kaynanan yine azda olsa almış birşeyler. benimki konuştuğumuz zamanlarda yelek yapmak için benden ip parası istemişti. bir yeleğe ne kadar ip gidebilirki. bu arada şişini ve hatta ipi kesmek için makasınıda almamı istedi. bu arada hiç yoksa 20 takım şişi vardır elinden örgüsü düşmez
en son kurban bayramındada sabah el öpmeye gitmiştik. eşim özellikle kahvaltıya gitmek istemişti bayram sabahı kalabalık kahvaltı yapalım diye. gittik masası hazır çayını demlemiş falan. 5dk oturduk içerde sonra döndü dedi gidin evinizede biz kahvaltı yapalım.
yuh dedim bayram sabahı hamile gelinin, oğlun gelmiş yanına, masan hazır bizi gönderiyorsun utanmadan. bir kovmadığın eksik kalmıştı tam oldu dedim. kadın güldü geçti hiç öyle toparlamaya falanda çalışmadı.
odur budur konuşmuyorum, yüzlerinide görmüyorum. onlarda bir kez bile olsun hatalarını düzeltmek için çaba göstermediler.
artık benden uzak allaha yakın olsunlar. ne görmek istiyorum ne duymak. bebeğimi bile görsünler istemiyorum.
aynen düzelsinler diyorum.. ama yok.. inadına daha bi tuhaflaşıyorlar.. ve benim çocuğumun sürekli hasta olacağını söylüyorlar şimdi de.. ben çok takıntılıymışım.. kusura bakmayın ama temizlik imandan gelir.. 4 yaşında çocuk anlamaz mantığı ile, wcden çıkınca pipiyi sallaya sallaya salona gelmesini, sonra sevgili kaynanacığımın pipisini yerim deyip çocupun pipiyi sıkıştırıp donları çekip gidip mutfakta yemek yapmaya devam etmesini kaldıramıyorum.. ne varmış onun idrarından ne olurmuş..! ne demek ne olur yaa.. ne öğretirsen onu alır o çocuk.. wcden çıkarken ellerini yıkamayı öğrensin bi zahmet..
oo benimkinden bi tane daha çıktı, sevindim valla.. tek bende var diye üzülüyordum..
benimki de yelek öreyim ip al ama dedi.. aylarca söyledi.. bende git al ipini dedim hep.. ben alamam sen al, ben senin istediğin iplere para veremem ben alacaksam da naylon ipten örerim dedibende hadi dedim nezaket olsun gittim ip aldım.. ama hala yelekler yok ortada.. eşim ben annemlerdeyken orda kaldı bi kaç gün.. ipler hala öylece duruyor dedi.. madem örmeyecen bana ne masraf ettiriyon
seninki de bi alemmiş.. benimki de gidersin hep aç kalkarsın o masadan.. biz ne zaman yemeğe gitsek çıkışta muhakkak yemek yiyorum dışarda.. kadın sabahın köründe arar akşam yemeğe gelin bak tamam mı filan diye.. bi gidersin 1,5 karnıyarık..! evet 1,5.. ve onu 4 kişiye bölüştürür.. nasıl mı? 1ini eşime ve kocasına kalan yarımı da ikimize!!
