gnydın arkadaşlar
Gece hiç yatamadık benim gibi ara ara hala çıkaran var mı?
Şimdi çok uykusuzum ama maalesef işteyim birde boğazlarım da ağırmaya başladı
Merhaba canlar,
Ben tam tekmil herseye devam...
Artık sıkıntıya bile alıştım .yarin diğer gorumce eşi ve 2 cocugu ile geliyor,nerde yatacaklar acaba?
2 benm,2 bunun,1 digerinin=5,5 cocuk
Kaynana,2gorumce,ben ,esim,enişte=6 kisi
Birlik beraberlik yasasın orum karım olduk ne mutlu .
Cumaya donecekler galiba.persembe bile donseler raziyim...
Gecmise bakamadim sifir,Laternem nasil lütfen bana Msj atın ...öptüm Allah'a emanet olun...
Herkese günaydın güzel anneler :)
Sırt ağrısı bendede var heleki bu grip ve öksürükle iyice arttı ama ne yazıkki bir çaresi yok sabredicez ...
Bel ağrısı için bir bel fıtığı mağduru olarak size tavsiyem ağrınız olduğunda 1-2 dk emekleme pozisyonunda durun belinizdeki yükü aldığı için kuş gibi hafifliyorsunuz
bende hala ara ara çıkartıyorum.. Çıkartmaktan boğazın tahriş olmuş olabilir
Kızlar merhaba .. birşey sormak istiyorum benim bebiş bazen çok atıyor karnımdan çıkıcak gibi bazı günlerde hiç atmıyor gibi bişey çok az atıyor siizinde böyle oluyor mu ?
Günaaaydıın güzel anneleer ve tatlı bebişlerii aldığım avivo çanta elime ulaştı Avvio Anne Bebek Bakım Çantası A-2005- GittiGidiyor'da 73982812
boyutu oldukça geniş içinde alt açma ve kirli torbası var bir de biberon kabı var içi ve dışı deri ben çok beğendim almak isteyen olursa tavsiye ederim :)
gunaydin canlar..
karin agrisi sabaha dek uyutmadi desem yeri.. boluk porcuktu uyku.. son bir saattir filan iyiyim.. az uyusam iyi olacak.. oglende oglumun odasi gelecek enerji lazim..
guzel bir gun bizimle olsun..
sırt ağrım yok şimdilik ama beni de bel ağrısı mahvediyo. demekki ikisinden biri oluyo kesin...
prima ile prima premium care farlı şeyler mi oluyo, ikincisi e-bebek'te 25 tl. ne farkı olacak ki aslında, bebek alışverişinde anladığım bişey. gereksiz şeylere ve özelliklere para tuzağı koymuşlar. özellikle bizim gibi ilk bebeği olanlar gözü kapalı alıyoruz.
günaydın canım da sabahın bu saatinde napıyodun burda. bende erken uyandım 1saat debelendim yatakta dayanamadım kalktım artık. sen benden de erkencisin...
güle güle kullan canım, ben de düşünüyorum bu çantayı.
Kızlar özel sektördeyim, ssk dan doğum parası almak için ne yapmak gerekiyor?? Sanırım 32. haftada bildirmek lazımmış bilgisi olan var mı???
oooo baya bişey kullanmışsın buna ragmen yine de olmuş demek ki çatlayacaksan ne yapsan nafile daha fazla olmaz umarımbaşlarda sabah akşam lierac kullanıyordum
cildim kuru diye de katı kakao yağı
duştan sonra da badem portakal zeytin yağı karışımı
sonra 6. ay dı galiba 1 hafta göbeğimin bir tarafı, bir hafta diğer tarafı çatladı
sonra öğlenleri iş yerinde de lierac süremeye başladım
acıyor da o kırmızılıklar
normal nemlendirici de sürmeye başladım
bugünlerde lieracı sadeec akşamları-kendisine güvenim azaldı
bepantene merhem öğlenleri
akşamları badem zeytin kayısı krarışık
gece yatmadan normal nemlendirici şeklinde devam ediyorum
sonuç çatlamaya devam
tüh yarına kaldı desene merakla bekliyorumgünaydın kızlar bugun 31 haftamıza girmiş bulunuyoruz çok şükür elifin odasının resimlerini çektim ama kabloyu getirmeyi unutmuşum
ağrım olduğunda kesinlikle deneyeceğim sırt bel ağrısı fena birde bende kalça kemiklerimin ağrısı var açılıoyor mu nedir anlamadımHerkese günaydın güzel anneler :)
Sırt ağrısı bendede var heleki bu grip ve öksürükle iyice arttı ama ne yazıkki bir çaresi yok sabredicez ...
Bel ağrısı için bir bel fıtığı mağduru olarak size tavsiyem ağrınız olduğunda 1-2 dk emekleme pozisyonunda durun belinizdeki yükü aldığı için kuş gibi hafifliyorsunuz
günaydın kızlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
bizim dün akşam kontrolumuz vardı biliyorsunuz gittik ilk önce normaldi kalp atışlarımız ama sonra yine arada hızlı atmaya başladı:26::26:
dontorumuz bu durumun çok sık rastlanan birşey olduğunu doğumdan sonra yapılacak kontrolde devam edip etmediğene göre tedavi edibilir dedi
doğumdan sonra geçen bir durummuş genelde.
ama bizim içimizin rahat etmesi için bizi bir çoçuk kardiyoluğuna yönlendirdi. kalp ecosu çekilebilir oğluma:26:
cuma günü kontrolum var o zaman kendi doktorumla konuşup randevu alıp prof.bir doktora gideceğiz.
bizim için dua edin olurmu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allah oğlumu
Seni seni seniSanki hemen hüzünlendik, iyi yeğenimiz iyi üzülme bakayım, dualarımız seninle, inşallah güzel sonuçlar alacaksınız arkadaşım.
günaydın kızlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
bizim dün akşam kontrolumuz vardı biliyorsunuz gittik ilk önce normaldi kalp atışlarımız ama sonra yine arada hızlı atmaya başladı:26::26:
dontorumuz bu durumun çok sık rastlanan birşey olduğunu doğumdan sonra yapılacak kontrolde devam edip etmediğene göre tedavi edibilir dedi
doğumdan sonra geçen bir durummuş genelde.
ama bizim içimizin rahat etmesi için bizi bir çoçuk kardiyoluğuna yönlendirdi. kalp ecosu çekilebilir oğluma:26:
cuma günü kontrolum var o zaman kendi doktorumla konuşup randevu alıp prof.bir doktora gideceğiz.
bizim için dua edin olurmu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allah oğlumu
iyi canım hamd olsun allaha
ama ben bu korkuyla nasıl baş ederim bilmiyorum şimdi hareketlerini sık hissediyorum ama ilerleyen haftalarda bu azalacak benim hep yüreğim ağzımda olacak:26:
iyi canım hamd olsun allaha
ama ben bu korkuyla nasıl baş ederim bilmiyorum şimdi hareketlerini sık hissediyorum ama ilerleyen haftalarda bu azalacak benim hep yüreğim ağzımda olacak:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?