Gece whatsapptan yazacaktım sana , aklıma takıldın , yazmamışsin şekerden dolai birşey mı cikti yoksa diye korktumArkadaslar kusura bakmayin sizi merakta biraktim, cnm sıkkındı biraz, dr dan gelince de is guc yakami birakmadi. Girdim siteye ama yazamadim.
Cinar pasamiz cok iyi masallah. Dr tombik dedi :) 1500 grm mis. 200 gr fazlasi var dedi. Ben de bu ay 2 kg almisim bi sevindim bi sevindim cunku dikkat etmistim yediklerime. Ama dr ne dese begenirsiniz: gecen ay aldigin 6 kg yu dusununce bu ay degil kilo alma kilo vermeliydin. Tobe tobe dedim icimden. 2 hafta sonra kontrolde calisabilir raporu vercek. Suyum iyiymis plesenta iyiymis. Cinar yavas yavas donuyormus.
hanipeks tatlım gözünaydın maşallah çınar paşamız gayet iyiymiş.Arkadaslar kusura bakmayin sizi merakta biraktim, cnm sıkkındı biraz, dr dan gelince de is guc yakami birakmadi. Girdim siteye ama yazamadim.
Cinar pasamiz cok iyi masallah. Dr tombik dedi :) 1500 grm mis. 200 gr fazlasi var dedi. Ben de bu ay 2 kg almisim bi sevindim bi sevindim cunku dikkat etmistim yediklerime. Ama dr ne dese begenirsiniz: gecen ay aldigin 6 kg yu dusununce bu ay degil kilo alma kilo vermeliydin. Tobe tobe dedim icimden. 2 hafta sonra kontrolde calisabilir raporu vercek. Suyum iyiymis plesenta iyiymis. Cinar yavas yavas donuyormus.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar
bizimde bugün kontrolümüz var tam 5 haftadır görmüyorum oğlumu. doktorumuz izindeydi bugün gidecektik hemde ürolojiye kontrole gidecektik.ama maalesef ertelicez sanırım. eşimin bugün eve gelmesi çok zor. oğlumu çok özledim
akşam sağ kalçama bir ağrı girdi. gece boyunca ağrım devam etti şimdide ağrıyor ayağa kalktığım zaman yaşlı teyzeler gibi yürüyorum. kalsiyum ve magnezyum hapı da içiyorum ama bu ağrı neyin nesi anlayamadım.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar
bizimde bugün kontrolümüz var tam 5 haftadır görmüyorum oğlumu. doktorumuz izindeydi bugün gidecektik hemde ürolojiye kontrole gidecektik.ama maalesef ertelicez sanırım. eşimin bugün eve gelmesi çok zor. oğlumu çok özledim
akşam sağ kalçama bir ağrı girdi. gece boyunca ağrım devam etti şimdide ağrıyor ayağa kalktığım zaman yaşlı teyzeler gibi yürüyorum. kalsiyum ve magnezyum hapı da içiyorum ama bu ağrı neyin nesi anlayamadım.
ben de aynı dertten muzdaribim canım.Şimdi içinizden biri benim komşum olsaydınız kahve içseydik ne vardı a anneler
Su karşıma yaşlı bir teyze taşınsa raziyim ya bir ses bir kapı olsa ah nerdeeee , kadına hergüne pasta yapar şekerdeN. Komaya sorardım heralde
Bu arada yüksek Voltaj için şafak doğan güneş bugün , inşallah giderler evindeki insanimsilar
Benim doktor bana Demir hapından başka bir ilaç vermedi hiç , cok sukur cok yorulmadigim için ağrılarım yokgünaydın kızlar,uykusuzluk herkesde gibi bende de oluyor.gündüzleri iyi geçiyor da bu geceler bitmek bilmiyor bazen.
bacak da ağrımız bende de 2 haftadır var. hemde aralıksız.sürekli uyuşuk mu desem ne. kolumda ağrıyor.
muhtemelen bebek büyüdüğü için sinirlere baskı yapıyor. ondan ağrı oluyordur.yani magnezyum calsiyum eksikliğinden değil.
