2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
gnydın arkadaşlar
Gece hiç yatamadık benim gibi ara ara hala çıkaran var mı?
Şimdi çok uykusuzum ama maalesef işteyim birde boğazlarım da ağırmaya başladı

Kızlar özel sektördeyim, ssk dan doğum parası almak için ne yapmak gerekiyor?? Sanırım 32. haftada bildirmek lazımmış bilgisi olan var mı???

günaydın bayanlar,
hasta olanlaa büyük geçmiş olsun. aman kendinize dikkat edin. de doğuma kadar iyileşin inşallah.günlerimiz sayılı.
ocak-şubat-mart doğum hikayelerini okudum da gözlerim hep doldu okurken....
sırt ağrısı karın ve kasık ağısı bende de oluyor.eşime sırt masajı yaptırıyorum bazen.
sırt üstü hiç yatamıyorum.yani karnımı yanlara yayılıp da çocuk rahatsız olmasın diye sadece yan yatıyorum.
alılşveriş konusunda çok tembelim. internetten biberon ,beslenme,ve göğüs pompası vs.alanınız var mı. tavsiye ettiğiniz siteler nelerdir?

günaydın kızlar; nasılsınız bakalım?? ben iyiyim çok şükür kaşıntılarım 2 gündür biraz daha hafifledi. bakalım tahlil sonucum bugün yarın çıkacak inşallah sadece sıkıntıdan yükselmiştir değerlerim.
yavaşa yavaş sıkıntılardan kurtuldukça rahatsızlıklarım da hafifler umarım da bende 37. haftaya kadar çalışabilirim. doğumdan sonra bebeğimle geçirecek vaktim çoğalır böylece. eğer 37 ye kadar dayanırsam yıllık izin, rapor falan derken hemen hemen 5 aylık olana kadar bırakmıyacağım kuzumu. sonrasında da zaten 6 ay süt izninden dolayı yarım gün çalışacağım. ohhh o zamana kadar kuzularım büyümüş olur Allahın izniyle.
neyse sabah sabah bu kadar ileriyi planlamayım. hayırlısıyla sağ salim bi doğsun da yavrum gerisi hallolur bi şekilde.
bugün oğluşun ve kendimin eksiklerini tamamlamaya çalışacağım netten, olmazsa hafta sonu çarşıya çıkıp hallederim alışveriş işini sonra da hastane çantasını hazırladık mı tamamdır. ne de olsa 8 haftamız kaldı kuzucuk acele etmezse tabi :))

canım Allah sabır versin valla. ben bi kayınvalide kayınpederi 2 hafta zor idare ettim. hemde bana bi zararları yoktu her işimi de yapıyorlardı ama insan hamileyken kalabalığa gelemiyor. sen o kdar insanla iyi başediyorsun. umarım eşin bu fedakarlıklarını görüyordur canım. Allaha emanet olun sizde. bebişe dikkat et...

bende b,r bel fıtığı mağduru olarak bu tavsiyeni ilk ağrıda deneyeceğim canım. ağrı geldi mi hiç bir pozisyonda durmak mümkün olmuyor malum. bu değişik bir tavsiye oldu. çok sağol

Kızlar merhaba .. birşey sormak istiyorum benim bebiş bazen çok atıyor karnımdan çıkıcak gibi bazı günlerde hiç atmıyor gibi bişey çok az atıyor siizinde böyle oluyor mu ?

cnm aynı haftalardayız hatta bizikinin tahmini tarihide 23 nisan..:) aynene seninki gibi bendede oluyo bu gayet normal kafana takma böle şeyleri sürekli hareket etmez ya bebekle aarada dinlenmeye, ıuykuya geçiyorlar ondandır rahat ol...:)

günaydın kızlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
bizim dün akşam kontrolumuz vardı biliyorsunuz gittik ilk önce normaldi kalp atışlarımız ama sonra yine arada hızlı atmaya başladı:26::26:
dontorumuz bu durumun çok sık rastlanan birşey olduğunu doğumdan sonra yapılacak kontrolde devam edip etmediğene göre tedavi edibilir dedi
doğumdan sonra geçen bir durummuş genelde.
ama bizim içimizin rahat etmesi için bizi bir çoçuk kardiyoluğuna yönlendirdi. kalp ecosu çekilebilir oğluma:26:
cuma günü kontrolum var o zaman kendi doktorumla konuşup randevu alıp prof.bir doktora gideceğiz.
bizim için dua edin olurmu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allah oğlumu

Güle güle kullan canım, ben daha karar verip de alamadım.

gunaydin canlar..

karin agrisi sabaha dek uyutmadi desem yeri.. boluk porcuktu uyku.. son bir saattir filan iyiyim.. az uyusam iyi olacak.. oglende oglumun odasi gelecek enerji lazim..

guzel bir gun bizimle olsun..

