2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
GuNaydın İnekler ve danalari
bugun kaba bir giriş yapmak istedim uykusuz her gece modunda bir inek olarak ben
bugun kocamla yaptıgım kahvaltının ardından uyumazsam belki gece erken uyurum dedim
Benim dana geceleri masallah , babasının deyimiyle su motoru tekme tokat giriyor zavallı anasına
Danasi dursa babası durmuyor horul horul masallah

Herkese günaydın kızlar :)

Hastalık sonrası dün evimizde temizlik vardı sağolsun kadıncağız çamaşır suyuyla kırkladı ortalığı Allah Razı olsun,bu akşam en yakın arkadaşım geliyor şehir dışından kızımın teyzoşuuu,yarında kızım kuzumun odası gelecek bugün keyfim bi yerinde bi yerinde Allah bozmasın sabah kalktım bi güzel kahvaltı hazırladım kocişimle kahvaltımızı yaptık kahvemizi bile içtik evimide toparladım ooooohhh keyfim yerindeeee :)

Gece whatsapptan yazacaktım sana , aklıma takıldın , yazmamışsin şekerden dolai birşey mı cikti yoksa diye korktum
sonra telin sesi açıktır kocan kim bu saatte diye küfür etmesin diye yazmadım neyse ki birşey yokmuş cok şükür, çınarımı öpüyorum tombisi teyzesinin bu arada avize ve perde uyumuna bayıldım klasik bir oda olmayacak belli ki kıskandimm bende oda yapicam hih

hanipeks tatlım gözünaydın maşallah çınar paşamız gayet iyiymiş. sen doktora bakma benim aile hekimimde bana bir ayda 3 kilo aldım diye kızmıştı. siz de doğum yapmışsınız kaç kiloyla doğum yaptınız dedim. 32 kiloyla dedi. terzi kendi söküğünü dikemezmiş sizinki de o hesap kendiniz niye dikkat etmediniz dedim. bidaha yanına bile çağırmadı beni

Laterne 50 tane okumuştum gece onu bağışlayabiliyor muyum ?
Okumak isterdim su an ama rüyamda bir sıkıntı oldu :26:

günaydın kızlar, hayırlı cumalar

bizimde bugün kontrolümüz var tam 5 haftadır görmüyorum oğlumu. doktorumuz izindeydi bugün gidecektik hemde ürolojiye kontrole gidecektik.ama maalesef ertelicez sanırım. eşimin bugün eve gelmesi çok zor. oğlumu çok özledim

akşam sağ kalçama bir ağrı girdi. gece boyunca ağrım devam etti şimdide ağrıyor ayağa kalktığım zaman yaşlı teyzeler gibi yürüyorum. kalsiyum ve magnezyum hapı da içiyorum ama bu ağrı neyin nesi anlayamadım.

Şimdi içinizden biri benim komşum olsaydınız kahve içseydik ne vardı a anneler
Su karşıma yaşlı bir teyze taşınsa raziyim ya bir ses bir kapı olsa ah nerdeeee , kadına hergüne pasta yapar şekerdeN. Komaya sorardım heralde

Bu arada yüksek Voltaj için şafak doğan güneş bugün , inşallah giderler evindeki insanimsilar

bebeci canım okuduğun 50 tane bağışlanabiliyor.
30 tane temmuz okuyacak
50 tane de ben okuyayım duamız tamamlanıyor.

kalan 130 du zaten. tam olacak başka okumayın kızlar sayımız tam oluyor şu an.

