ooooww gene kaynana muhabbetleri açılmış.. en sevdiğim konu
ben de hemen gıcık olduklarımdan başlayım.. son günlerde ben annemlerde doğum yapıcam diye pek arar sorar oldu.. ama yemezler sevgili kaynanacığım.. o yarım ağızla geleyim mi yapılcak bişeyin var mı sorularına kanmıyorum.. gelme lazım değilsin.. çok şükür her işimi görüyorum, kocam da sağolsun hep yardımcı.. sen git kızınla ve torununla ilgilen.. gelip de beni de germe.. peşinde dolaşmaktan bi hal oluyorum.. ütü yapacak oluyosun masayı getir, ütüyü getir, suyunu doldur, çamaşırları taşı.. ne anladım bu işten.. bunları ben taşıdıktan sonra zaten ütüleme işini de kendim yaparım.. temizlik yapayım diye geldiğinde de süpürgeyi getir, kovayı doldur. oldu canımmm.. hoş zaten 33 haftada 1 kez geldin.. onda da kocam laf etti de ondan geldin..
yok anam sevmiyorum ben bu kadını..
annemler adapazarında, herkes size de yol göründü diyor kaynanamla kayınpederime.. diyemiyolar gideriz tabii doğuma.. aa gelirler mi, Allah korusun yolda paraları gider.. benzin masrafı, otoban masrafı bi sürü para.. ahh ahh çok dertliyim çoook.. gidip oğlumun odasının dolaplarını sileyim..
kocaların hediye muhabbetini de ben başlattım.. benim tek taş yerine geldi bu aradakocacım siparişi geçti kesin.. gelir bikaç güne elinde süprizi ile.. canım kocacım benimmm
** bu arada mobilyası gelecek olanlar.. ben gbi öyle hemencecik yerleştiririm hayali kurmayın.. en kokusuzu bile kokuyor.. camları açtım havalandırıyorum dünden beri ama yok kokuyor işte..
ayy bizde de var bi tane böyle..! görümcemin 4 yaşında oğlu var.. garibim nasıl da tatlı ama ilgisiz sevgisiz büyüyor.. çok üzülüyorum ona.. geçen kaynanalardayken çocuk orda, kayınpeder dönmüş seni artık sevmicem sen pissin, salaksın ayy neler neler dedi.. ..ktir git dedi döndü çocuğa.. ben şok!!! dayanamadım tutamadım kendimi ne biçim konuşuyosunuz çocuğa günahtır dedim.. sevmicem onu çişini yapıyo hep altına dedi.. yavrum nasıl ağlamaya başladı.. dede beni sevmiyooo diye.. kaynanam da koştu mutfaktan ama çişini yapmasın o da demez mi.. ayy böyle mi eğitilir çocuk çiş için sürekli suçlayarak sürekli rencide ederek. bi de dönüp bana demez mi senin yüzünden işiyo altına sürekli diye.. ben naptım da işetiyorum ki dedim.. eee bebek olacağını duyunca başladı işemeye dedi.. ses edemedim. ama o çocuk bezden çıktığından beri sürekli işiyor ve tek sebebi var yavrum dikkat çekmek için yapıyo.. annesi gezmekten bebesiyle ilgilenemiyo, baba desen umru değil.. o çocuk sürekli anane babane yanında.. iki birbirinden cahil insan nasıl eğitebilir ki çocuğu.. ooff offf bak gene cinlenmeye başladım.. bi de ikaz edince cevapları hazır, seninki olsun görcez seni de..!!! görün bakalım diyorum bende.
Kızlar ben size birşey danışmak istiyorum...
Şimdi ben yurtdışındayım ve az önce 4 mayıs için %50 indirimli uçak bileti buldum annem için.
Bizim tahmini doğum tarihimizde 15 nisan gibi gözüküyor ben 15 gün kadar bebeğe kendim bakabilir miyim ?
Annem de hastanede yanında olmak istiyorum diyor sizce ne yapayım 15 gün kadar idare edebilir miyim...yoksa gelsin mi...bilemedim...baya bi fark oluyor....:44:
ooooww gene kaynana muhabbetleri açılmış.. en sevdiğim konu
ben de hemen gıcık olduklarımdan başlayım.. son günlerde ben annemlerde doğum yapıcam diye pek arar sorar oldu.. ama yemezler sevgili kaynanacığım.. o yarım ağızla geleyim mi yapılcak bişeyin var mı sorularına kanmıyorum.. gelme lazım değilsin.. çok şükür her işimi görüyorum, kocam da sağolsun hep yardımcı.. sen git kızınla ve torununla ilgilen.. gelip de beni de germe.. peşinde dolaşmaktan bi hal oluyorum.. ütü yapacak oluyosun masayı getir, ütüyü getir, suyunu doldur, çamaşırları taşı.. ne anladım bu işten.. bunları ben taşıdıktan sonra zaten ütüleme işini de kendim yaparım.. temizlik yapayım diye geldiğinde de süpürgeyi getir, kovayı doldur. oldu canımmm.. hoş zaten 33 haftada 1 kez geldin.. onda da kocam laf etti de ondan geldin..
