canım lütfen aklına kötü şeyler getirme bak dr sık rastlanır bşy doğumdan sonra düzelir demiş.. inşallah gideceğiniz prof güzel haberler verir de gönlün rahat beklersin
Rabbim oğlumuzun sıkıntısını anneciğinin karnında bırakarak doğmasını nasip etsin inşallah;sağlıkla doğsun kuzum inşallah..
fıstığım benim..
​Bişeycikler olmaz, benim hep az, ki biliyorsun 6. ayda hissetmeye başladım o da karıncalanma şeklinde, bir kere bile kıpırdasa her gün ben yine de mutlu oluyorum. İnşallah bizim paşa doğunca da böyle uslu olur.
canım üzülme Allahın izniyle hiç bir sorun çıkmayacak sağlıkla alacaksın kucağına inşallah. çok sık rastlanan bir durummuş baksana. benim de oğlumun böbreklerinde büyüme vardı hamileyken. doktorum çoğu kişide olur dedi ama ben korkuyla yaşadım hep. doğduktan sonra ultrasonlar falan çekildi bişeycik çıkmadı çok şükür. senin oğluşunda aslan gibi maşallahhh.
hem ilerleyen haftalarda hareketler çokta azalmayacak canım korkma. hatta iyice büyüdüğü için çok sert hareketlerle iyi olduğunu anlayacaksın. hele otururken falan varlığını sana her an hissettirecek emin ol :))
günaydın kızlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
bizim dün akşam kontrolumuz vardı biliyorsunuz gittik ilk önce normaldi kalp atışlarımız ama sonra yine arada hızlı atmaya başladı:26::26:
dontorumuz bu durumun çok sık rastlanan birşey olduğunu doğumdan sonra yapılacak kontrolde devam edip etmediğene göre tedavi edibilir dedi
doğumdan sonra geçen bir durummuş genelde.
ama bizim içimizin rahat etmesi için bizi bir çoçuk kardiyoluğuna yönlendirdi. kalp ecosu çekilebilir oğluma:26:
cuma günü kontrolum var o zaman kendi doktorumla konuşup randevu alıp prof.bir doktora gideceğiz.
bizim için dua edin olurmu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allah oğlumu
işallah ekoda güzel çıkar için rahatlar benim bebişiminde kalbinde beyaz leke var 3aydır hep gittiğimde soruyorum geçti mi diye geçmemiş ama tehlikeli bir durum yok demişti kdoğum doktorumuz ayrıca kalp doktorumuzda bebeklerde olur dedi normal dedi sizinkide öyle birşey olsun riskli bir durum olmasın işallah
işallah ekoda güzel çıkar için rahatlar benim bebişiminde kalbinde beyaz leke var 3aydır hep gittiğimde soruyorum geçti mi diye geçmemiş ama tehlikeli bir durum yok demişti kdoğum doktorumuz ayrıca kalp doktorumuzda bebeklerde olur dedi normal dedi sizinkide öyle birşey olsun riskli bir durum olmasın işallah
Kızlar dün akşam eşime bombaları tek tek patlattım :)
Yemek yedikten sonra sofrada birazcık oyalandık ben başladım oram ağrıyo şöyle oluyo böyle oluyo diye anlatmaya bu da dinliyordu sonra durdum şu ana kadar gerek seninle gerekse sağlık açısından yaşadıklarım sebebiyle ikinci bir çocuk yapacağımız zaman 1 değil 10 değil tam 10000 kez düşünücem dedim gözleri çıkacaktı :) İlk çocukta beklentilerim vardı romantizm açısından ilgi açısından ama olmadı ikincisinde ancak bunları yapacağından emin olursam yaparım dedim oh oh oh ooooohhhh coştumda coştum
Sonra bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim hihihi adamın yüreğine iniyordu sana ne oldu bu akşam dedi hastayım ben ilaç kullanıyorum onun etkisi herhalde dedim
Aklımda bişi var ama falan derken şu yeni clio lardan alsana bi tane ateş kırmızısı dedim hahahayttt beklentilerimi yüksek tuttuğumu bilsin :))) Evlenme teklifi edeceği zamanda aklımda bişi var diye diye tek taş için bekletip bekletip istemeye gelecekleri gün netleşince tek taş alıp evlenme teklifi ettiydi ben bilmemmi onu hep böyle konularda pintiliği tutar bunuda söyledim evlenme teklifine benzemesin sonra aman diye :))
Canlarım günaydın.
Ben suan hastanedeyim .malum agrilarim vardi.gelmisken,seker yüklemesini bekliyorum.75 lik yapılıyor geç kalmışım:6 yaptirmayacaktim ki Evde olmaktansa burda delinip desilmeyi tercih ettim.ac 88 çıktı az mı cok mü sormadım .
ne güzel geçmiş sizinki bizim de işallah geçer ama geçmese bile bebeğe bir risk oluşturmuyormuş ondan rahatım ama doğduktan sonrada baktırmaya devam ederim sağlıklı olsunlar yeterKızlar içinizi ferah tutun bebişlerimiz sağlıkla sıhhatle gelicek bize inşallah ...
