maşallah kızına ve sana nazar değmesin işallah bende kilo almamak istiyorum ama alıyorum hareket ettiğim halde yediklerime de dikkat ediyorum ama vücut depoluyor etrafımdakiler ne güzel kilo almadın diyorlar ama bilmiyorlar 11 kilo aldım geçmiş bile olabilirim
dehşet gerçekten nasıl bir kadın bu ya minick bebek o ya nasıl tokatlıyor ayyyy aklım gitti valla benimde annem bakacak aklım rahat olacak o yüzden ya yabancı bile olsan insan kıyamaz bu güzelliklere insanlıktan çıkmış bu kadın bebeğin aileside onu dövseymiş parçalarım ben böyle bakıcıyı
kızlar ben çıkıorum biraz canım sıkkın yine görümcekler benim harikalar yaratıolar ve eşime göre her yaptıkları normal ben bıktım artık walla bu gidişle erkenden doğururum ben küçük görümce dişçiye gidecekmiş akşam 5 de hava kararıo korkarmış eşim işten izin almış gelio onu hastaneye götürecek ben hergün karanlıkda çıkıorum dedim ve hamileyim dedim onlar kadında demekki ben patates çuvalı sonra dedimi fesat ben oluorum ben çocuk yapmakla en büyük hatamı yapmışı m
dedim canım ya 9 ay taşıyorum kucağına evlat vericem daha ne olsun dedim.
eşim annemle konuşmamızı duydu sanırım. annemler eşime de kıyafet falan alacaklarmış.
gerek yok almayın dedim annem bizim adetimizde var diyor. bende ilk defa duydum.
kayınvalidemden ses seda çıkmıyor ama ben eminim o da bişey yapar.
göstere göstere getirir takar. düğünümüzdede öyle yapmıştı.
8 trabzon bileziği ve seti sadece kendisi taktı kayınbabam ve kaynım korkuluk gibi yanında bekledi.
2 tane bişey alır biri büyük biri küçük.
kayınbabamın ismini koyarsak pahalı olan hediyeyi takar.
aman bişey getirmesin istemiyorum valla.
bizim huzurumuzu bozmasın o yeter.
anneni ikna et birşey almasın, belliki duydukları için almak istemişler. öyle bir adetiniz olsaydı mutlaka bilirdin.
oğluna istediğin ismi tak, başkası mutlu olacak diye içine sinmeyen bir isim koyma. iki gün konuşurlar üçüncü gün alışırlar.
benim kaynanatör bırakın takı takmayı hastaneye bile gelmez. yol parası gider diye.
gelmesin ama bende hastaneden çıkıp anneme gidicem direk orada 15-20 gün durup öyle geçerim kendi evime.
o saate kadarda gelmezse bebeği görmeye ondan sonra gelsede ben eve almayacağım. ahtım var
aklıma geldikçe sinirleniyorum
kızlar ben çıkıorum biraz canım sıkkın yine görümcekler benim harikalar yaratıolar ve eşime göre her yaptıkları normal ben bıktım artık walla bu gidişle erkenden doğururum ben küçük görümce dişçiye gidecekmiş akşam 5 de hava kararıo korkarmış eşim işten izin almış gelio onu hastaneye götürecek ben hergün karanlıkda çıkıorum dedim ve hamileyim dedim onlar kadında demekki ben patates çuvalı sonra dedimi fesat ben oluorum ben çocuk yapmakla en büyük hatamı yapmışı m
canım arayıpta gel dediğinde birşey diyememiştir. hiç boşuna canını sıkma. eşin yeri geldiğinde seni savunmayı hakkını aramayıda biliyor. tamamende silip atamaz
slm kızlar öncelikle hepinizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanız dileğiyle diyorum ve yardım istiyorum bebek çantasının içerisine 3 tane uzun kollu çıtçıtlı body, 3adet çıtçıtlı atlet (kolsuz), 3 takım penye dış giyim, 3 şapka, 3 eldiven, 3 çorap, 2 penye battaniye 1 paket 60lı yenidoğan bebek bezi, 2 biberon, 2 tane emzik, manikür seti, bol bol ağız mendili koydum başka gerekli bişey var mı? atladığım yardımcı olursanız çok mutlu olurum. bu arada erken hazırlamışsın diyenler olabilir fakat bebeğin büyümesi biraz önden gidio normalde 4 nisan ama ben erken doğumdan korkuyorum onun için hazırladım yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler.
maşallah herşeyi hazırlamışsın. ben daha çanta hazırlamadım.
bir eczaneye danışıp göbek kordonu için krem gibi şeyler almak lazım sanırım.
