2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
BAKICI KADIN DEHŞETİ - WEB TV :: Hürriyet

Kızlar bugünkü gazetelerdeki bu videoyu izlediniz mi.Bakıcı kadın bebeği nasıl dövüyor. Kaynanam şehir dışında yaşıyor. Bebeğe bakacak ama tabi bu esnadada bizimle yaşayacak. Bende kayınvalidemle yaşamamak için acaba bir bakıcı ayarlasam falan diyordum ama yok yok kayınvalidem baksın. En azından gözüm arkada kalmaz. Benim bebeğimin başına gelse bu olay kesin katil olurum Allahım bebeklerimizin karşısına iyi insanlar çıkar.

dün lafını açtım, bana doğum hediyesi ne alacaksın diye yoklama çektim ve beklediğim cevabı aldım. param yokki nasıl alayım

gayet güzel görünüyorlar canım, ellerine sağlık

​Kızlar benim yine vücut dengem şaştı, ellerim ayaklarım uyuştu. 25 dk sonra oğlumu göreceğim. Çok heyecanlıyım. Doktor öncesi sendromlar başladı.

bekliyoruz seni, nasılmış çınar paşa

Canım güzel haberlerine çok sevindim.. Maşallah iyi büyümüş güzel kızın..
Ben çalışabilir raporuna takıldım canım 31+da alıyor sanıyordum. 32+ mı beklenmesi gerekiyor acaba? Sen salı günü kaç günlük olacaksın?

canım çok güzel düşünmüşsün dolabını, güüle güle kullanın inşallah

neee hediye miiii
hem de kayınvalide bilezik takıcak mış maşallah maşallah
bende bu kayınvalideden istiyorummmm

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık, mesleğin verdiği beceriklilikle tabi ortaya süper bişi çıkmış,
oda da harika olmuş perdesi boyası rafları avizesi, hepsi süper olmuş, güle güle büyüsün çınar içinde maşallah

diyecek söz yok canım, ama merhamet bilmeyene merhamet edilmez, Rabbim yardımcın olsun,
bak ne güzel görümcen eşinin tarafı yanında, senle ilgileniyolar,onları kendi ailen bil üzülme boşuna,
biçok kimse eşinin ailesinden şikayetçi, Rabbim seni böyle bi aileye gelin yazmış, kıymetlerini bil, şükret,
negatifleri şeyleri düşünmekten, gün gelir önündeki olumlu şeyleri de göremeyecek hale gelirsin, Allah korusun

maşallah kızına canım, şimdi isim ne olacak var mı belli birşey
yok maalesef yeniden isim bulucaz artık...zeynebe çok alışmıştım ben şimdi yeniden başka bi isme alışmak zor olucak

canım ben de 31+ 'larda alınıyo sanıp bugün gittim hastaneye...dr 3-5 gün deyip geçme,doğumdan sonra lazım olacak o günler sana dedi...normalde ultrasona göre verebiliyodu ama sat'a göre veriyim dedi...bi kaç gün daha karda olursun deyince pzt-salı gitmeye karar verdim...burda pzt günü çok kalabalık olduğu için salı günü gidicem...

canım bende avent aldım.üzerinde 5 dk kaynatın diye yazıyor ama denemedim. :26:

sağol bitanem ooo doğumgününde falan neler yapıcam ben oğluma.
bu kurabiyeleri hastaneye gelenlere ikram etmeyi düşünüyordum. yapmıcam diyorum ama o zaman gelsin düşünürüm yine. eşimde netten sipariş veririz uğraşma diyor.o zamanki ruh halime bağlı.

zapzup canım tarifi huysuz melek vermişti sanırım. onun tarifine göre yaptım.
yarım ölçüden 30 adet çıktı. şeker hamurunu da kendim yaptım. tarifini gönderirim tatlım.

vilin maşallah kızına ne kadar büyümüş.

