2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

evet tatlım dikim atölyesi bana ait kişiye özel tasarım yapıyorum benden başka 2 kişi var yanımda park yatağını falan orayada alıcam zaten her saniye meşgul olmayacam bebeğimle ilgilenebilirim die düşünüorum

Maşallah oğluna:)) Ayrıca sen dr.a bakma, bu haftalar için ayda 2 kilo hiç bir şey değil, çünkü bebeğinin aldığı kilo suyu ve plesantanın da artışıyla beraber 1 kilodan fazla zaten:) Bu arada hanipeks çalışabilir raporunu ne zaman almamız gerekiyor? 31+1le başlayan hafta mı yoksa 32+1 başlayan hafta mı??

Günaydın canım:) umarım eşin fırsat yaratabilir ve oğlunu görmeye gidebilirsiniz hem de böbreğinin kontrolü sarkmamış olur. Güzel haberlerini bekliyoruz:) Bu arada karyolan da biraz sorun çıkmış sanırım ama üzülme ufak dokunuşlarla muhteşem görünecektir. Hele ki nevresimini, yastıklarını vs. koyunca:)) iyi günlerde kullanın:)

Bebeci nacizane tavsiyem netten alma istersen pijamayı, ben iki defa geri gönderdim, mankenin üstünde durduğu gibi durmuyor:)) çok bol kollar falan:) ya da benim seçtiklerim öyle denk geldi. Ama bence görerek hatta mümkünse deneyerek al:)

GÜNAYDIN KIZLAR bugün doğum günüm güzel dileklerin için teşekkürler

Doğum günün kutlu olsun Zapzup, diğer yaşlarından çok farklı bir yaş olacak:) Her anının tadını çıkar, hep çok mutlu ol:))

Mert salınca 6 aydan önc ekullanılmıyormuş diye söylediler ama ana kucağı müthiş kurtarıcı bişi, ben almayı düşünüyorum. Chicco öneriyorlar..

Haberler çok güzel:) Gözünaydın canım bak bir hafta bile geçmeden düzelmiş maşallah:) O gün asm ye gitmesen hiç haberin olmayacaktı bile. Sanırım cidden çok sık kontrole gitmek iyi değil:=/ Eko da çektir için tam rahat etsin:) Bu arada sana da sorayım doğum izni almak için dr.a ne zaman gittin? 31li haftada mı 32li haftada mı?

emzirme sütyenini al bi an önce
bu arada emzirme sütyeni yerine önden açılan sporcu sütyenini tavsiye ederim. o şekilsiz ve komik sütyeni hayatta giyemem ben.

emzirme atleti aldım, bugünde denedim, biraz fazla sıcak geldi ama ben beğendim;büstiyer gibi duruyor resmen
performansını değerlendiremiyorum tabi,
beğenmediğim tek özelliği emzirme sütyeninde de aynı sorunu yaşayacağımı düşünerek g. ucu belli oluyor-ben kalıplı kullanırım hep-

doğum izni için pazartesi gideceğim; takvimime göre de şu anda 32. hafta içindeyim.

secilce canım benim, doğum izni 32+1. haftada başlıyor.
geçmişi çok okuyamadım, herkese günaydınlar olsun, bebişlerimiz büyüsün:)

Son düzenleme:
Kızlar 29+lı haftaya girdiğim günden beri yani yaklaşık 3 gündür belim ağrımaya başladı. Yürürken belim ağırlaşıyor sanki. Otururken ya da yatarken sorun yok. Daha önce olmuyordu. Size de oluyor mu? Kızlar bir de bu hafta paranoyaklık haftan sanırım bir kaç gündür bişeye daha taktım:)) Karında sertleşme yani göbek deliğinin yanında şişme bebek hareketi değil kasılma olabilirmiş diye okudum. Tedirgin oldum. Fazla forum okumamak lazım( Karnımı kontrol ediyorum, genellikle gergin oluyor. Sizin nasıl? Karında sertleşme dedikleri tam olarak ne oluyor? Off çok soru sordum di mi:)))

kızlar bişey sorcam;

benim aldığım dalin deterjanın arkasında arapça bişeyler yazıyor
kaç kiloda kaç kapak kullanılacağını anlayamadım
kendi çamaşırlarımda kullanırken 1 kapak koyup geçtim ama
bebişinkileri yıkarken talimatlara uymam lazım

halihazırda deterjan kutusuna bakabilecek vrsa
ya da kullanım kılavuzunu hatirlayan varsa
bana ölçüleri verebilir mi

Euzûbillâhimineşşeytanirracîm Bismillahirrahmanirrahim.

Ya Rabbî ! Evvel Hz.Muhammed (sav) bu kutlu Meclis'imizden haberdar eyle.O'na sonuz ve selam olsun.Ya Rab ! Okumuş olduğumuz Salat-ı Tefriciyelerimizi ve diğer dualarımızı kabul eyle.

Ya Rabbi ! Bizleri cemi hata ve kusurlardan salim eyle.

Ya Rab ! El actık sana geldik,bu kutlu vazifeyi bizlere nasib eyledin elhamdulillah.Yüzümüzün akıyla çıkmamızı nasib eyle.

Ya Rab ! Burda bulunan annelerimizin,doğmuş ve doğacak evlatlarını ; hayırlı,akıllı,azimli,ahlakli,vefali,saygılı Senin ve efendimizin yolunda faydalı olmalarını nasib eyle...

Ya Rab !Burada bulunan annelerimizin dertlerine derman,hastalıklarına şifa ver;karınlarında yavrularıyla onları senden başkasına muhtaç etme yarabbim..

Ya Rab ! doğum anında ;"Ya Rab bana yardım eden yok mu ?" diyen gebelerimize bir solukta hayırlı ve kolay bir doğum nasip eyle.