Bizimde 2 ay önce doktorumuz böbreklerde su var ama bi çok bebekte oluyor sonra düzeliyor gibi bişi demişti benim aklıma takıldı her gittiğimde sormaya başladım ama sonrasında hiç bişi kalmamış dedi doktorumuz Allaha şükür ...
işallah canım biz kendimizi sıkmayacağız biz mutlu olunca bebişler mutlu bunu biliyoruz onlarda iyi olacak zaten kötü bir durumlarıda yok allah dermansız dert vermesin tüm bebeişleri korusun rabbiminşallah seninkide geçer canım doğumdan sonra
allah bizi sınamaya devam ediyor diye düşünüyorum tek yapabileceğim şey dua etmek
allah hepsini korusun inşallah
Canlarım günaydın.
Ben suan hastanedeyim .malum agrilarim vardi.gelmisken,seker yüklemesini bekliyorum.75 lik yapılıyor geç kalmışım:6 yaptirmayacaktim ki Evde olmaktansa burda delinip desilmeyi tercih ettim.ac 88 çıktı az mı cok mü sormadım .
evt cnm varmş kapıda nakit ya da kredi kartı ile odeme imkanı vardır dıo
ozelcan bebe googlda çıkar hemen guvenlr de ben ordan aldm bebek arabasını ....
günaydın kızlar
geçmişe bakamadım inşallah herkes iyidir
bizim dün akşam kontrolumuz vardı biliyorsunuz gittik ilk önce normaldi kalp atışlarımız ama sonra yine arada hızlı atmaya başladı:26::26:
dontorumuz bu durumun çok sık rastlanan birşey olduğunu doğumdan sonra yapılacak kontrolde devam edip etmediğene göre tedavi edibilir dedi
doğumdan sonra geçen bir durummuş genelde.
ama bizim içimizin rahat etmesi için bizi bir çoçuk kardiyoluğuna yönlendirdi. kalp ecosu çekilebilir oğluma:26:
cuma günü kontrolum var o zaman kendi doktorumla konuşup randevu alıp prof.bir doktora gideceğiz.
bizim için dua edin olurmu sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin allah oğlumu
Şekere yolladı hayatım yakaladikİ bırakır mı ,geçmiş olsun canım ağrıların için ne dedi doktor??
Su testlerim bitsin de bende onu düşünüyorum cocuklar evde gerçi tam rahat değilim ama,ne güzel geçmiş sizinki bizim de işallah geçer ama geçmese bile bebeğe bir risk oluşturmuyormuş ondan rahatım ama doğduktan sonrada baktırmaya devam ederim sağlıklı olsunlar yeter
işallah canım biz kendimizi sıkmayacağız biz mutlu olunca bebişler mutlu bunu biliyoruz onlarda iyi olacak zaten kötü bir durumlarıda yok allah dermansız dert vermesin tüm bebeişleri korusun rabbim
canım ya sizin ev suriyeli sığınmacıların kampını geçti valla evinden kaçan size sığınıyor çok iyi bakıyorsun heralde yatacak yer olmasada geliyorlar bizde mi size gelsek acabahastaneye kaçmakla iyi yapmışsın kafanı dinle hastanede işin bitince gez dolaş ondan sonra eve git baksınlar başlarının çaresine
gnydın arkadaşlar
Gece hiç yatamadık benim gibi ara ara hala çıkaran var mı?
Şimdi çok uykusuzum ama maalesef işteyim birde boğazlarım da ağırmaya başladı
canım yaaaa sakın aklına kötü şeyler getirme bak çok sık rastlanan birşeymiş inşallah bişeycik olmayacak kuzuna sende sağlıkla alacaksın kucağına
Kızlar dün akşam eşime bombaları tek tek patlattım :)
Yemek yedikten sonra sofrada birazcık oyalandık ben başladım oram ağrıyo şöyle oluyo böyle oluyo diye anlatmaya bu da dinliyordu sonra durdum şu ana kadar gerek seninle gerekse sağlık açısından yaşadıklarım sebebiyle ikinci bir çocuk yapacağımız zaman 1 değil 10 değil tam 10000 kez düşünücem dedim gözleri çıkacaktı :) İlk çocukta beklentilerim vardı romantizm açısından ilgi açısından ama olmadı ikincisinde ancak bunları yapacağından emin olursam yaparım dedim oh oh oh ooooohhhh coştumda coştum
Sonra bana doğum hediyesi ne alacaksın dedim hihihi adamın yüreğine iniyordu sana ne oldu bu akşam dedi hastayım ben ilaç kullanıyorum onun etkisi herhalde dedim
Aklımda bişi var ama falan derken şu yeni clio lardan alsana bi tane ateş kırmızısı dedim hahahayttt beklentilerimi yüksek tuttuğumu bilsin :))) Evlenme teklifi edeceği zamanda aklımda bişi var diye diye tek taş için bekletip bekletip istemeye gelecekleri gün netleşince tek taş alıp evlenme teklifi ettiydi ben bilmemmi onu hep böyle konularda pintiliği tutar bunuda söyledim evlenme teklifine benzemesin sonra aman diye :))
http://www.evim.net/de-mobilya_k9508
bebek mobilyası almamış olan arkadaşlar evim nette acayip indirimli bebek mobilyaları var mutlaka bakın ben fiyatları görünce ağzım açık kaldı kampanya bitimine 21 saat kalmış değerlendirin derim
Canlarım günaydın.
günaydınlarrr
ben de öyleyim hatta 2 güne bi yaşıyorum bunu hala özellikle de sabahları yaşıyorum ama çok şükür en azından bulantı hapı içecek kadar kötü değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?