Kızlar sizdeki modellerle aynımı bilmem ama birde ben anlatayım :)
Normalde bize küsmüştü hamile olduğumu öğrenince kendi kendine barıştı ilk 1 ay hala ufak ufak laf soktu ama sineye çektim çünkü benimle değil kocişimle olan problemden dolayı küsmüştük herneyse :))
7 aydır hemileyim bebişi doğru dürüst sormadı,bi parça bişi almadı sadece bi kere geldiğinde ben senin zevkine göre alamam dedi 100 lira bıraktı almicaktım ama mecbur kaldım,doğumla ilgili bi ihtiyacın varmı geleyimmi falan asla ağzından çıkmıyor ki annem erken gelemeyecek bunu çok iyi biliyor neyse biliyosunuz nerdeyse 1 haftadır hastayım eşime kalsa pazartesi bana baksın diye anacığını yanıma çağıracaktı amaaan istemem bi de onunla uğraşamam dedim çok iyi etmişim hamileliğimdeki 2. gribim bugün telefonla konuşurken demesinmi normalde hamilelerin hiç hasta olmaması lazım ama sen hep hasta oldun inşallah bebeğinde hasta doğmaz dedi ayyy ben eski ben olsam kan beynime sıçrardı ama dengesizliğine o kadar alışmışımki amaaaan kim hastalanmak isterki ne yapayım dedim sonra kapattım telefonu sizce benimkinin performansı nasıl :)
Aston Martin DB9 Coupe Model 268.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 113149509
kocamın benden sevgililer günğ için istediği şeye bakın lütfen biraz önce geldi mail bana sevgililer gününde bunu hediye alabilirsin diye görünce ağzım açık kaldı bende ok tamam alırım canım yarın benim doğum günüm sen bana doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, doğum hediyesi ne alacaksın dedim sen ne istersen onu alırım demiş :) sevindirdi beni bende bana sen ol yeter dedim ne olduysa pek romantiğiz bugün ersnille kocası gibi olduk :)aşk böcükleri maşallah diyelim de nazar değmesin
Aston Martin DB9 Coupe Model 268.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 113149509
kocamın benden sevgililer günğ için istediği şeye bakın lütfen biraz önce geldi mail bana sevgililer gününde bunu hediye alabilirsin diye görünce ağzım açık kaldı bende ok tamam alırım canım yarın benim doğum günüm sen bana doğum günü hediyesi, sevgililer günü hediyesi, doğum hediyesi ne alacaksın dedim sen ne istersen onu alırım demiş :) sevindirdi beni bende bana sen ol yeter dedim ne olduysa pek romantiğiz bugün ersnille kocası gibi olduk :)aşk böcükleri maşallah diyelim de nazar değmesin
ay sizinkide zormuş bee...
Benim ki ne güzel anama gidicem diyene kadar uzakdı.
Hatta martta memlekete gider ekimde ancak gelir.
Geçen sene öyle yapmışdı en azından.İnşallah bu yılda gider.
Allahdan bebeğine bakarım filanda demiyor.Yoksa yanmıştım.
Bakarım derse zaten doğru annemin yanına taşınırız hiç umrumda olmaz.
Eşimde bu konuda benimle hem fikir.
Çünkü biliyor annesi hayatımızı tamamen kısıtlar.
Arada gidip geliyoruz işde fazlası zarar
Normalde bize küsmüştü hamile olduğumu öğrenince kendi kendine barıştı ilk 1 ay hala ufak ufak laf soktu ama sineye çektim çünkü benimle değil kocişimle olan problemden dolayı küsmüştük herneyse :))
7 aydır hemileyim bebişi doğru dürüst sormadı,bi parça bişi almadı sadece bi kere geldiğinde ben senin zevkine göre alamam dedi 100 lira bıraktı almicaktım ama mecbur kaldım,doğumla ilgili bi ihtiyacın varmı geleyimmi falan asla ağzından çıkmıyor ki annem erken gelemeyecek bunu çok iyi biliyor neyse biliyosunuz nerdeyse 1 haftadır hastayım eşime kalsa pazartesi bana baksın diye anacığını yanıma çağıracaktı amaaan istemem bi de onunla uğraşamam dedim çok iyi etmişim hamileliğimdeki 2. gribim bugün telefonla konuşurken demesinmi normalde hamilelerin hiç hasta olmaması lazım ama sen hep hasta oldun inşallah bebeğinde hasta doğmaz dedi ayyy ben eski ben olsam kan beynime sıçrardı ama dengesizliğine o kadar alışmışımki amaaaan kim hastalanmak isterki ne yapayım dedim sonra kapattım telefonu sizce benimkinin performansı nasıl :)
Saolun kizlar yok is yapiyorum evde ama zorlamdn yapiyorum.dinlene dinlene.