Çok hoş gerçekten. Buluşmalar yapıyor musunuz?
sıkma canını canım ya demekki onlar gibi naz yapman gerek seninde sende öyle yap sen eşine yük olmamak için ondan yardım istemiyorsun oda ailesine yardım ediyor om zaman sen yardım iste senin için koşturup yorulsun onlarla ilgilenemesin bende eşimle tartışınca evlenmekte hamile kalmakta hata mı yaptım diye düşünüyorum ama sonra üzülüyorum allah bana bu güzel bebeği verdi belki bu bebek sayesinde biz daha da bağlanıcaz birbirimize diyorum senle karşılaşamıyoruz ya nevresim takımını ne yaptın geldi mi mail atacaktım mail kutun dolu atamadımkızlar ben çıkıorum biraz canım sıkkın yine görümcekler benim harikalar yaratıolar ve eşime göre her yaptıkları normal ben bıktım artık walla bu gidişle erkenden doğururum ben küçük görümce dişçiye gidecekmiş akşam 5 de hava kararıo korkarmış eşim işten izin almış gelio onu hastaneye götürecek ben hergün karanlıkda çıkıorum dedim ve hamileyim dedim onlar kadında demekki ben patates çuvalı sonra dedimi fesat ben oluorum ben çocuk yapmakla en büyük hatamı yapmışı m
kızlar bu gerçek bir video mu şu anda gözlerimden yaş geldi ben ilk defa izledim ben doğum yaptıktan sonra atölyede olucam bebeğime büyük ihtimal bakıcı bakacak çok kötü bişey bu ya insanların nasıl katil olduğunu şimdi daha iyi anladım benim başıma böle bişey gelse affedemem bu ne böle ya. allah iyilerle karşılaştırsın inşallah
AAAAA eveeeeeet unuttum ben kremleri teşekkür ederim başka aklınıza bişey gelio mu ya ben hazırladım herşeyi arabanın arkasına koyucam ne olur ne olmaz ben yurtdışında yaşıorum annemler 31 martta gelecek onun için erken bişey olursa kiminle hazırlıycam die erken önlem aldımanneni ikna et birşey almasın, belliki duydukları için almak istemişler. öyle bir adetiniz olsaydı mutlaka bilirdin.
oğluna istediğin ismi tak, başkası mutlu olacak diye içine sinmeyen bir isim koyma. iki gün konuşurlar üçüncü gün alışırlar.
benim kaynanatör bırakın takı takmayı hastaneye bile gelmez. yol parası gider diye.
gelmesin ama bende hastaneden çıkıp anneme gidicem direk orada 15-20 gün durup öyle geçerim kendi evime.
o saate kadarda gelmezse bebeği görmeye ondan sonra gelsede ben eve almayacağım. ahtım var
aklıma geldikçe sinirleniyorum
canım arayıpta gel dediğinde birşey diyememiştir. hiç boşuna canını sıkma. eşin yeri geldiğinde seni savunmayı hakkını aramayıda biliyor. tamamende silip atamaz
maşallah herşeyi hazırlamışsın. ben daha çanta hazırlamadım.
bir eczaneye danışıp göbek kordonu için krem gibi şeyler almak lazım sanırım.
AAAAA eveeeeeet unuttum ben kremleri teşekkür ederim başka aklınıza bişey gelio mu ya ben hazırladım herşeyi arabanın arkasına koyucam ne olur ne olmaz ben yurtdışında yaşıorum annemler 31 martta gelecek onun için erken bişey olursa kiminle hazırlıycam die erken önlem aldım
birde totosunu silmek için ıslak mendil veya pamuk gibi birşey alabilrisin. aklıma başka birşey gelmiyor.
bu arada kaç haftalık hamilesin?
