2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar sizdeki modellerle aynımı bilmem ama birde ben anlatayım :)

Normalde bize küsmüştü hamile olduğumu öğrenince kendi kendine barıştı ilk 1 ay hala ufak ufak laf soktu ama sineye çektim çünkü benimle değil kocişimle olan problemden dolayı küsmüştük herneyse :))

7 aydır hemileyim bebişi doğru dürüst sormadı,bi parça bişi almadı sadece bi kere geldiğinde ben senin zevkine göre alamam dedi 100 lira bıraktı almicaktım ama mecbur kaldım,doğumla ilgili bi ihtiyacın varmı geleyimmi falan asla ağzından çıkmıyor ki annem erken gelemeyecek bunu çok iyi biliyor neyse biliyosunuz nerdeyse 1 haftadır hastayım eşime kalsa pazartesi bana baksın diye anacığını yanıma çağıracaktı amaaan istemem bi de onunla uğraşamam dedim çok iyi etmişim hamileliğimdeki 2. gribim bugün telefonla konuşurken demesinmi normalde hamilelerin hiç hasta olmaması lazım ama sen hep hasta oldun inşallah bebeğinde hasta doğmaz dedi ayyy ben eski ben olsam kan beynime sıçrardı ama dengesizliğine o kadar alışmışımki amaaaan kim hastalanmak isterki ne yapayım dedim sonra kapattım telefonu sizce benimkinin performansı nasıl :)

allahım nasıl insanlar bunlar ya
söyleyecek söz bulamıyorum resmen

Maşallah size kuzucumm

Kocişim görse bunu bayılırdı
Tam bir hız tutkunu kendisi.
Telimi değiştirdim ya ben oyun yükledik,motorsiklet yarışı filan var.
Kocişle çok romantiğizdir.Akşam yatağımıza yatıp sıra sıra oyunu oynuyoruz.
Dün en son kocişe kopilotluk yapıyordum.
Sağına dikkat et,soluna dikkat et,ibre 160'ı vurdu kociş diye

Çok romantiğiz çokkk

Saolun kizlar yok is yapiyorum evde ama zorlamdn yapiyorum.dinlene dinlene.
Netten baktigimda yalanci dogum sancilari cekebilecegimiz yaziyo.bide farkettim moralim bozukken siddetleniyo agri.doktora soyledigimde normal sancilar bunlar olabilir dedi.p.tesi tekrrar gidicrm doktora bakalim bu sefet ne dicek.Rabbim yardimcimiz olsun.
Ya bu arada evde olmak dinlenmek cok guzel oluyo kizlar.
Bide kizlar ben hala dolap almadigm icin :hic hazirlik yapmadim.yikamadim hala bebisin kiyafwtlerini.

canım şimdiden doğum günün kutlu olsun
allah nazarlardan korusun

aynı binada oturmasak hiç umursamayacağımda, böyle ister istemez kapıda camda görüyorsun ve her gördüğümde sinirlerim hopluyor

seninkide olacak
sanırım sen daha ilk gelinsin, benimkinde 4 tane daha var. hepstecrübeli kaynanatör

Bizimkilerden geri kalmıyor maşalla tebrik ediyorum kaynanoşunu...

Aman uzak olsunlarda bizden,biz başımızın çaresine bakarız.
Benim yanımda olsa iyi olacağıma gerilirim ben yahu...

Kendini yorma zaten canım..
Benimde iki gündür sancım var.Sol tarafımda.
Allahdan bebişim hareketlide çok endişelenmiyor.
Bende çok yürüyünce şiddetleniyor.
O yüzden artık minik adımlarla yol alıyorum.

Dolabını ne zaman almayı düşünüyorsunuz?

aynı binada oturmasak hiç umursamayacağımda, böyle ister istemez kapıda camda görüyorsun ve her gördüğümde sinirlerim hopluyor

Allahım yardımcın olsun, zor...

Allahdan kocişler farkındalar yoksa çekilmez olurdu.

ben geldim:)
nasılsınız kızlar?
neler oldu son 10 gündür?
kötü bişeler yoktur inşallah
korka korka girdim siteye, doğuran filan yok demi??

utuye iki daka mola verdim..

mothercare citcitlilari cok iyi super bilmem ne diyip benim canimi sıkan bi kuzenim vardi.. onun israrlari uzerine bir takimda ordan almiatim.. su an ilk yikama sonrasi ilk utusunu yapiyorum ve agzi burnu kaymis.. ben citcitlilari hep kipadan f&f diye bir markaninkileri almisyim.. oyle guzeller ki.. yumusacik ve sapasaglam.. hala alisveris yapacak olan varsa kesinlikle siddetle tavsiye ediyorum..

bu arada bidik bidik utulemesi pek zevkli basladi da simdi sıkmaya basladi :))

farkında ama çözüm olmayınca yine sinirleniyorsun. biz taşınmadan bize burada huzur yok diyor eşim. oda maddi açıııdan zorlar. biraz daha idare edicez bakalım.
allah büyüktür

dün akşam karnıma inanılmaz bir ağrı girdi nefes bile alamadım sabahı zor ettim. bu saatelere kadar iyyidim ama yine başladı.
doktoru aradım oda şehir dışındaymış pazartesi gelecekmiş. nasıl dayanıcam bilmiyorum. masada zor oturuyorum şimdi

Ben henüz yıkamadım izne çıkınca yapmayı düşünüyorum.
Ben pek ütüden pek hoşlanmam bakalım oğluşunkini ütülerken nasıl olucak.

Kocişim takım giydiği için ütü şuanda tam bir kabus

Allahım yardımcınız olsun canım ya.

Şimdi bebişde geliyor ya,biraz daha sabredin allahım büyükdür.

Sancılar iki gündür bende de var.
Dayanırım diyordum 3 hafta daha ama dayanılcak gibi değil.
Bebeğimide kendimide riske atmak istemiyorum.
Kocişinde aklı hep bende kalıyor.

Benim doktorumda il dışında,asistan verebilirse ptesi çalışamaz raporunu alıcam.

bende mother careden aldım geçen haftasonuda yıkadım hiç bişey olmadı canım eğer çok yamulduysa değişim yap bu şekilde olması bir tekstil hatası kesinlikle değiştirilir ve yıkadım almazlar diye düşünme bu kumaşlarda dönme olayı yıkanınca oluyor ve firmalar değişim yapıyor neler almıştın hepsinde olmuş mu bu dönme olayı aldıklarının penyesi aynı mı

1 tane 3lu citcitli almistim.. boyle bi tuhaf olmuslar.. kaykilmislar :)) birde iki tane ust almistim penye.. onlarinda on taraflari kisalmis gibi.. yana dogru genislemis boylari bi tuhaf.. uzuldum.. ama iki parca sey icin bi dunya yol gidemem :))
hepsini ayni ayarda ayni deterjanla yikadim.. benden kaynakli mi diye dusunme payi birakmadim yani :))
ama kuzenin gozune sokmak istiyorum bunlari.. cok inatlasmisti benimle.. f&f leri nasil giydirceksin diyordu ki %100pamuklu.. baskili urun hic tercih etmedim.. bir tek hediye gelen var baskili.. onda da yikanma sonrasi bi deforme soz konusu degil.. az.sonra fotolarini cekecegim.. siimdi utu isim bitti.. annecigimden getirdiklerimi de cekeyim.. hepsini bir eklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…