2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kimin Kaç Tefriciyesi Eksik :

Tuncss.......................................100
LimonluParfe.............................200

Kızlar tamamlayıp tamamlamadığınızı hala haber vermediniz (

Lütfen dua topiğinden haber verin

Dertsizz ne becerekli hatunsun masallah yaa:) benimde hosuma gidiyo seker hamuruyla biseyler yapmak ama pasta denemistik arkadasla kurabiye denemedim, bi arkadas yapip annemle gonderecek bebis icin eve gelenlere veririrm ya da mevlutte veririm diyorum bakalim insallah unutmazsa:))

valla canm ilk gunler daha zor olur bence annen yaninda olsa iyi olur ama sen bilirsin tabi, bide sezeryan durumun olursa ameliyatla daha fena...

ben 15 gun onceye aldim biletini de hem kendini toplasin jetlag durumundan hem de hazirlanalim diye butun kiyafetler de onda cunku :) insallah aceleci davranmaz sipam

esracım sağol canım benim. hastaneye gelenler için biblolu çikolatalar oluyor ya onlardan ikram ederiz diye düşünüyorum ama bakalım o zaman gelince tekrar düşünürüz.

çok tatlı canım güle güle kullansın gelinim
saolll cnmmmmmmmmm
çok begendm cnm kurabiyelerini çokk cicilerr
komili bence de iidr cnm zeytinyagı ozlu sonçta ben sebamedm aldm şampuanı ve pişik oneylici kremini bebe yagını nivea ya da sebamed alaym dıorm netten o kadar çok alşverş yaptım ki artık zor gelıo netten sebamed almak eczanede soraym bakalm ne kadar sebamed bebe yagı 20 falansa alrm cunku onbeşten aşagı yok bebe yagı ...
sebamed aldm cnm ben de bebe yagını da ondan alrm belki
cnm bende de var ben de plastık kaynar mı dıorm kendmce boyle sterilizasyon aleti olsa birinde de koysam hemen hepsini
annem çok kaynamaz kaynar suya batar çıkar onlar dedi de o da ne kadar saglıklı olur işte :44:

merhaba nisan anneleri :) artık hazırlıklarımızı tamamlamaya başladık di mi :) benim tamam gibi. yalnız bişey sorucam. şimdi ben ebebekten (netten) avent biberon aldım. ama biberon başlığı 1 numara çıktı. 1. aydan itibaren sanırım. 0 numarasını alayım mı şimdi ve başka biberonda almalımıyım. ilerde lazım olunca alırım diyodum. ayrıca göğüs pompası da almadım. duruma göre manuel ya da elektrikli bakarım. yoksa onu da hazırlayayım mı. ufak tefek şeyler çıkıyo hep

aynen ,bende henüz bitiremedim hazırlıkları.besleme gereçleri henüz almadım.biberon ucunu damaklı olarak düşünüyorum. damaklı olunca çeneye destek verdiğinden daha rahat kullanmıştım ben ilk oğlumda. elektrikli pompa bende istiyorum. avent düşünüyorum. ama modeller konusunda fikrim yok .

aleyküm selam mervecim
aynı durumdayız bende geceleri senin gibiyim,
kasıklarım çok acıyo dönerken, yırtılıyo gibi oluyo, ama bazı geceler de öyle oluyo ki, hiç uyanmadan bi gözümü açıyorum ssabah olmuş

bu ayın 19 unda kontrolümüz var bakalım görücez hanımefendi ne kadar büyümüş
yabancı birileri gelmedi aslında ama, tazı gelinle damadı iyi ağırlamak istedim
yeni evli çiftimizi yemeğe alamamıştım düğünden sonra, grip falan olunca anca bu zmana kaldı, annemleri ablamları da çağırdım, iyi oldu aslında bide şu yorgunluk olmasa
bugünde tam 40 ları çıkmış maşallah
bu aralar biraz fazla ayakta kalsam topuk kısmın ağrıyo basamıyorum üstüne, dinlenince geçiyo çok şükür
eşinin son durumu nasıl canım?

yok canım dr yazıyor sistemden çıkartıyorlar sende raporu alıp iş yerine veriyorsun
36. hafta dolup 37 ye girdiğimde izne ayrılacağım allah izin verirse

sağol canım, ayın 19 unda kontrolüm var bende rapaor yazdırıcam o zman inşallah

uyu canım boşver, bebik gelince gece uykusu kalmaz artık bizlerde,

çok güzel olmuşlar ama dediğin gibi baya uğraştırır bunlar,
içinde kalmamış denemişsin

bi yerde ' doğumdan önceki bir yıl içinde 120 gün sigorta primi yatırılması şartıyla ' diye okumuştum,
32. haftam dolunca benim 103 gün oluyo ama, 90 mı 120 mi kafam karıştı şimdi benim?
:44:

Off off gece uykusu denen şey bende yokk !!!!
sali gunü 14 kisiyi ağırladım yemekli pastali gece 1 de gittiler bir yorgunluk olsun uyu demi yok
surekli sabahliyorum gündüz uykusu da cok tatlı geliyor haliyle aksama doğru kalkıp yemek yapıyorum bir evi supuruyorum
O kadar , bebek alışverişinden de sıkılmış olucam ki sürekli internetten eve alışveriş yapıyorum halbuki evde tabaktan çanaktan yer yok hepsi de daha 7 aylık malum yeni evliyim ama ben şimdiden günlük sofra takımımı ve misafir kahvaltı takımimıı değiştirdim internetten alışverişin sınırı yok

yine cinayet...biri çözülmeden başka bir cinayet daha...
eşim gidince beni de uyku tutmadı.
faili bulunsun diye dua ediyorum şu an.

kızlar LimonluParfe arkadaşımız aldığı tefriciyeleri bitirip bitirmediğini haber vermedi

cumadan önce 200 eksiği tamamlamamız lazım
bugün benim bağışlayacağım başka dualardan da eksiğim olduğu için hepsini okuyup yetiştirmem mümkün değil
20-30-50 okuyabildiğiniz kadar okuyup dua topiğimize yazarsanız çok sevinirim..
herhafta son anda size böyle heyecan yaşatıyorum hakkınızı helal edin nolur..

http://www.kadinlarkulubu.com/duala...n-anneleri-yasin-okuyor-159.html#post28719670

Arkadaslar kusura bakmayin sizi merakta biraktim, cnm sıkkındı biraz, dr dan gelince de is guc yakami birakmadi. Girdim siteye ama yazamadim.

Cinar pasamiz cok iyi masallah. Dr tombik dedi :) 1500 grm mis. 200 gr fazlasi var dedi. Ben de bu ay 2 kg almisim bi sevindim bi sevindim cunku dikkat etmistim yediklerime. Ama dr ne dese begenirsiniz: gecen ay aldigin 6 kg yu dusununce bu ay degil kilo alma kilo vermeliydin. Tobe tobe dedim icimden. 2 hafta sonra kontrolde calisabilir raporu vercek. Suyum iyiymis plesenta iyiymis. Cinar yavas yavas donuyormus.

Laterne canim ben okurum 50 tane. Okuyabilen olmazsa kalan 150 yi de okurum merak etme tatlim. Bagislamayi yapacaksin di mi?

Laternem ben 50 yi okudum bile, endiselenme tamamlariz. Tamamlamak isteyenler hemokumadan once hem de okuduktan sonra yazsin buraya ki dua fazla olmasin. Kalan 150.

Canim bi 20 daha okudum 70 oldu. Kaldi 130.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…