Canim begenmene sevindim , gercekten hem ucuz hem hızlı site hemde hersey var daha ne olsun demibebeci canım senin sayende ben de minikbaby.comdan alışveriş yaptım. sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. sağol canım benim
Laterne canim ben okurum 50 tane. Okuyabilen olmazsa kalan 150 yi de okurum merak etme tatlim. Bagislamayi yapacaksin di mi?
Laternem ben 50 yi okudum bile, endiselenme tamamlariz. Tamamlamak isteyenler hemokumadan once hem de okuduktan sonra yazsin buraya ki dua fazla olmasin. Kalan 150.
Canim bi 20 daha okudum 70 oldu. Kaldi 130.
günaydın hanımlar...
laterna canım bende 30 tane okuyayım.
Laterne 50 tane okumuştum gece onu bağışlayabiliyor muyum ?
Okumak isterdim su an ama rüyamda bir sıkıntı oldu :26:
bebeci canım okuduğun 50 tane bağışlanabiliyor.
30 tane temmuz okuyacak
50 tane de ben okuyayım duamız tamamlanıyor.
kalan 130 du zaten. tam olacak başka okumayın kızlar sayımız tam oluyor şu an.
canım ben de şampuan falan almadım. karar verememiştim. ama sanırım sebamed alıcam öyle çok büyük ml almayacağım. memnun kalmazsam mustela alırım diyorum. sebamedin setini almaya karar verdim. başka alınacaklarda var zaten hepsini birden sipariş veririm.Canim begenmene sevindim , gercekten hem ucuz hem hızlı site hemde hersey var daha ne olsun demi
bende Sampuan almadım hala orada. Alicam ama karar veremedim
Birde Lohusa pijaması istiyorum ben ya internetten alan var mı mezos almıştı hatırladığım kadarıyla ben beden konusunda kararsız kaldım da , bu arada mezos neden görünmüyor
gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm.
ay ne diye üzülüyorum biliyor musunuz?
hayır daha zamanı değil, çok erken oğlum gelme nolur, daha emzirme sütyenim bile yok diyorum.
eşimin telefon sesine uyandım cinayeti haber veriyorlar bense rüyama gülüyorum.
eşim ters ters baktı bana.
Bubchen de cok güzel kokuyormus minikbaby.com da çantali takım var ben canta aldım ama kırmızıcanım ben de şampuan falan almadım. karar verememiştim. ama sanırım sebamed alıcam öyle çok büyük ml almayacağım. memnun kalmazsam mustela alırım diyorum. sebamedin setini almaya karar verdim. başka alınacaklarda var zaten hepsini birden sipariş veririm.
gece rüyamda erken doğum yaptığımı gördüm.
ay ne diye üzülüyorum biliyor musunuz?
hayır daha zamanı değil, çok erken oğlum gelme nolur, daha emzirme sütyenim bile yok diyorum.
eşimin telefon sesine uyandım cinayeti haber veriyorlar bense rüyama gülüyorum.
eşim ters ters baktı bana.
Sen benim yazdıklarımı okmuyorsun galibaaa bıktım ben bebek alışverişinden artık tabak çanak alıyorum ben , biraz evime yatırım yapayım oglus gelsin artik onun ihtiyacina gore alicam ama sen alacak listesi ver alması kolay olur o zaman sıkılmamKızlar benim de daha eksiklerim var, ama tamamlamaya dermanım yok. Kız bebeci sen bana alıp göndersene
ay haftasonu merkeze gittiğimizde bakayım. alayım bir an önce.emzirme sütyenini al bi an önce
bu arada emzirme sütyeni yerine önden açılan sporcu sütyenini tavsiye ederim. o şekilsiz ve komik sütyeni hayatta giyemem ben.