Evet birşeyler yapamıyor hasta, anneme söylemiş ben hiç birşey öremiyorum alamıyorum beğenir beğemez , kendi ne ister acaba bilezik takıcam bebeğede cumhuriyet takayım demiş,

Daha bu zamana kadar bir arayıpta napıyorsunuz hazırlıklar ne durumda yapılacak birşey var mı diye sormadı bile, iyidir hoştur ama bazen çok karışır, hep para hesabı yapar, kendi düşüncesini bana başkasınn ağzıyla söyler yok şu kişi şöyle diyordu acaba böyle yapsan daha mı iyi olur diye :)) Ne bileyim herkesin iyi yanı kötü yanı var işte idare edicez kocalarımız için Onlarda bizi idare ediyor sanırım bizde elin kızıyız sonuçta

kızlar mezopotamyadan haberi olan var mı? kaç gündür gelmiyor, ben mi görmedim acaba?

maşallah kızına ve sana nazar değmesin işallah bende kilo almamak istiyorum ama alıyorum hareket ettiğim halde yediklerime de dikkat ediyorum ama vücut depoluyor etrafımdakiler ne güzel kilo almadın diyorlar ama bilmiyorlar 11 kilo aldım geçmiş bile olabilirim

dehşet gerçekten nasıl bir kadın bu ya minick bebek o ya nasıl tokatlıyor ayyyy aklım gitti valla benimde annem bakacak aklım rahat olacak o yüzden ya yabancı bile olsan insan kıyamaz bu güzelliklere insanlıktan çıkmış bu kadın bebeğin aileside onu dövseymiş parçalarım ben böyle bakıcıyı

ben 8 kilo aldım canım şimdiye kadar...ilk aylarda bulantıdan gitti,sonra hızlı almaya başladım...1,5 aydır akşamları ekmeği az yiyorum sadece...onun dışında bi şey yapmıyorum...ona rağmen fazla almadım yani...yürüyüş bile yapamıyorum bebek aşağıda olduğu için...1,5 ayda 1 kilo almışım...korkuyodum acaba kızım zayıf kalır mı diye ama kalmamış çok şükür...biz az da yesek çok da yesek onlar besleniyolarmış anladım sen de çok almamışsın aslında canım...yediklerine azıcık dikkat etsen bundan sonra fazla almazsın bence...bence kiloyu çok umursama,ben umursamadığımdan almıyo olabilirim

Çok güzel olmuşlar canım insan bunları yemeye kıyamaz ki

Kızlarr merhaba,

İşte böyleeee , eksiklerimiz tamamlanıyor , zaman yaklaşıyor ben korku heyecan mutluluk mix halinde geziniyorum

Eki Görüntüle 625802 Eki Görüntüle 625800 Eki Görüntüle 625801

Çok güzel canım bebişiniz de anneannesi-babaannesi de mışıl mışıl uyusunlar. Beyazın yeri bir başka oluyor bende beyaz takım sipariş verdim. Ama bizim odamız küçük acak iki kapılı gardrop alabiliyoruz. Güle güle kullanın umarım hepimiz memnun kalırız.

Becerikli hanımın hali başka canııımm...
Çınar çok şanslı ne kadar zevkli ve başarılı bir annesi var :)
Güle güle kullansın odasında güzel oyunlar oynasın..

kızlar ben çıkıorum biraz canım sıkkın yine görümcekler benim harikalar yaratıolar ve eşime göre her yaptıkları normal ben bıktım artık walla bu gidişle erkenden doğururum ben küçük görümce dişçiye gidecekmiş akşam 5 de hava kararıo korkarmış eşim işten izin almış gelio onu hastaneye götürecek ben hergün karanlıkda çıkıorum dedim ve hamileyim dedim onlar kadında demekki ben patates çuvalı sonra dedimi fesat ben oluorum ben çocuk yapmakla en büyük hatamı yapmışı m

slm kızlar öncelikle hepinizin bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağınıza almanız dileğiyle diyorum ve yardım istiyorum bebek çantasının içerisine 3 tane uzun kollu çıtçıtlı body, 3adet çıtçıtlı atlet (kolsuz), 3 takım penye dış giyim, 3 şapka, 3 eldiven, 3 çorap, 2 penye battaniye 1 paket 60lı yenidoğan bebek bezi, 2 biberon, 2 tane emzik, manikür seti, bol bol ağız mendili koydum başka gerekli bişey var mı? atladığım yardımcı olursanız çok mutlu olurum. bu arada erken hazırlamışsın diyenler olabilir fakat bebeğin büyümesi biraz önden gidio normalde 4 nisan ama ben erken doğumdan korkuyorum onun için hazırladım yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…