş stok yapmak isteyenlere duyrulur :)
günaydın canım da sabahın bu saatinde napıyodun burda. bende erken uyandım 1saat debelendim yatakta dayanamadım kalktım artık. sen benden de erkencisin...Gunaydin arkadaslarim ve nazli kuzulari
güle güle kullan canım, ben de düşünüyorum bu çantayı.Günaaaydıın güzel anneleer ve tatlı bebişlerii aldığım avivo çanta elime ulaştı Avvio Anne Bebek Bakım Çantası A-2005- GittiGidiyor'da 73982812
boyutu oldukça geniş içinde alt açma ve kirli torbası var bir de biberon kabı var içi ve dışı deri ben çok beğendim almak isteyen olursa tavsiye ederim :)
uzun askısı da var canım onu söylemeyi unutmuşum :))boo canim uzun askisi da var mi ? elde bebis varken omza asilabilir hhatta capraz halde takilabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?