yok anam sevmiyorum ben bu kadını..
annemler adapazarında, herkes size de yol göründü diyor kaynanamla kayınpederime.. diyemiyolar gideriz tabii doğuma.. aa gelirler mi, Allah korusun yolda paraları gider.. benzin masrafı, otoban masrafı bi sürü para.. ahh ahh çok dertliyim çoook.. gidip oğlumun odasının dolaplarını sileyim..
kocaların hediye muhabbetini de ben başlattım.. benim tek taş yerine geldi bu aradakocacım siparişi geçti kesin.. gelir bikaç güne elinde süprizi ile.. canım kocacım benimmm
** bu arada mobilyası gelecek olanlar.. ben gbi öyle hemencecik yerleştiririm hayali kurmayın.. en kokusuzu bile kokuyor.. camları açtım havalandırıyorum dünden beri ama yok kokuyor işte..
dikkat canım kendine, hastalanmadan önlemini al. zaten göbekler büyüdü nefes alıp vermek zorlaştı birde grip nezle olursak yandığımızın resmidir.
arkadaşların doğru söylüyor bebeklerle geçireceğimiz zamanlar çok değeri, çalışması gereken herkez bir gün daha fazla evde kalabilmek için nelere katlanıyor.
ama bebeklerimizin son haftalarda daha çok geliştiğini ve onun içinde dinlenmemizin önemli olduğunuda unutma
Bebeğin için pişik kremi ve ıslak mendil koymayıda unutma canım
Kendi çantanıda hazırladın mı?
evet hazırladım canım ilgilenirseniz aklınıza gelmeyen sizinde koymak istediğiniz bişey olursa yazıorum listeyi aynı zamanda unuttuğum bişey varsa bundada bana yazarsanız sevinirim.
2 tane önden açılan pijama, 1 tane önden açılan gecelik sabahlık(sezaryen olursam pijama giyemeyebilirmişim), çorap, terlik, bol bol iç çamaşırı, göğüs pedi, diş fırçası macunu, toka 2 tane kırmızı kurdeleli taç :) meme ucu kremii peçete, fotoğraf makinesi, kıyafet, ayma makyaj malzemesi, emzirme sütyeni, emzirme yastığı, hijyenik ped, yüz havlusu nasıl?
Bebeğin için pişik kremi ve ıslak mendil koymayıda unutma canım
Kendi çantanıda hazırladın mı?
evet hazırladım canım ilgilenirseniz aklınıza gelmeyen sizinde koymak istediğiniz bişey olursa yazıorum listeyi aynı zamanda unuttuğum bişey varsa bundada bana yazarsanız sevinirim.
2 tane önden açılan pijama, 1 tane önden açılan gecelik sabahlık(sezaryen olursam pijama giyemeyebilirmişim), çorap, terlik, bol bol iç çamaşırı, göğüs pedi, diş fırçası macunu, toka 2 tane kırmızı kurdeleli taç :) meme ucu kremii peçete, fotoğraf makinesi, kıyafet, ayna makyaj malzemesi, emzirme sütyeni, emzirme yastığı, hijyenik ped, yüz havlusu nasıl?
kızlar naslsnz bısy sorcam benm bebş cok kasılyo sızlerdede varmı bu problem
2 tane önden açılan pijama, 1 tane önden açılan gecelik sabahlık(sezaryen olursam pijama giyemeyebilirmişim), çorap, terlik, bol bol iç çamaşırı, göğüs pedi, diş fırçası macunu, toka 2 tane kırmızı kurdeleli taç :) meme ucu kremii peçete, fotoğraf makinesi, kıyafet, ayma makyaj malzemesi, emzirme sütyeni, emzirme yastığı, hijyenik ped, yüz havlusu nasıl?
Süpersin,herşeyin tam gibi.
Bebişinin ıslak mendili ve pişik kremini koydugunda çantan tamamdır.
He bu arada aklıma geldi bak.Bebeğin için anakucağını da aldın mı?