Netten baktigimda yalanci dogum sancilari cekebilecegimiz yaziyo.bide farkettim moralim bozukken siddetleniyo agri.doktora soyledigimde normal sancilar bunlar olabilir dedi.p.tesi tekrrar gidicrm doktora bakalim bu sefet ne dicek.Rabbim yardimcimiz olsun.
Ya bu arada evde olmak dinlenmek cok guzel oluyo kizlar.
Bide kizlar ben hala dolap almadigm icin :hic hazirlik yapmadim.yikamadim hala bebisin kiyafwtlerini.
aynı binada oturmasak hiç umursamayacağımda, böyle ister istemez kapıda camda görüyorsun ve her gördüğümde sinirlerim hopluyor
canım şimdiden doğum günün kutlu olsun
allah nazarlardan korusun
ben geldim:)
nasılsınız kızlar?
neler oldu son 10 gündür?
kötü bişeler yoktur inşallah
korka korka girdim siteye, doğuran filan yok demi??
Hoş geldin şekerim,yok yok hala gün sayıyoruz.
oh rahatladım walla:)
Allah hepimize vaktinde doğrumayı nasip etsin
Kendini yorma zaten canım..
Benimde iki gündür sancım var.Sol tarafımda.
Allahdan bebişim hareketlide çok endişelenmiyor.
Bende çok yürüyünce şiddetleniyor.
O yüzden artık minik adımlarla yol alıyorum.
Dolabını ne zaman almayı düşünüyorsunuz?
Allahım yardımcın olsun, zor...
Allahdan kocişler farkındalar yoksa çekilmez olurdu.
utuye iki daka mola verdim..
mothercare citcitlilari cok iyi super bilmem ne diyip benim canimi sıkan bi kuzenim vardi.. onun israrlari uzerine bir takimda ordan almiatim.. su an ilk yikama sonrasi ilk utusunu yapiyorum ve agzi burnu kaymis.. ben citcitlilari hep kipadan f&f diye bir markaninkileri almisyim.. oyle guzeller ki.. yumusacik ve sapasaglam.. hala alisveris yapacak olan varsa kesinlikle siddetle tavsiye ediyorum..
bu arada bidik bidik utulemesi pek zevkli basladi da simdi sıkmaya basladi :))
farkında ama çözüm olmayınca yine sinirleniyorsun. biz taşınmadan bize burada huzur yok diyor eşim. oda maddi açıııdan zorlar. biraz daha idare edicez bakalım.
allah büyüktür
dün akşam karnıma inanılmaz bir ağrı girdi nefes bile alamadım sabahı zor ettim. bu saatelere kadar iyyidim ama yine başladı.
doktoru aradım oda şehir dışındaymış pazartesi gelecekmiş. nasıl dayanıcam bilmiyorum. masada zor oturuyorum şimdi
utuye iki daka mola verdim..
mothercare citcitlilari cok iyi super bilmem ne diyip benim canimi sıkan bi kuzenim vardi.. onun israrlari uzerine bir takimda ordan almiatim.. su an ilk yikama sonrasi ilk utusunu yapiyorum ve agzi burnu kaymis.. ben citcitlilari hep kipadan f&f diye bir markaninkileri almisyim.. oyle guzeller ki.. yumusacik ve sapasaglam.. hala alisveris yapacak olan varsa kesinlikle siddetle tavsiye ediyorum..
bu arada bidik bidik utulemesi pek zevkli basladi da simdi sıkmaya basladi :))
bende mother careden aldım geçen haftasonuda yıkadım hiç bişey olmadı canım eğer çok yamulduysa değişim yap bu şekilde olması bir tekstil hatası kesinlikle değiştirilir ve yıkadım almazlar diye düşünme bu kumaşlarda dönme olayı yıkanınca oluyor ve firmalar değişim yapıyor neler almıştın hepsinde olmuş mu bu dönme olayı aldıklarının penyesi aynı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?