Kızlar ben size birşey danışmak istiyorum...
Şimdi ben yurtdışındayım ve az önce 4 mayıs için %50 indirimli uçak bileti buldum annem için.
Bizim tahmini doğum tarihimizde 15 nisan gibi gözüküyor ben 15 gün kadar bebeğe kendim bakabilir miyim ?
Annem de hastanede yanında olmak istiyorum diyor sizce ne yapayım 15 gün kadar idare edebilir miyim...yoksa gelsin mi...bilemedim...baya bi fark oluyor....:44:
saolll cnmmmmmmmmmçok tatlı canım güle güle kullansın gelinim
çok begendm cnm kurabiyelerini çokk cicilerrilk ve son kez yaptığım bebek kurabiyelerim.
çok uğraştırıcı sanırım kurabiye falan yapmayacağım.
sırtım belim mahfoldu süslemeleri öylesine yaptım çok özenmedim.
Eki Görüntüle 626373 Eki Görüntüle 626374 Eki Görüntüle 626375
komili bence de iidr cnm zeytinyagı ozlu sonçta ben sebamedm aldm şampuanı ve pişik oneylici kremini bebe yagını nivea ya da sebamed alaym dıorm netten o kadar çok alşverş yaptım ki artık zor gelıo netten sebamed almak eczanede soraym bakalm ne kadar sebamed bebe yagı 20 falansa alrm cunku onbeşten aşagı yok bebe yagı ...ben gözden kaçırdım sanırım hilburu merak ettim kim doğuracak diye hayırlısıyla doğsun bebişleri sağlıkla gelsinler
ben nivea aldım canım şampuan ve bebeyağını aldım umarım memnunda kalırım
markette bebe yağını alırken bir bayan eşiyle konuşuyordu dalin ve johnson's baby şampuan kullanmışlar bebişlerinin kafasında kepek gibi yapmış komili almışlar iyi gelmiş reyonun önünde durdukları için bakamadım da sizlerinde aklında bulunsun komili bebek şampuanı da varmış kullananlarda var
bende de var bundan pembesi yengemiz almış bizede çok şirin
afferim boya falan yok oğluşun annesini görünce zaten o nefis göğüslerden kendini alamayacak merak etme :)) çocuk aç olacak saldıracak sana annemmm sütttt diye ayy ne güzel olcak ya gözümde canlandı o anlarımız harika olacak çabuk geçsin zaman bebişlerimiz gelsin
benim çatlaklar göğüslerde ama göbekte varmı yok mu doğumdan sonra belli olacak sanırım ayy işallah olmaz ... bende bikini giyemicem diyorumeşimde mayokini giyersin diyo o daha çok dikkat çekiyor düzgün vücut istiyor bence
sebamed aldm cnm ben de bebe yagını da ondan alrm belkisanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine çok yorma
son aylarımız artık herana herşey olabilir için rahat etmediği zaman hemen ara doktorunu
çok güzel olmuşlar canım ellerine sağlık
ben hepsini sabamed aldım kızlar herkes çok memnun bu üründen
kaşıntıya en iyi vazelin iyi geliyor kızlar
benim de göbeğim çatlamaya başladı çok fena kaşınıyor 2 haftadır vazelini sürer sürmez geçiyor
cnm bende de var ben de plastık kaynar mı dıorm kendmce boyle sterilizasyon aleti olsa birinde de koysam hemen hepsiniKızlar bende bugün biberon ve emziklerimizi kaynatmayı düşünüyorum malum haftasonu odamız gelecek eşyalar yerleşecek herşey temiz temiz yerini bulsun valizimizde bu arada hazırlanıp aradan çıksın diyorum ama aklıma bişey takıldı philips avent göğüs ucu koruyucu almıştım resminide ekledim kaynar suya koymayı düşünüyorum ama bişi olurmu acaba diyede düşünmeden edemedim sizlere sorayım dedim deneyen varmı bişi oldumu diye ???Eki Görüntüle 626553
selamun aleykum arkadaşlar sürekli giremiyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum
bebeğim beni uyutmuyor geceleri sağa sola dönmek işkence gibi 4 yastıkla uyuyorum
yan yatmaktan bıktım artık sürekli acaba bebeğimi ezdimmi diye korkuyorum
yataktan kalkarken karın kaslarımı sıkmak zorunda kalıyorum onada moralim bozuluyor acaba sıkıştırdımmı diye
bizde durum böyle geçmişi okuyamadım
sizler neler yapıyosunuz
canım geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine;temizlik işlerine çok kaptırdın kendini galiba zayıf düştü vücudun
Ayşe hanım sizi rahatsız edebildiğine göre iyice büyümüş demek ki 41 kere maşallah ona
çok yorma kendini,kolay gelsin tatlım
yok canım dr yazıyor sistemden çıkartıyorlar sende raporu alıp iş yerine veriyorsun
36. hafta dolup 37 ye girdiğimde izne ayrılacağım allah izin verirse
günaydın kızlar
herkes uyuyamamaktan şikayetçi bense uyumaktan şikayetçiyim.
akşam 8 de yattım sabah 7de uyandım 8 de tekrar yattım 9.30da uyandım.
bu ne uyku böyle anlamadım :26: lavaboya falan nasıl gidiyorum hiç hatırlamıyorum.
dmtçim çok sağol canım benim.
ilk ve son kez yaptığım bebek kurabiyelerim.
çok uğraştırıcı sanırım kurabiye falan yapmayacağım.
sırtım belim mahfoldu süslemeleri öylesine yaptım çok özenmedim.
Eki Görüntüle 626373 Eki Görüntüle 626374 Eki Görüntüle 626375
Geçici işgöremezlik ödeneği hakkı
Doğumdan önceki bir yıl içinde en az doksan gün kısa vadeli sigorta primi bildirilmiş olması şartıyla kadın çalışan doğum sonrası istirahat süresine eklenen süreler de dâhil olmak üzere ücretsiz doğum izni kullandığı sürelerde SGKdan geçici işgöremezlik ödeneği alma hakkına sahip bulunuyor. Bu ödeneği alabilmek için yatarak tedavi şartı aranmıyor.
Sigortalı kadının analığı halinde verilecek geçici iş göremezlik ödeneği, yatarak tedavilerde günlük kazancının yarısı, ayaktan tedavilerde ise üçte ikisi oluyor.
Verilen ödeneğe esas günlük kazanç, doğumun olduğu tarihten önceki oniki aydaki son üç ay içinde prime esas kazançlar toplamının bu kazançlara esas prim ödeme gün sayısına bölünmesi suretiyle hesaplanıyor.
gunaydın tatlım :) çınar nasılmış??Gunaydin arkadaslar ve bebikleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?