Hastaneden çıkarken ihtiyaç duyabilirsin.
ayy bizde de var bi tane böyle..! görümcemin 4 yaşında oğlu var.. garibim nasıl da tatlı ama ilgisiz sevgisiz büyüyor.. çok üzülüyorum ona.. geçen kaynanalardayken çocuk orda, kayınpeder dönmüş seni artık sevmicem sen pissin, salaksın ayy neler neler dedi.. ..ktir git dedi döndü çocuğa.. ben şok!!! dayanamadım tutamadım kendimi ne biçim konuşuyosunuz çocuğa günahtır dedim.. sevmicem onu çişini yapıyo hep altına dedi.. yavrum nasıl ağlamaya başladı.. dede beni sevmiyooo diye.. kaynanam da koştu mutfaktan ama çişini yapmasın o da demez mi.. ayy böyle mi eğitilir çocuk çiş için sürekli suçlayarak sürekli rencide ederek. bi de dönüp bana demez mi senin yüzünden işiyo altına sürekli diye.. ben naptım da işetiyorum ki dedim.. eee bebek olacağını duyunca başladı işemeye dedi.. ses edemedim. ama o çocuk bezden çıktığından beri sürekli işiyor ve tek sebebi var yavrum dikkat çekmek için yapıyo.. annesi gezmekten bebesiyle ilgilenemiyo, baba desen umru değil.. o çocuk sürekli anane babane yanında.. iki birbirinden cahil insan nasıl eğitebilir ki çocuğu.. ooff offf bak gene cinlenmeye başladım.. bi de ikaz edince cevapları hazır, seninki olsun görcez seni de..!!! görün bakalım diyorum bende.
Kızlar ben size birşey danışmak istiyorum...
Şimdi ben yurtdışındayım ve az önce 4 mayıs için %50 indirimli uçak bileti buldum annem için.
Bizim tahmini doğum tarihimizde 15 nisan gibi gözüküyor ben 15 gün kadar bebeğe kendim bakabilir miyim ?
Annem de hastanede yanında olmak istiyorum diyor sizce ne yapayım 15 gün kadar idare edebilir miyim...yoksa gelsin mi...bilemedim...baya bi fark oluyor....:44:
kızlar naslsnz bısy sorcam benm bebş cok kasılyo sızlerdede varmı bu problem
30. Haftadaym cnm açıkcası endşlndm yarn hastnye gtcemkesinlikle tatlım 2 saat önce banyoda doğuruorum zannettim ama bu sık sık olacak dedi doktorum artık çok daha büyük bebişimiz accaip hareketler yapabiliolar kaç haftalıksın bu arada
Bütün kaynanalar aynı galiba.
Bende anneme gidicem dediğimden beri,çevrenin tepkisinden çekiniyor heral.
bir ilgi bir alaka.Arayıp sormalar gittiğimizde sarılmalar filan.
İşde 5 mendille 2 zıbın takımıda almış.Birinin işlemeside pembe.
Dedim ben bunu giydirmem ki.Kadına bir haller oldu.Ama yemezler gidicem ve annemde kalıcam ötesi yok...
Bütün kaynanalar aynı galiba.
Bende anneme gidicem dediğimden beri,çevrenin tepkisinden çekiniyor heral.
bir ilgi bir alaka.Arayıp sormalar gittiğimizde sarılmalar filan.
İşde 5 mendille 2 zıbın takımıda almış.Birinin işlemeside pembe.
Dedim ben bunu giydirmem ki.Kadına bir haller oldu.Ama yemezler gidicem ve annemde kalıcam ötesi yok...
Ah canım o kadar kararsızım ki.
İş yerinde çok rahatım.Ama yolda çok indi bindi yapıyorum.
O yüzdende korkuyorum.Kocişde sabah artık kendini zorlama gidemiceksen gitme hayatım dedi.
Uff bilmiyorum :S
Süpersin,herşeyin tam gibi.
Bebişinin ıslak mendili ve pişik kremini koydugunda çantan tamamdır.
He bu arada aklıma geldi bak.Bebeğin için anakucağını da aldın mı?
Hastaneden çıkarken ihtiyaç duyabilirsin.
aldım tabi cnm portbebe dımı birde tavsiyem olacak ev tipi ana kucağı için 4 moms mamaroo 2013 muhteşem bi ürün elimiz ayağımız olacak evde hatta dışarda yemekte falan :)
Ayy Allah cahil insanların eline düşürmesin. İleri de kendi çocuğuna da böyle davranmasınlar diye düzeltmeye çalışıyorsun. Bende öyle yapıyorum. Bazen de ters tepiyo görümce benim çocuğum nolcak falan diyo. Hepten cinnet
O arada yanında kalacak başka kimse yokmu canım? Yalnız kalman pek iyi değil. K.V. bile olsa yanında biri kalmalı. Tabi en iyisi annendir ama..