AAAAA eveeeeeet unuttum ben kremleri teşekkür ederim başka aklınıza bişey gelio mu ya ben hazırladım herşeyi arabanın arkasına koyucam ne olur ne olmaz ben yurtdışında yaşıorum annemler 31 martta gelecek onun için erken bişey olursa kiminle hazırlıycam die erken önlem aldım
Bebeğin için pişik kremi ve ıslak mendil koymayıda unutma canım
Kendi çantanıda hazırladın mı?
sıkma canını canım ya demekki onlar gibi naz yapman gerek seninde sende öyle yap sen eşine yük olmamak için ondan yardım istemiyorsun oda ailesine yardım ediyor om zaman sen yardım iste senin için koşturup yorulsun onlarla ilgilenemesin bende eşimle tartışınca evlenmekte hamile kalmakta hata mı yaptım diye düşünüyorum ama sonra üzülüyorum allah bana bu güzel bebeği verdi belki bu bebek sayesinde biz daha da bağlanıcaz birbirimize diyorum senle karşılaşamıyoruz ya nevresim takımını ne yaptın geldi mi mail atacaktım mail kutun dolu atamadım
keşke şaka olsa bu durum ama rusyada olan bir olay sende madem bakıcıya bırakacaksın kamera koy eve önlemini al canım
canım,gereksiz insanlar yüzünden moralini bozma...sen bu çocuğu başkaları için değil kendin istediğin için yaptın bunu unutma...pişmanlık duyma sakın...bebeğin hisseder annesi...ama eşine kızmakta haklısın...keşke kardeşine gösterdiği anlayışı sana da gösterseymişsen daha önemlisin...gel de erkeklere anlat hava kararıyosa ne oluyomuş yani?madem korkuyo erkene alsaymış randevusunu
Ayy kızlar hasta mı oluyorum nedir başım çok feci ağrıyor...
Bu hafta izne çıkabilirim,sırf kaynanam sürekli gelir korkusuyla işe gelmeye gayret ediyorum.
3 hafta daha sabrediyim martta direk annemin yanına geçicem.
Ama bilmiyorum kendimi zorlamakla hata mı yapıyorum.
Arkadaşlarımda şimdi izne çıksan pişman olursun bebeğinle geçireceğin bir gün bile önemli olacak diyorlar.
Çok kararsızım:S
sıkma canını canım ya demekki onlar gibi naz yapman gerek seninde sende öyle yap sen eşine yük olmamak için ondan yardım istemiyorsun oda ailesine yardım ediyor om zaman sen yardım iste senin için koşturup yorulsun onlarla ilgilenemesin bende eşimle tartışınca evlenmekte hamile kalmakta hata mı yaptım diye düşünüyorum ama sonra üzülüyorum allah bana bu güzel bebeği verdi belki bu bebek sayesinde biz daha da bağlanıcaz birbirimize diyorum senle karşılaşamıyoruz ya nevresim takımını ne yaptın geldi mi mail atacaktım mail kutun dolu atamadım
keşke şaka olsa bu durum ama rusyada olan bir olay sende madem bakıcıya bırakacaksın kamera koy eve önlemini al canım
birde totosunu silmek için ıslak mendil veya pamuk gibi birşey alabilrisin. aklıma başka birşey gelmiyor.
bu arada kaç haftalık hamilesin?
31. haftamı bitiriyorum doktora göre 4-18 nisan ultsasona göre 31 mart da gelior oluşum bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim cnm sagol
anlatamadım ben bunların fesatlıklarını eşime büyük görümcenin kızınada elif olunca beşik alıncak öle olcak böle olcak çocuğu öle kızdırıolar dün dedesine diomuşki elif olunca onu sevmicen demi diomuş çocukları şimdiden düşman etcekler öle mi denir ya
slm kızlar öncelikle hepinizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanız dileğiyle diyorum ve yardım istiyorum bebek çantasının içerisine 3 tane uzun kollu çıtçıtlı body, 3adet çıtçıtlı atlet (kolsuz), 3 takım penye dış giyim, 3 şapka, 3 eldiven, 3 çorap, 2 penye battaniye 1 paket 60lı yenidoğan bebek bezi, 2 biberon, 2 tane emzik, manikür seti, bol bol ağız mendili koydum başka gerekli bişey var mı? atladığım yardımcı olursanız çok mutlu olurum. bu arada erken hazırlamışsın diyenler olabilir fakat bebeğin büyümesi biraz önden gidio normalde 4 nisan ama ben erken doğumdan korkuyorum onun için hazırladım yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?