2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

çok sağolun kızlar iyiki varsınız
inşallah dediğiniz gibi sağlıkla kucağıma alırım oğlumu ve doğduğundada hiçbir sıkıntımız kalmamış olur
allah bütün bebeklerimizi korusun onları bizlere bağışlasın inşallah

Kızlar dün akşam eşime bombaları tek tek patlattım :)

Yemek yedikten sonra sofrada birazcık oyalandık ben başladım oram ağrıyo şöyle oluyo böyle oluyo diye anlatmaya bu da dinliyordu sonra durdum şu ana kadar gerek seninle gerekse sağlık açısından yaşadıklarım sebebiyle ikinci bir çocuk yapacağımız zaman 1 değil 10 değil tam 10000 kez düşünücem dedim gözleri çıkacaktı :) İlk çocukta beklentilerim vardı romantizm açısından ilgi açısından ama olmadı ikincisinde ancak bunları yapacağından emin olursam yaparım dedim oh oh oh ooooohhhh coştumda coştum

Sonra bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim hihihi adamın yüreğine iniyordu sana ne oldu bu akşam dedi hastayım ben ilaç kullanıyorum onun etkisi herhalde dedim
Aklımda bişi var ama falan derken şu yeni clio lardan alsana bi tane ateş kırmızısı dedim hahahayttt beklentilerimi yüksek tuttuğumu bilsin :))) Evlenme teklifi edeceği zamanda aklımda bişi var diye diye tek taş için bekletip bekletip istemeye gelecekleri gün netleşince tek taş alıp evlenme teklifi ettiydi ben bilmemmi onu hep böyle konularda pintiliği tutar bunuda söyledim evlenme teklifine benzemesin sonra aman diye :))

işallah ekoda güzel çıkar için rahatlar benim bebişiminde kalbinde beyaz leke var 3aydır hep gittiğimde soruyorum geçti mi diye geçmemiş ama tehlikeli bir durum yok demişti kdoğum doktorumuz ayrıca kalp doktorumuzda bebeklerde olur dedi normal dedi sizinkide öyle birşey olsun riskli bir durum olmasın işallah

Kızlar içinizi ferah tutun bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelicek bize inşallah ...

Bizimde 2 ay önce doktorumuz böbreklerde su var ama bi çok bebekte oluyor sonra düzeliyor gibi bişi demişti benim aklıma takıldı her gittiğimde sormaya başladım ama sonrasında hiç bişi kalmamış dedi doktorumuz Allaha şükür ...

inşallah seninkide geçer canım doğumdan sonra
allah bizi sınamaya devam ediyor diye düşünüyorum tek yapabileceğim şey dua etmek
allah hepsini korusun inşallah

Canlarım günaydın.
Ben suan hastanedeyim .malum agrilarim vardi.gelmisken,seker yüklemesini bekliyorum.75 lik yapılıyor geç kalmışım:6 yaptirmayacaktim ki Evde olmaktansa burda delinip desilmeyi tercih ettim.ac 88 çıktı az mı cok mü sormadım .

ay kızzz çok alemsin valla ee imkan ve şartlar uygunsa aldır arabayı yani beklentini yüksek tut şekerim ama adamın gözü korkmuştur senden

geçmiş olsun canım ağrıların için ne dedi doktor??

ne güzel geçmiş sizinki bizim de işallah geçer ama geçmese bile bebeğe bir risk oluşturmuyormuş ondan rahatım ama doğduktan sonrada baktırmaya devam ederim sağlıklı olsunlar yeter

inşallah seninkide geçer canım doğumdan sonra
allah bizi sınamaya devam ediyor diye düşünüyorum tek yapabileceğim şey dua etmek
allah hepsini korusun inşallah
işallah canım biz kendimizi sıkmayacağız biz mutlu olunca bebişler mutlu bunu biliyoruz onlarda iyi olacak zaten kötü bir durumlarıda yok allah dermansız dert vermesin tüm bebeişleri korusun rabbim

canım ya sizin ev suriyeli sığınmacıların kampını geçti valla evinden kaçan size sığınıyor çok iyi bakıyorsun heralde yatacak yer olmasada geliyorlar bizde mi size gelsek acaba hastaneye kaçmakla iyi yapmışsın kafanı dinle hastanede işin bitince gez dolaş ondan sonra eve git baksınlar başlarının çaresine

evt cnm varmş kapıda nakit ya da kredi kartı ile odeme imkanı vardır dıo
ozelcan bebe googlda çıkar hemen guvenlr de ben ordan aldm bebek arabasını ....

Kızlar özelcan bebe Ankara ulusta eğer ankaradaysanız mağazasına da gidebilirsiniz.Ben gidiyorum arda sırada fiyatları internet sitesindekinden daha uygun oluyor.

merhaba kızlar bugün asm ye gittim ebe 9. aydamısın dedi yok daha naptın 10 gün sonra 7. ay dolacak dedim ay ne bilim karnın 9 aylık gibi dedi ilk başta kızımın kalp atışını duyamadık ölecektim korkudan Allah tan duyduk sonunda bende rahatladım ebede sağolsun beni hiç telaşlandırmadı bu makinenin pillerinde bişe var yaa dedi asm deki diğer kontrolümüzde 20 martta

canım yaaaa sakın aklına kötü şeyler getirme bak çok sık rastlanan birşeymiş inşallah bişeycik olmayacak kuzuna sende sağlıkla alacaksın kucağına

geçmiş olsun canım ağrıların için ne dedi doktor??
Şekere yolladı hayatım yakaladikİ bırakır mı ,
Şimdi 2. Kan idrar verdim aman ya cok gicik uykum geldi birde aciktim
Su testlerim bitsin de bende onu düşünüyorum cocuklar evde gerçi tam rahat değilim ama,
Hemen vinn

gnydın arkadaşlar
Gece hiç yatamadık benim gibi ara ara hala çıkaran var mı?
Şimdi çok uykusuzum ama maalesef işteyim birde boğazlarım da ağırmaya başladı

günaydınlarrr
ben de öyleyim hatta 2 güne bi yaşıyorum bunu hala özellikle de sabahları yaşıyorum ama çok şükür en azından bulantı hapı içecek kadar kötü değilim

iyi yapmışın ben de gittim bi tane altın kolye beğendim gösterdim eşime bana bunu al diye yüzsüz yüzsüz hediyeyi de kendim seçtim

bende bakıyorum da suntalam olunca içime sinmiyor
mdf almak istiyorum
suntalam alan varmı hiç?

çok geçmiş olsunn canımm sonuçları yaz mutlaka inşallah bişi çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…