atölye sıcaksa hani çocuk için uygun ortamsa götür yanında ne atölyesi canım tekstil falan mı
mobilya kokusu 1 ayda zor çıkar canım bizimkide daha kokuyor 2 kere sildim havalandırıyoruz yine de koku var ama foto nerden foto hala paylaşmadın
ayy ne salaklar ya aman yanlız bırakma çocukları kıskanıp bebeğe zarar verebiliyorlar aman bu insanlarda çocuğu kışkırtıyor zaten edepsizler
alırsın sonra canım sıkma canını ne olur bak sen sıkılınca sinirlenince bebek içerde kendini kasıyor ve hareket etmiyor hareketleri yavaşlıyor elinde değil biliyorum sinir oluyorsun ama bebişinle ilgili şeylerle uğraş keyfin düzelir
ne biçim insanmış bunlar be çocuk bu işerde, sıçarda ayy sinir oldum cahil insanlar düşüncesizler anne babada düzgün olsa ilgilenir çocuğuyla yazık yavrucuğa
ilk başlarda zaten annene ihtiyacın var onun tecrübesi gerekecek sana yine de sen bilirsin
3 gecelik nedir ya 1 gece kalınacak zaten hadi 2 olsun biri yedek ,12 çamaşır ne yuhhh çamaşır dükkanıyla mı hazırlanmış bu liste :) bornoz bencede gerek değil el havlusu olabilir hağıt havlu onlar lazım olur
Arkadaslar kusura bakmayin sizi merakta biraktim, cnm sıkkındı biraz, dr dan gelince de is guc yakami birakmadi. Girdim siteye ama yazamadim.
Cinar pasamiz cok iyi masallah. Dr tombik dedi :) 1500 grm mis. 200 gr fazlasi var dedi. Ben de bu ay 2 kg almisim bi sevindim bi sevindim cunku dikkat etmistim yediklerime. Ama dr ne dese begenirsiniz: gecen ay aldigin 6 kg yu dusununce bu ay degil kilo alma kilo vermeliydin. Tobe tobe dedim icimden. 2 hafta sonra kontrolde calisabilir raporu vercek. Suyum iyiymis plesenta iyiymis. Cinar yavas yavas donuyormus.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar
bizimde bugün kontrolümüz var tam 5 haftadır görmüyorum oğlumu. doktorumuz izindeydi bugün gidecektik hemde ürolojiye kontrole gidecektik.ama maalesef ertelicez sanırım. eşimin bugün eve gelmesi çok zor. oğlumu çok özledim
akşam sağ kalçama bir ağrı girdi. gece boyunca ağrım devam etti şimdide ağrıyor ayağa kalktığım zaman yaşlı teyzeler gibi yürüyorum. kalsiyum ve magnezyum hapı da içiyorum ama bu ağrı neyin nesi anlayamadım.
Canim begenmene sevindim , gercekten hem ucuz hem hızlı site hemde hersey var daha ne olsun demi
bende Sampuan almadım hala orada. Alicam ama karar veremedim
Birde Lohusa pijaması istiyorum ben ya internetten alan var mı mezos almıştı hatırladığım kadarıyla ben beden konusunda kararsız kaldım da , bu arada mezos neden görünmüyor
GÜNAYDIN KIZLAR bugün doğum günüm güzel dileklerin için teşekkürler
anakucağı veya salıncak türü bişeyler aldınız mı?ikisi aynı görevi görüyormu sizce. hangi ürünü tercih edersiniz. fiyat ve işlev konusunda kafam karıştı resmen. minikbaby de bakındım da biraz. alanınız var mı?mağaza fiyatları sanırım daha pahalı.benim yaşadığım yerde bu tarz mağazalar yok da.ya büyük şehre gidecem yada internetten alamam lazım.
ilk ay lazım olur mu sizce?
günaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
çok şükür ben bugün iyi haberle geldim
oğlumun kalp atışları bu sefer çok iyi çıktı
doktorumuz her ihtimale karşı eko çektirin dedi haftaya çektiricez
doğum şekli ve doğum anında kardiyoloji doktorunua ihtiyacımız olacak mı falan bilelim dedi.
doğum izninede çıktık artık oğlumla dinlenme vakti.bugün son günümüz
paşam da 1,881 gr'mış
emzirme sütyenini al bi an önce
bu arada emzirme sütyeni yerine önden açılan sporcu sütyenini tavsiye ederim. o şekilsiz ve komik sütyeni hayatta giyemem ben.