Allah esine ve sana sabır versin cnm, Oglusu yarin göremez mısın, ben bir randevumu kaçırırsam bir dahaki aya kadar göremem
oyle yogun bir doktor cep teli bile vermiyor hatun , sanki acil bir durum dısında ariycakmisim gibi

İlik bir duş tavsiye ediyorum ağrın için canim , belki stresten kasildi, sonra da kremle bir güzel masaj yap bakalım geçecek mı

günaydın kızlar,uykusuzluk herkesde gibi bende de oluyor.gündüzleri iyi geçiyor da bu geceler bitmek bilmiyor bazen.
bacak da ağrımız bende de 2 haftadır var. hemde aralıksız.sürekli uyuşuk mu desem ne. kolumda ağrıyor.
muhtemelen bebek büyüdüğü için sinirlere baskı yapıyor. ondan ağrı oluyordur.yani magnezyum calsiyum eksikliğinden değil.

ben de aynı dertten muzdaribim canım.
doğru düzgün bir komşum yok. karşılıklı otursaydık ne güzel olurdu valla. hamurişi yapmayı seviyorsun ben de seviyorum ikimizde fil yavrusuna dönerdik artık

Benim doktor bana Demir hapından başka bir ilaç vermedi hiç , cok sukur cok yorulmadigim için ağrılarım yok
bir ara kaburganın sag alt tarafı ağrıyordu ama gecti o da zamanla, ben çalışmadığım için sanirim , istediğim zaman uzanıyorum onun etkisi var belki ama sizin ağrılar bence de eksiklikten degil eksiklikten olsa benim de olurdu ilaç icmem iki günde bir süt içersem ne ala

ya şu eksik tamamlama için alışveriş okaar zor geliyor ki bana.ağrı ve yorgunluk dan hiç bişey görmek istemiyor canım. gezmeye halim yok .
sen internetten alışveriş konusunda tecrübelisin sanırım. çok şey alabiliyormusun.ben bir türlü cesaret edemiyoum.hem herşeyi bulabileceğim ve uygun fiyatlı siteleri bilmiyorum. senin tavsiye edebileceğin adre ve eşyalar var mı?

şuana kadar 16 kilo aldım. iş yerinde bile süt içiyorum. magnezyum tozu vitamin hapı,demir şurubu içiyorum. takviyem tam yani.hatta fazla bile belki.ama ağrılar yine oluyor tabi.yürümekte dahi zorlanıyorum. ayağımı sürte sürte yürüyorum. ama nedense çalışmayı da bırakamıyorum.aslınd evde olsam daha çok yorulacağım. çünkü evde iş yapmaktan hiç oturamıyorum.ama iş yerinde masa başı hep oturuyorum.

Ben bebek için cogu seyi mağazalardan aldım aslında çünkü evimin arkasında alışveriş merkezi, ama internetten yıllardır alışveriş yaparım , çeyizimin cogunu elektronik eşyalarımı hep internetten almisimdir ,
Bebek için alışveriş yaptıgım siteler butikbebe.com , unnado.com , minikbaby.com
minikbaby.com tavsiye ederi. Hersey var ve hemen gönderiyorlar gece sipariş verdim ertesi gün elimdeydi ürünler ve fiyatları cok ucuz, avent göğüs pompası en ucuz indirimi 90 tl birçok yerde ben oradan 70tlye aldım

Son düzenleme:
cumartesi randevuları doktorun izniyle oluyor. kağıt yazıp imzalıyor. o şekilde randevu veriyorlar. telefonla aradığımda randevu vermiyorlar cumartesi günleri için. ama yarın çat kapıda gidebiliriz. eşim zaten doktora sinir oluyor. en son gittiğimizde 2 şubat için randevu alalım dedik tatile gidebiliriz eşime sormam lazım dedi eşimin cinleri tepesine çıktı.

ayağa kalkmaya korkuyorum canım akşam mutfaktan odaya gelemedim.eşimi çağırdım o getirdi. duşta daha kötü olursam :26: off biraz daha bekliyeyim olmazsa gireyim duşa.

geçmiş olsun canım. zaman azaldıkça hergün farklı bir yerimiz ağrıyor. eşim eve geldiğinde bugün neren ağrıyor diye soruyor. adamcağız alıştı artık hergün bir yerimin ağrımasına.

bebeci canım senin sayende ben de minikbaby.comdan alışveriş yaptım. sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…