2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kızlar bu gerçek bir video mu şu anda gözlerimden yaş geldi ben ilk defa izledim ben doğum yaptıktan sonra atölyede olucam bebeğime büyük ihtimal bakıcı bakacak çok kötü bişey bu ya insanların nasıl katil olduğunu şimdi daha iyi anladım benim başıma böle bişey gelse affedemem bu ne böle ya. allah iyilerle karşılaştırsın inşallah

canım,gereksiz insanlar yüzünden moralini bozma...sen bu çocuğu başkaları için değil kendin istediğin için yaptın bunu unutma...pişmanlık duyma sakın...bebeğin hisseder annesi...ama eşine kızmakta haklısın...keşke kardeşine gösterdiği anlayışı sana da gösterseymiş sen daha önemlisin...gel de erkeklere anlat hava kararıyosa ne oluyomuş yani?madem korkuyo erkene alsaymış randevusunu

Çok hoş gerçekten. Buluşmalar yapıyor musunuz?

Yok canım hiç yapmadık...

Canım benim neden bozuyorsun sen moralini.
Erkek milleti işde bazen odun olabiliyorlar.

sıkma canını canım ya demekki onlar gibi naz yapman gerek seninde sende öyle yap sen eşine yük olmamak için ondan yardım istemiyorsun oda ailesine yardım ediyor om zaman sen yardım iste senin için koşturup yorulsun onlarla ilgilenemesin bende eşimle tartışınca evlenmekte hamile kalmakta hata mı yaptım diye düşünüyorum ama sonra üzülüyorum allah bana bu güzel bebeği verdi belki bu bebek sayesinde biz daha da bağlanıcaz birbirimize diyorum senle karşılaşamıyoruz ya nevresim takımını ne yaptın geldi mi mail atacaktım mail kutun dolu atamadım

keşke şaka olsa bu durum ama rusyada olan bir olay sende madem bakıcıya bırakacaksın kamera koy eve önlemini al canım

Ayy kızlar hasta mı oluyorum nedir başım çok feci ağrıyor...

Bu hafta izne çıkabilirim,sırf kaynanam sürekli gelir korkusuyla işe gelmeye gayret ediyorum.
3 hafta daha sabrediyim martta direk annemin yanına geçicem.
Ama bilmiyorum kendimi zorlamakla hata mı yapıyorum.
Arkadaşlarımda şimdi izne çıksan pişman olursun bebeğinle geçireceğin bir gün bile önemli olacak diyorlar.
Çok kararsızım:S

arkadaşlar hepinize merhabalar.ben yeni üye değilim aslında ama ilk kez yazıyorum.31.gebelik haftamdayım.hepinizin bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza almanızı dilerim

önlem alayım almasınada kamera koyup böle video izlersem öldürürüm ben o bakıcıyı yok ya ben şu anda karar verdim bebeğim atölyede yanımda olacak bırakamam zaten 3 yaşında kreşe başlayacak 3 yıl yanımda olur bırakamam yaaaaaaaaaa çok korktum ben

ooooww gene kaynana muhabbetleri açılmış.. en sevdiğim konu
ben de hemen gıcık olduklarımdan başlayım.. son günlerde ben annemlerde doğum yapıcam diye pek arar sorar oldu.. ama yemezler sevgili kaynanacığım.. o yarım ağızla geleyim mi yapılcak bişeyin var mı sorularına kanmıyorum.. gelme lazım değilsin.. çok şükür her işimi görüyorum, kocam da sağolsun hep yardımcı.. sen git kızınla ve torununla ilgilen.. gelip de beni de germe.. peşinde dolaşmaktan bi hal oluyorum.. ütü yapacak oluyosun masayı getir, ütüyü getir, suyunu doldur, çamaşırları taşı.. ne anladım bu işten.. bunları ben taşıdıktan sonra zaten ütüleme işini de kendim yaparım.. temizlik yapayım diye geldiğinde de süpürgeyi getir, kovayı doldur. oldu canımmm.. hoş zaten 33 haftada 1 kez geldin.. onda da kocam laf etti de ondan geldin..
yok anam sevmiyorum ben bu kadını..
annemler adapazarında, herkes size de yol göründü diyor kaynanamla kayınpederime.. diyemiyolar gideriz tabii doğuma.. aa gelirler mi, Allah korusun yolda paraları gider.. benzin masrafı, otoban masrafı bi sürü para.. ahh ahh çok dertliyim çoook.. gidip oğlumun odasının dolaplarını sileyim..

kocaların hediye muhabbetini de ben başlattım.. benim tek taş yerine geldi bu arada kocacım siparişi geçti kesin.. gelir bikaç güne elinde süprizi ile.. canım kocacım benimmm

** bu arada mobilyası gelecek olanlar.. ben gbi öyle hemencecik yerleştiririm hayali kurmayın.. en kokusuzu bile kokuyor.. camları açtım havalandırıyorum dünden beri ama yok kokuyor işte..

anlatamadım ben bunların fesatlıklarını eşime büyük görümcenin kızınada elif olunca beşik alıncak öle olcak böle olcak çocuğu öle kızdırıolar dün dedesine diomuşki elif olunca onu sevmicen demi diomuş çocukları şimdiden düşman etcekler öle mi denir ya