Off off gece uykusu denen şey bende yokk !!!!
sali gunü 14 kisiyi ağırladım yemekli pastali gece 1 de gittiler bir yorgunluk olsun uyu demi yok
surekli sabahliyorum gündüz uykusu da cok tatlı geliyor haliyle aksama doğru kalkıp yemek yapıyorum bir evi supuruyorum
O kadar , bebek alışverişinden de sıkılmış olucam ki sürekli internetten eve alışveriş yapıyorum halbuki evde tabaktan çanaktan yer yok hepsi de daha 7 aylık malum yeni evliyim ama ben şimdiden günlük sofra takımımı ve misafir kahvaltı takımimıı değiştirdim internetten alışverişin sınırı yok
Benim doktor bana Demir hapından başka bir ilaç vermedi hiç , cok sukur cok yorulmadigim için ağrılarım yok
bir ara kaburganın sag alt tarafı ağrıyordu ama gecti o da zamanla, ben çalışmadığım için sanirim , istediğim zaman uzanıyorum onun etkisi var belki ama sizin ağrılar bence de eksiklikten degil eksiklikten olsa benim de olurdu ilaç icmem iki günde bir süt içersem ne ala
ya şu eksik tamamlama için alışveriş okaar zor geliyor ki bana.ağrı ve yorgunluk dan hiç bişey görmek istemiyor canım. gezmeye halim yok .
sen internetten alışveriş konusunda tecrübelisin sanırım. çok şey alabiliyormusun.ben bir türlü cesaret edemiyoum.hem herşeyi bulabileceğim ve uygun fiyatlı siteleri bilmiyorum. senin tavsiye edebileceğin adre ve eşyalar var mı?
cumartesi randevuları doktorun izniyle oluyor. kağıt yazıp imzalıyor. o şekilde randevu veriyorlar. telefonla aradığımda randevu vermiyorlar cumartesi günleri için. ama yarın çat kapıda gidebiliriz. eşim zaten doktora sinir oluyor. en son gittiğimizde 2 şubat için randevu alalım dedik tatile gidebiliriz eşime sormam lazım dedi eşimin cinleri tepesine çıktı.Allah esine ve sana sabır versin cnm, Oglusu yarin göremez mısın, ben bir randevumu kaçırırsam bir dahaki aya kadar göremem
oyle yogun bir doktor cep teli bile vermiyor hatun , sanki acil bir durum dısında ariycakmisim gibi
İlik bir duş tavsiye ediyorum ağrın için canim , belki stresten kasildi, sonra da kremle bir güzel masaj yap bakalım geçecek mı
geçmiş olsun canım. zaman azaldıkça hergün farklı bir yerimiz ağrıyor. eşim eve geldiğinde bugün neren ağrıyor diye soruyor. adamcağız alıştı artık hergün bir yerimin ağrımasına.günaydın kızlar,uykusuzluk herkesde gibi bende de oluyor.gündüzleri iyi geçiyor da bu geceler bitmek bilmiyor bazen.
bacak da ağrımız bende de 2 haftadır var. hemde aralıksız.sürekli uyuşuk mu desem ne. kolumda ağrıyor.
muhtemelen bebek büyüdüğü için sinirlere baskı yapıyor. ondan ağrı oluyordur.yani magnezyum calsiyum eksikliğinden değil.
Ayy dertsiz kesin öyle olurdu , ama cok güzel olurdu beben de aynı dertten muzdaribim canım.
doğru düzgün bir komşum yok. karşılıklı otursaydık ne güzel olurdu valla. hamurişi yapmayı seviyorsun ben de seviyorum ikimizde fil yavrusuna dönerdik artık
bebeci canım senin sayende ben de minikbaby.comdan alışveriş yaptım. sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. sağol canım benimBen bebek için cogu seyi mağazalardan aldım aslında çünkü evimin arkasında alışveriş merkezi, ama internetten yıllardır alışveriş yaparım , çeyizimin cogunu elektronik eşyalarımı hep internetten almisimdir ,
Bebek için alışveriş yaptıgım siteler butikbebe.com , unnado.com , minikbaby.com
minikbaby.com tavsiye ederi. Hersey var ve hemen gönderiyorlar gece sipariş verdim ertesi gün elimdeydi ürünler ve fiyatları cok ucuz, avent göğüs pompası en ucuz indirimi 90 tl birçok yerde ben oradan 70tlye aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?