Mergenim sana da günaydın , paşalara da
İlk hedef 32yi gördünüz cok sukur
Hilbur dan haber var mii
Bubchen de cok güzel kokuyormus minikbaby.com da çantali takım var ben canta aldım ama kırmızı
bir de bundan alsam siyah olanı fena olmaz sanki ama benim de aklımda mustela var
Senin ruya baya iyiymis :) sesli güldüm benim de yok sutyeniiiiim
Bı yerde okudum altı balenli sutyenleri giymeyi bırakmamız lazımmis teller süt bezelerinin gelişimini engelliyormuş
Sen benim yazdıklarımı okmuyorsun galibaaa bıktım ben bebek alışverişinden artık tabak çanak alıyorum ben , biraz evime yatırım yapayım oglus gelsin artik onun ihtiyacina gore alicam ama sen alacak listesi ver alması kolay olur o zaman sıkılmam
babası oğluma top almış, çıkınca hemen oynamaya başlayacak
maşallah canım bebeğine... rabbim sağlık versin...Arkadaslar kusura bakmayin sizi merakta biraktim, cnm sıkkındı biraz, dr dan gelince de is guc yakami birakmadi. Girdim siteye ama yazamadim.
Cinar pasamiz cok iyi masallah. Dr tombik dedi :) 1500 grm mis. 200 gr fazlasi var dedi. Ben de bu ay 2 kg almisim bi sevindim bi sevindim cunku dikkat etmistim yediklerime. Ama dr ne dese begenirsiniz: gecen ay aldigin 6 kg yu dusununce bu ay degil kilo alma kilo vermeliydin. Tobe tobe dedim icimden. 2 hafta sonra kontrolde calisabilir raporu vercek. Suyum iyiymis plesenta iyiymis. Cinar yavas yavas donuyormus.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar
bizimde bugün kontrolümüz var tam 5 haftadır görmüyorum oğlumu. doktorumuz izindeydi bugün gidecektik hemde ürolojiye kontrole gidecektik.ama maalesef ertelicez sanırım. eşimin bugün eve gelmesi çok zor. oğlumu çok özledim
akşam sağ kalçama bir ağrı girdi. gece boyunca ağrım devam etti şimdide ağrıyor ayağa kalktığım zaman yaşlı teyzeler gibi yürüyorum. kalsiyum ve magnezyum hapı da içiyorum ama bu ağrı neyin nesi anlayamadım.
Gunaydin herkeseee
Zapzupcum dogum gunun kutlu olsun nice yillara tatlimmmm
Ersnilcim dikkat et kendine gecmis olsunnn canimmm
Bende hic oyuncak almadim kiiii aklima gelmedi)))
GÜNAYDIN KIZLARR
maşallah çınarına senin tosuncuk olmuş aman doktora bakma az kilo almışsın zaten 2 kilo nedir ki
canım benim teşekkürler
çok şükür...şimdi hedef;önce 34 sonra 36 inşallah
Hilbur'un dr doğumu 16 şubat olarak belirlemiş...rabbim hayırlısını versin inş.
günaydın kızlarr
teşekkür ederim canım sen düden kutlamışsın bugün doğum günüm güzel dileklerin için teşekkürler
...
Günaydın inekcimmmm bende inek oldum kocaman göğüsler var bende de
....ohh iyi demişsin kendi yemiş yemiş 32 kilo almış sana gelince yeme oldu
doğuran mı var ben ne kaçırdım bi saniye noluo bana da anlatın raporluyken herşeyden geri kaldım yaa
günaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
çok şükür ben bugün iyi haberle geldim
oğlumun kalp atışları bu sefer çok iyi çıktı
doktorumuz her ihtimale karşı eko çektirin dedi haftaya çektiricez
doğum şekli ve doğum anında kardiyoloji doktorunua ihtiyacımız olacak mı falan bilelim dedi.
doğum izninede çıktık artık oğlumla dinlenme vakti.bugün son günümüz
paşam da 1,881 gr'mış
günaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
çok şükür ben bugün iyi haberle geldim
oğlumun kalp atışları bu sefer çok iyi çıktı
doktorumuz her ihtimale karşı eko çektirin dedi haftaya çektiricez
doğum şekli ve doğum anında kardiyoloji doktorunua ihtiyacımız olacak mı falan bilelim dedi.
doğum izninede çıktık artık oğlumla dinlenme vakti.bugün son günümüz
paşam da 1,881 gr'mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?