Hamileliğinizin son 12 haftasında bebeğinizin kalsiyum ihtiyacı en üst düzeye çıkar. Bunun sebebi, bebeğinizin iskeletinin hızlı kemikleşmesi, sertleşmesi ve kemik gelişiminde kalsiyuma olan ihtiyaçtır. Süt ve süt ürünlerindeki kalsiyumun emilmesi ve kullanılması, hap şeklinde olan kalsiyum katkılarına göre daha kolay ve hızlıdır.

takvimimde bugün bu yazıyor demekki bol bol süt içip yoğurt yemek lazım ki sağlam kemikleri olsun bebişlerin ben 1 bardak içiyordum 2 bardak içerim artık sizlerde dikkate alın diye paylaşıyorum

dikkat canım kendine, hastalanmadan önlemini al. zaten göbekler büyüdü nefes alıp vermek zorlaştı birde grip nezle olursak yandığımızın resmidir.
arkadaşların doğru söylüyor bebeklerle geçireceğimiz zamanlar çok değeri, çalışması gereken herkez bir gün daha fazla evde kalabilmek için nelere katlanıyor.
ama bebeklerimizin son haftalarda daha çok geliştiğini ve onun içinde dinlenmemizin önemli olduğunuda unutma

kuzum nevresim takımı ellerinde kalmamış başka gönderelim die aradılar bende iptal ettim bidahada almadım zaten bi tane var onu kullanıcam bakalım şimdilik zaten bişey alasım yok hevesim kaçıo ben onu düşünüorum şu halimle faturaları yatır onu al bunu yap o gene onlara koşturuo geçen izinliydi evde yiğenine baktı ikametimizi al dedim yeni taşındık bak bebek olunca lazım olur dedim yapmadı çocuk baktı hamile hamile ben halletttim ne diyim çok yıprandım çok

ayy bizde de var bi tane böyle..! görümcemin 4 yaşında oğlu var.. garibim nasıl da tatlı ama ilgisiz sevgisiz büyüyor.. çok üzülüyorum ona.. geçen kaynanalardayken çocuk orda, kayınpeder dönmüş seni artık sevmicem sen pissin, salaksın ayy neler neler dedi.. ..ktir git dedi döndü çocuğa.. ben şok!!! dayanamadım tutamadım kendimi ne biçim konuşuyosunuz çocuğa günahtır dedim.. sevmicem onu çişini yapıyo hep altına dedi.. yavrum nasıl ağlamaya başladı.. dede beni sevmiyooo diye.. kaynanam da koştu mutfaktan ama çişini yapmasın o da demez mi.. ayy böyle mi eğitilir çocuk çiş için sürekli suçlayarak sürekli rencide ederek. bi de dönüp bana demez mi senin yüzünden işiyo altına sürekli diye.. ben naptım da işetiyorum ki dedim.. eee bebek olacağını duyunca başladı işemeye dedi.. ses edemedim. ama o çocuk bezden çıktığından beri sürekli işiyor ve tek sebebi var yavrum dikkat çekmek için yapıyo.. annesi gezmekten bebesiyle ilgilenemiyo, baba desen umru değil.. o çocuk sürekli anane babane yanında.. iki birbirinden cahil insan nasıl eğitebilir ki çocuğu.. ooff offf bak gene cinlenmeye başladım.. bi de ikaz edince cevapları hazır, seninki olsun görcez seni de..!!! görün bakalım diyorum bende.

Kızlar ben size birşey danışmak istiyorum...
Şimdi ben yurtdışındayım ve az önce 4 mayıs için %50 indirimli uçak bileti buldum annem için.
Bizim tahmini doğum tarihimizde 15 nisan gibi gözüküyor ben 15 gün kadar bebeğe kendim bakabilir miyim ?
Annem de hastanede yanında olmak istiyorum diyor sizce ne yapayım 15 gün kadar idare edebilir miyim...yoksa gelsin mi...bilemedim...baya bi fark oluyor....:44:

bende bi liste var ,

Bebek için

2 adet kolsuz body
2 adet yarım kollu body
2 adet tulum
Bebek bezi
Bakım seti (tırnak makası, ateş ölçer, burun pompası gibi) bu sete gerek var mı bilmem zaten hastanede olucaz...
Biberon ve emzik
Kalınca bir örtü (altını değiştirirken sermek üzere)
Yan yatırma yastığı
Havlu
Şapka
Eldiven
Yatak takımı
Pişik kremi ve pudra
Vücut losyonu
Delikli, yumuşak bir battaniye veya pike
Islak mendil
Gazlı bez
Mevsime bağlı özelliklerde çorap ve patik
Yine mevsime bağlı olarak yelek veya hırka

Anne için…

3 adet önden düğmeli gecelik
12 adet pamuklu iç çamaşırı --- Buda fazla bence, giy at külot aldım ben , birkaçta kilot alırım
4 adet önden kopçalı sutyen --- Buda fazla
Sabahlık
Bornoz ve yüz havlusu --- Bornoza ne gerek var bilemedim , duş filan alınır mı ki ?
Göğüs ucu pedler
Göğüs ucu koruyucu krem
Kişisel bakım ürünleriniz, diş fırçası ve diş macunu
Çorap
Rahat bir terlik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…