Ben nihayet geç de olsa daldım uykuya, yoksa bugün ne yapardım işyerinde bilmiyorum. Hala ara ara bulantım geliyor. Bugün heyecanlı bir gün olacak senin için :) hemen foto bekliyorum...

Canım ben genelde 7 civarı uyanıyorum anca hazırlanıyorum işe gitmek için :)

Kızlar özel sektördeyim, ssk dan doğum parası almak için ne yapmak gerekiyor?? Sanırım 32. haftada bildirmek lazımmış bilgisi olan var mı???

​Doğum parasını sadece memurlar alıyor diye biliyorum. SGK lılar sadece izinli olduğu dönemdeki maaşını alıyor.

günaydın güzel annişler tatlı bebişler

oooo baya bişey kullanmışsın buna ragmen yine de olmuş demek ki çatlayacaksan ne yapsan nafile daha fazla olmaz umarım

günaydın kızlar bugun 31 haftamıza girmiş bulunuyoruz çok şükür elifin odasının resimlerini çektim ama kabloyu getirmeyi unutmuşum
tüh yarına kaldı desene merakla bekliyorum
ağrım olduğunda kesinlikle deneyeceğim sırt bel ağrısı fena birde bende kalça kemiklerimin ağrısı var açılıoyor mu nedir anlamadım

Seni seni seni Sanki hemen hüzünlendik, iyi yeğenimiz iyi üzülme bakayım, dualarımız seninle, inşallah güzel sonuçlar alacaksınız arkadaşım.

Seni seni seni Sanki hemen hüzünlendik, iyi yeğenimiz iyi üzülme bakayım, dualarımız seninle, inşallah güzel sonuçlar alacaksınız arkadaşım.

iyi canım hamd olsun allaha
ama ben bu korkuyla nasıl baş ederim bilmiyorum şimdi hareketlerini sık hissediyorum ama ilerleyen haftalarda bu azalacak benim hep yüreğim ağzımda olacak:26:

canım lütfen aklına kötü şeyler getirme bak dr sık rastlanır bşy doğumdan sonra düzelir demiş.. inşallah gideceğiniz prof güzel haberler verir de gönlün rahat beklersin
Rabbim oğlumuzun sıkıntısını anneciğinin karnında bırakarak doğmasını nasip etsin inşallah;sağlıkla doğsun kuzum inşallah..
fıstığım benim..

ama ben bu korkuyla nasıl baş ederim bilmiyorum şimdi hareketlerini sık hissediyorum ama ilerleyen haftalarda bu azalacak benim hep yüreğim ağzımda olacak:26:

​Bişeycikler olmaz, benim hep az, ki biliyorsun 6. ayda hissetmeye başladım o da karıncalanma şeklinde, bir kere bile kıpırdasa her gün ben yine de mutlu oluyorum. İnşallah bizim paşa doğunca da böyle uslu olur.

canım üzülme Allahın izniyle hiç bir sorun çıkmayacak sağlıkla alacaksın kucağına inşallah. çok sık rastlanan bir durummuş baksana. benim de oğlumun böbreklerinde büyüme vardı hamileyken. doktorum çoğu kişide olur dedi ama ben korkuyla yaşadım hep. doğduktan sonra ultrasonlar falan çekildi bişeycik çıkmadı çok şükür. senin oğluşunda aslan gibi maşallahhh.
hem ilerleyen haftalarda hareketler çokta azalmayacak canım korkma. hatta iyice büyüdüğü için çok sert hareketlerle iyi olduğunu anlayacaksın. hele otururken falan varlığını sana her an hissettirecek emin ol :))

Selam kizlar ben geldim.yanimda stajer oldugu icin pcde
n bakamiyorum. Telden baglandim. Ozledim sizi umarim herkes iyidir.bugun ilk firsatta gelicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…