Maşallah oğluna:)) Ayrıca sen dr.a bakma, bu haftalar için ayda 2 kilo hiç bir şey değil, çünkü bebeğinin aldığı kilo suyu ve plesantanın da artışıyla beraber 1 kilodan fazla zaten:) Bu arada hanipeks çalışabilir raporunu ne zaman almamız gerekiyor? 31+1le başlayan hafta mı yoksa 32+1 başlayan hafta mı??
......
Doğum günün kutlu olsun Zapzup, diğer yaşlarından çok farklı bir yaş olacak:) Her anının tadını çıkar, hep çok mutlu ol:))
....
Haberler çok güzel:) Gözünaydın canım bak bir hafta bile geçmeden düzelmiş maşallah:) O gün asm ye gitmesen hiç haberin olmayacaktı bile. Sanırım cidden çok sık kontrole gitmek iyi değil:=/ Eko da çektir için tam rahat etsin:) Bu arada sana da sorayım doğum izni almak için dr.a ne zaman gittin? 31li haftada mı 32li haftada mı?
doğum izni için pazartesi gideceğim; takvimime göre de şu anda 32. hafta içindeyim.
secilce canım benim, doğum izni 32+1. haftada başlıyor.
geçmişi çok okuyamadım, herkese günaydınlar olsun, bebişlerimiz büyüsün:)
günaydın kızlar
herkes iyidir inşallah
çok şükür ben bugün iyi haberle geldim
oğlumun kalp atışları bu sefer çok iyi çıktı
Doktorumuz her ihtimale karşı eko çektirin dedi haftaya çektiricez
doğum şekli ve doğum anında kardiyoloji doktorunua ihtiyacımız olacak mı falan bilelim dedi.
Doğum izninede çıktık artık oğlumla dinlenme vakti.bugün son günümüz
Paşam da 1,881 gr'mış
anakucağı veya salıncak türü bişeyler aldınız mı?ikisi aynı görevi görüyormu sizce. Hangi ürünü tercih edersiniz. Fiyat ve işlev konusunda kafam karıştı resmen. Minikbaby de bakındım da biraz. Alanınız var mı?mağaza fiyatları sanırım daha pahalı.benim yaşadığım yerde bu tarz mağazalar yok da.ya büyük şehre gidecem yada internetten alamam lazım.
Ilk ay lazım olur mu sizce?
hanipeks kuzucum çınarın iyi olmasına çok ama çok sevindimmm.
Maşallah allahım nazarlardan saklasın
tuncss hayırlı haberlerle gel canım bizide habersiz bırakma...
bebeci kız geçmişde okudum.
Daha yeni evlisin her şeyin yep yeni.sürekli ne tabak çanak alıp duruyorsun bakim..
Daha benim bile kullanmadığım bir dünya eşya duruyor kenarda...
Hayırlısıyla kafana denk komşu gelir inşallah.
Sırf evde olurum sıkılırım diye işi bırakmak istemiyorum ya.
Evde olunca çok temizlik yapıyorum zaman geçsin diyerekden.
Işde en azından oturuyorum...
günaydın kızlar ben geldim...
Bugun işe çok geç geldim.inanılmaz halsizim.
Grip oluyorum kanımca.kocişim,babam,annem herkes sabah sabah bir güzel azarladı beni.
Gemide içerde duramıyorum dışarda oturuyorum ya üşüttün kendini diyorlar..
Kocişim de benimle uğraşıyor kaç gündür.
Dün köprüden durağa yuruyoruz.
Otobüs geçti yanımızdan boş.bende acele ettim yetişelim beklemiyelim diye.
Hayatım arabalar geçiyor dıkkatli olmamız lazım dedi.
Bende elini bırakdım.off sen ne anlarsın ki ben biran önce eve gitmek istiyorum dedim.
Canım kocişim yine sabırla elimi tuttu ve taksi çevirdi..
Mesafe kısa ya taksicilerde mırın kırın ediyor.halbuki 6 tlden aşağıda yazmıyor o yüzden taksiye binmeyide hiç sevmiyorum.
Sonra eve geldik,ben uzandım kocşim yemeğimizi hazırladı..
Cebinden bir ara antep fıstığı çıkardı.