Bazen benim bebeğim de öyle yapıyo. genelde yorgunluk yada gerginlik yapabiliyor. dinlenmek sakince uzanmak bebeğini elinle okşayarak sakinleştirmek iyi gelebiliyor.
kaynanan yine azda olsa almış birşeyler. benimki konuştuğumuz zamanlarda yelek yapmak için benden ip parası istemişti. bir yeleğe ne kadar ip gidebilirki. bu arada şişini ve hatta ipi kesmek için makasınıda almamı istedi. bu arada hiç yoksa 20 takım şişi vardır elinden örgüsü düşmez
en son kurban bayramındada sabah el öpmeye gitmiştik. eşim özellikle kahvaltıya gitmek istemişti bayram sabahı kalabalık kahvaltı yapalım diye. gittik masası hazır çayını demlemiş falan. 5dk oturduk içerde sonra döndü dedi gidin evinizede biz kahvaltı yapalım.
yuh dedim bayram sabahı hamile gelinin, oğlun gelmiş yanına, masan hazır bizi gönderiyorsun utanmadan. bir kovmadığın eksik kalmıştı tam oldu dedim. kadın güldü geçti hiç öyle toparlamaya falanda çalışmadı.
odur budur konuşmuyorum, yüzlerinide görmüyorum. onlarda bir kez bile olsun hatalarını düzeltmek için çaba göstermediler.
artık benden uzak allaha yakın olsunlar. ne görmek istiyorum ne duymak. bebeğimi bile görsünler istemiyorum.
30. Haftadaym cnm açıkcası endşlndm yarn hastnye gtcem
Kizlar merhaba nasilsiniz netimiz baglandi.
Benim 3 gundur suren karin agrim oluyo zaman zaman.sizlerde yasayan varmi boyle bi durumu.
ayyy benimki de iki tane yelek almış.. geçen akşam bizdelerdi,, eşim annemlerden getirdiğim valizi salona getirdi.. anne bak adapazarından geldi bunlar, tuncss un annesi almış hepsini dedi.. açtı göstermeye başladı hevesle.. kadın herşeye burnunu büktü.. annem çok güzel hırka filan örmüş.. hep bambu iplerle iplerine laf etti.. sonra da kayınpeder döndü kaynanama sende getireydin ya aldıklarımızı dedi.. ben de şaşkın şaşkın aa bişeyler mi aldınız dedim.. sanki atla deve almış gibi, evet PANÇOdan (burda panço vurgulandı, kaliteli bişey aldık diye :)) ) iki yelek aldık dedi.. bende haa iyi dedim ..bişey diyemedim.. onlar gidince eşim dedi, 2 yaş almışlar yelekleri.. indirim varmış.. bi tek bunlar kalmış almış olmak için almışlar dedi.. dedim lazım değil onların aldıkları.. annem ablam yeter bize.. bebek arabamızı ablam aldı, annemin aldığı kıyafetler filan hep kanz chicco filan.. bi kere bile lafı edilmez.. ama bunlar zorla sok gözümüze diyorlar deli oluyorum..
o akşam eşim bebek arabasının da montajını yaptı, kayınpeder iki de bir amma alengirli bu ne böyle dedi durdu.. kaynanamda oğlu aldı diye böbürleniyordu.. eee 1 milyarlık araba olcak tabi filan diyo.. ama nasıl havalarda.. eşim de döndü ablamın kesesine bereket, sağolsun büyük yükten kurtardı bizi deyiverdi..!! bunlar şok.. nasıl yani sen almadın mı dedi kaynanam.. eşim de yoo biz beğendik ödemeyi ablam yaptı dedi.. ikisinin de rengi attı.. ohh olsun.. öyle 1,000 tl verip bebenin herşeyini yaptık diye ortalarda gezmekle olmuyo dedelik babaannelik.. en sevmediğim şey reklam ama bunlar bana zorla bunu yaptıttırıyorlar..
kaynanan yine azda olsa almış birşeyler. benimki konuştuğumuz zamanlarda yelek yapmak için benden ip parası istemişti. bir yeleğe ne kadar ip gidebilirki. bu arada şişini ve hatta ipi kesmek için makasınıda almamı istedi. bu arada hiç yoksa 20 takım şişi vardır elinden örgüsü düşmez
en son kurban bayramındada sabah el öpmeye gitmiştik. eşim özellikle kahvaltıya gitmek istemişti bayram sabahı kalabalık kahvaltı yapalım diye. gittik masası hazır çayını demlemiş falan. 5dk oturduk içerde sonra döndü dedi gidin evinizede biz kahvaltı yapalım.
yuh dedim bayram sabahı hamile gelinin, oğlun gelmiş yanına, masan hazır bizi gönderiyorsun utanmadan. bir kovmadığın eksik kalmıştı tam oldu dedim. kadın güldü geçti hiç öyle toparlamaya falanda çalışmadı.
odur budur konuşmuyorum, yüzlerinide görmüyorum. onlarda bir kez bile olsun hatalarını düzeltmek için çaba göstermediler.
artık benden uzak allaha yakın olsunlar. ne görmek istiyorum ne duymak. bebeğimi bile görsünler istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?