2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

biberon ; dr browns
emzik ; nuk (ne aldım bilmiyorum valla satıcı al bu iyi dedi, aldım :) )
pişik kremi; sudocream
yağ; almadım.. gereksiz bence, hiç kullanılmıyor..
pudra; da almadım..
vücut nemlendiricisi; kuzenim getirmiş johnson baby
şampuan; bübchen yeni doğan

benim aldıklarım böyle..

slm cnm bence çok fazla kıyafet alma zaten biberon chicco aldım emzikleri kauçuk biberonum cam zaten 2 biberon 2 emzik il etapta yeterli şampuan dalinden şaşmicam krem ve losyonları banada arkadaşlar hatırlattı onlarıda mustela alıcam

Canım Ben biberonu Dr. Brown'un cam ve silikon emziklisinden aldım , emziği chicco yine silikon yenidoğanlar için silikon öneriliyor kauçuklar ileriki dönemler için daha uygunmuş bilgin olsun.

Şampuan ve sabununu sebamed aldım, bebe yağı evde johnson's baby vardı onu kullanacağım.Pişik kremi henüz almadım doktorumuza sorup öyle alacağım,

Kizlar merhaba nasilsiniz netimiz baglandi.
Benim 3 gundur suren karin agrim oluyo zaman zaman.sizlerde yasayan varmi boyle bi durumu.

bi ara çok oldu bendede ama takip ettik ekmeğimizi değiştirmiştik ondan kaynaklandığını anladık eski ekmeğe dönünce olay çözüldü midem falan bulanıodu ama kasılma falansa seninki ara istersen doktorunu cnm

teşekkürler kızlar... forumları okumaktan araştırmaktan kafam karıştı... herkes bi marka sölemiş bakalım hayırlısı... başka fikirleri olan varsa yazabilirmisiniz arkadaşlar...

çok sağol canım...

canım bana da chicconun silikon emziğini önerdiler. üstüne basa basa kauçuk dedim ama ileriki dönemler için diye söyledi satıcı kız. ben de silikon aldım.

pembe canım minikbaby.comun ürünleri gayet uygun. ben baya bi araştırmıştım birçok şeyi ordan sipariş verdim. ptt kargoyla gönderiyorlar. kapıda ödeme seçeneği de var.istersen bi bak canım.

sende hiçbişey beğenmiyon ersnil yaaa öyle renk filan ne seçiyon.. bak rengini sevmezsin diye alacak kaynanayı durdurmuşsun
amaaan benimki diyo ki hani şu elde taşıma çantalar varya bebek koyuluyo içine.. bi de yanında aynısının takımı çantası oluyo.. ondan almıcan mı dedi..!! yok artık ne gerek var ona dedim.. eee hastaneden nasıl çıkartcanız bebeği dedi.. ana kucağı var, onunla çıkarırız ya da kucaklayıverir birileri dedim.. hııı diyo.. o ne be öyle.. ben yavrumu james bond çanta sallar gibi elimde çantayla sallaya sallaya mı çıkartcam..
kocişimi seviyorum ben yaaa.. seninkini de seviyom seni çok sevip koruyo kolluyo diye Allah'ım bozmasın ağzımızın tadlarını.. huyları değişmesin kocişlerin, hep böyle korusunlar, kollasınlar çok sevsinler..

kızlar onlar nasıl kaygana öyle
yazdıklarınızı okudukça şok oldum

ohooo bende daha neler neler var..

kızlar çıktım ben herkeze katkılarından dolayı teşekkür ederim bebişlere iyi bakın kendinizede kaynanaları görümceleri takmayın kafanıza siz bebeğinizle geçireceğiniz muhteşem günlere odaklanın öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....

kauçuk emzik ayda bir değiştirilmesi gerekiyormuş.. emdikçe şişermiş o.. silikon daha kullanışlı olur demişti bana satıcı bak hatırladım şimdi..
ben üşenmiyim de kalkayım bebeğimin cicilerini ütüleyim.. fotolarını çekeyim.. odasının da fotolarını çekeyim.. akşama albüm yapayım..

atölye sıcaksa hani çocuk için uygun ortamsa götür yanında ne atölyesi canım tekstil falan mı

mobilya kokusu 1 ayda zor çıkar canım bizimkide daha kokuyor 2 kere sildim havalandırıyoruz yine de koku var ama foto nerden foto hala paylaşmadın
ayy ne salaklar ya aman yanlız bırakma çocukları kıskanıp bebeğe zarar verebiliyorlar aman bu insanlarda çocuğu kışkırtıyor zaten edepsizler

alırsın sonra canım sıkma canını ne olur bak sen sıkılınca sinirlenince bebek içerde kendini kasıyor ve hareket etmiyor hareketleri yavaşlıyor elinde değil biliyorum sinir oluyorsun ama bebişinle ilgili şeylerle uğraş keyfin düzelir

ne biçim insanmış bunlar be çocuk bu işerde, sıçarda ayy sinir oldum cahil insanlar düşüncesizler anne babada düzgün olsa ilgilenir çocuğuyla yazık yavrucuğa

ilk başlarda zaten annene ihtiyacın var onun tecrübesi gerekecek sana yine de sen bilirsin