ben zaten sürekli evde olduğum için takmıyorum canım. gelen giden de olmuyor. saldım çayıra mevlam kayıraBubchen de cok güzel kokuyormus minikbaby.com da çantali takım var ben canta aldım ama kırmızı
bir de bundan alsam siyah olanı fena olmaz sanki ama benim de aklımda mustela var
Senin ruya baya iyiymis :) sesli güldüm benim de yok sutyeniiiiim
Bı yerde okudum altı balenli sutyenleri giymeyi bırakmamız lazımmis teller süt bezelerinin gelişimini engelliyormuş
Sen benim yazdıklarımı okmuyorsun galibaaa bıktım ben bebek alışverişinden artık tabak çanak alıyorum ben , biraz evime yatırım yapayım oglus gelsin artik onun ihtiyacina gore alicam ama sen alacak listesi ver alması kolay olur o zaman sıkılmam
oyuncak da almadık daha hiç
teşekkür ederim canım sen düden kutlamışsın bugün doğum günüm güzel dileklerin için teşekkürlercanım doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere eşinle bebeğinle inşallahh
uzak yerdeyse değişim zor iş tabii ama yolun düşerse götür geri tatlım fiyat olarakda az değil çünkü ben bi ara pentide çalıştım ve insanlar 1,5 liralık çorabı lastiği düşüyor diye getiriyordu ağzım kalıyordu ve müşteri hizmetleri de bize evet değiştirin diyorlardı yani mağazalar müşteri kaybetmemek için böyle değişimleri yapıyorlar senin aklında bulunsun1 tane 3lu citcitli almistim.. boyle bi tuhaf olmuslar.. kaykilmislar :)) birde iki tane ust almistim penye.. onlarinda on taraflari kisalmis gibi.. yana dogru genislemis boylari bi tuhaf.. uzuldum.. ama iki parca sey icin bi dunya yol gidemem :))
hepsini ayni ayarda ayni deterjanla yikadim.. benden kaynakli mi diye dusunme payi birakmadim yani :))
ama kuzenin gozune sokmak istiyorum bunlari.. cok inatlasmisti benimle.. f&f leri nasil giydirceksin diyordu ki %100pamuklu.. baskili urun hic tercih etmedim.. bir tek hediye gelen var baskili.. onda da yikanma sonrasi bi deforme soz konusu degil.. az.sonra fotolarini cekecegim.. siimdi utu isim bitti.. annecigimden getirdiklerimi de cekeyim.. hepsini bir eklerim..
az kaldı işallah yakında 2 ay sonra göreceğiz bizdeEki Görüntüle 627304 bizde görür müyüz bu günleri ?
bitmedi bu cinayetler yayine cinayet...biri çözülmeden başka bir cinayet daha...
eşim gidince beni de uyku tutmadı.
faili bulunsun diye dua ediyorum şu an.
maşallah çınarına senin tosuncuk olmuş aman doktora bakma az kilo almışsın zaten 2 kilo nedir kiArkadaslar kusura bakmayin sizi merakta biraktim, cnm sıkkındı biraz, dr dan gelince de is guc yakami birakmadi. Girdim siteye ama yazamadim.
Cinar pasamiz cok iyi masallah. Dr tombik dedi :) 1500 grm mis. 200 gr fazlasi var dedi. Ben de bu ay 2 kg almisim bi sevindim bi sevindim cunku dikkat etmistim yediklerime. Ama dr ne dese begenirsiniz: gecen ay aldigin 6 kg yu dusununce bu ay degil kilo alma kilo vermeliydin. Tobe tobe dedim icimden. 2 hafta sonra kontrolde calisabilir raporu vercek. Suyum iyiymis plesenta iyiymis. Cinar yavas yavas donuyormus.
günaydın inekcimmmm bende inek oldum kocaman göğüsler var bende deGuNaydın İnekler ve danalari
bugun kaba bir giriş yapmak istedimuykusuz her gece modunda bir inek olarak ben
bugun kocamla yaptıgım kahvaltının ardından uyumazsam belki gece erken uyurum dedim
Benim dana geceleri masallah , babasının deyimiyle su motorutekme tokat giriyor zavallı anasına
Danasi dursa babası durmuyor horul horul masallah
ohhh misler gibi olmuş evin benide biri temizlesin yani evimi :)) çok ihitiyacım varHerkese günaydın kızlar :)
Hastalık sonrası dün evimizde temizlik vardı sağolsun kadıncağız çamaşır suyuyla kırkladı ortalığı Allah Razı olsun,bu akşam en yakın arkadaşım geliyor şehir dışından kızımın teyzoşuuu,yarında kızım kuzumun odası gelecek bugün keyfim bi yerinde bi yerinde Allah bozmasın sabah kalktım bi güzel kahvaltı hazırladım kocişimle kahvaltımızı yaptık kahvemizi bile içtik evimide toparladım ooooohhh keyfim yerindeeee :)
ohh iyi demişsin kendi yemiş yemiş 32 kilo almış sana gelince yeme olduhanipeks tatlım gözünaydın maşallah çınar paşamız gayet iyiymiş.sen doktora bakma benim aile hekimimde bana bir ayda 3 kilo aldım diye kızmıştı. siz de doğum yapmışsınız kaç kiloyla doğum yaptınız dedim. 32 kiloyla dedi. terzi kendi söküğünü dikemezmiş sizinki de o hesap kendiniz niye dikkat etmediniz dedim. bidaha yanına bile çağırmadı beni
Merhaba kızlar günaydın
Herkes iyidir inşallah
Hayırlı,sağlıkı,dualı cumalar...:79:
Günaydın canim da niye tırnaklarını yiyorsun bakiyimGünaydınlar herkese :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?