Iş yerinde müşterileri getirmiş antepden pay etmişler.
Ben hakkımı yedim.fıstığımda çok sever diye sana getirdim hatunum diyor.
O an gözlerim dolu dolu oldu ya.
Allah razı olsun eşimden.
benim doktor bana demir hapından başka bir ilaç vermedi hiç , cok sukur cok yorulmadigim için ağrılarım yok
bir ara kaburganın sag alt tarafı ağrıyordu ama gecti o da zamanla, ben çalışmadığım için sanirim , istediğim zaman uzanıyorum onun etkisi var belki ama sizin ağrılar bence de eksiklikten degil eksiklikten olsa benim de olurdu ilaç icmem iki günde bir süt içersem ne ala
merhaba nisan anneleri :) artık hazırlıklarımızı tamamlamaya başladık di mi :) benim tamam gibi. yalnız bişey sorucam. şimdi ben ebebekten (netten) avent biberon aldım. ama biberon başlığı 1 numara çıktı. 1. aydan itibaren sanırım. 0 numarasını alayım mı şimdi ve başka biberonda almalımıyım. ilerde lazım olunca alırım diyodum. ayrıca göğüs pompası da almadım. duruma göre manuel ya da elektrikli bakarım. yoksa onu da hazırlayayım mı. ufak tefek şeyler çıkıyo hep
çoksağol canım çok şükür bugün iyi çıktı ama biz her ihtimale karşı eko çektiricez.maşallahh paşamızaaa ben dedm zaten sana drun titz olması çok guzel kuzucm ama gerek yok kardyologa falan da arkdasın da bebşn kalbi hızlıydı bi kere hiç bi sorun çıkmadı dogmda çektrn tabi eko da ama bşey çıkmıcakk
hülya fotoları ekledm gordn muu dur buraya da ekleym ...
daha btmedi ama odası buraya btnce eklerm
bu arada gece kaşntı tutuo beni arada gece rahat uyudm uyumasydm bugun drek gtcektm dra karacigerde sorun olablrmiş ondan kaşntı olablrmş pazartesi gtcm bakalm ...
teşekkür ederim canım.için rahatladı gerçekten 1 haftadır hep aklımda kötü şeyler dolanıp duruyordu tek yapmam gereken şeyin dua olduğunu anladım
Oy oy kıyamam.
Maşallah paşana.Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım benim.
Artık bol bol dinlenebilirsin.
Ben izin konusunda hala kararsızım hakkımızda hayırlısı artık.
Maşallah oğluna:)) Ayrıca sen dr.a bakma, bu haftalar için ayda 2 kilo hiç bir şey değil, çünkü bebeğinin aldığı kilo suyu ve plesantanın da artışıyla beraber 1 kilodan fazla zaten:) Bu arada hanipeks çalışabilir raporunu ne zaman almamız gerekiyor? 31+1le başlayan hafta mı yoksa 32+1 başlayan hafta mı??
Günaydın canım:) umarım eşin fırsat yaratabilir ve oğlunu görmeye gidebilirsiniz hem de böbreğinin kontrolü sarkmamış olur. Güzel haberlerini bekliyoruz:) Bu arada karyolan da biraz sorun çıkmış sanırım ama üzülme ufak dokunuşlarla muhteşem görünecektir. Hele ki nevresimini, yastıklarını vs. koyunca:)) iyi günlerde kullanın:)
Bebeci nacizane tavsiyem netten alma istersen pijamayı, ben iki defa geri gönderdim, mankenin üstünde durduğu gibi durmuyor:)) çok bol kollar falan:) ya da benim seçtiklerim öyle denk geldi. Ama bence görerek hatta mümkünse deneyerek al:)
Doğum günün kutlu olsun Zapzup, diğer yaşlarından çok farklı bir yaş olacak:) Her anının tadını çıkar, hep çok mutlu ol:))
Mert salınca 6 aydan önc ekullanılmıyormuş diye söylediler ama ana kucağı müthiş kurtarıcı bişi, ben almayı düşünüyorum. Chicco öneriyorlar..
Haberler çok güzel:) Gözünaydın canım bak bir hafta bile geçmeden düzelmiş maşallah:) O gün asm ye gitmesen hiç haberin olmayacaktı bile. Sanırım cidden çok sık kontrole gitmek iyi değil:=/ Eko da çektir için tam rahat etsin:) Bu arada sana da sorayım doğum izni almak için dr.a ne zaman gittin? 31li haftada mı 32li haftada mı?