3 gecelik nedir ya 1 gece kalınacak zaten hadi 2 olsun biri yedek ,12 çamaşır ne yuhhh çamaşır dükkanıyla mı hazırlanmış bu liste :) bornoz bencede gerek değil el havlusu olabilir hağıt havlu onlar lazım olur

sağol canım... sen de asker eşiydin sanırım beni anlıyosundur

ben ipi almadım oda yapmadı, sen ipide kaptırmışsın
bu sadece bir tanesi canım, daha neleri var neleri beleş mezar bulsa içine girecek

bir defa işten geldim diğer gün misafirim gelecek kahvaltıya evi temizliyorum. geldi oturmaya saatte baya geç olmuştu. evi temizledin ikramlık ne yapacaksın dedi. hiç birşey hazırlayamadım yoruldumda artık sabah bakarım dedim. ben erken kalkıyorum bir börek yaparım sana dedi. şaşırdım bende ama tamam dedim.
sabah misafirim geldi camdan bakıyor oda. evde biraz oturduk ufak ufak masayı hazırladım falan börekten ses seda yok.
sonra ben gittim kapıya vurdum, böreği ver kahvaltıyı hazırladım dedim. para verseydin yapardım, sen para vermedinki dedi sap gibi kaldım.
ya para ver markete gideyim yapayım de, yada hiç ben yaparım diye atlama dimi. sonrada utanmadan oda gelmişti kahaltıya

bende önceden idare edebiliyordum ama artık sabrım kalmadı.
eşimde annesinin huyunu biliyor, şimdi oda gidip gelmiyor sadece merdiven üstünde falan karşılaşırsa selam veriyor okadar.
ne annesini kırmak ister ne beni. arada kalmış durumda oda. ama annesinede birşey söyleyip yaptıracak biri değil. oda içine atıp oturur yerine

Ya işde ondan şekerim ondan bana almayı planladığı çantada ondan.
Ne rengi gözünü seveyim,anam var yanımda kocişim var birde mağaza sahibi var diye bir şey demedim.
Ben onu koluma takar da gider miyim bir yere allah aşkına.
Birde ikisinide takım alacakmış.Ben kırmak istemiyorum bir şey demiyorum ama hiç mi görmüyor benim neler kullandığımı.
Erkeğe gitmiş pembe işlemeli zıbın almış ya.Annem erkek kıyafetlerine bakarkende kızlarınkine bakıyordu gözümden kaçmış değil..

Bende dedim ki hiç birini almayın.
Ben çanta beğendim dedim.Ne kadar dedi.100 lira dedim.(Cidden de öyle tam benim tarzım)
Hiç bişi demedi.Annem alcakmış sen masraf yapma dedi dedim.Yine tek kelime yok.

kızlar onlar nasıl kaygana öyle
yazdıklarınızı okudukça şok oldum

bunlar sadece fragman canım, 5 yıllık dizimizde daha neler var neler

kolay gelsin canım sana, çok yorma kendini

Aston Martin DB9 Coupe Model 268.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 113149509
kocamın benden sevgililer günğ için istediği şeye bakın lütfen biraz önce geldi mail bana sevgililer gününde bunu hediye alabilirsin diye görünce ağzım açık kaldı bende ok tamam alırım canım yarın benim doğum günüm sen bana doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, doğum hediyesi ne alacaksın dedim sen ne istersen onu alırım demiş :) sevindirdi beni bende bana sen ol yeter dedim ne olduysa pek romantiğiz bugün ersnille kocası gibi olduk :)aşk böcükleri maşallah diyelim de nazar değmesin

ay sizinkide zormuş bee...

Benim ki ne güzel anama gidicem diyene kadar uzakdı.
Hatta martta memlekete gider ekimde ancak gelir.
Geçen sene öyle yapmışdı en azından.İnşallah bu yılda gider.
Allahdan bebeğine bakarım filanda demiyor.Yoksa yanmıştım.
Bakarım derse zaten doğru annemin yanına taşınırız hiç umrumda olmaz.
Eşimde bu konuda benimle hem fikir.

Çünkü biliyor annesi hayatımızı tamamen kısıtlar.
Arada gidip geliyoruz işde fazlası zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…