Ya Rab ! Sen çaresizlere çaresin,biz aciziz;Sen veren,affedensin affet bizi Allahım...

Ya Rab ! Sahipsizlerin sahibisin,doğumlarımızda bizlere sahip cik.Dogumlarimizi kolay eyle,evlatlarımızı sağlikla sıhhatle kucaklarımıza almamızı nasip eyle.

Ya Rab ! LENA,VİLİN ve EGOMEGO annelerimize ve onların nazli kuzularına güç ver;onlara kolay doğum nasip eyle;evlatlarinin sıcacık nefeslerini duymayi,koklamayi nasip eyle.Sen bize bizden yakinsin..

Ya Rab ! Çektikleri zorlukların mukafatını ver Allahım...

Âmin ...

Vel hamdulillahi rabbil alemin el-fatiha...

Mert salınca 6 aydan önc ekullanılmıyormuş diye söylediler ama ana kucağı müthiş kurtarıcı bişi, ben almayı düşünüyorum. Chicco öneriyorlar..
SALINCAK VE ANA KUCAĞI İKİSİ BİR ARADA OLAN MODEL VAR MI ACABA?chicco nun hangi modelini beğeniyorlar?
tiniy love 3ü bir arada diye bir ürün var 260 tl biraz tuzlu fiyatı.ama inceleyen var mı,değer mi bilmiyorum.fazla yer kaplamaası için işlevi de çok olan iyi olur diye düşünüyorum.

doğum iznine mi ayrıldın kuzum neden çalışmak istemedin kötümüsün öyle

alırsam ana kucağı alırım canım salıncak bence lüzumsuz

bende annem diyo ki iyi ki çalışıyorsun hastalıklı olarsın temizlik hastası dio ay oturamıyorum halıya gözüm takılıo yastıklar eşit durmuo ona bakıom hemen =)orayı siliom burayı süprüom=)

bizim burda taksi çok pahalı kuzum öyle bir lükse girmem bak iş yeri ile evim arası mıy mıy yürü 15 dk en fazla oda oyalan taksiyle 1 dk sürmüo 15 lira =)

banada pembe bi ilaç içiom sadece adını bilmiyorum valla başka kullandığım ilaç yok =)

slm tatlım 1 numara biberon henüz emmeyi bilmeyen bir bebek için çok damlatacaktır 0 numara alsan iyi olur göğüs pompasıda muhakkak alman lazım çünkü bebeğini 3 saatte bir emzireceksin onun için aralarda sağman lazım ki sütün kesilmesin unutma sakın cnm emzirdikçe sütün gelir ve çoğalır. kolay gelsin

çoksağol canım çok şükür bugün iyi çıktı ama biz her ihtimale karşı eko çektiricez.
doğum içinde önemliymiş bu
resimlere bakarım şimdş canım daha yeni geldim fark etmedim
kaşıntıda çatlayacaksındır büyük ihtimalle o yüzden oluyor benimde 2 haftadır var doktoruma gösterdim oda çatlayacaksın ondan dedi
bence vazelin sür çok iyi geliyor

Oy oy kıyamam.
Maşallah paşana.Her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim canım benim.
Artık bol bol dinlenebilirsin.

Ben izin konusunda hala kararsızım hakkımızda hayırlısı artık.
teşekkür ederim canım.için rahatladı gerçekten 1 haftadır hep aklımda kötü şeyler dolanıp duruyordu tek yapmam gereken şeyin dua olduğunu anladım
canım kayınvaliden yüzünden çalışacaksan hiç çalışma derim.ama ihtiyacın varsa birşey diyemicem.
gelince kapıyı açmassın olur biter uyuyordum banyodaydım duymadım dersin:26::26::26:

kısmet canım yaşayacağımız varmış yaşadık işte sonu iyi olsunda benim çektiğim sıkıntı önemli değil.yeterki yovrularımız iyi olsun
haftaya cumartesi çektiricez randevumuzu da aldık.
32+0 da veriliyor canım rapor ben bugün 31+6 yım.hafta sonuna geldiği için doktorum bugün verdi raporu

bel vs ağrılar bende de oluyor. resmen kitlenip kalıyorum. göbek deliğinin üstü vew çevresi taş gibi sertleşiyor benim de. merak etme çocuğun pozisyonundan dır muhtemelen. hemen hepimizde oluyor bu.

mertcim ev tipi anakucağı için kesinlikle 4 moms mamaroo al muhteşem elin ayağın olacak narbebe.com , ve ayhan çocuk da var mutlaka incele

yok canım rahatsız olduğum için değil doğumdan sonra çalışmıcam ben oyüzden sonrasınde kullanmam gereken bir izin sıkıntım olmayacak.
hem artık dinlenmek istiyorum.uykumu alamıyorum doğru düzgün evdede bir sürü iş var hep doğum iznini bekledim yapmak için

Mert şu linke tıkla, burda bir arkadaş hem ana kucağı hem salıncak olan bir ürün paylaşmış. Tam sorduğun şey. Chicco I feel öneriyorlar bu arada:)

www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/588208-ana-kucagi-ev-tipi-oto-koltugu.html

zapzup canım doğum günün kutlu olsun. eşin ve kızınla sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum.

umutege canım çok şükür paşamız iyiymiş maşallah

cnm yok gobegmde degl kaşntı kafamn içinde ayak altmda ellermn içinde ve sırtmda bi de haff bi uuyşma da oluo kaşntıyla beraber alerjik bi durum olablrmiş ya da karacigerde bi sorun pazartesi gidicem yaptrcam tahllerimi fotolar megin topkte cnm

tatlım doktoruna danış istersen ama magnezyum ve calsium eksikliğin var ondan dolayı kramplar girior dikkatli ol ve doktorunu ara mutlaka cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…