Kızlar 29+lı haftaya girdiğim günden beri yani yaklaşık 3 gündür belim ağrımaya başladı. Yürürken belim ağırlaşıyor sanki. Otururken ya da yatarken sorun yok. Daha önce olmuyordu. Size de oluyor mu? Kızlar bir de bu hafta paranoyaklık haftan sanırım bir kaç gündür bişeye daha taktım:)) Karında sertleşme yani göbek deliğinin yanında şişme bebek hareketi değil kasılma olabilirmiş diye okudum. Tedirgin oldum. Fazla forum okumamak lazım( Karnımı kontrol ediyorum, genellikle gergin oluyor. Sizin nasıl? Karında sertleşme dedikleri tam olarak ne oluyor? Off çok soru sordum di mi:)))
Mert salınca 6 aydan önc ekullanılmıyormuş diye söylediler ama ana kucağı müthiş kurtarıcı bişi, ben almayı düşünüyorum. Chicco öneriyorlar..
SALINCAK VE ANA KUCAĞI İKİSİ BİR ARADA OLAN MODEL VAR MI ACABA?chicco nun hangi modelini beğeniyorlar?
tiniy love 3ü bir arada diye bir ürün var 260 tl biraz tuzlu fiyatı.ama inceleyen var mı,değer mi bilmiyorum.fazla yer kaplamaası için işlevi de çok olan iyi olur diye düşünüyorum.
doğum iznine mi ayrıldın kuzum neden çalışmak istemedin kötümüsün öyle
alırsam ana kucağı alırım canım salıncak bence lüzumsuz
bende annem diyo ki iyi ki çalışıyorsun hastalıklı olarsın temizlik hastası dio ay oturamıyorum halıya gözüm takılıo yastıklar eşit durmuo ona bakıom hemen =)orayı siliom burayı süprüom=)
bizim burda taksi çok pahalı kuzum öyle bir lükse girmem bak iş yeri ile evim arası mıy mıy yürü 15 dk en fazla oda oyalan taksiyle 1 dk sürmüo 15 lira =)
banada pembe bi ilaç içiom sadece adını bilmiyorum valla başka kullandığım ilaç yok =)
SALINCAK VE ANA KUCAĞI İKİSİ BİR ARADA OLAN MODEL VAR MI ACABA?chicco nun hangi modelini beğeniyorlar?
tiniy love 3ü bir arada diye bir ürün var 260 tl biraz tuzlu fiyatı.ama inceleyen var mı,değer mi bilmiyorum.fazla yer kaplamaası için işlevi de çok olan iyi olur diye düşünüyorum.
çoksağol canım çok şükür bugün iyi çıktı ama biz her ihtimale karşı eko çektiricez.
doğum içinde önemliymiş bu
resimlere bakarım şimdş canım daha yeni geldim fark etmedim
kaşıntıda çatlayacaksındır büyük ihtimalle o yüzden oluyor benimde 2 haftadır var doktoruma gösterdim oda çatlayacaksın ondan dedi
bence vazelin sür çok iyi geliyor
teşekkür ederim canım.için rahatladı gerçekten 1 haftadır hep aklımda kötü şeyler dolanıp duruyordu tek yapmam gereken şeyin dua olduğunu anladım
canım kayınvaliden yüzünden çalışacaksan hiç çalışma derim.ama ihtiyacın varsa birşey diyemicem.
gelince kapıyı açmassın olur biter uyuyordum banyodaydım duymadım dersin:26::26::26:
kısmet canım yaşayacağımız varmış yaşadık işte sonu iyi olsunda benim çektiğim sıkıntı önemli değil.yeterki yovrularımız iyi olsun
haftaya cumartesi çektiricez randevumuzu da aldık.
32+0 da veriliyor canım rapor ben bugün 31+6 yım.hafta sonuna geldiği için doktorum bugün verdi raporu
Günaydın kızlarrr, gece bacağımda krampla uyandım..
Bacağım koptu herhalde dedim o derece..
Az kaldı zaman geçtikçe kendimi taşıyamıyorum gibi geliyor..
Hayırlısıyla bi bebeklerimizi kucaklarımıza alsaydık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?